No mis kuradi reklaam see nüüd oli?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Tegevus oli ju naljakas ja pesupulbrireklaamide vahele täitsa hea vaheldus, nagu ka politsei "machokas". Aga mingit "retsepti" see minus küll ei tekitanud ... isegi siis kui seal mingid baigilised rivis oleks seisnud.
"Narri meest aga mitte mehe mütsi" on üks hea eesti vanasõna mis sobiks ka selle reklaami kohta.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
417 kirjutas:vägisi tekib tunnne et klipp tehti tartu määdmäxide hirmutamiseks ja see oli alles vol1.
Järgmistes klippides võetakse ka biked ja siis supermotoenduro ette
Ei hirmuta see MadMax ega kedagi.
- Määdikad oleksid ilma pikema jututa vanal tuutu sirgeks sõitnud.
- Sõduri taskust kommid ära võtnud
- Kas või enda varuka rebinud ja selle bensiini paaki toppind ja süütand
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Tegelikult ikka nüri reklaam (kui sisust rääkida, mitte lavastuslikust küljest).
Paras mõnele turvafirmale kasutada, SP meestelt ootaks rohkem Eesti Vabariigi sõjaväelasele väärilist viisakust ja inteeligentsust, mitte jääda pärast õnnetust (see ju vist oli) juhmi Chuck Norrise näoga vahtima.
Palju parem on soome tv-st jooksev analoogiline kohvireklaam (vist oli).
Tõstan ka kära! Tõeliselt ajuvaba reklaam! Süvendab arusaama, et mõnedele on selline asi lubatud.
Mõistan, kuidas reklaami tegijad ongi ta loonud ideega tekitada kriitikat (loe: tähelepanu), aga moraaliga niimoodi ei mängita. Tuutusse tuleks sõita sellistele meestele - just sedasi nagu nende enda tehtud reklaam propageerib.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
mx77 kirjutas:Tegelikult ikka nüri reklaam (kui sisust rääkida, mitte lavastuslikust küljest).
Paras mõnele turvafirmale kasutada, SP meestelt ootaks rohkem Eesti Vabariigi sõjaväelasele väärilist viisakust ja inteeligentsust, mitte jääda pärast õnnetust (see ju vist oli) juhmi Chuck Norrise näoga vahtima.
Palju parem on soome tv-st jooksev analoogiline kohvireklaam (vist oli).
jah pani õlgu kehitama see reklaam. Aga täitsa nõus sinuga mx77, kuna sõdurpoiss ajas rattad ümber (Pikk, klipis jäeti vähemalt selline mulje ) siis jäi temapoolne vabandus puudu. Oleks see kah ära tulnud, oleks asi kombes. Minu jaoks.
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
manager2 kirjutas:väga hästi tehtud huumor minu arvates.
100% parem kui see hiljutine politseikooli "machokas", mis tegelikult ikka väga lame välja tuli.vahel harva tuleb eestlastelt selliseid lõbusaid reklaame. positiivne näide meie arvates...
. mis sest, et mõned kroomivennad kurjad.
IRW...vean kihla,et oleks seal reas plastmassid seisnud ja need külili käinud ja plastmassi puru kõik kohad täis olnud,siis sa nii rõõmus vast küll ei oleks
-
- Kontakt:
Pikk kirjutas:rallitaja kirjutas:See skautpataljoni mees oleks võinud kah ikka midagi öelda, kasvõi vabandada. Muidu jääb tõesti niisugune tunne, nagu alavääristaks see reklaam kuidagi mootorrattureid.
Kelle ees ta vabandama pidi??? Kuskil pole näha, et sõjard autoga rattaid puutunud oleks.
Kuna päev oli päikseline, siis pika seismise peale vajus mitusada kilo rauda küljejalga läbi asfaldi ja doomino sai hoo sisse. Kroomimehed olid ennast õllest nii pildituks joonud, et ei julgenud isegi kambakesi ühe mehe vastu astuda ja teda juhtunus süüdistada. Kaameramees jäädvustas kogu juhtumi kogemata. Väike täiustus embleemi osas ja nii sündiski reklaamklipp...
Pikk kuramus,miks ma tajun kajurõõmu Su postituses?
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Numidavakki
Reklaami sisu nagu :
kaks triikrauda lendavad üks on punane ja teine pöörab ka vasakule
ehk kokku poogitud täiesti seosetud asjad täisabsurdsel viisil
Olgu skaut või noorkotkas või minister või misiganes see vend on "kerge ihunuhtluse" ja kahjutasunõude ära teeninud
Eriti töllakas hetk kui tummahammas vennike ise oma embleemi kõõritab
Peeter aka Hondarebel
-
- Kontakt:
Ei lähe küll teemasse a hea vaadata ikka kuidas kurjad inglid tulevad :
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... D=13036612
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
Oldbear kirjutas:Ei lähe küll teemasse a hea vaadata ikka kuidas kurjad inglid tulevad
:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... D=13036612
Irwwwww, WIMA liigub motomaailmas suurte sammudega edasi
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Oldbear kirjutas:
Aga Arx....kahtled ve?
Kallis sõber, ei väsi ennast kordamast, et täiesti savi. Reklaam oli aga vaffa ja tõsised needihunnikud on ilmselt parim tsiklimehe imago loomiseks. Oleks seal aga pinalites baigimehed olnud oleks sama naljakas reklaam olnud. Seega mulle meeldis ja muigan vaid selle teie teema üle baigimehed versus kroomimehed.
Nagunii on kroomimehed saatanast ja kastrulitega kroomimehed seda enam. Ainus mis on positiivset kastrulitega kroomimeestel, on see, et kui üritustele jõutakse, läbi tule ja vee, saab kohe peast kastruli rabada ja selles suppi keetma hakata.
Keep going, long live chrome satan
-
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Re: No mis kuradi reklaam see nüüd oli?
Motopaks kirjutas:no vabsee reklaam oli telekast... mingi
Kroomimehed peaks ju õnnelikud olema. Neid kujutatakse seal reklaamis kui kõige ohtlikumaid ja kõvemaid mehi. Ainult reklaamiostja pakub kõrgemat staatust.
Väga lahe reklaam igasugu muude jaburuste kõrval.
Oldbear kirjutas:manager2 kirjutas:väga hästi tehtud huumor minu arvates.
100% parem kui see hiljutine politseikooli "machokas", mis tegelikult ikka väga lame välja tuli.vahel harva tuleb eestlastelt selliseid lõbusaid reklaame. positiivne näide meie arvates...
. mis sest, et mõned kroomivennad kurjad.
IRW...vean kihla,et oleks seal reas plastmassid seisnud ja need külili käinud ja plastmassi puru kõik kohad täis olnud,siis sa nii rõõmus vast küll ei oleks
Vot aga oleks hoopis enduurod olnud.... oleks auto uks praegu nagu paber lennuk seal kõõksunud!
Tuleb ikka enduuro peale üle minna.
Padjad seisavadki püsti vaid üksteise najale toetudes, plastik vaid üleheli kiirusel!
-
- Kontakt:
arx805 kirjutas:Oldbear kirjutas:
Aga Arx....kahtled ve?Kallis sõber, ei väsi ennast kordamast, et täiesti savi. Reklaam oli aga vaffa ja tõsised needihunnikud on ilmselt parim tsiklimehe imago loomiseks. Oleks seal aga pinalites baigimehed olnud oleks sama naljakas reklaam olnud. Seega mulle meeldis ja muigan vaid selle teie teema üle baigimehed versus kroomimehed.
Nagunii on kroomimehed saatanastja kastrulitega kroomimehed seda enam. Ainus mis on positiivset kastrulitega kroomimeestel, on see, et kui üritustele jõutakse, läbi tule ja vee, saab kohe peast kastruli rabada ja selles suppi keetma hakata.
Keep going, long live chrome satan
Arx,Arx...rahu! Ka minu jaoks on see naljakas reklaam ja ma pole üldse solvunud ega midagi
Vaata,ka Saarlased ja Hiidlased viskavad üksteisele villast...a kui kokku saadakse,siis juuakse ikka sõbralikult koos
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Oldbear kirjutas:
Arx,Arx...rahu! Ka minu jaoks on see naljakas reklaam ja ma pole üldse solvunud ega midagi Vaata,ka Saarlased ja Hiidlased viskavad üksteisele villast...a kui kokku saadakse,siis juuakse ikka sõbralikult koos
Jee Tedy lõpuks ometi. Sinnani tahtsin ju minagi jõuda. Rahulik olen ma nagunii ja alati
davidsoniharald kirjutas:Tegelt tsiklimehed mõtlesid, et jätame selle mehe kolkimata, ta nagunii nõrgamõistuslik, ei oska autogagi sõita.
![]()
Minu arvates kah väga hea vaheldus.
Miilitsasse ja sõjaväkke ja turvameesteks kippusid (vanasti) jahh vaid nõrgamõistuslikud... Nohh ja kehtis see ka veel 90-ndate alguses.... Kui ikka kooli sisse ei saanud või ei suutnud seal püsida, siis politseisse või sõjaväkke ikka tööle sai... Noh ja kas see asi nüüd tänapäeval muutunud on??? kahtlen sügavalt...
nägin ka just selle reklaami ära
Võtke rahulikult.... see tõesti päris mõnusalt naljakas, minu muutis küll kohe erksamaks. Meie, tsikliinimesed, ei pea ennast reklaamima, meie read aina kasvavad, aga ScP peab selle nimel pingutama (olles kergelt militaristlik, olen ise juba ka värbamiskirja saanud). Kohatu võrdlus küll, aga äkki on tegemist Napoleoni sündroomiga, pisem peab ennast maksma panema (vähemalt unistustes)
minul on respect ScP vastu, aga noh reaalses elus laseks küll ratta remondi kinni maksta.
seni kuni seda päriselt ei juhtu, nautige vahelduseks naljakat reklaami

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.