Kasutatud krossika ost
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
on plaanis krossikas soetada, kuid suurt neist ei jaga, no hiinakate pealt sain kiire õppetunni, et rehvil võiks kiil olla ja amordid võiksid lisa paagiga olla ja normaalselt reguleeritavad, üritasin leida kasuliku infot siit foorumist suzuki rm-i kohta, kuid ei suutnud eriti-ehk vastaks keegi asjalikult minu küsimustele või paneks mõne viite foorumist nimelt kuidas on suzuki rm-i juppide saadavus ja kestvus? (mõne firma nimi kus saada juppe ei teeks ka paha) pean silmas 125cc ja 250cc isndeid nt. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=447006 ja
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=452207 mingeid tehassest kaasa tuld vigu ja tüüpvigu ka on? kallid neil jupid umbkautselt on: silinder, kolb ja rõngad?
siis edasi varustus-eelkõige kaitsmed-mis peaks kindlalt olema millele tähelepanu pöörata?
kõige lõpuks veel, et kuidas sellise masinaga jäärajal ka sõita on?
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Need sinu välja pakutud rattad on 2 taktilise mootoriga, seega üsna nö püssid, minu jaoks vähemalt. Loodan, et oled sellega arvestanud, kuigi ma ei tea mis sorti hiinakaga sul kokkupuuteid on olnud.
Varuosade kohta on mõistlik küsida:
http://www.ramo.ee/
Nemad oskavad täpselt öelda, mis kui palju maksab.
Tervitustega,
Päärn
Selle esimesega olen ise sõit kui see veel eelmise omaniku oma oli, ja siis oli küll tegu äärmiselt korraliku ning hästi hoitud rattaga, ning edasi läks ikka väga mehiselt. Pead ei saa anda mis ta nüüd on, aga tundub et plastid ja asjad samas olukorras kui siis olid seega mayby ikka veel suht korralik.
-
Teema algataja
Kui keegi tahab on mul pakkuda 250 ja 450 kasutatud susuki Krossi mootorrattad
450 2006 aasta rmz on mul kohapeal poes
250 2007 aasta rmz pole kohapeal
kui huvi siis 56659044
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
VML kirjutas:no on saand ka 450cc yamahaga krossirajal käia-see oli alustuseks liialt palju mulle
läks veidi käest... kuid kuidas on neil vedrustusega-krossirada ja hüppeid kannatab normaalselt?
hiinakas oli apollo hummer 250cc....tänud abivalmiduse eest!
Igasugused Jaapani toodangu krossirattad on mõeldud ikka krossi sõitmiseks mitte nagu igasugune hiina jura mis ei kannata kruusa teedki. Seega amordid kannatavad nii krossirada kui hüppeid.
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
tsikli ost
suzu ja kawa on täiesti erineva raamiga ja erinevad rattad.aastal 2004ja 2005 tootis kawasaki kyll 250cc suzuki nelarit kuna suzu ei saanud omajau valmis uid peale seda pole neil eriti ühiseidjooni.olles olnud ise suzu omanik ja kapaljudel tuttavatel nii 450cc ja 250cc peab ütlema et ajuvaba sõiduriist. võtad karbist välja ja otse rajale.ainult kolbi tuleb õigel ajal vahetada aga klappe regullida ja muud sellist jama pole vaja teha.puhas sõidurõõm ja mis väga tähtis asi on see et nelaritest on suzu kõige odavam üleval pidada.mida kahjuks ei saa ktm,honda ja kawa kohta öelda,eriti kui nad kasutatud veel on.yamu pastab et kestab ka väga hästi aga uusi tuleb natuke tuunda enne rajale minekut.huvitv pakkumine on ka olemasa.suzki rmz 450 2006 väga kobe ,95 tundi harrastaja all veerenud,kast nänni peale ja hind praegu 55000-.müün kuna uus ratas olemas ja hakkab ruumi puudus kummitama.kui on huvi siis 55 938 720.auto24 on ka üleval seal hind 60 000.- ei ole viitsind ära muuta.veel peaks olema. head sinise esmaspäeva ootust.
-
- Kontakt:
kris
krismx il tuline õigus kes kiireks tahab saada peab seda õppida 125cc 2 taktilisega sest kui sellega oskad hooga lasta siis kõige muuga sõidad veel kiiremini
-
- Kontakt:
to crom
kindlasti uuri omaniku käest kui tihti ta kolbi on vahetand sest kui keegi ütleb sulle et see ratas kestab ühe kolviga hooaja või mitu siis peab ta hooajal 25tundi sõitma või pururumal olema.kui ühe kolviga veeretada mingi sada tundi ei tasu sellist ratast küll osta siis ei jõua sinna raha sisse laduda ja on mõistlikum üldse uus osta.kindlast peab ratas normilt käivituma muidu ka jamad.kui tihtieelmine omanik õli vahetas.soovitav oleks max 6tundi.ja kui kõik on nagu peab siis loe rulli ja nautle.
saqu kirjutas:Täitsa tore iseloomustus
Yamut peab enne tuunima, kui võib rajale minna...
HaaaHaaaaaHaaaaaHaaaa
Suzu ja Kawa 4T mudelid olid ikka väga kaua aega ainult värvi poolest erinevad.
Suzu ja Kawa alates 2004 nelarid on neil ühesugused, lausa 2004aasta suzul oli mootori peal suurelt kirjas KX250F
even if you win, you're still retarded.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Re: tsikli ost
2stroketaliban kirjutas:suzu ja kawa on täiesti erineva raamiga ja erinevad rattad.aastal 2004ja 2005 tootis kawasaki kyll 250cc suzuki nelarit kuna suzu ei saanud omajau valmis uid peale seda pole neil eriti ühiseidjooni.olles olnud ise suzu omanik ja kapaljudel tuttavatel nii 450cc ja 250cc peab ütlema et ajuvaba sõiduriist. võtad karbist välja ja otse rajale.ainult kolbi tuleb õigel ajal vahetada aga klappe regullida ja muud sellist jama pole vaja teha.puhas sõidurõõm ja mis väga tähtis asi on see et nelaritest on suzu kõige odavam üleval pidada.mida kahjuks ei saa ktm,honda ja kawa kohta öelda,eriti kui nad kasutatud veel on.yamu pastab et kestab ka väga hästi aga uusi tuleb natuke tuunda enne rajale minekut.huvitv pakkumine on ka olemasa.suzki rmz 450 2006 väga kobe ,95 tundi harrastaja all veerenud,kast nänni peale ja hind praegu 55000-.müün kuna uus ratas olemas ja hakkab ruumi puudus kummitama.kui on huvi siis 55 938 720.auto24 on ka üleval seal hind 60 000.- ei ole viitsind ära muuta.veel peaks olema. head sinise esmaspäeva ootust.
Millel su väide põhineb, et suzu on odavam pidada kui ktm, honda ja kawa?
Niisama puhud sooja õhku välja või?
Eks iga lits kiidab oma tööriistu. Ma näiteks kiidan Yamusid ning leian selle olevat ka täiesti põhjendatud. Kõige enam hädasid olen kuulnud et on Hondade ja nende klappidega. Kuigi kuuldavasti vahetati 2007. aastal klapipesade materjal välja ning pidavat ka nüüd hästi vastu pidama.
Põhiliselt sõltub tsikli vastupidavus siiski sinust endast: vahetad regulaarselt õli, õlifiltrid, puhasta ja õlita õhufiltrit peale igat sõitu, kontrolli aeg- ajalt klapivahesid.
Uudishimu tapab
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
aga nii tehniliselt võttes, et mitu kolbi üks silinder tavaliselt kestab? või siis on ehk mingi tehasse norm ? ja on keegi kahetaktilisele silindrit ostnud?-pean silmas ilma hülsita varianti...-et hinnaklass kuskil 10 000 või rohkem? ning kuidas tuvastada tsikkli õiget aasta arvu? on see üldse võimalik krossikatel?
Hülssimata silindritel on manuaali järgi antud konkreetne kulumislimiit. Näiteks minu 2004 aasta YZ450F-il oli silindri mõõt veel kaugel maksimum kulumismõõtmest.
krossikate aastaid saab väga ilusti kindlaks teha raaminumbri (VIN-koodi) järgi. Asub see roolisamba küljel ning aasta teada saamiseks on vaja vaadata 10. sümbolit, mille tähendused on järgmised:
1980 = A
1981 = B
1982 = C
1983 = D
1984 = E
1985 = F
1986 = G
1987 = H
1988 = J
1989 = K
1990 = L
1991 = M
1992 = N
1993 = P
1994 = R
1995 = S
1996 = T
1997 = V
1998 = W
1999 = X
2000 = Y
2001 = 1
2002 = 2
2003 = 3
2004 = 4
2005 = 5
2006 = 6
2007 = 7
2008 = 8
2009 = 9
Uudishimu tapab
Kus juures seal on jah mingi kala. Osadel tsiklitel on see mingi muu sümboliga, kuskil kunagi leidsin selle teise variandi tabeli ka. Üritan seda leida....
Ma arvan, et tegu on erinevatele regioonidele toodetud rataste VINide erinevusega( USAsse, Euroopasse....)
Uudishimu tapab
Uurisin veits asja ning pean nentima, et mu jutt ei vastanud päris tõele. Nimelt pole Euroopas, imelisel maal, kohustuslik tootjatel konkreetselt ära märkida VIN- koodi sõiduki tootmisaasta. USAs on selline asi seadusega määratud ning minu antud tabel töötabki USA mudelitele.
Kuna mul endal tsikkel USAst toodud, siis võin väita, et see ka tõesti töötab sealsetele sõidukitele.
Kuid sellegi poolest peaks olema võimalik ka Euroopa tsiklite tootmisaastat määratleda minnes antud tootja esindusse, number näpus. Leidsin netist mingi väidetavalt universaalse VIN-koodi murdja ,aga tasuta ei taha seda keegi anda.
Uudishimu tapab
-
Teema algataja
Sai ka ise agaralt netist uuritud asja ja isegi kawasaki kodulehelt uurides ütles, et mu VIN on vigane. Seega Kasjoki jutt peab paikka ja see VIN järgi uurimine on usa tsiklitele.
Ise oma VIN koodi uurides ja puurides avastasin, et kui VIN koodi esimesed kolm sümbolit(igal firmal on oma 3 esimest sümbolit) siis sain küll, et aasta 2002 väljalase, minetea äkitselt ongi nii, et euroopa tsiklitel vaja lugema hakata alles peale seda tähekombinatsiooni
even if you win, you're still retarded.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
VML kirjutas:ja on keegi kahetaktilisele silindrit ostnud?-pean silmas ilma hülsita varianti...-et hinnaklass kuskil 10 000 või rohkem? ?
Hondale ja Yamule peaks USAst (EBAYst või netipoest) saama uue silindri ligi 5-6 tuhande krooniga, s.h. transport ja toll. Kohalike esinduste hindu ei tea. Kood on silindri peal olemas, selle järgi saad uue osta.
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Kawasaki kohapealt võin öelda et suht odav on üleval pidada, mul jooksis mootor kokku kuna veepump andis otsad, selle taastamine pluss kolvi ja silindri vahetus, kogu krempel läks 9500kr-ni. Masinaks kx250 2002 aasta mudel.
Elu ilma krossikata, elu nagu ilma ämmata
-
Teema algataja
Re: Kasutatud krossika ost
Tervist !
Pmts, oeln hakkanud huvi tundma taolise üle
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kongreetselt kas kellegil müüa pole umbes taolist masinaks hinnaks võiks olla sama 15,sammuti võiks olla nati tingiv kui kellegil midagi pakkuda võtke palun messengeris infot või maili teel
aigararu@hotmail.com
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Kasutatud krossika ost
Oleks hoopis pakkuda selline vägev pill: http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
Kui kellelgi on asja vastu oluliselt suurem huvi siis ES v 5241007. Hetkel asub ratas Muhu saarel aga juba lähipäevil rändab Tallinna!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.