Corvette juht läks äärmiselt närvi ja andis peksa
Moderaator: Moded
Re: Corvette juht läks äärmiselt närvi ja andis peksa
Ei tea kas just ähmane aga selle sepa jutust tundub mulle,et ta ise oli ka siis seal nii öelda ''ummikus'' olnudKristjan kirjutas:Kahele piidrile rollerijuhile kes täna 13:45 Tallinn-Tabasalu teel kere peale said.
Mõelge ka mis te 90 alas keset teed teete. Uskuge mind, kui normaalselt sõidate ei puudu teid keegi ega kobise teiega keegi. Läbige koolitus ja õppige liikluses sõitma. Haabersti ringristmikul oleks teie pärast avarii juhtunud.
Igasugu tuuning sõiduvõtted ja lamamisasendis pullitamine ja kõrvuti teistele ettekeeramine ajab sita keema. Vastu tuli terve rida autosid, taga oli liiklus teie pärast umbes. Nii kaua oli lõbus kuni ühel vennal kopsu üle maksa ajasite ja vastu tatti saite.
Edu edaspidiseks,
K.
No kurat tõestiKrt selline asi mulle ei meeldi!

Kui sulle ei meeldi siis ma arvan, et peab vist teema lukku panema.
Ainuke ähmane asi on siin sinu tulevik kui sa tõesti aru ei saanud, millest jutt käib.
Brabus, mök mök. Mine küsi issi käest bensiini raha juurde, saad pühapäeval enne õppimist veel natukene tiirutada.
Minul ei ole vaja kellelegi peksa anda, räägin sellest, mida nägin ja nägin, kuidas 2 rollerivenda tee peal PIIDERDASID. Teeserval sõitmisest või isegi teekeskel kulgemisest oli asi kaugel.
K.
Kusjuures on küll kasu,sest siis teavad need vigurvändad,et ei tasu siin tee peal nus*ida,sest mõnel võib tõesti kops üle maksa minna ja mõnele molli tõmmata.Urbanstyle kirjutas:Kas siis selle teema tegemisega on ka mingit sisu peale selle, et rollerivennad peavad hoidma paremale poole teeäärde ja autod mööduma veits suurema kaarega
Re: sorry, ega mina ei sõida keset teed maanteel aru saadav ju, kõike peab austama ju
Poisid poisid,ärme siin nüüd riidu kah lähe
Eks kõik on alustanud võrridega ning kõigile kellele meeldib on üleläinud suurema kubatuuriga masinatele:)Erinevus on lihtsalt selles,et kui bikeri tšikklimehed kunagi oma karjääri alustasid siis oli veel liiklus hõre ning masinateks olid võrrid.Kuid kes enam tänapäeval oma võsukesele võrri ostab
Mina ütleks nii palju,et nii rollerimehed,kui ka tšikklivennad üritame ikka olla kõik sõbrad,sest eks me kuulu ühte ühiskonna kihti.Eks kõiki ajab närvi ,et rolleri sõidupiirang on 45km/h ning nad töllerdavad ees aga kui juba suurem kiirus on siis ei ole kellegil mõistust sellises liikluses nagu meil siin on:)
Ja ega see vast tahi andmine ei aita,ei aita miski,kuni inimestel endil ei tule mõistus koju.

Ja ega see vast tahi andmine ei aita,ei aita miski,kuni inimestel endil ei tule mõistus koju.
Jutt õige, aga tunnistan seda kah, et ennem saan ise pikku tatt,i kui lõpetan mõne bemmi rataste all oma lolluse eesthenx206 kirjutas:Poisid poisid,ärme siin nüüd riidu kah läheEks kõik on alustanud võrridega ning kõigile kellele meeldib on üleläinud suurema kubatuuriga masinatele:)Erinevus on lihtsalt selles,et kui bikeri tšikklimehed kunagi oma karjääri alustasid siis oli veel liiklus hõre ning masinateks olid võrrid.Kuid kes enam tänapäeval oma võsukesele võrri ostab
Mina ütleks nii palju,et nii rollerimehed,kui ka tšikklivennad üritame ikka olla kõik sõbrad,sest eks me kuulu ühte ühiskonna kihti.Eks kõiki ajab närvi ,et rolleri sõidupiirang on 45km/h ning nad töllerdavad ees aga kui juba suurem kiirus on siis ei ole kellegil mõistust sellises liikluses nagu meil siin on:)

-
- Kontakt:

Õlu ei teki ega kao vaid muutub ühest olekust teise.
No t*** tõesti nagu lasteaed kokku saanud.Kas te siis ei lugenud kogu juttu korralikult läbi kus oli selgelt kirjas:NÄGIN KUIDAS PIIDERDASID TEE PEAL EES.See jutt oli suunatud esiteks neile kahele tropile mitte kõigile rollerivendadele aga millegi pärast kirjutavad teised siia nende õigustuseks vahele ,et miks me a.la peame teeservas jne sõitma-kes on käskinud peaasi et sõidate normaalselt ja ei häiri teisi liiklejaid ning sellele oligi ju jutt suunatud ,et võtke rahulikult sest õnnetused ei ole rasked tulema sellise sõidustiiliga.Jääme ikka sõpradeks ja ärme kakle siin nüüd. 

See postitus on komöödia juUrbanstyle kirjutas:Mida sa vend närvitsed, peksa P***U kodus ... võta poksikott või midagi
Mis sa ootad meist, masin läheb 45 välja, või veits peale. Mis ma hakkan tee äärde võtma kui mingi vend autoga laseb 100 mööda... eriti lähedalt veel. Ega nagu autojuhid peavad ka arvestama. Ma ei tea mitte ühtegi liikluseeskirja olen 15. Tegin 10 a rattajuhiload ära. Tegin mopisõidueksami ära ja ongi kõik. :S
Väga lahe vend oled... mine närva mujal _ Ega see et sa rollerivennale peksa annad, sest et sa ise vanem oled _ ega see sind paremaks ei tee!
Väga nõme! Eriti nõme on see, et sa tuled sellega kekkama siia!

Kui te olete näinud Rasmus Merivoo lühifilmi Tulnukas, siis kujutage ette, et Urbanstyle on Valdis ja karjub sauna ukse taga

Või kes Tulnukat ei tea, siis sõbrad Sipelga tänavalt - Aiku ja Pets räägivad sellist juttu.
SRi foorumis natuke tagamaadest ka juttu - Nimelt toimus asi siis Tabasalu teel 90 alas, kus 2 rollerigeeniust söitsid 60km/h keset teed ning vötsid mingeid imepoose oma rollerite peal sisse a´la lamasid, sirutasid, käed lahti jne.
Kui Vette'i juht ja kogu ülejäänud rivi oli nende kahe taga juba piisavalt kaua söitnud viskas Vette'i mehel üle, söitis neile huntidele körvale ja palus teeäärde seisma jääda , ülejäänut teate te juba isegi.
Kui Vette'i juht ja kogu ülejäänud rivi oli nende kahe taga juba piisavalt kaua söitnud viskas Vette'i mehel üle, söitis neile huntidele körvale ja palus teeäärde seisma jääda , ülejäänut teate te juba isegi.
-
- Kontakt:
Nii , põhimõtteliselt saan Vette vennast aru.. Kui on 90km/h tsoon ja siis tuleb sinu ette mingi kaks rollerit, 60km/h sõitma ja sind mööda ei lase, vaid teevad mingeid imetrikke seal ratta peal siis ajab ikka närvi küll ma arvan.
Terve rivi autoi sõidavad kahe rolleri taga 60km/h , selle pärast et rollerivendadel pole nii palju aru peas et teeserva võtta ja rivi mööda lasta.
minu teada, on sellel teelõigul suhteliselt lai tee, ning oleks olnud viisakas teeserva võtta ja seal sõita. Oleks inimesed tänulikud olnud ja oleks endal ka hambad terveks jäänd.
Terve rivi autoi sõidavad kahe rolleri taga 60km/h , selle pärast et rollerivendadel pole nii palju aru peas et teeserva võtta ja rivi mööda lasta.
minu teada, on sellel teelõigul suhteliselt lai tee, ning oleks olnud viisakas teeserva võtta ja seal sõita. Oleks inimesed tänulikud olnud ja oleks endal ka hambad terveks jäänd.
Kurvis näeme . kahepoolene
Hea,et endal selliseid probleeme pole.. xd.
ja, tegelikult, kui sõita osata, siis tasuks ka linnas ikka autpdega( kui masin võimaldab) samas tempos sõita. ~60km/h siis.
Vähemalt, endal tundub tee servas( linnnnnnnas) ohtlikum sõita, kui autodega üheraja peal, siis nad ei pea suht koguaeg mõõda minema.
ja, tegelikult, kui sõita osata, siis tasuks ka linnas ikka autpdega( kui masin võimaldab) samas tempos sõita. ~60km/h siis.
Vähemalt, endal tundub tee servas( linnnnnnnas) ohtlikum sõita, kui autodega üheraja peal, siis nad ei pea suht koguaeg mõõda minema.
Mul käib autojuhtide seas see närvidele, kui mingi 89a opel vectra lihtsalt lõikab lambist enne valgusfoori sulle ette mingi 1m kauguselt, kus roolis on mingi 50a vana päss....nagu autohujid üritavad igal võimalusel oma võimu nädata eluohtlike manöövrite näol.....see on nagu nii lapsik. Antudjuhul on muidugi autojuhi käitumine kuigipalju õigustatud, kui tõesti mingid lapsed seal omaarust nalja teevad
Honda CB600