Tsikli poodidest ja teenindustest

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

kindad, kiivrid, saapad, jm tsiklisõiduks vajalik ... need olen ostnud tartust autoringist. kõik norm peale turvade, kes kogu aeg järel kõnnivad. kaubanduses ei meeldi kui poodi sisenedes eriliselt abivalmis müüja koheselt hakkab valimatult igasugu kaupa pakkuma. ebasõbralikku suhtumist klienti kohtab üldiselt harva

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Motorem'i kohta oskan öelda niipalju, et minu praegusele tsiklile pandi seal üle 8000.- maksma läinud hoolduse käigus väntvõlli otsasaaled valet pidi sisse. Seda küll veel siis kui ratas eelmise omaniku käsutuses oli. Tänu millele siis õli ei pääsenud vastavate laagrites asuvate kanalite kaudu liikuvate pindada vahele ning mootor umbes pool aastat hiljem kokku jooksis.
http://www.motorem.ee/

Praeguseks tuksub mootor uuesti täie tervise juures. Vahetamist vajasid need otsasaaled. Lisaks lasin asjatundjal väntvõlli pinnad üle poleerida. Need tööd (peale poleerimise) said teoks juba minu enda käe all.

Väikest pildimaterjali mootorist pärast lahtivõtmist:
http://www.zone.ee/oliverikodu/viga/
Valet pidi sees olnud jupid on joonisel nr 7 all.

Ehk siis kokkuvõtteks niipalju, et seda kohta soovitaks ainult vihavaenlasele.
Kasutaja avatar

Hondarebel
Tsikkel: MotoGuzzi
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hondarebel »

petz61 kirjutas:
kindad, kiivrid, saapad, jm tsiklisõiduks vajalik ... need olen ostnud tartust autoringist. kõik norm peale turvade, kes kogu aeg järel kõnnivad. kaubanduses ei meeldi kui poodi sisenedes eriliselt abivalmis müüja koheselt hakkab valimatult igasugu kaupa pakkuma. ebasõbralikku suhtumist klienti kohtab üldiselt harva
icic turvatädile vaatad sügavalt silma ja vihjad kehakeeles striptiisile ja vaata-vaata,imbubki tasapisi kaugemale :D

Peeter aka Hondarebel
Think positive

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Krt, kas Tartu autoringis ongi sihukesed kummalised turvad? Sattusin seal kondama mõni nädal tagasi ja hakkas mullegi üks turva järgi lõnkuma. Võtsin siis üle tema taktika - jäin seisma ja hakkasin teda piidlema. Mingi aja pärast eemaldus ta minust ning ma hakkasin tal sabas lonkima ning muudkui kõõritasin tema poole. Huvitav fenomen tekkis. Üsna lühikese aja pärast kadus ta taha ruumidesse - tea kas oli südametunnistus must :roll:

suits

Lugemata postitus Postitas suits »

Kui kindlat ostusoovi pole, lihtsalt lähed vaatad mida müüakse, et end mõnes-mõttes teemaga kursis hoida, siis vaadatatakse kohe pilgust ära - eriti ei maksa tegelda, kaotatud energia...

Hiljem kui kindel ostusoov ja tead, mida soovid, eelistad; siis saab ikka vastust...

Hüva saan aru, et lollile küsimusele (pool-lollile, mõttetule, põhjendamata väitele) vastatakse demagoogiaga: stiilis - matkaratta puhul uurid palju kütet kulub (väljajätteline lause mõttega kui palju kütet kulub 100km läbimiseks min-max, millise sõidu korral, koorma korral), vastuseks saad muidugi "kõik mis paaki paned". Pean küsimust kordama väljajättmata - no eks see sõltub juhtraua parema otsa väänamisest (krt ma tean seda ju isegi - või ongi mul selline loll-moll).

kui soov kujundada endale mingit arvamust mingist rattatüübist, siis on väga tore just motodepoo, saad selga istuda ja nac väntsutadagi - kui enne mõne rattaga sõitnud, siis oskad arvata kuidas sõiduasend istub.. trt saab isegi proovisõitu teha, kui ostusoov suur ja millegi ost kindel - suur boonus.
Tln huvi näitamise korral ka assisteeritakse ning valitakse koos, nende oma kogemus, mida nad lahkelt jagavad juhtub (oma lünga korral) olema väga käepärane, müüa nad oskavad.. oleksin sealt ostsud ääre-pealt ratta...
trt tallinnlaste kõrval vahel kisu sõnu suust välja (ma vist tõesti ebameeldiv - jutupaunik) - saan aru, reede hommik ja õige baigimehe vanasõna - parem suu sülge kui kärbseid täis... küsimused tuleb formuleerida väga täpselt ja lugeda tuleb vastusele lisaks ka tublisti kehakeelt..
aga nad müüvad ikkagi üle 10 ratta nädalas...
Tegelikult mõjuvad ikkagi vastutulelikult ja ei ole neist keegi veel teinud nägu, et ma ei taha sinuga tegelda, vaid pigem teha on palju ja tegelen ka sinuga..

ma saan aru, et motopoodides käib terve hulk nn. "turbaid" kes küsivad ja räägivad igast pläma, ei jõua ju kõiki harida.. a'la 125ccm foorumi teemad teinekord mida loetakse unejutuks..(nac tuttav tunne... ise ka mõnesmõttes teenindavas sektoris).

Aga selleks me olemegi ju pädevad, et teisi ka vajalikus lõigus valgustada ja oskusi teadmisi jagada, rentida..
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Neid ridu lugedes tunnen küll, et olen elus õigeid valikuid teinud :) Minu arust pole mõtet ringi joosta mööda poode, browsida ja aega raisata, kui sa just ajamiljonär ei ole. Mina olen omale tekitanud "pidamise" Motoboxis ja need abivalmid vennad organiseerivad kenasti kõik ära, ükskõik mida ja kust poest sul vaja peaks olema. Samas ei ole ma kohanud ka motoalast remont- või ehitustööd, millele nad lahednust ei leiaks :!: Loo moraal on see, et minu arust on mõistlikum olla ühes poes VIPklient, kui sajas poes mittekeegi :idea:
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

"Jack of all trades, master of none"
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Parim teenindus on kloostrimetsas seal saad abi alati kui küsid ja head nõu samamoodi. Veel on yamu keskuses norm teenindus küsid hinna alandust ja saad täiega alet.ostsin saapad mis letihind oli 3900 ja alet sain jäi hinnaks 2500 :D .paldiski maantee motokeskus samuti norm teenindus ja kui küsid saab alet alati.
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Sai ramost <a href="http://www.ljplus.ru/img/f/r/freaksmart ... g">seda</a> asja tellitud. Mees pani tellimuse mingi paberi jupi peale mille tõttu arvasin, et nagu nii kohe kaotab ära ning asi jääbki toomata. Aga vastupidiselt ootustele helises telefon juba umbes 10päeva pärast mis teatas, et asi on kohal ning võib ära otsida.

Ning hind oli ka väga mõistlik kui mitte öelda üllatavalt väikene. Nii,et kogemused 5+.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Minu kogemused erinevate poodidega:

Motomarket - väga hea - Sõbralikud mehed, aitav nõuga ja hea hinnaga

Loodus Invest - hea, kuid ainult kui on kohal motokaupa müüv noormees ja otse temaga rääkida, kui teda pole, siis ei ole mõtet sinna poodi minna, sest keegi ei jaga ööd ega mütsi müüdavast kaubast, siis on hinnang mitterahuldav

Bikeworld - rahuldav, oskavad küll soovitada ja on sõbralikud, kuid ei suutnud selgeks teha, mis õli mu Polarise transmissiooni sobib, mille järel pöördusin Motoboxi ja nad kohe mu probleemi lahendasid.

Motobox - väga hea, aitavad nõuga, sõbralikud, abivalmid

Streetmoto - väga hea, aitavad nõuga ja hea hinnaga ja on sõbralikud

Velt Motorcycles - rahuldav, aitavad kui saavad, kuid liialt tihti läheb asi tellimiseks, filtrid, õlid ja küünlad võiks ikka kohapeal olla

Motodepoo - hea, hea hinnaga varuosad ja saadavus, varuosade saadavus vanematele ratastele on vist üks suurimaid plusse, õlid filtrid kohapeal, negatiivseks võib vahel osutuda teenindus, kui suviti pood klientidest ülekoormatud on, üldmulje on hea

Ramo - hea, kuna Ülo on omakandi mees ;) , kui temaga rääkida saab asjad aetud, negatiivseks on see, et kui tööl olles lõunapausi ajal poodi minna, siis järjekord ei pruugi poole tunni jooksul sinuni jõudagi. Võru poes on asi nädala see kehv, nädalavahetusel kui Ülo on seal, siis on poes mõnusalt rahulik ja poodnik igati abivalmis.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Kasutaja avatar

hannes56
Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas hannes56 »

ma juhtusin ka mingiajaeest ka kloostrimetsa motopoodi.. ei sunnitud midagi peale jutturääkides viskas müüa nalja :) ja sain 6 peeglit 50 eeguga. vasakppoolsed peeglid olid praagid. mõra sees plastikul.. tinutuskolb soojaks ja mänguasjadelt mustaplastmassi varastama ja asi oli korras:P .. 50 eeguga mitu ringi peegleid:P
50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”