õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
üldiselt sõidan lubatud kiirustega ja need isegi rollerile jõukohased, harva lööb mõni hälvik liikleja, mind vahuleXS400 kirjutas:võiks kah ju ajaviiteks õhtuses linnas kärutada...
aga bikedega koos sõita on piin, kaovad täpiks juba siis kui jõuan mõelda et võiks teise käigu panna...

-
homne plaan oli olemas, minna ühele motoüritusele, aga see läks uppi, pere ikka tähtsam, homme-ülehomme paaritunniseid kruise sobiks teha.XS400 kirjutas:kus soovid, elan kristiines
56 611657 kaido
riputasid nr. üles kui mul tegemised-toimetamised selginunud, kõllan

ahjaa, tallinnas vist homme rongkäik/üritus, et minu tähelepanu neile jääb ära

-
Teema algataja
-
"pimedal ajal käiakse kohtamas mitte ei sõideta tsikliga." - Jeremy Burgess (Mick Doohani ja Valentino Rossi peamehaanik).kaia88 kirjutas:Keegi täna õhtul u 21 paiku Võsule viitsiks sõita? Seal ranniku pool on päris head kurvilised teed, saab kallutada ja kiirendada ja mida kõike veel. Oleks vaja, aga üksi ei taha sõita...
Viimati muutis HeitiKender, 14 Aug 2007, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Mitte, et ma üleskutset maha tahaks teha, aga sitad teed on seal rannikul ma julgeks öelda.. (sõidan seal tihti). Loksa ristist alla, selle tee kate on viimase aasta-kahega kõvasti hävinud ja Kotka ristist Võsu peale on tee jälle päris auklik-muhklik, viimane on seda juba vähemalt 10 aastat, aga ajapikku läheb aina hullemaks. Mis kurvidesse puutub, siis mõned ju on tõesti, aga kiirused peavad way illegaalsed olema, et see fun oleks.kaia88 kirjutas:Keegi täna õhtul u 21 paiku Võsule viitsiks sõita? Seal ranniku pool on päris head kurvilised teed, saab kallutada ja kiirendada ja mida kõike veel. Oleks vaja, aga üksi ei taha sõita...

p.s. Kolgaküla sirge (pikk sirge, algul metsavahel, pärast heinamaa kahel pool) keskel passib vahel politsei ka 'põõsas' vasakul teeotsal Tallinna poolt minnes.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
kaia88 kirjutas:ma tuleks ka hea meelega enne 21, aga autokool lõppeb just siis :S...
Kui midagi koku lepite, siis helistage mulle 555 68 366! Muidu võiks kokku saada kl 21:15 näiteks peterburi mnt alguses olevas statoilis!
pakuks, homme so.15.08 kl. 20.00 tutvustaks Teile oma pirta - viimsi radasi, ootan, näiteks peterburi mnt. alguses olevas statoilis, tehnika mul igivana, fzr 600, möödasõiduvõimalus jääb kõigile.
kui ilm vihmane???
kindlindlasti liitun mustam. haabersti. rahvaga!
Endise viimsilasena viskaks hea meelega pilgu peale kiiresti arenevale piirkonnale asjaliku kruisijuhi käpa allspeedvana kirjutas:pakuks, homme so.15.08 kl. 20.00 tutvustaks Teile oma pirta - viimsi radasi, ootan, näiteks peterburi mnt. alguses olevas statoilis, tehnika mul igivana, fzr 600, möödasõiduvõimalus jääb kõigile.
kui ilm vihmane???
kindlindlasti liitun mustam. haabersti. rahvaga!

-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
-
-
-
viimsi sõidu, algatajana olin kohal, kell 20.07 jah ma va tainapea, viimases statis, enne tallinna väljasõitu, see peala vesse tn. risti.
tegin siis selle marsruudi läbi mida ette kujutasin, kurved ja sirged olid igale maitsele, kokku tuli ots 40 +km.
kui on ehk veelkord huvilisi, lepiks tref. punkti täpsemalt kokku sobib isegi homme, ainuke mis võib segada on vihm!
tundub, et ummi sõitis minule vastu, oletan tsikli järgi (võin eksida)
mul, yam, puna-valge, fzr 600
tegin siis selle marsruudi läbi mida ette kujutasin, kurved ja sirged olid igale maitsele, kokku tuli ots 40 +km.
kui on ehk veelkord huvilisi, lepiks tref. punkti täpsemalt kokku sobib isegi homme, ainuke mis võib segada on vihm!
tundub, et ummi sõitis minule vastu, oletan tsikli järgi (võin eksida)
mul, yam, puna-valge, fzr 600
-
Teema algataja
õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Jou, päris palju kaaslasi tuli kokku - lugesin enne starti Statolilist 23 ratast, aga tee peal lisandus vist veel mõni.
Igatahes lahe oli, täname tänast teema ülessoojendajat ja mõne tehtud pildi leiate siit: http://beta.album.ee/album/30025910/50068862
Tervitades ,
Raul
Igatahes lahe oli, täname tänast teema ülessoojendajat ja mõne tehtud pildi leiate siit: http://beta.album.ee/album/30025910/50068862
Tervitades ,
Raul