Virumaa enduuro-šaakalid metsaradadel
Moderaator: Moded
tedre kirjutas:Teeks pühapäeval ühe korraliku tiiru, kas on ühinejaid.
Kuulge, kotkad, organiseerime ennast hoopis sel nv-l Võrumaale. Kui taevast suisa pussnuge ei tule, siis mina lähen. Pakin seljakoti tahaistmele ja stardin reedel.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... &start=280
-
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Kuzmitz kirjutas:tedre kirjutas:Teeks pühapäeval ühe korraliku tiiru, kas on ühinejaid.
Kuulge, kotkad, organiseerime ennast hoopis sel nv-l Võrumaale. Kui taevast suisa pussnuge ei tule, siis mina lähen. Pakin seljakoti tahaistmele ja stardin reedel.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... &start=280
Plaan millegi samasugusega hakkama saada nagu Setumaal oli?
Boob pidi ju teadma...
http://www.emmk.ee/
Kui lund just tulema ei hakka, siis kiman Võrumaale.
Pikema enduuro-otsa saab teha 15.09 Idabloki moto-orienteerumisel...
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Kuhu kanti pühapäeval kulgeme. Kui viitsijaid on käiks Aidu karjääris ja Kohtla-Nõmmel. Seal oli kohti kuhu üksipäini hästi ronida ei julenud - pärast lahuta kusagil puistangu augus ratas detailideks ja tari tükikaupa mäest üles et koju saada.
Mingi 11-11,30 hakaks Näpi Statoilist liikuma.
Ootan ettepanekuid ja mõtteid.
Ja 15.09. võiks minna Idablokki kaema.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
tedre kirjutas:Kuhu kanti pühapäeval kulgeme. Kui viitsijaid on käiks Aidu karjääris ja Kohtla-Nõmmel. Seal oli kohti kuhu üksipäini hästi ronida ei julenud - pärast lahuta kusagil puistangu augus ratas detailideks ja tari tükikaupa mäest üles et koju saada.
Mingi 11-11,30 hakaks Näpi Statoilist liikuma.
Ootan ettepanekuid ja mõtteid.
Ja 15.09. võiks minna Idablokki kaema.
tedre ma olen aidu risti läbi sõitnud aga kui vahele jääb peab vettpidav vabandus olema.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
tedre ma olen aidu risti läbi sõitnud aga kui vahele jääb peab vettpidav vabandus olema
mu tsikkel on Aidu territooriumil legaalne, kuigi ma pole kordagi sinna sisenemisel seda võimalust kasutanud. Ikka üle puistangute.
Aga kui normaalselt suudad koppadel valvavate kopameestega suhelda - kui just leiad et pead sinna kopa juurde nuhkima minema (kevadel korra proovitud) - siis probleeme ei tekkinud ja nad kuhugi kellama ei kuku. Mu fantaasia ei kujuta ette kuidas valvevennad oma Kamaz´i või 66-ga endurot püüdma tulevad
Kui leiate et olete kusagil kus teie viibimine jama võib kaasa tuua siis kasutage ATV meeste vana tarkust-teip aitab
Nii et pühapäeval matkama !
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Kuzmitz kirjutas:...oma ilusa ja kriimudeta Transalpiga...
Aga Sa ära muretse, see läheb varsti mööda
Muidu eelmisel nädalavahetusel toimunud orienteerumise punktid on praegu veel looduses täiesti olemas...
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
Kuzmits, kui võtaks ja läheks sinna kus eelmisel nädalavahetusel sai idameeste märgitud rada sõita. Mega mõnus oli. Üritaks leidmata jäänud punktid ka üles leida - sa peaks vana jäljekütt olema .
Aga siis peab mingi 10 hommikul minema hakkama, esmalt kütaks Jõhvi ja sealt siis metsa. Ilma lubatakse ka normaalset.
-
kui võtaks ja läheks sinna kus eelmisel nädalavahetusel sai idameeste märgitud rada sõita. Mega mõnus oli. Üritaks leidmata jäänud punktid ka üles leida - sa peaks vana jäljekütt olema .
Aga siis peab mingi 10 hommikul minema hakkama, esmalt kütaks Jõhvi ja sealt siis metsa. Ilma lubatakse ka normaalset.
Kuidas on, kas oleks liitujaid. Aga seekord laupäeval.
-
Re: Virumaa enduuro-šaakalid metsaradadel
Teema väga unustusse vajunud.
Laupäeval sõidu käigus Mõedakul avastatud värskelt valminud enduro rada: Rakverest minnes peale Vaeküla-Mõedaka risti kurvi ca 400 m pöörata paremale kõrgepingeliini (2.liin) alla ja teelt veel ehk 200 m. Raja pikkus 7 km. Põhisuunitlus ATV (Välba eestvedamisel ja korraldamisel tehtud, RMK maa) aga kannatab täitsa ka tsikliga rässida. Esmalt proovisin BMW 1200 GS-ga, läbimata jäid lõigud kus palgid raja peal . Pärast läksin Kawaga tagasi ja sai kogu rada läbi sõidetud.
tedre kirjutas:Teema väga unustusse vajunud.
Laupäeval sõidu käigus Mõedakul avastatud värskelt valminud enduro rada: Rakverest minnes peale Vaeküla-Mõedaka risti kurvi ca 400 m pöörata paremale kõrgepingeliini (2.liin) alla ja teelt veel ehk 200 m. Raja pikkus 7 km. Põhisuunitlus ATV (Välba eestvedamisel ja korraldamisel tehtud, RMK maa) aga kannatab täitsa ka tsikliga rässida. Esmalt proovisin BMW 1200 GS-ga, läbimata jäid lõigud kus palgid raja peal. Pärast läksin Kawaga tagasi ja sai kogu rada läbi sõidetud.
Pea nüüd hoogu, Rada veel avamata. Ärge veel hetkel sinna väga mürama minge, mõned paberid veel lõpuni vormistamata.
Katsuge veel sutsuke kannatada.
Ja tegelikult pole see rada mõeldud 100% metsikuks kasutamiseks, ikka kooskõlas raja eest vastutajaga. Tegemist natukene keerukama projektiga, kui RMK maastikusõidu alad. Eestvedajaks siiski Rene, samuti pani üritusele õla alla Rägavere vald ja RMK, kuigi ilma Välbata poleks sellest tõenäoliselt päriselt asja saanud.
Ma kah selles bürokraatlikus pooles natuke näppupidi sees
Hetkel veel paluks natukene kannatust.
Jätkame traditsiooni ja soojendame üle poole aasta peidus olnud teema üles. Nimelt tekkis täna mõte minna nv-l kruusatolmu üles keerutama... Mudasse ei roniks, vaid piiluks selle asemel meie maakonna kruusateid. Et siis avaldage arvamust, kes oleksid oma mammutitega käpad? Rada ei ole veel paika pannud, ka selle koha pealt võib hea mõtte välja käia...
-
Kuzmitz kirjutas:Jätkame traditsiooni ja soojendame üle poole aasta peidus olnud teema üles. Nimelt tekkis täna mõte minna nv-l kruusatolmu üles keerutama... Mudasse ei roniks, vaid piiluks selle asemel meie maakonna kruusateid. Et siis avaldage arvamust, kes oleksid oma mammutitega käpad? Rada ei ole veel paika pannud, ka selle koha pealt võib hea mõtte välja käia...
Väärt mõte
Aga kui teeks sel nädalavahetusel ühiskülastuse http://www.kodukorts.ee/motoyritus09.html, kaeks Soomaad. Ööbimist ei plaani.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
tedre kirjutas:Aga kui teeks sel nädalavahetusel ühiskülastuse http://www.kodukorts.ee/motoyritus09.html, kaeks Soomaad. Ööbimist ei plaani.
Kindlasti tulge, soovitan soojalt!
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
paarn kirjutas:tedre kirjutas:Aga kui teeks sel nädalavahetusel ühiskülastuse http://www.kodukorts.ee/motoyritus09.html, kaeks Soomaad. Ööbimist ei plaani.
Kindlasti tulge, soovitan soojalt!
KTM-il kaht istekohta netu ja pealegi poolteistsada versta krossikaga mööda asfalti pole ka teab mis lõbu. Niisiis, kõrtsiteele lähen kaubikuga ja seal soovijaile mõned vabad tsiklikohad. Inimesekohti kahjuks põle

Ma siiski teatud põhjustel ei saa kahjuks Kõrtsiteel osaleda ... Aga sellegipoolest lähen laupäeval tolmutama. Paar kambajõmmi on ka olemas
. Teekond viib Lääne-Viru lääneosasse ja ilmselt peab ka natuke Harjumaad juurde haukama. Stardi teeks Rakverest, kellaaeg sõltub läbirääkimiste tulemusena. Kui selgub, millal kaineks saadakse, siis teen siin kohe kisa kah
Start kell 12.00 Sõmeru-poolsest Statoilist. Edasine teekond viib pikalt-pikalt Rakveresse tagasi. Krosseriga natuke jama .Tanklaid saame külastada
. Mudasse ei roni, küll aga garanteerin tohutul hulgal tolmu- sõitsin täna 2/3 trassist läbi...
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Pühapäeval, stardiga kell 9.30 Sõmeru poolsest McStatoilist, teeme väikse kruusa ja metsatripi, sihtkohaks Valgejõe. Sinna jõudmiseks kasutame teid, mis valdavalt jäävad Narva mnt. põhja poole. Valgejõelt tagasi suunal lõunapoolsemad teed ja rajad. Ka raskemate endurodega sõidetav, mülkasse seekord ei roni.
Asfalti tuleb minimaalselt.
Jälle lähme sõitma . Seekord üles korjama Virusõõri punkte (ei ole ju viisakas neid vedelema jätta). Kui keski tahab ühineda, siis laupäeval kell 11.00 Rakveres, Sõmeru-poolses Statoilist on start. Garanteerin kruusateid, natuke ka põlluteid, ühe vesitakistuse ja riietuse määrdumise
-
Teema algataja - Mode
Kuzmitz kirjutas:Jälle lähme sõitma
. Seekord üles korjama Virusõõri punkte (ei ole ju viisakas neid vedelema jätta). Kui keski tahab ühineda, siis laupäeval kell 11.00 Rakveres, Sõmeru-poolses Statoilist on start. Garanteerin kruusateid, natuke ka põlluteid, ühe vesitakistuse ja riietuse määrdumise
Kurask, ma hakkan tõesti varsti bikele mudakummi alla vaatama
boob kirjutas:Kurask, ma hakkan tõesti varsti bikele mudakummi alla vaatama
Oi, Boob, hea sõber... ütle nüüd mulle, milline apteek on suuteline Sinu rattale uue "kummi" tooma???
-
Teema algataja - Mode
Kuzmitz kirjutas:boob kirjutas:Kurask, ma hakkan tõesti varsti bikele mudakummi alla vaatama
Oi, Boob, hea sõber... ütle nüüd mulle, milline apteek on suuteline Sinu rattale uue "kummi" tooma???
Mina olen vanal heal ajal kasvanud, kui tsensuur lubas rehvide kohta veel rahulikult kumm öelda
Tänasel päeval tõmbab mõni mees metsa seenele minnes ka rehvikud jalga
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
boob kirjutas:Kurask, ma hakkan tõesti varsti bikele mudakummi alla vaatama
Boob, kurask, äkki räägid lähemalt, mis seisundis tekivad sellised mõtted, et enduro bike vastu vahetada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.