korke Kawa zx10r otsas... korke ise on terve ja korras..
Moderaator: Moded
Ma olen korke tegemisi kommenteerinud - kiitnud / laitnud ka ennegi. Elu meid eelmisel aastal juhtumisi kokku viis lihtsalt.
Seda, et ta oma sõidustiililt hull on, seda teavad kõik, kes teda tunenvad.
Seda, et teda ümber ei kasvata, seda teavad samuti kõik, kes teda tunnevad.
Vahel mõtlen isegi, miks ma tema hullumeelsetele trikkidele tagasihoidlikuma kriitikaga reageerin, kui mõne kolmanda isiku puhul. Võibolla on asi selles, et tegemist on ühe abivalmima ja justnimelt vähim silmakirjalikuma vennaga, keda mul on viimastel aastatel au tunda. See mis ta oma sõiduvahenditega korda saadab on ilmselt tema kõige suurem puudus. Samas puudub tema juures täielikult tihti sellise sõidustiiliga kaasas käiv arrogantsus ja ülbus.
Ja viimaseks: Usun, et enamik, kes oma paar rida siia lisasid, tunneb kaasa tõepoolest puhtsüdamlikult, mitte silmakirjalikult. Teades, kui palju aega ja vaeva ta selle tsikli ehitamisesse panustas, on tast kohe tõesti kahju. Kes meist ei oleks kasvõi korra nokka tõmmanud (või soovinud seda teha)... Antud juhul ei lõppenud ju asi mitte lihtsalt katki kukutud pilliga vaid VIIMSENI MAHA PÕLENUD tsikliga. Ja seda ei juhtu just iga päev.
Seda, et ta oma sõidustiililt hull on, seda teavad kõik, kes teda tunenvad.
Seda, et teda ümber ei kasvata, seda teavad samuti kõik, kes teda tunnevad.
Vahel mõtlen isegi, miks ma tema hullumeelsetele trikkidele tagasihoidlikuma kriitikaga reageerin, kui mõne kolmanda isiku puhul. Võibolla on asi selles, et tegemist on ühe abivalmima ja justnimelt vähim silmakirjalikuma vennaga, keda mul on viimastel aastatel au tunda. See mis ta oma sõiduvahenditega korda saadab on ilmselt tema kõige suurem puudus. Samas puudub tema juures täielikult tihti sellise sõidustiiliga kaasas käiv arrogantsus ja ülbus.
Ja viimaseks: Usun, et enamik, kes oma paar rida siia lisasid, tunneb kaasa tõepoolest puhtsüdamlikult, mitte silmakirjalikult. Teades, kui palju aega ja vaeva ta selle tsikli ehitamisesse panustas, on tast kohe tõesti kahju. Kes meist ei oleks kasvõi korra nokka tõmmanud (või soovinud seda teha)... Antud juhul ei lõppenud ju asi mitte lihtsalt katki kukutud pilliga vaid VIIMSENI MAHA PÕLENUD tsikliga. Ja seda ei juhtu just iga päev.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
kinnitan, et Korkel juba mõte liigub korraliku varustuse hankimise suunasviirastus kirjutas:siiski teeks ettepaneku sebida korkele mingi sponss, kes kr.. talle ometi annaks korraliku sõiduvarustuse. MITTE et ta seda kunagi kannaks![]()
siiski hea meel, et terve oled. loodame et su vedamine sind maha ei jäta...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sry mehed,aga mis on korke varustusel viga?
kaks kombet olemas, yx nendest tutikas ja vedeleb minu juures... ma ei tea mix ei kasuta seda.
korralik alpinestars seljakaitse olemas(see oli ka seljas)
kindad olemas... need olid ka käes
ja korralikud saapad olemas mis on alles see hooaeg ostetud.
asi on selles,et ta ei kasuta neid, mitte selles,et tal ei ole mida kasutada!
kaks kombet olemas, yx nendest tutikas ja vedeleb minu juures... ma ei tea mix ei kasuta seda.
korralik alpinestars seljakaitse olemas(see oli ka seljas)
kindad olemas... need olid ka käes
ja korralikud saapad olemas mis on alles see hooaeg ostetud.
asi on selles,et ta ei kasuta neid, mitte selles,et tal ei ole mida kasutada!

-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Sa oma suures õhinas ei märkagi, et ei padjaklubi ega keegi teine sel korral ei jära kuklit, konti või m...i.nitse kirjutas:Ma pole küll Korke fänn, kaugel sellest, aga mul on tast kahju, et see persekukkunud bikeri padjaklubi sellise kukli omale järada sai
Korkele kiiret taastumist ratturite ridadesse!
hmm...nagu kevades öeldi, et Toots on teistele näitamaks, milliseks muutub inimeselaps kui ta oma hinge eest hoolt ei kanna.
Aga ausalt kuigi ma korket isiklikult ei tunne, siis siia maani olen aru saanud, et vahet pole kui palju teda kiruda, aga tal sellest sügavalt savi.
Aga see aasta ma kutsun küll korke oma jaanitulele...vähemalt ei pea ma lõkke pärast muret tundma.
Aga masinast endast kahju.
Aga ausalt kuigi ma korket isiklikult ei tunne, siis siia maani olen aru saanud, et vahet pole kui palju teda kiruda, aga tal sellest sügavalt savi.
Aga see aasta ma kutsun küll korke oma jaanitulele...vähemalt ei pea ma lõkke pärast muret tundma.
Aga masinast endast kahju.
See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega....Kommionu kirjutas:ei-ei... nii madalalae Korgits ikka ei lange, et HONDA-le ligineks...Tihver kirjutas:loodame, et seekord tood Honda majja...Eneseväärikus tal seal ju õnneks põrutada ei saanud....

Stark Varg EX
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
no see on sellest et sepp on harjunud sõitma kawaga ja kiirete aegadega... ta mõjutab oma ratta hingeelu ja ratas arvab et ta on kawa mispärast näitab ka häid aegu:PTihver kirjutas:See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega....Kommionu kirjutas:ei-ei... nii madalalae Korgits ikka ei lange, et HONDA-le ligineks...Tihver kirjutas:loodame, et seekord tood Honda majja...Eneseväärikus tal seal ju õnneks põrutada ei saanud....
ainult et -650ccm Kawa ZX6 (Jaak - 6,692), Yamu R6 ja Suzu GSX libisevad HONDAL eest minema.... http://www.speedest.ee/result/07-se-qual-e.pdfTihver kirjutas:See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega....
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kommionu kirjutas:ei-ei... nii madalalae Korgits ikka ei lange, et HONDA-le ligineks...Tihver kirjutas:loodame, et seekord tood Honda majja...Eneseväärikus tal seal ju õnneks põrutada ei saanud....
... kusjuures üllatus üllatus. Eile korgitsaga rääkides sonis ta midagi 600sest suzust... Poetas küll ka paar sõna ZX10R kohta, et äkki.... kuid põhjutt käis ikka suzu ümber.
vist on ikka põrutada saanud...

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ära võrdle lyhikese kiigega ratta aega pikakiige omadega + sõitised need suzu ja kawa dragirehviga!Kommionu kirjutas:ainult et -650ccm Kawa ZX6 (Jaak - 6,692), Yamu R6 ja Suzu GSX libisevad HONDAL eest minema.... http://www.speedest.ee/result/07-se-qual-e.pdfTihver kirjutas:See oleks samm edasi suuremate võitude poole... kui viimase kiirenduse aegasid vaadata, siis ZX10R ja CBR 600RR sõidavad enam-vähem samasse aega....
lyhike suzu ei libise eest ära kui vaadata veixi suzu aegu.
jahh,see r6 on kyll rakett ka lyhikesega.
ja lisax siia veel selle... et cbr600 on ainuke ratas millega on sõidetud eestis alla 11seki aega lyhikesekiigega,tänavarehviga jne jne.
sellega sai hakkama MadOne!