korke Kawa zx10r otsas... korke ise on terve ja korras..

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

diio2

Lugemata postitus Postitas diio2 »

krt tigedaks teeb selline lugu.
foorumitäis rullnokki kiidab kuis mees, (kas on ikka mees), mängib linnas lolli. vanasti löödi sellised sigatsemisele õhutavad teemad ikka kiirelt lukku.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Kasutaja avatar

Teema algataja
manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Ma olen korke tegemisi kommenteerinud - kiitnud / laitnud ka ennegi. Elu meid eelmisel aastal juhtumisi kokku viis lihtsalt.

Seda, et ta oma sõidustiililt hull on, seda teavad kõik, kes teda tunenvad.
Seda, et teda ümber ei kasvata, seda teavad samuti kõik, kes teda tunnevad.

Vahel mõtlen isegi, miks ma tema hullumeelsetele trikkidele tagasihoidlikuma kriitikaga reageerin, kui mõne kolmanda isiku puhul. Võibolla on asi selles, et tegemist on ühe abivalmima ja justnimelt vähim silmakirjalikuma vennaga, keda mul on viimastel aastatel au tunda. See mis ta oma sõiduvahenditega korda saadab on ilmselt tema kõige suurem puudus. Samas puudub tema juures täielikult tihti sellise sõidustiiliga kaasas käiv arrogantsus ja ülbus.

Ja viimaseks: Usun, et enamik, kes oma paar rida siia lisasid, tunneb kaasa tõepoolest puhtsüdamlikult, mitte silmakirjalikult. Teades, kui palju aega ja vaeva ta selle tsikli ehitamisesse panustas, on tast kohe tõesti kahju. Kes meist ei oleks kasvõi korra nokka tõmmanud (või soovinud seda teha)... Antud juhul ei lõppenud ju asi mitte lihtsalt katki kukutud pilliga vaid VIIMSENI MAHA PÕLENUD tsikliga. Ja seda ei juhtu just iga päev.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Deem ... kuigi ma tänaval trikitajaid hinegpõhjas ei salli ja neile aeg-ajalt mõttes "head ja paremat" soovin, siis selline karistus on isegi neile liiga karm :shock: .
Edu paranemisel!

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

see aasta neid tsikleid ikka maha põleb mingil põhjusel :?
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Ma pole küll Korke fänn, kaugel sellest, aga mul on tast kahju, et see persekukkunud bikeri padjaklubi sellise kukli omale järada sai :evil:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

viirastus kirjutas:
siiski teeks ettepaneku sebida korkele mingi sponss, kes kr.. talle ometi annaks korraliku sõiduvarustuse. MITTE et ta seda kunagi kannaks :evil:

siiski hea meel, et terve oled. loodame et su vedamine sind maha ei jäta... :roll:
kinnitan, et Korkel juba mõte liigub korraliku varustuse hankimise suunas 8)
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

sry mehed,aga mis on korke varustusel viga?
kaks kombet olemas, yx nendest tutikas ja vedeleb minu juures... ma ei tea mix ei kasuta seda.
korralik alpinestars seljakaitse olemas(see oli ka seljas)
kindad olemas... need olid ka käes
ja korralikud saapad olemas mis on alles see hooaeg ostetud.
asi on selles,et ta ei kasuta neid, mitte selles,et tal ei ole mida kasutada! :)
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

nitse kirjutas:
Ma pole küll Korke fänn, kaugel sellest, aga mul on tast kahju, et see persekukkunud bikeri padjaklubi sellise kukli omale järada sai :evil:
Sa oma suures õhinas ei märkagi, et ei padjaklubi ega keegi teine sel korral ei jära kuklit, konti või m...i.
Korkele kiiret taastumist ratturite ridadesse!

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

hmm...nagu kevades öeldi, et Toots on teistele näitamaks, milliseks muutub inimeselaps kui ta oma hinge eest hoolt ei kanna.
Aga ausalt kuigi ma korket isiklikult ei tunne, siis siia maani olen aru saanud, et vahet pole kui palju teda kiruda, aga tal sellest sügavalt savi.
Aga see aasta ma kutsun küll korke oma jaanitulele...vähemalt ei pea ma lõkke pärast muret tundma.

Aga masinast endast kahju.

-Tomm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

On mis on, aga sellist ebaõnne ei ole isegi korke ära teeninud. Mina igatahes pean Sulle pöialt. Ole tubli!

Jutunhamon

Lugemata postitus Postitas Jutunhamon »

Korgitsale kiiret paranemist,kuid kaitsmeid oleks vist seekord vajanud kawa :)
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Korke, minu garaaz, tööriistakast ja diivan on avatud sinu järgmisele projektile.... :wink: loodame, et seekord tood Honda majja... :idea:
Stark Varg EX

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Ei ole mul mingit probleemi ei Korke ei kellegi teisega. Lihtsalt tõin välja suhtumise erinevuse üldise teema ja konkreetse subjekti vahel. Aga eks see elu selline ongi ju! :-)

Julge
PS. Üritasin ikka ise ka nokka tõmmata, kui veel naked'iga sõitsin, nüüd saan vaid kummi vilistada kohalt minnes... ;-)
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Tihver kirjutas:
loodame, et seekord tood Honda majja... :idea:
ei-ei... nii madalalae Korgits ikka ei lange, et HONDA-le ligineks... (lol) Eneseväärikus tal seal ju õnneks põrutada ei saanud.... (crash)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Kommionu kirjutas:
Tihver kirjutas:
ei-ei... nii madalalae Korgits ikka ei lange, et HONDA-le ligineks... (lol) Eneseväärikus tal seal ju õnneks põrutada ei saanud.... (crash)
See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega.... :lol:
Stark Varg EX
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 195 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

Tihver kirjutas:
Kommionu kirjutas:
Tihver kirjutas:
See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega.... :lol:
no see on sellest et sepp on harjunud sõitma kawaga ja kiirete aegadega... ta mõjutab oma ratta hingeelu ja ratas arvab et ta on kawa mispärast näitab ka häid aegu:P
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Tihver kirjutas:
ainult et -650ccm Kawa ZX6 (Jaak - 6,692), Yamu R6 ja Suzu GSX libisevad HONDAL eest minema.... http://www.speedest.ee/result/07-se-qual-e.pdf
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Kommionu kirjutas:
Tihver kirjutas:

... kusjuures üllatus üllatus. Eile korgitsaga rääkides sonis ta midagi 600sest suzust... Poetas küll ka paar sõna ZX10R kohta, et äkki.... kuid põhjutt käis ikka suzu ümber.

vist on ikka põrutada saanud... :twisted:
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Simso

Lugemata postitus Postitas Simso »

Edit: Rsk lugesin enda posti läbi, kuidagi ei sobi siia teemasse ja kustutasin.

Aga ega korke niikiirelt vast alla ei anna :) BTW mis saab sellisest rattast edasi? paberid alles jätta ja muu prügimäele?
Viimati muutis Simso, 06 Juun 2007, 13:31, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Korras. Keegi võiks selle teema nüüd fleimi alla ringi tõsta.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Kommionu kirjutas:
Tihver kirjutas:
ainult et -650ccm Kawa ZX6 (Jaak - 6,692), Yamu R6 ja Suzu GSX libisevad HONDAL eest minema.... http://www.speedest.ee/result/07-se-qual-e.pdf
ära võrdle lyhikese kiigega ratta aega pikakiige omadega + sõitised need suzu ja kawa dragirehviga!
lyhike suzu ei libise eest ära kui vaadata veixi suzu aegu.
jahh,see r6 on kyll rakett ka lyhikesega.
ja lisax siia veel selle... et cbr600 on ainuke ratas millega on sõidetud eestis alla 11seki aega lyhikesekiigega,tänavarehviga jne jne.
sellega sai hakkama MadOne!
Suletud

Mine “Vaba teema”