Väikemõisa Lastekodu vol3
Moderaator: Moded
jõudu organiseerivatele inimestele.
ma jõudsin nüüd oma organiseerimisega nii kaugele, et saan arvatavasti sõbra käest ühe mootorsaani, millega lapsi koos kelkudega ja ilma vedada:D
tulen tamsalust ja esialgsete andmete kohaselt üksinda, st. et autos on veel 4 kohta vaba, võtan hea meelega lastest hoolivaid inimesi ühes.
Isegi kui ma ei peaks seda saani saama, olen vähemalt ise üks usin kelgu vedaja:D
53004506
martin
-
Teema algataja
Kõigepealt suur aitähh, neile, kes on leidnud aega ja võimalust selle ürituse edukal läbiviimisel osa võtta.
Praeguse seisuga on meile laekunud summa : 1650.- aitähh aitajatele, lisaks on meil hunnikus tasse, väikelastele kasutatud aga korralike riideid. Iga laps saab kommipaki ja kingituse.
Nüüd siis meeldetuletus: kuna jõuluvana on nõus veetma kogu oma päeva lastega koos, jõuluvanariietes, siis ma palun kõiki, kes Väikemõisasse kaasa tulevad natukene vaeva näha ja panna kasvõi punane päkapikumüts pähe. Jõuluvana ei saa ju ilma päkapikkudeta;)
Üleskutse:
Kellel on aega ja viitsimist tegelda pirukate küpsetamisega? Keskeltläbi 50 pirukat, sisu nt mõni keedis?
Need võtaks kelgumäele kaasa, sest värskes õhus läheb lastel kõht kindlasti kiiresti tühjaks ja hea oleks siis ju midagi hamba alla saada;)
Veelkord aitähh!
Kairi
-
Teema algataja
-
- Tänatud: 5 korda
kuskil varem oli mainitud, et muuhulas oleks lastele muusikakeskust vaja. Siit: [] saaks sellist keskust suht tagasihoidliku hinna eest soetada.
-
- Tsikkel: Kawa
Re
See summa on hetkel minu arvates üsna tagasihoidlik. Lähenevate jõulude puhul võiks bikerlased näiteks 1-st nelipakist loobuda ja summa kasvatamisele kaasa aidata.
Kas keegi on Viljandist ja saaks neid pirukaid kuskilt tellida vmt? Andke palun kohalikust turusituatsioonist teada. Ma ei ole nagu küpsetajaid siin näinud... Võmalik et mõni kohalik pagarifirma teeb heategevuse korras asja ära vmt.
See, et mida suuremat osta, võiks olla lastekodu inimestega kokku lepitud - muidu ei pruugi asi minna nende plaanidega kokku. Küllap ürituse algataja seisab selle eest hea.
-
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
gabriel kirjutas:üks küsimus rahvale-
mul õnnestus lastele üks arvuti saada ja arvuti kõlarid, kui puudu on veel monitor, hiir ja klaviaatuur. võib-olla on kellelgi midagi nimetatud asjadest võimalik lastele anda?
Mul veel üks monitor pakkuda muidu.Heameelega annaks ära.
Ja veel peale selle on üks kassetipleier, kuigi kardan, et need on ajast ja arust...
EDIT: peale selle ära anda veel sony mp3 cd player.
Kas on vaja?
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
gabriel kirjutas:nii... monitor olemas ja hiir ka, klaver veel aint puudu.
nii et hoidke silmad lahti, äkki kellelgi on.
Kui on LCD, siis on hea.
Kui on CRT, siis vaata enne see monitor väga kriitilise pilguga ja mõtle, kas see on ikka piisavalt hea ja ei hakka hoopis laste silmi rikkuma...
Omalt poolt võin pakkuda arvuti heasse töökorda ajamist ning olenevalt arvutist ka mingist uuenduskuuri
boob kirjutas:gabriel kirjutas:nii... monitor olemas ja hiir ka, klaver veel aint puudu.
nii et hoidke silmad lahti, äkki kellelgi on.Kui on LCD, siis on hea.
Kui on CRT, siis vaata enne see monitor väga kriitilise pilguga ja mõtle, kas see on ikka piisavalt hea ja ei hakka hoopis laste silmi rikkuma...Omalt poolt võin pakkuda arvuti heasse töökorda ajamist ning olenevalt arvutist ka mingist uuenduskuuri
olen reedeni tlnas... kus sa asud? annaksin masina kontrolli.
boob kirjutas:gabriel kirjutas:olen reedeni tlnas... kus sa asud? annaksin masina kontrolli.
Mina olen Tapal. Ja masin on siis Tallinnas...
![]()
Ega's miskit, tood reedel kui tuled siiapoole?
ermmm... vaatan, võib-olla tulen homme õhtul toon juba...
elistab- 53004506 martin
-
Hei5 tead, nende elud on nii või teisit nii nagu nad on-tule ikka, ma võin Sul käest kinni hoida (mul ju omal ka lapsed ja nendest lastekodulastest on kole kahju..);) Tegelt ka, lastel oleks ju hea meel, kui nii palju rahvast just NENDE pärast sinna lähevad k. a. Sina
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.