Helsingi Motomess 2008
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
magnus0c kirjutas:Sel juhul sooviks natuke täpsemat infot et mis seal olema peaks...
Nimi, soov bussile, kuidas laevapiletmis seal veel olla võiks?
Kuidas see võimalik oleks, aga äkki paneks asukoha kah, siis on äkki parem organiseerida ühist transporti eesti siseselt?
Mina oleks kaksi tulemas.
Let the good times roll.
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
mis vorme te siin tegema hakate???? Jalgratas juba ammu leiutatud.
Eelnevalt kõik väga sujuvalt töötand - Effendile (kes eelmistel aastatel toimetas, sel aastal jätab vahele mõjuvatel põhjustel - v.t eelnevaid postitusi) sai saata meil või ES oma nime, sünniaja ning sooviga söögikordasid või mitte ning vist oli ka soov bussi peale. Ei mingit x regamislehte. Ta andis ka kindla kuupäeva, mis ajaks pidi olema talle laekunud summa ja selle järgi ta tellis piletid.
Nüüd oleks lihtsalt vajalik leida selline usaldusväärne tegelinski, kes teeks sama töö ära ja kõik. Ning siis sadamas jagaks piletid laiali.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
kuna see mul tükki küljest ära ei võtnud ja oli kerge teha siis ma ikkagi tegin selle vormi ära: http://rusikas.ee/soome
See kes korraldama hakkab võib ise otsustada kas tal on sellest abi või mitte. Kui peaks olema siis ma annan edasi ka ligipääsu ülejäänud infole(peale nime).
Vajadusel saab selle ka bikeri serverisse panna.
magnus
Helsingi
Juhiksin tähelepanu asjaolule,et mess on avatud juba 31.01. s.o. neljapäevast
-
- Tänatud: 5 korda
Andsin hääle reede kasuks.
Laevapiletid võiksid olla ilmselt nagu eelnevatel aastatel - söögiga ja ilma söögita.
Ise võtaks nö täispaketi: ehk siis söögiga laevapileti sinna ja tagasi ning bussikoha broneeriks ka ära.
Asi järgmine:
Reedel, 01.02.2008. 08:15 Tallinnast-Helsinki ja samal päeval kell 21:00 Helsinkist Tallinna on hetke pakkumine:
Pileti hinnad edasi-tagasi täiskasvanule 400EEK, laps 12-17a. 340EEK, laps alla 12a. koos vanemaga reisib tasuta.
Hommikusöök täiskasvanule 126EEK, õhtusöök 329EEK.
Laps 6-17a. hommikusöök 63EEK, õhtusöök 173EEK.
Alla 6a.lastele on söögid tasuta.
Vali välja mida soovid, kas ainult reis või ka söögid. Sellest anna mulle teada e-maili tarts@biker.ee teel hiljemalt 18.01.2008.
Raha peab olema laekunud hiljemalt 21.01.2008.
A/A 10010150112019 SEB EÜP, TARMO KÄI
Selgitusse märgi "Mess ja nimi".
NB!!
Et ei tekiks segadust, siis maili pane täpselt kirja, kes sõidab, kes mis suunal sööb (kui sööb) ja kui on kaasas tasuta reisija/sööja, siis ka nende nimed. Hädavajalik on lisaks nimedele ka täpsed sünniajad. Ülekande selgituses võiks olla nimena sama nimi, mis on mailil, et mul oleks lihtsam nimesi ja raha kokku viia.
Hetkel teeme sõidu küll reedel aga sõita saab eelpool toodud hindadega ka teistel päevadel. Selleks on vaja vaid piisava suurusega rühm kokku saada. Ilmselge on see, et mina erirühmade kokkuajamisega tegeleda ei suuda. Kes soovib massist eraldi sõita ja kasutada minu pakutud laevapiletite hindasi, ajage punt kokku ja võtke peale seda minuga ühendust.
Bussi transfeeriga sadamast messikeskusesse ja tagasi ei tegele mina. Sellesisulistele küsimustele vastata ei suuda.
Küsimuste puhul:
555 85 100
tarts@biker.ee
Re: Helsingi
kotk kirjutas:Juhiksin tähelepanu asjaolule,et mess on avatud juba 31.01. s.o. neljapäevast
Neljapäev oli vanasti ainult kutsetega inimestele
+358458693818
-
- Kontakt:
-
- Tänatud: 12 korda
Mind huvitaks ka selline variant, et kas on võimalus lisaks laevasõidule edasi grupile miski bussilaadne asi tellida transaks Kadajanokka-Pasila-Kadajanokka, ning tekitaks ka messipiletit ostes miski grupi moodi asja, et tuleks nina pealt messipilet 13 € asemel 9€.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Jannes kirjutas:See, et mõnel siin aega tasuta üle on, ei tähenda, et kõik peavad kohe samasugused olema - paljudel siinsetel kasutajatel maksab ka aeg.
Pea tund sinna ja tund tagasi saab tiheda graafiku ja paljude tegemistega üritusel oluliselt paremini ära kasutada...
iseasi, et laev liigub ikka omas graafikus. ma ei tea, paljudel meist helsingis oma ajaga midagi hirmus hinnalist peale on hakta, et peab kindlasti viie minutiga sadamast messile pääsema ja teise viiega õhtul tagasi. võibolla jannesega just nii ongi muidugi. see tähendab, et sa veedad messil ca 11.30-19.30, see teeb kaheksa tundi sinu ülihinnalist aega. võin omast kogemusest öelda, et kusagil alates viiest-kuuest hiljemalt on messihall tuimi tuikuvaid baikerlasi täis, kes lihtsalt tiksuvad ja ootavad, mil on "õige" aeg takso tellida. parem lahku varem ja uudista linnas ringi...
-
Mis sõitu puudutab, siis ilma söögita on odavam gurupis minna, kui edasi tagasi on 400.-
Juhul aga, kui soov ka minnes ja tulles mugida (viimase puhul ka õlle ja veini maitsta), siis oleks mõttekas minna üksikult:
http://www.vikingline.ee/soiduplaan_hin ... kumine.asp
600.- täiskomplekt reedel ja laupäeval
Ärgu orgunnijad pikka viha pidagu, aga lihtsalt selline väike pisiasi jäi silma.
-
- Kontakt:
No nii!
Priit_IZ ile tänu ja omale mugavuse eest tuhka pähe. Ei saa asju ikka ajada ainult mailitsi. Telefoni kõne ja kõik asjad loksusid paika. Uued hinnad siis järgmised:
1) Tal-Hel-Tal päevakruiis täiskasvanule, Hind: 340EEK
2) Tal-Hel-Tal söökidega päevakruiis täiskasvanule, Hind: 600EEK
3) Tal-Hel-Tal päevakruiis noorukile oleks hinnaga 300EEK
4) Tal-Hel-Tal söökidega päevakruiis noorukile on hinnaga 381EEK.
5) Selle paketi puhul on imik kuni 11 aastane laps tasuline (nooruki hinnaga).
6) Söögid on alla 6 aastastele lastele tasuta.
Sellistel tingimustel on tehtud broneeringu muudatus ja sellega seoses teretulnud mailid reisijate nimedega ning ülekanded. Veelkord meenutan tähtajad:
Nimekiri läheb lukku 18.01.2008.a.
Ülekanded lukustuvad 21.01.2008.a.
Neile, kes tegid ülekanded eelmiste hindadega, oodake laekumist -tagasimaksed on tehtud.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
-
Grupipilet eeldab vähemalt 10 nägu, nagu messiinfos kirjas on. Pakkusin selle pärast 10 välja, et sulas äkki 50 lõusta käest papi kogumine tülikam, kui 10 kaupa, aga tont seda teab.
Ise pole grupis käinud, kuna eelmisel aastal sõbraga bussipeale ei saanud ja ise kohale jõudes sattusime rootslastega väravataga kokku - keelebarjäär takistas nendele grupika ettepanekut teha
PS! Vikingi rühmapilet nüüd vähemalt üksiküritajaga koos mugimisega sama hinnaga, aga ok, rohekm ei torgi seda teemat.
seisuga 18.01. on 54 sõitjat soovinud bussi kasutada.
ja kaks minu poolt bussiga edasi-tagasi
+358458693818
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Küsimus järgmine...kas see aasta on ka reedesel päeval kaks õpilast/üliõpilast ühe inimese hinnaga - eelmisel aastal tabas mind selline üllatus messikeskuses piletit soetades...jumaltänatud, et üliõpilane Primo mu kõrval oli...saime kahekesi ühe inimese piletihinnaga sisse
siis saaks vbla juba õpilased/üliõpilased koopereeruda - kahjuks vist elukooli(üli)õpilasi sellesse hinnaklassi ei arvestata
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.