Varastatud: Yamaha Aerox GP1(Hõbedane,must,punane)

Anna vargusest teada.

Moderaator: Moded

dover

Lugemata postitus Postitas dover »

Primo kirjutas:
Pange parem suud kinni selle löömangu kohta...
Minu tagasihoidlik soovitus :idea: :wink:

primo
Kui sa suudaksid kasvõi ühe hea põhjuse tuua miks ei peaks vargale tegema füüsilist noomitust (sedaenam kui tema süü on tõestatud ) siis ma tõesti panen suu kinni.
Aga niikaua kui sa ei ole suutnud head (loe: mõjuvat) põhjust tuua niikaua ma ka räägin.
Kas sinult pole midagi kunagi ära varastatud ? Kas oled oma varastatud asjad tagasi saanud ? Kuidas jne.. jne..
Vaat kallis Primo minul isiklikult on elus kah küllaltki palju asju rotti läinud ja paraku ei ole ma suutnud varganägustid kindlaks teha. Seega aitaksin igati varastatud asja tagasisaamisel.
Kui sinu moraal pöörduks EV Politsei poole siis on see sinu oma traagika.
Siiani ei ole see asutus minu juhtumite puhul suutnud küll kasulik olla.
Nujah nüüd panin küll teemast kõrvale ja veidi võibolla ka kurjasti.
Igatahes No Hard Feelings ei taha kedagi solvata ega ülbitseda.

valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

ma arvan et ta mõtleb seda et te võite lüüa palju tahate, aga siin foorumis ei tasu eriti rääkida sellest, äkki keegi saab haisu ninna et omakohut teete
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

valek9 kirjutas:
ma arvan et ta mõtleb seda et te võite lüüa palju tahate, aga siin foorumis ei tasu eriti rääkida sellest, äkki keegi saab haisu ninna et omakohut teete
Mulle j2i sama mulje primo jutust :)
pole paremat kui yamaha

qingri3

Lugemata postitus Postitas qingri3 »

kle kas said rolleri k2tte we?....kui need venelased uttu t6masid siis.... :evil:
Viimati muutis qingri3, 16 Aug 2004, 23:51, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

ei mingit tappa andmise juttu siin foorumis eksole.
Tüüp uttu pole tõmmanud, sõber nägi täna teda veel.
Aprilia RS250 , CB600F HORNET

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

no mis vahite siis ?? Lennake peale ja võtke tagasi see mis teile kuulub !!! Edu !

panic

Lugemata postitus Postitas panic »

nii kui nii magate maha
Honda CBR 600F; Honda CBR 900RR
Ära karda surma, vaid karda elu

kasutaja1

ongi noh.. mida siin enam molutada, sa ju tead mis värk on mine kasvõi politseiga aga mine vähemalt. ja mine kiiresti. Panicul on sotiga õigus
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Bla bla bla...bla bla bla ja veel kord sama blaa.
Tahate molli anda, siis tehku seda rolleri omanik vargaga üks ühele.
Nii kui nii, kui aktsiooniks läheb on pooled "tagujad" koheselt oma taburettide otsas gaasi väänamas ning alles jäävad vaid mõned (respect neile, kes jäävad).Samas paljud ei viitsi üldse kohale tulla.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Primo kirjutas:
Bla bla bla...bla bla bla ja veel kord sama blaa.
Nii kui nii, kui aktsiooniks läheb on pooled "tagujad" koheselt oma taburettide otsas gaasi väänamas ning alles jäävad vaid mõned (respect neile, kes jäävad).Samas paljud ei viitsi üldse kohale tulla.

primo
Pm-lt ma küll annaks, kui mingi tont on mu rolli turki pannud ja ma arvan et too varas on nagunii mingi vedel vend..
Kasutaja avatar

Primo

minuarust väljendasin ennast selgesti, aga kes teab... :?

primo

Teema algataja
Kämbu

Lõpetage see tappa andmise jutt ära, Primol täiesti õigus selle koha pealt, ma täiesti kindel et kohale ei tule nendest lubajatest mitte ükski, Isegi kui tahaksite siis õigel hetkel ei jõuaks te ealeski. See jutt et minge võtke kinni muidu magate maha. Ütle kus vend elab ja siis lähen. Kui ma ütlen politseile et vend elab arvatavasti Pärnu mnt tornmajades saadetakse mind politsei poolt p.sse. Politseist on enamasti abi siis kui tead täpset lontruse asukohta või kui sa selli ise menti viid.

panic

loll jutt. arvad, et politsei saab pätte kätte ainult siis kui ohvrid neile päti andmed viivad. võibolla see jorhh on ammu neile teada kutt. kirjeldad teda ja vb näitavad sulle selle kandi pättide pilte. vb ongi aga kui ei taha et asjad edenevad siis istu muidugi kodus ja oota, et vend sulle uuesti sülle jookseb

Teema algataja
Kämbu

Panic: Politseile on asjast juba mitu korda teatatud ja on öeldud vaid mhmh saadame patrulli laagrisse mõneks ajaks. Tegu pole selle vandiga keda ma (tegelikult sõber) arvas olema nii et ei edene sugugi nii hästi see asi. Sellegi poolest tuleb iga päev mulle teateid sellest et see vend siin ringi sõidab, olen muidugi ka politseisse teatanud, tõsi viimane kord küll mitte kuna mobiil oli mul tühi ja ma sain alles hiljem sellest teada.

PS: Kui veel ei tea keegi siis vaevatasu rolleri eest on 3000.-

Siis kui ise rollerit taga ajasin läks mendi kohale jõudmiseks umbes 40min.

Panic su iba hakab ausalt juba üle viskama, kui midagi eriti asjalikku pole ütelda siis ole parem tasa.

panic

tänan :wink:
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

ega see on nagu eriti imelik jah kui pohh tegelt poliismentidel on ! :evil:
Paberitega hull.

kasutaja1

mis seal nii imelikku on ? Varastatud asjad mente ei koti vabsjeee. Varastatakse igasuguseid asju ju.. ja palju politseid seal käsi mängu panevad ? Kui midagi otse sülle ei saja ega siis ei viitsi ennnast liigutada kah ju.. Aga ajage see kamp kokku kordi ja otsige kõik koos või noh vähemalt proovige ajastada see asi, kuna on nädalavahetus siis raudpolt see sepp künnab ringi seal sellega nii et tuli takku ja võtke tagasi mis teile kuulub ! Kohe :twisted:

Eimar

heh

Lugemata postitus Postitas Eimar »

hea teema ikke sesuhtes et oleme ausad ment ei tee mitte midagi et asja tegelt üles leida? palju teist on politsei autos sõitnud kaasas? noh yhes6naga ma olen ,neil tuleb teade sinna krdi keskusesse ja teatataxe patrullidele ja politsei ainult kirjutab selle mingi märkmikusse,ja kui isegi näeb seda võibolla ta üritab kinni püüda. selline teema kah et paljud ei viitsi motika vendasi taga ajada sellepärast et nad saavad igalepoole eest ära kaduda sellex on need motika mendid või mis iganes? :roll:
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Tundub, et te pole seda rolli veel kätte saand..:P Ma ikka ei saa aru, miks te nii kaua pasissite...See vant varastatud rolleriga on vast juba ammu naaksu tõmmanud...

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

nonii eile nägi mu sõber seda rollerit sauel ja kui täna seda kuulutust näitasin tundiski ta varastatud rolleri ära

Teema algataja
Kämbu

Nonii Areng jällegi, Eile õhtul tahtis arvatavasti sama venelane mu uut rollerit tuuri lasta. Panin siis rolleri garaasi ukse ette, Tulin tuppa, rääkisin isaga mingi paar sõna juttu ala kus käisid mida tegid, Vaatasin uksest välja ja vennad jooksevad aiast välja. (alguses ei pannud tähelegi et minu aiast vaid niisama vennad jooksevad kusagile) lähemal uurimisel selgus, et lukk oli titaan võtme või muu tööriistaga seest puruks keeratud(originaal võti enam ei keeranud alguses). Helistasin kõigepealt sõbrale ja siis menti. Mendist õeldi vaid et tulge kirjutage homme avaldus :( . NO KURAT VÕTAKS, Vargad olid 30 sek tagasi aias ja nad ei või otsima kah tulla. Sai siis päris kõvasti otsitud, Sõber vist isegi rääkis vargaga ilma seda teadmata. Hiljem kirjeldas ta mulle seda vanti ja tundus tema moodi küll. Assmann Helista mulle 51945997 või anna enda nr privas.
Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

mulle tundus ka et ma nägin seda rollerit sauel!!!!!!

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Tähendab ma ei hakka suuri sõnu tegema kuid Sellised ülbikud kellele issi on rolleri ost ja kes ei tea muud maast ega ilmast tulex minu arust siit foorumist välja visata. Krt närvi ajab see, et teisel on probleem mis on tegelt meie kõigi probleem -VARASTAMINE- ja siis mõni ütleb "võõras mure". Ma muidu heatahtlik inimene kuid soovin et sina kaa oma rollerist ilma jäeksid, siis oleks ka mulle võõras mure!
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Võta vaiksemaks ja btw kes veel ei tea siis Lenin 2 ja pasant4u on üks ja sama inimene! Püsi teemas!
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Lenin 2' kirjutas:
mida iganes justmikeh , teie teadmiseks on justmikeh kompleksid jälle lõkkele löönud ning (x3 pidin ma seda teksti contral+v tegema) ta pidi minu selgitused ära kustutama.
Mul "kompleksid" jahh :D kes veel ei teadnud siis Lenin pani mulle isiklikult diagnoosi. Ma pole ühtegi su postitust kustutanud. A üldiselt varsti sind bannitakse ka nii et ära kaua sära.

Oh & mõnikord võiks päriselus näiteks kokku saada, rääkida ja vaadata kellel on kompleksid. Ma usun et ma pole ainuke kes siin foorumis sinuga kokku tahaks saada siis.

JA PÜSIME NÜÜD TEEMAS, MUIDU LUKKU!
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

lenin2, mina kirjutasin sulle.

ja ma ei tee nalja.
Kasutaja avatar

Primo

BÄNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

kustutage see postitus, kui tahate...aga ma lihtsalt pidin :twisted: :D :lol:

primo
Kasutaja avatar

päikesemasin
Tsikkel: KTM 1290SAR

Lugemata postitus Postitas päikesemasin »

nu on lurjus selline....sellised tuleks kuskile müüri äärde ritta panna ja siis kõik maha lasta 8) ma oleks järgi jooksnud ja juba põhimõtte pärast tappa andnud :wink: vat nii :!: :!:

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

päikesemasin kirjutas:
nu on lurjus selline....sellised tuleks kuskile müüri äärde ritta panna ja siis kõik maha lasta Cool ma oleks järgi jooksnud ja juba põhimõtte pärast tappa andnud Wink vat nii Exclamation Exclamation
Jälle üks kõva jutumees siis sattunud lobisema :)
Suletud

Mine “Varastatud mootorrattad/ Stolen motorcycles”