Saare maakond 2008
Moderaator: Moded
Vabandan ette, et vales teemas küsin, aga tundub,
et Te vast olete teadjamad mehed....
oskate ehk öelda,
kas Ametikoolis on nüüd ka piiramata A-kategooria ratas olemas
ja kas seda saab ka eksamiks rentida sealt? Ise olen tegelikult saarlane,
aga tallinnas koolis ja teen siin praegu endale A-kategooriat.....
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
sesmõttes oma käel, et ega su sõitu seal ei kommenteerita, ise pead taipama mis valesti, mis õigesti teed ja kuidas midagi teha. Pole harv juhus ka see, kui sõiduõpetajal samal ajal 2 õpilast, kellest üks teeb platsi ja teine sõidab linnas..
võibolla ma eeldasin kah kooliminnes liiga palju, B kat mul aastaid olemas, kui eelmine aasta A-d läksin tegema. Eeldasin et liiklus on mul selge (selle kohta olid ainukesed jutud, sest linnas sõites on klapp kõrvas, siis ikka kommentaare tuleb), aga tahaks just sõitma õppida mootorrattaga (noh, kuidas vastupööramine näiteks toimub ja kuidas kallakult minema saada ilma tagasivajumata ja väljasuremata).
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
MotoMell kirjutas:A1 kategooria õpetaja õpetas küll väga hästi.
nõus, ükskord sattusin temaga koos platsil olema ja sai jutustatud ja demonstreeritud, sain rohkem õpetust kui eelnevatel kordadel kokku
aga ta väitis seda ka et ta ei hakka elusees täis A-d tegema, kuna siis kasvaks töö üle pea ja kaoks ära personaalne õpetamine
-
- Kontakt:
Päikest !
Kas keegi 07 juunil 2008 MC Piratica Poker Run-ile ka minemas on? Ma ise kipun küll sinna minema, juba 6. juunil läheks päeval Viljandipoole ää
Ehk on kaasatulijaid, seltsis segasem
Et täna jälle neljapää saab jälle kokku Nestekas, kui miskit ette ei tule oleks ise kohal siis arutab asja.
Re: Päikest !
motomatkaja kirjutas:Kas keegi 07 juunil 2008 MC Piratica Poker Run-ile ka minemas on? Ma ise kipun küll sinna minema, juba 6. juunil läheks päeval Viljandipoole ää
![]()
Ehk on kaasatulijaid, seltsis segasem![]()
Et täna jälle neljapää saab jälle kokku Nestekas, kui miskit ette ei tule oleks ise kohal siis arutab asja.
See küll saarlaste teema, aga kas te olete 6. sinna motelli tulemas või miskit muud plaanis? Oleks nagu narr seal üksi reede õhtul kükitada (mul bronn tehtud).
-
- Kontakt:
Mitte kordagi. Vaatavad küll kaubiku aknast väga tihti, kui ma pea iga päev Tagavere-Pöide vahet sõidan, aga kinni pidamiseks pole vajadust olnud. Korra sattusin veidi väledamalt kah vaatevälja, pidurdasin maha ja tagajärjeks oli vaid etteheitev pilk
Varsti pean neid seal tee ääres vist käega tervitama hakkama, näeme üksteist väga tihti
Põhiline koht on Saikla raba vahel bussipeatuses, aga kipuvad ka siin-seal mujal olema. Näiteks Tagavere bussipeatuses, väina tammi juures jne.
Tundub, et nüüd on taas iga jumala päev üks patrull Ellamaa-Tagavere vahelisel lõigul väljas. Nii et võtke kohe heaga rahulikult. Pole mõtet suhteid nugade peale ajada. Näitad nende töö vastu respecti, annavad ka nemad sulle mõnedki apsud andeks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.