millisest välisriigist ratas soetada

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

T123OTS
Kaupmees

Re: millisest välisriigist ratas soetada

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

sallygar kirjutas:

selline küss, et tahan talvel saksa minna, aga üks vend ütles, et rootsist pidavat odavamalt saama. Ise olen saksa saite jälgind, aga rootsi omasi pole veel leidnud. Oskab ehk keegi midagi asjalikku öelda.

Tere,julgen vaita et Inglismaal on tsiklid odavad (vt. www.e-bay.co.uk ja www.autotrader.co.uk)
Samas ka vaike reklaam oma tegevuse kohta UK-as.

Kui kellelegi peaks pakkuma huvi UK-st rataste,autode jms. ost ja kojutoimetamise teenus,siis saan sellel teemal aidata.
Tegelen sellega siin juba 4 aastat(pohitegevusena autode ost-export-Eestisse,Latti ja viimased 2-3 aastat ka tsiklite export.
Lisaks ka koik paberimajandusega seonduvad teemad.
Umbkaudne hind siis,tsiklil ca 300-450...,GBP,hinnaskaala oleneb kaugusest kus tsikkel asub.Autode puhul lisandub treileriteenus Eestini ca 390.-GBP
Varuosadel loomulikult teine hind.
Hinna sisse kuulub:
a) kokkulepped,kauplemine muujaga,
b)voimaluste piires tsikli korrasoleku check,
c)jarelkaimine koigis punktides UK-s,
d)hoiustamine minu garaazis,
e)kogu paberimajandus-(vormistan V5-ehk teh.passi ostja nimele ja minu aadressile,et ei oleks Eestis rohkem sekeldusi,hilisem export-ja SORN deklaratsioon,et poole aasta parast ullatusi ehk arveid DVLA-st ei tuleks ja transport Eestisse,Parnuni)
Aga eks igal eraldi tellimusel ka eraldi kokkulepe.

Kuna oman nuudseks ka ise Parnus -"BetiAit" -vaikest (ca 10-20 tsiklit) poemoodi asja,siis olen rattateemadel suht kodus.
Nii,et kui peaks kuidagi asi huvitama,siis anna teada.
Timo +44 7861120359 Birmingham,UK (e-bay user : t123ots)
p.s.alates enda registreerimisest biker.ee-s 7 maist olen toimetanud biker.ee-st leitud klientidele ca 15 tsiklit ca 10 autot ja hulga erinevaid varuosi.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

Inglismaal müüakse palju sitta. Üks põhjustest on et erinevalt saksamaast, hollandist ja belgiast on inglismaal sittamoodi tsiklikullereid, see tähendab et palju on täiesti äraruunatud tsikleid turul. Teiseks on tsiklite varastamine 10 korda hullemal tasemel.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

T123OTS
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas T123OTS »

Oil-Cooled kirjutas:

Inglismaal müüakse palju sitta. Üks põhjustest on et erinevalt saksamaast, hollandist ja belgiast on inglismaal sittamoodi tsiklikullereid, see tähendab et palju on täiesti äraruunatud tsikleid turul. Teiseks on tsiklite varastamine 10 korda hullemal tasemel.

Tere "oil-cooled"
Saan su kirjast aru nii,et kui ma ostan oma tsiklid Inglismaalt ja muun neid edasi Eestis,siis olen jarelikult s...amuuja???
Kui voiks ule kusida,mis vahet on kas tsikkel on kuumaks aetud UK-as,Hollandis voi Saksamaal voi Hiinas?
Ja veel uks kusimus,kes kasib sul osta araaetud tsiklit? (ja kui seletaksid lahti lausejupi-varastamine 10 korda hullem???)
Terv.

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

T123OTS kirjutas:

Tere "oil-cooled"
Saan su kirjast aru nii,et kui ma ostan oma tsiklid Inglismaalt ja muun neid edasi Eestis,siis olen jarelikult s...amuuja???
Kui voiks ule kusida,mis vahet on kas tsikkel on kuumaks aetud UK-as,Hollandis voi Saksamaal voi Hiinas?
Ja veel uks kusimus,kes kasib sul osta araaetud tsiklit? (ja kui seletaksid lahti lausejupi-varastamine 10 korda hullem???)
Terv.

10 korda hullem tähendab seda et inglismaal on tsiklite varastamine väga laialdane probleem. Hollandis, belgias ja saksamaal on see probleem tunduvalt väiksem. Inglismaal võetakse pidevalt romulaid vahele kes varastatud juppe müüvad ja üldse on "general dishonesty" inglismaal 10x suurem kui näiteks saksamaal.
Inglismaal on ka tuhandeid motokullereid (amet mis hollandis täielikult puudub) mis tähendab seda et paljud Ebays jne pakutud odavad tsiklid on ex-dispatch.
See muidugi ei tähenda seda et seal ainult kõntsa müüdakse, kui oled asjatundja mees ja tsikli enne ostmist põhjalikult üle vaatad siis pole hullu.

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Teema algataja
suzepe

Lugemata postitus Postitas suzepe »

Viimane ratas, sai tellitud Itaaliast.Väga rahul.

lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

saan aidata tsikli transpordiga saksamaalt ja eriti hollandist.Järgmine minek esmaspäeval ja tagasi paari päevaga.kel vaja midagi tuua andku märku
5014885

Teema algataja
MCRR

Lugemata postitus Postitas MCRR »

Toon rattaid USAst, orgunnin transpordi, maksud ja kõik muu, nn kliendile koju "võtmed kätte".
Siiani olen tegelenud enamasti chopperitega aga pole vahet kui huvi on siis saan aidata.
Romet 50 72 437
romet@royalriders.ee

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”