Bikers Pubi Hooaja lõpetamine 2007
Moderaator: Moded
-KRANTS- kirjutas:Ma pole enam korraldaja ka, mul suht suvi
![]()
Vb on nüüd mingid uued reeglid
ühesõnaga, et kui sina korraldaja oleksid olnud, siis oleksid sa esimesena eestis teinud reegli, et paraadil ei tohi alla xx kuubiku sõita?
ja äkki isegi edasi-tagasi mööda paraadi sõelunud ja ebasoovitavad rattad/rollerid välja nüginud, kui mõni kavalpea oleks kuskil tänavanurgal salaja oma rolleriga ühinenud?
sry OT.
Mina üritasin seletada algseid reegleid ja mainida, mis praegu on... Mina ei tea, mis nüüdseks sellest saanud on- suht ei huvita ka. Siis, kui mina veel korraldaja olin seal siis oli see paraad mõeldud RATTURITELE mitte ROLLERITELE- got the point?? Minugipoolest võib sinna nüüd minna ka ereliukase, desso, skolniku ja tõukerattaga! Mina nende reeglite teemal enam aru siin ei anna
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
-KRANTS- kirjutas:Mina üritasin seletada algseid reegleid ja mainida, mis praegu on... Mina ei tea, mis nüüdseks sellest saanud on- suht ei huvita ka. Siis, kui mina veel korraldaja olin seal siis oli see paraad mõeldud RATTURITELE mitte ROLLERITELE- got the point?? Minugipoolest võib sinna nüüd minna ka ereliukase, desso, skolniku ja tõukerattaga! Mina nende reeglite teemal enam aru siin ei anna
![]()
Seleta mulle ühte asja, kui sul on täiesti savi, siis miks sa muudkui torgid seda teemat. Kas ei oska väärikalt kaotada? Äkki taandaksid ennast lõplikult selle ürituse korraldamisest ja ei sega teiste tegemisi, või mis?
Algne tekst Krantsi poolt :
"Kogunema hakatakse Bikers Stoori Pub 24H (ülase 13, Tallinn) ees kuskil kella 12:30-13:00 paiku. Paraad läbi linna ning lõpetame taas Bikers'i ees!. AFTERPARTY Bikers'is! Piletihind ratturitele (ja ratturite elukaaslasele) 100.-eek/per nägu (tõendamiseks tulek koos rattaga, või kaasa ratta dokumendid ja isikut tõendav dokument). Tavakülalistele piletihind 250.-eek/per nägu!
Kohal Õhtujuht, Bändid (Aknool, Stile Scream, mingi asi oli veel ), striptiis, välilett, ilutulestik jne jne.
Rataste jaoks öösel valvega parkla!"
Siin küll mingit vihjet ratta olemusele ei ole.
Toetan M2 seisukohta ürituse hindamisel/kommenteerimisel, soovitan läbi lugeda sama teema esimene post, kus Pihelgas sulaselge sõnaga vabanduse edastas, et kogemata kogu eelmise samasisulise teema ära kustutas ja uuel korraldajal annul uuendatud versiooni üles riputada palus. Kõiki teavitati kuupäeva muutumisest kui vana teema veel üleval oli. Teavitati ka sellest, et krantsid on majast välja löödud, et tõuloomad saaksid omasugustele pidu korraldada.
See, et teema kogemata prügikasti leidis ja mõni õnnetu sellepärast kohale veeres, no mida öelda? Shit happens! Elu läheb edasi, üritus toimub, annu tundub igati ok korraldaja (mees/naine, pole aimugi) äkki on temas jõudu see s*taauk uuesti talutavaks motopesaks muuta.
Kust siis veel, kui mitte tänastest rolleristidest ei kasva tuleviku mootorratturid? See on igati loomulik liikumine, väiksemalt suuremale, mitte nii nagu siin mõningad teemad on olnud, R1 esimeseks rattaks jne.
Püstitaks igihalja küsimuse siis teistpidi: miks rollerimehed PEAKSID üritusel osalema? Kui tegu on mootorratturite üritusega?
No offence, aga vaevalt et jahtklubi liikmed väga näppu viskaks kui nende hooaja ava(lõpetamis) üritusega liituks 200 tegelast kummipaatide, süstade, kummimadratsite ja vesijalgratastega
Saan aru, et tänavused rollerimehed on homsed siklimehed aga miks ei võiks nad siis homset oodata?
Küsimus korraldajatele: kas afterparty`l on vanusepiirang ja kontroll selle üle? Kui mitte, saab sellest tõsiselt "kasvatuslik" üritus
PS. Lällavad puberteedid oli üks põhjusi, miks kunagi otsustasin Bikersisse enne omanikevahetust rohkem mitte sattuda.
FleXer kirjutas:idee isenesest oli lihtsalt see, kas võib paraadi tagaotsas kaasa sõita ?
Ja tagaotsas ja keskel ja igal pool võivad kõik soovijad sõita, aga ainult kahekaupa ja teistest mööda ei tohi sõita. Paraadid jms. peakski ju olema kohaks, kus tulevased ja algajad n.ö. RATTAmehed teineteisega arvestama õpivad. Ehk aitab see veidigi vältida mingit Madmaxi sündroomi teket.
+358458693818
Suzumen kirjutas:Habib kirjutas:Püstitaks igihalja küsimuse siis teistpidi: miks rollerimehed PEAKSID üritusel osalema? Kui tegu on mootorratturite üritusega?
Mina omakorda püstitaks küsimuse, keda võiks lugeda mootorratturiks?
Selliseid, kellel pole vähemalt 2 armukest, kes ei suuda korraga pudelit viina ära juua ja omavad riista alla 16cm ei tohiks lugeda mootorratturiteks. Teevad ainult häbi meile.
Tulenevalt ülaltoodust teeksin ettepaneku lubada AINULT ülalloetletud parameetritele vastavaid isendeid motomeesteks ja lubada osalema üritusel. Las need äpud, kes ei vasta parameetritele teevad endale ise üritusi.
ja suzumenil täitus 1111 postitust
No mina tulen
Suzumen kirjutas:Habib kirjutas:Püstitaks igihalja küsimuse siis teistpidi: miks rollerimehed PEAKSID üritusel osalema? Kui tegu on mootorratturite üritusega?
Mina omakorda püstitaks küsimuse, keda võiks lugeda mootorratturiks?
Selliseid, kellel pole vähemalt 2 armukest, kes ei suuda korraga pudelit viina ära juua ja omavad riista alla 16cm ei tohiks lugeda mootorratturiteks. Teevad ainult häbi meile.
Väike täpsustus siis Habibi küsimusele:
Mootorratta all mõistetakse tulenevalt «Liiklusseaduse» lisast 1 külghaagisega või külghaagiseta kaherattalist mootorsõidukit, mille sisepõlemismootori töömaht on üle 50 cm3 või valmistajakiirus on üle 45 km/h.
Mina näiteks ei näe ühtegi põhjust, miks rollerimehed ei võiks motoüritustelt osa võtta. Nõus olen sellega,et nad peaksid jääma paraadil rivi lõppu ja alluma grupisõidu reeglitele ning hiljem afterparyle tulles mõtlema sellele, kas ma ikka olen ikka piisavalt vana, et võin peost osa saada.
Õnnekas kirjutas:Kas ei oska väärikalt kaotada? Äkki taandaksid ennast lõplikult selle ürituse korraldamisest ja ei sega teiste tegemisi, või mis?
Väärikalt kaotada Ära usu kõike mida kuuled, ära levita kõike mida usud
Mina ei tea, et ma kuskilt otsast kaotanud oleks
See, et mind SELJATAGA MAHA HÄÄLETATI ja igast sitta laiali loobiti, OLI BULLSHIT!! Jõuab pärale?? Pole mind kuskilt maha hääletatud. Reedel (05.10.07) viisin ise avalduse, et mind sellelt kohalt taandatakse! Samamoodi tegi pool juhatust! Lihtsalt sel põhjusel, et teatud inimesed hakkasid täielikku jama minu kohta ajama!! Ma pakun, et enamus teab, kes neid jutte levitas- ja teadke ka seda, et üritus jäi ära selle sama korraldaja "kala" tõttu, mitte minu!!! Mis mind hämmastama paneb- on see, et kuigi ma olen VÄIDETAVALT minema LÖÖDUD ja maha tehtud, miks siis mind ikkagi koosolekutele tahetakse?? Hmm... Life sucks anyway
Aga tegelikult saavad niikuinii kõik varem või hiljem teada, kuidas kala siiski esmalt peast mädanema hakkab
Pikk kirjutas:Teavitati ka sellest, et krantsid on majast välja löödud, et tõuloomad saaksid omasugustele pidu korraldada.
Loe eelnevat- EI OLE välja LÖÖDUD, lahkusin ise omal soovil
Täiesti OT postitus - luba kustutamiseks modedele
Asi kipub teemas minema kismaks ja materdamiseks - seda on üsna ebameeldiv jälgida.
Samas mitte vaadata ka ei saa - mine tea, ehk tehakse mingeid muudatusi ürituse aegades, korralduses vmt.
Ja kui "veidi" norivaks/filosoofiliseks minna:
- teema on "Bikers pubi hooaja lõpetamine" - hooaeg lõpeb jalgratturitel, rolleritega sõitjatel, mootorratturitel ja muudel suvise tegevuse harrastajatel, pubi hooaeg peaks nagu seevastu hoopis algama
- üritus on mõeldud "ratturitele" - piletihinnad on välja toodud erinevad ratturitele ja teistele ... Pärast muudatusi on jäänud ära täiendus, et ratturite elukaaslastele kehtib ratturitega sama piletihind. Ja selgitus, kuidas ratturi staatust tõendada.
- paraadi suhtes pole selgitatud, milliste "rataste" paraad toimub, seega on täpsustav küsimus rollerite kohta õigustatud, kuigi ehk mitte sellises sõnastuses nagu ta esitati. Foorum on ju otsapidi ka rollerite oma, mitte ainult mootorratturite oma, jalgratturid võib ehk seetõttu sihtgrupist välja jätta
Ja halvustavast suhtumisest rolleritesse - täpselt nii nagu Riigikogus istub läbilõige Eesti elanikkonnast, istub ka jalgratta/rolleri/tsikli/auto jne lenksus/roolis läbilõige sealtsamast elanikkonnast. Ja neid, kes teevad lollusi rolleri seljas, ei paranda ümberistumine tsikli selga ning need, kes on korrektsed, on seda sõltumata sellest, mida nad parasjagu juhivad (üldjuhul, erand kinnitab reeglit). Mõni rollerihunt on hingelt rohkem "rattur" kui nii mõnigi vahelduseks tsikliga sõitja. Siingi foorumis soovitatakse tsiklisõidu harjutamiseks (kui tsiklit/sõpra tsikliga ei ole) sõita kasvõi jalgrattaga või siis rolleriga. Ka nii mõnelgi Biker.ee liikmel ei ole hetkel tsiklit, kuid kas nad seetõttu polegi "ratturid"?
Millegipärast arvan, et sellist karmi ja must-valget suhtumist saavad lubada siiski vaid MC-d - on või ei ole klubi liige. Ja kindlasti on neilgi musta ja valge kõrval vähemalt hall värv olemas.
Pika ja OT jutu lõpetuseks tahaks paluda - rohkem tolerantsust, heatahtlikkust ja teineteisega arvestamist. Ning soovida korraldajatele jõudu ja jaksu, paksu nahka ja rahakotti
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
väga koomiline teema
selles teemas saab sama kõvasti naerda kui vaadates youtubest RAHABOSS videot
ytlen kohe ausalt ära... sellisele korraldusele... ja kui olid sellega seotud mingid sellised vennad a´la "kusen su ratta täis"
ei viitsi mina siis ka mitte minna kui see peax toimuma 100meetrit minu elukohast
liiga lamp teema.
See lugu siin on ammu juba ületanud minu padja mõõtmed. Mida asja on ilkuda?
Nagu juba esimeses teemas peale kuupäeva muudatust tähelepanu juhtisin võiks ka siin sellele uuesti tähelepanu juhtida :
PANGE ÕIGE KUUPÄEV JA KELLAEG TEEMA PEALKIRJA. sellega väldite igasuguseid segadusi.
Ja miks peab torkima kedagi see millega keegi rivi lõpus järgi sõidab või jookseb?
Kogu nende maailmaparanduslike vaidluste otsa küsiks veel, et kas mõni aeg tagasi tuvastatud kategooria "meeskessõitismootorrattagaagaeiolemootorrattur"id võivad ka paraadil osaleda?
Sepp-> klounid saadeti ju korraldustoimkonnast kukele?
ihihii. kes on küll see pidev ja tragi mode, kes teise ürituse teksti kustutab .
aga bikersi ürituse kohta tuleb seda öelda, et sitast saia tegemiseks läheb rohkem peitaineid vaja kui muidu, sest sõnnikuhais ei taha niisama kaduda. Pubi on maine maha teinud. Seda tõsta üle-jala-üritusega on võimatu.
ahjaa, mis veel silma jäi. juba esialgses teemas oli, et politsei eksordiga on paraad. ja samas on politsei ise hakanud nüüd alles kontakti otsima. kamoon. see juba ainuüksi kõigutab korraldajate usaldust rohkem kui rubla eest.
mumm@läheb sellel ajal hoopis Hadesesse :p
sepp kirjutas:ytlen kohe ausalt ära... sellisele korraldusele... ja kui olid sellega seotud mingid sellised vennad a´la "kusen su ratta täis"
Said ära panna, jahh??
Vestle sel teemal Tõnu endaga, saad teada selle "inside joke" tagamaad
spinna kirjutas:Sepp-> klounid saadeti ju korraldustoimkonnast kukele?
ütlen veel korra: "EI SAADETUD!!!"
Ise läksin ära, põhjusel- usaldusväärsuse kaotus klubi asepresidendi vastu!!!
Miks?? Sest tema levitas seda sitta, et mina olen süüdi nii "Rock Crime" mitte esinemises (kuna ma olevat üllatuse ära rikkunud). Kahjuks polnud tolleks hetkeks Rock Crimega sel teemal vesteldudki. Ja et minu pärast lükati nädala võrra see edasi?? LOLL JUTT!!!!! Linnavalitsuset poldud luba saadud- hakati liiga hilja asja ajama!!! Nüüd aitab sellest teemast. Mina lahkusingi, sest see aeti kõik minu kraesse, kuigi asjaajajad jätsid selle tegemata!! Ma isegi ei imesta, kui siin veel enne laupäeva miskit muutub!!
palju kisa vähe villa
nagu lasteaed ma ütlen...
vähemalt mind ei huvita miks keegi ära läks ja miks ei saadud endale püstitatud ülesannetega hakkama, ju tuleb järgmine kord asju paremini orgunnida...
ja eks alati ole lihtsam ära minna ja vastutus kellegi teise kraesse veeretada...
loodame et lõpuks siis ka asjast miskit välja tuleb...
marr@targutab niisama
-KRANTS- kirjutas:Ise läksin ära, põhjusel- usaldusväärsuse kaotus klubi asepresidendi vastu!!!
Mina lahkusingi, sest see aeti kõik minu kraesse, kuigi asjaajajad jätsid selle tegemata!!
marr kirjutas:ja eks alati ole lihtsam ära minna ja vastutus kellegi teise kraesse veeretada...
marr@targutab niisama
Sinu kirjutatud lausest võib välja lugeda jah, et @targutad niisama ja ei taha kuidagi Krantsist aru saada. Ta ju tõi väga selgelt välja miks välja astus...ei tundunud küll temapoolset asjade teiste kratti veeretamist .
Igaljuhul praegustele organiseerijatele jõudu ning asjade edukat õnnestumist.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
annu kirjutas:Kahjuks ei saa rolleriga paraadile tulla,kuid mopeedi võib küll,see ju ka algne mootorratas.Kuid pidu võid ikka nautima tulla,kui soovi on
![]()
.
Siis vist saadetakse nende rolleritega inimesed ära
Honda Silverwing 600
ja
Suzuki Burgman 650
Kuid okei, ma tahaks küsida, miks mopeedid on lubatud ja rollerid mitte?