Kui tihti teid kõnetatakse...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

raiz

Lugemata postitus Postitas raiz »

paganama tihti .ja miskipärast lugu selline et suuremjaolt püütakse midagi seoses tsikliasjandusega maha müüa
vist mõtlevad et kui tuleb vastu selline nahkne vend siis ta kohe raudselt tahab midagi osta, alates saabastest ja lõpetades kõikvõimaliku pudi-padiga!
ja tsikliga sõites ei ole sugugi kergem:
üksord üks sõitis lausa mitu kiilomeetrit mul autoga sabas enne kui seima jäin,(vist oli Tõrva linnas see) no ja kui kätte sai ,siis tahtis mind vist oma küsimustega surnuks küsida !vot nii
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

aga see on see koht, kus mul on täitsa hea meel vahel, et meid lastesööjateks ja muidu hirmsateks koletisteks peetakse. kui nad teaks, et me tegelt heasüdamlikud kenad sõbralikud joodikud kõik, oleks ehk näppijaid kordi rohkem.

ega see kerge pole jah. minu tähelepanuväärsemaid lugusid saab kodukalt reisikirjeldusest lugeda. hiiumaal oli nii et olime kahekesi tsikli peal jürkaga kuskil külapoe ees, kui kümme poisikest juba tõsimeeli arutas, kas peaks selga ka ronima, keerasid gaasi ja näppisid kõike. ostsin oma koka poest ära (jürg valvas ratast ja hirmutas poisikesi eemale) ja põgenesime kus seda ja teist. seal jäi ilus kirik ja kirikuaed läbi uurimata, sest ratas oleks tükkidena laiali veetud vist. jõmpsikaid assisteeris mingi 70-aastane viinanina veel.

ühel tuttaval keerati mustamäel parklas keset töpäeva tühikäigupöörded paigast. korralik nökerdamine oli ikka olnud, tööriistad ja puha... peab ikka viha olema!

aga näppijaist hullemad on siiski need kenad inimesed, kes liikluses oma huvi näitavad. nt kui möödasõidul oled, siis kiirendavad, ja sina mõõdad murelikult vähenevat vahemaad oma esitule ja vastutuleva LandCruiseri kängururaudade vahel, tagaistuja haare muudkui tugevneb... parema käe randmenõks näitab jobule küll koha kätte, aga siis on möödasõitudest päris mitmeks kilomeetriks isu otsas.

ei vahva on!
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

talvesõidu kohapealt on old tihti kysimuseks jah et kas külme i ole?
aga kunagi kui vaja vjatkaga sõitsin sisi oli põhiline kui kuskil nö võõras külas sõitsid kuskil poe ette peatusid siis tosin vanameest pilsner peos poetagant rolleri ymber astus ja üksteisiele oma vanaajalugusid rääkima hakkasid ja uurisid masinat.. ja siis igast küsimused et kas see on ikka 150ccm jms küsimused..
..aga üks juhtum mis mul pahameelt tegi(loe:ajas sita rämedalt keema), kui ma ujuma läskin, rolelri kaldale jätsin ja, olin keset tiiki ujumas, jälgisin kuidas 1 tüüp rollerit uurib ja sisi ei saand pidi käe külge panema, ja siis kadus vjatkal tasakaal ära, kõmm vutvut ujusin kaldale, siis tuli pisike jutuajamine, rääkisin a la et ma lähe ntema autot millel aken all makki näppima ja roolist keerama ja misiganes, siis, tüüp oli tuppasittund koera näoga, pani mõtlema ta..

..minskiga oli, mul oli gondli peal ees playboy märk plastikust mingi, ja siis yhed tyybid ymber olid olnud ,tagasi tulin, märki polnud, ja öösel kui tsikkel väljas seisis sisi hommikuti sain uurida jälle mis ära lõhutud oli.. tagaistuja jalarauad ära lõhutud, gaasitross puruks tõmmatud jne.. paak peal suhkrune, õnneks paak oli suht tühi ,kallutasin jama välja.. :?
:?: oskab keegi selliste inimeste peastoimuvat kirjeldada..
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.

oiler

Lugemata postitus Postitas oiler »

Hotrod kirjutas:
ja öösel kui tsikkel väljas seisis sisi hommikuti sain uurida jälle mis ära lõhutud oli.. tagaistuja jalarauad ära lõhutud, gaasitross puruks tõmmatud jne.. paak peal suhkrune, õnneks paak oli suht tühi ,kallutasin jama välja.. :?
:?: oskab keegi selliste inimeste peastoimuvat kirjeldada..
Kas Ääsmäel on majade ümber olukord nii hull :roll: , tundub sihuke vaikne külake :evil: :
Kasutaja avatar

Hotrod

vata on tglt jah suhtelsielt vaikne, liigagi vaikne külake, aga vahest ikka lõhutakse, mai tea miks, mingi hiilglama egoga vennad, kogusaeg pole probleeme, aga kahjuks oli suvel ikkagist liiga tihti seda näppimist ja lõhkumist..

HNS

Lugemata postitus Postitas HNS »

kõige hullem lugu juhtus treffil kui üks vanem mees (PS täiesti kaine ja adekvaatse jutuga+ isegi tsiklimees) tuli kõnetama ja küsis ratta kubatuuri (oli siis 750 cm3, V4) aga ei jõudnud vastata, kui vana juba terava pilguga kiirelt rattast üle oli käinud ja oma eksperthinnangu valjuhäälselt avalikuks tegi - see sul ikka 125ne ja-jah (ja ta ei rääkinud mõnest tundmatust ruumala mõõdust)
:lol:
mul kohe nii piinlik tegelikku kubatuuri avaldada, mis ta eksimuse ka eemalseisvate sõprade kõrvu oleks ulatunud, et aga valetamisest pääseda ja vanamehe maine päästa viisin jututeema sujuvalt möödasõitva harrika peale ja kadusin ise vaikselt nägu naeru täis oma telkkonna rahvale järjekordset uskumatut lugu jutustama

bläkuomanik

Lugemata postitus Postitas bläkuomanik »

ma olen kõigile öelnud et see on uus Riga , lätlased Riias nüüd selliseid teevadki ja kõik on ifoga siiani rahule jäänud

Evil-Avalanche

Lugemata postitus Postitas Evil-Avalanche »

...päris tihti, kuid kõige suurem jama on siis kui vägisi sinna otsa tahavad ronida... tavaliselt need kes kõnetavad on tavaliselt mingid vanad kännud kes vaikselt õlle panevad ja räägivad et kus nad vanasti olid kõvad siklivennad ja on ikka tore kui järelkasvu tekkib jne. jne.....
...aga kui sel suvel ROLLERI soetasin ja TALLINNAST tulema hakkasin (RAPLA)... nii 40-50 km/h vahel... (piirajapeal ja ka tutikas) siis tulid mingid ilged HARLY vennad vastu ja kes KÕIK lehvasid ja ka :D ... iseensest oli see hea tunne... sest ikkagi tuntsin end nyyd kui SIKLIMEHENA... :D
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Punapats kirjutas:
nähtavale ilmus kõhetu hallipäine vanamutt, kes siis sibades, koer rihma otsas, meie juurde tuli ja hakkas Intsu käest igasugu küsimusi küsima..just tsikli kohta..ühel momendil aga läks neil kahel vaidluseks kuubikute ja kaalu koha pealt ning siis mutike teatas et tema vana siklisõitja ja lausa NL liidu esikoha omanik kas ringrajal siis vist...
Kui ma 16 aastaselt tsiklikursustel käisin, andis meile nii liiklust, tehnikat kui ka sõitu naisterahvas, ca50 aastane või enam, korpulentse kehaehitusega - nime kahjuks ei mäleta, aga tegemist oli endise ringrajaässaga N liidu piires. You never know....
Ausaltöeldes itsitasime ligemale pool kursuste aega, et mida mutt asjast ka teab. Seda piinlikum oli, kui tegelikkus kogemata välja tuli :oops:

Sorry about offtopic

Andrus Arumäe

Lugemata postitus Postitas Andrus Arumäe »

:lol: :lol: :lol: :lol: päris naljakad kogemused Teil :lol: :lol: :lol:

Mark

Lugemata postitus Postitas Mark »

Kõnetatakse piisavalt:

Eilne parim kild - munadeüritusel keset metsa ( ei tea kus) seisavad kõikide rattad ja tuleb juurde vennike küsib:

MILLEGA TULITE ?

(Tahaks öelda klaveriga ) :)
kui lolle küsimusi võib ikka esitada, kui on huvitav, aga ei oska midagi küsida.

Timo R.

Lugemata postitus Postitas Timo R. »

Olen vaadanud, et kui kusagil bemmi tsilkit nähakse, siis kohe ligi ka joostakse. respect bmw vastu on ilmselge.
endal on nii, et kui ratta (riisiveski siis seekord) ostsin, siis pool väikelinna elanikest fa :shock: :shock: fa fa et mis värk nüüd. kohalikud mendid tavad mind nime-näupidi. ja mulle tundub, et teavad alates töögraafikust lõpetades eiteakuratmillega.
samas selline huvi on tore. annad kellelegi positiivseid elamusi edasi ja varsti on sellel kellelgi ka ratas. ja seltis jälle segasem :wink:
Kasutaja avatar

tsiklimees
Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000

Lugemata postitus Postitas tsiklimees »

Endal ka neid juhuseid ikka olnud.
Seisin teeservas ja rääkisin sõbraga juttu, kui järsku üks scorpa jääb lennu pealt pidama ja üks vene kutt hüppab autost välja. Et oh, mis Jawa on, et ta tahab ka endale taolist osta ja palju maksab. Siis astub etepoole ja vaatab, et ei olegi Jawa, hoopis suurelt paagi peale kirjutatud Suzuki (ise seisin risti teega ja kaugelt juba punase paagi pealt näha, et Suzuki kirjutatud :) ) Siis astusid veel kolm venelast juurde ja enne äraminekut tahtsid et ma neile häält veel demonstreeriks (aga sealt tulevad hetkel väga vihased möirged, sõelad läbi põlenud ja otse väljalase)

Põhiliselt küstiakse ikka, et palju kätte olen saanud ja mitu kuubikut. Ja siis tihti arvatakse, et see 250ccm'ne üks võrr ole, ise asjast tegelikult vägagi kaugel. Teinekord tahab üle ainult visata :)
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Knolps kirjutas:
klaveriga oleks küll suht tegija 8), aga mis siis vastasid ? lennukiga?
Ma pakkusin välja, et tegelikult tõime rattad treileriga kohale, aga treilerimees läks sööma, aga seda ei paistnud usutavat. :D
TransAlp '02
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

No näedsasiis nõnnaviisi.... Läksin mina pühapäeval bensukasse õlut tooma. Enne bensukat, maanteel, lasin siis ratta vabajooksule ja mootori tühikäigule. Tühikäigul selline kena pops-pops-pops hääl kostab. Popsutan uhke kaarega bensuka külje alla ja vaatan - bensukas seisva sierra kõrvalistmelt kargab välja halli peaga vanamees ja tuleb kärme kõnniga, vaat et pooljoostes minu poole. Ise aga hüüab/korrutab valjult üle terve bensuka : " See on ju bee-emm-vee ! See on ju bee-emm-vee ! See on ju bee-emm-vee, bee-emm-vee nohh !!! On bee-emm-vee vöi nohh??? On vöi ???"
Jeesuke, ma pidin naeruga sadulast küljuli käima :lol:
No seletasin lahkesti ära, et ei ole BMW, hoopis puhastverd itaalia hobu. Vanake läks pettunud näoga sierrasse tagasi ja teatas veel ukse vahelt " aga hääl on küll nagu bee-emm-vee, no täitsa nagu bee-emm-vee ! "

Küllap sai nostalgilise ataki....
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Pole teab mis palju sõitnud aga kui sõbraga käime vahest mööda linnaosa kimamas siis inimesed pööravad kohe pea 180" taha, et näha mis tankid seal tulevad (nimelt mõlemad masinad on päris rahutu häälega :twisted: :twisted: )

offtopicusse minnes: see mis spinna kirjutas ajas küll naerma :lol: .BMW-d on küll tasemel rattad aga igal bemmil ei nüüd ka popsuv hääl.Paljud undavad ja inisevad/pinisevad nagu riisiveskidki :D
Papil oli bemm vist kinnisidee :wink:
:arrow: bee-emm-vee irw :lol:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

mul ka üks naabr vana tsiklimees,elu aeg sõitnud ja nüüd põlved täitsa läbi. Vahest ikka tuleb ja pärib igasuguseid asju tsikli kohta et, mis jupp see ja kuidas hooldad. Mina vastan meeleldi ja vana pappil ka hea meel.
Kasutaja avatar

kurisookaru
Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 73 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kurisookaru »

üks lugu tuli veel meelde. panin korra küla vahelt kella ühe aeg öösel mõnuga läbi. hommikul oli naabrimutt kõps kohal et, mina ajasin teda üles ja tema peab kell 5 hommikul tööl olema ja magada ei saa. lubas politseile kaevata,mina muidugi kiitsin takka ja ütlesin et, suvi on alles ees.Üks hea asi on ka see et, ma olen alevis ainuke tsikli omanik.
Kasutaja avatar

viirastus

kle

Lugemata postitus Postitas viirastus »

Motopaks kirjutas:
seakari kurat. Sellepärast nad kalamajas elavadki.

Motopaks :bsmile:
Jäta palun kalamaja ikka küll rahule. Ega me kõik seal pahad ole. See liigub kergelt samasse kategooriasse - üks mootorratturi käitumisviis=kõigi m. käitumisviis.

hellake :D
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

Jep Motopaks - sa pead vastutama selle eest mis sa 3 (kolm) aastat tagasi ütlesid!!!

Tip: vaadake mõnikord viimase postituse kuupäeva ka.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Tegin siis eile metsapeatust türisalu kandis ja prasjagu kiivrit pääst võttes vuhas üks autu mööda... okei sian juba kindad kah käest ära, vaatan, et kutt tagurdab tagasi...

Tuli küsima siis, et kas on abi vaja :D ilge tahtmine oli öelda, et tule aita hoida :D irrrw......

aga noh ei vägapositiivne! Selliseid peakski rohkem olema.. ju oli ise kah siklimees + peaks naised seda tegema, siis kutsuks kindlasti hoidma :D:D:D

(moon)
Kasutaja avatar

afs

Lugemata postitus Postitas afs »

Naljakas lugu Madone. Minul on uudistajatest ainult negatiivsed emotsioonid. Sel kevadel 2 päeva jooksul 2 korda mingid asotsiaalse välimusega purjus vana"härrad" tulnud küsima, et skolka stooit ja tölli näoga vahtinud.
Suzuki GSX 600 F
Kasutaja avatar

Hotrod

täna hommikul, ühel pisikesel tallinna auklikul kõrvaltänaval aukude vahel manööverdasin ca 15km/h ning üks vanatädi riisus teeservas lehti kokku..jõudsin veidi siledamale teelapile ning lisasin pisut kiirust nii 40-ni. Miskipärast see väike kiiruse lisamine tundus mutikesele hirmsa kihutamisena: vehkis luuaga, vahtis tigeda näoga ja sõimas midagi..eks kõigil ole oma suhtumine meisse..
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Kunagi ammu sai ühel õhtul päris hilja cž iga paar ringi tehtud kimasime sõbraga (2 masinat) ringi põllupeal oma rajal. Päike hakkas kohe varsti loojuma ja siis kõmbib mingi vanamees meie poole üle põllu ! Mõtlesime, et nüüd cž teeb sellist kisa, et 1km kaugusele kuulda ja saame õiendad! Siis kui mees lähedamale jõudis pidasime ühes raja ääres kinna ja vaatasime mida mehel öelda. Vanamees tuli juurde andis kommi ja kiitis takka, et hästi sõidame ja kõvad masinad meil! Tema sai esimese masina kartulikoorimise eest 23 a ja see oli ka jawa kõva sõna ;) Nojah mis seal ikka ütlesime jah, et vanasti olid teised lood jne. Ütles lõpuks, et laske samas vaimus edasi ;)
Järmine kord no see ei olnud kõnetamine aga meil oli kahtlane. Falcki auto tuli teeäärde raja kõrvale ja jäi sinna seisma ninaots meie raja poole :D Me mõtlesime, et mis nüüd siis, et äkki mingi jama aga falck sõitis mingi 1 h pärast ära. Pärast seda käis vahetevahel seal jälle vaatamas kui sõitsime ;) Küllap polnud mdiagi paremat teha.
Ärge kunagi antke tuttava tuttavale kes näeb olevat ainult ühe õlle ära joonud sõitta. Mees lunis ja lunis ise oli vana siklivend ja ajas enda võrriga ringi. Pani hiljuti kokku ja nüüd naine olevat kodus õiendanud ja siis võttis ühe õlle! Vähemalt nii ta ütles. Mees tegi esimese ringi vaikselt kuigi oli näha , et kuidagi tainas oli. Liiga tuimalt liikus seal masina seljas. Siis teisel ringil vajutas gaasi põhja ja mul läks küll silmeeest närv pingule pani mingist puust 1m kauguselt mööda ja siis ühest kivist ka suht lähedalt. Siis ei võtnud ühte kurvi külgees välja ja sai oksadega vastu vahtimist. Aga jäi püsti. Peatasin kohe kinni ja ajasin ta masina seljast maha.
Järgmine päev tuleb sama vend sõbra Isa juurde ja siis küsib, et kas sõitta saab. Ma ütlesin, et eile sõitsid ja ta ütles, et ei sõitnud :shock: :shock: :shock: . Ja mina loll ei saanud aru, et too vend nii TÄIS oli täiesti peetis. Aga eks selllised juhtumid õpetavad !
Kasutaja avatar

agent007
Tsikkel: Honda CB400T ´80

Lugemata postitus Postitas agent007 »

Aga mina olen küsija ka olnud. Kunagi pole minema aetud on ikka viisakalt vastatud. Ja on enda käest ka küsitud. Muttidega siin suvel on eriti jama, ise nad ei kuule tavalist juttu üldse aga kui sina paar kilti eemal vaikselt põristad siis on häda majas jälle. Oh neid pensionäre... riik peaks neile selle ka korvama kui mõni tsikkel sõidab mööda neist. :wink:
Kasutaja avatar

kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

:lol:
Endale (mitte oma naisele) kõige naljakam juhtum juhtus eelmine aasta moskva ees. Eriti ma seda kahekesi sõitu ei armasta aga vahest võtan naise kaasa peale pikka lunimist. Sõitsime oma sõidud ära ja saaabusime moskva ette. Naisel rahulolust nägu säramas ja lürbime kakaod. Idüll missugune Siis astub minu juurde näitsik nii 20 aastates miniseelikuga ja küsib kas mina selle tsikliga. Peale jaatavat vastust palub näitsik et kas ma poleks nii kena ja teeksin temaga paar tiiru linnas. Ma nagu vabandan ja ütlen et praegu ei saa kuna naisega (oma naisel läheb nägu üha vihasemaks ja vihasemaks). Sellepeale vastab näitsik et pole sest midagi, jätab oma numbri ja teatab: kui vahest vaba oled siis helista, lähme sõitma. Peale seda juhust oli tükk tegemist naisega et ta igakord kui kombe selga tõmbasin nägusid ei hakkaks tegema
:P Mega hea lugu, Suzumen!!! Jah, elu pakub vahest selliseid kõrghetki! :wink:
La moto mía – KLX 650 R
Kasutaja avatar

AN-400
Tsikkel: Suzuki 650
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas AN-400 »

eelmisel suvel oli kord lugu, kus sõbraga parkisime tsiklid kristiine keskuses esimesel korrusel sinna sissekäigu juurde... :oops:
kuna sõbral oli bike siis sealne turva (vanust 45+) ei öelnud talle midagi, aga mulle viskas killu : parkige palun oma" IZ Planeta" mujale, takistavat ukse juures.. :shock:

vot see oli kild... ilmselt vana mõtles, et kõik punast värvi on iz planetad :lol:
Suzuki 650 K7
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Tavaliselt, kui olen näiteks töö juures peatunud, küsitakse :" Käisid sõitmas?". Või on naabrimees kinnaste ja kiivri riietumisel ligi astunud ja küsinud." Noh, lähed sõitma?". Tase!
Õigekirjaoskus massidesse!

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Suzumen kirjutas:
Endale (mitte oma naisele) kõige naljakam juhtum juhtus eelmine aasta moskva ees. Eriti ma seda kahekesi sõitu ei armasta aga vahest võtan naise kaasa peale pikka lunimist. Sõitsime oma sõidud ära ja saaabusime moskva ette. Naisel rahulolust nägu säramas ja lürbime kakaod. Idüll missugune :D Siis astub minu juurde näitsik nii 20 aastates miniseelikuga ja küsib kas mina selle tsikliga. Peale jaatavat vastust palub näitsik et kas ma poleks nii kena ja teeksin temaga paar tiiru linnas. Ma nagu vabandan ja ütlen et praegu ei saa kuna naisega (oma naisel läheb nägu üha vihasemaks ja vihasemaks). Sellepeale vastab näitsik et pole sest midagi, jätab oma numbri ja teatab: kui vahest vaba oled siis helista, lähme sõitma. Peale seda juhust oli tükk tegemist naisega et ta igakord kui kombe selga tõmbasin nägusid ei hakkaks tegema :D
ei no selge miks sa naisega sõita ei taha ;)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”