Õnnetus 18. novembil
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 800
-
- Tänatud: 1 kord
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
pane parem info kellaaja ja sängitamise koha kohta, kes tuleb se tuleb.kutsa99 kirjutas:Paluti edasi öelda, et matused on Neljapäeval ja kui keegi on rohkemast huvitatud siis võib helistada 764629 Aitäh veelkord! Liisi.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
R.I.P Stonefree-le ning üritame k6ikidele tuttavatele s6na levitada ning matustel platsis olla.
Ise kavatsen kah minna.
Aitäh.
edit: kui keegi tallinnast stardib siis mul oleks kah transporti vaja kuna mul vanemad mõlemad haiged
edasi -tagasi siis, oleks väga tänulik
Ise kavatsen kah minna.
Aitäh.
edit: kui keegi tallinnast stardib siis mul oleks kah transporti vaja kuna mul vanemad mõlemad haiged

edasi -tagasi siis, oleks väga tänulik

Viimati muutis RKsilver, 19 Nov 2006, 18:04, muudetud 1 kord kokku.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

.
Puhka rahus Stonefree 

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Sellised sündmused panevad meid kõiki järele mõtlema, et surma võib saada ka teiste hooletusest. Nagu ma sain aru siin eespool kirjutatud postist siis olla olnud seal ka halb nähtavus, aga miks siis möödasõitu küll teha kui nähtavus on 0?
Avaldan sügavat kaastunnet omastele ja on tõesti selline tunne, olgugi et ei olnud inimest näost näkku näinud, on ikkagi selline tunne et oleks lahkunud nagu oma sõber.
R.I.P
Avaldan sügavat kaastunnet omastele ja on tõesti selline tunne, olgugi et ei olnud inimest näost näkku näinud, on ikkagi selline tunne et oleks lahkunud nagu oma sõber.
R.I.P
Kommentaar Delfist:
Tsiklimees, 19.11.2006 16:43
Mingi aeg enne avarii juhtumist tsiklimees sõitis minust mööda, ja mul käis sees külmalaine, ma veel mõtlesin:" kui ohtlik on sõita tsikliga sellisel ajal,nähtavus on halb, udu ja hämar... Jumal hoidku et ei juhtuks midagi" Ta sõitis küll tuledega. Ma nägin kaugelt et vastutulevate autode tulederida läks kuidagi imelikult sassi. Ma jõudsin sinna sõitma umbes minuti või paari pärast, tee oli paksult auto või motikatükke täis, tsikkel oli põllu peal, mees lamas maas... Pärast tulid juba vastu igasugused sireenidega autod Rakvere poolt. Ma ei näinud kuidas see juhtus, ma südamest lootsin et ta jääb ellu. Täna sain tead et teda ei ole enam. Sügav kaastunne omakestele.
Võibolla annab see natuke toimunust aimu...
Tsiklimees, 19.11.2006 16:43
Mingi aeg enne avarii juhtumist tsiklimees sõitis minust mööda, ja mul käis sees külmalaine, ma veel mõtlesin:" kui ohtlik on sõita tsikliga sellisel ajal,nähtavus on halb, udu ja hämar... Jumal hoidku et ei juhtuks midagi" Ta sõitis küll tuledega. Ma nägin kaugelt et vastutulevate autode tulederida läks kuidagi imelikult sassi. Ma jõudsin sinna sõitma umbes minuti või paari pärast, tee oli paksult auto või motikatükke täis, tsikkel oli põllu peal, mees lamas maas... Pärast tulid juba vastu igasugused sireenidega autod Rakvere poolt. Ma ei näinud kuidas see juhtus, ma südamest lootsin et ta jääb ellu. Täna sain tead et teda ei ole enam. Sügav kaastunne omakestele.
Võibolla annab see natuke toimunust aimu...
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Kaastunne ka minu poolt.
Oli hea mees........
Oli hea mees........
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Tõnisega sai nii mõnigi kord rada mõõdetud ja eelnevalt koos sinna mindud ja ka pärast aega veedetud...
Teen kõik endast oleneva, et talle austust avaldada. Seega plaanin neljapäeval jõgevamaale sõita. Pildimaterjali on mul tast suht vähe, midagi siiski on. Küll aga on ta päris palju mu videokaamera ette jäänud. Ka sellel päeval, kui ta Aravetel oma rangluu õnnetult väikesel kiirusel katki sõitis, olin kohal.
vajadusel panen kõik, mis on plaadile ja toimetan kellele vaja.
veel kord R.I.P. Tõnis. Oli hea meel sind tunda.
Eno
50 88 963
Teen kõik endast oleneva, et talle austust avaldada. Seega plaanin neljapäeval jõgevamaale sõita. Pildimaterjali on mul tast suht vähe, midagi siiski on. Küll aga on ta päris palju mu videokaamera ette jäänud. Ka sellel päeval, kui ta Aravetel oma rangluu õnnetult väikesel kiirusel katki sõitis, olin kohal.
vajadusel panen kõik, mis on plaadile ja toimetan kellele vaja.
veel kord R.I.P. Tõnis. Oli hea meel sind tunda.
Eno
50 88 963
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Sügav kaastunne omastele
Kahjuks ei tundnud inimest, kuid masendav on see küll.
Kuna biker.ee ühendab kindlasti suurt osa Eesti rattureid, siis on paratamatud sellised uudised.
Käisin isegi täna sõitmas ja lugesin mitu korda ma oma surmast mööda sõitsin (vastutulev auto>) Milline kergendus oli sõita metsavahel vaadates passiivseid killereid (puud), et nad ei tule teele ette lihtsalt niisama.

Kahjuks ei tundnud inimest, kuid masendav on see küll.
Kuna biker.ee ühendab kindlasti suurt osa Eesti rattureid, siis on paratamatud sellised uudised.
Käisin isegi täna sõitmas ja lugesin mitu korda ma oma surmast mööda sõitsin (vastutulev auto>) Milline kergendus oli sõita metsavahel vaadates passiivseid killereid (puud), et nad ei tule teele ette lihtsalt niisama.
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
Puhka rahus!
Kaastunne omastele ja biker.ee perele
Käisin ka täna rattaga sõitmas, olles just enne delfist selle õnnetuse kohta lugenud. Kuidagi väga ettevaatlikult ja aeglaselt möödus see sõit. Lisaks oli kogu aeg tunne, et keegi lõikab sulle vastu kurvi või alustab "pimedat" möödasõittu. Selline tunne oli nagu läheks peale õudusfilmi vaatamist läbi pimeda metsatuka kodupoole kogu aeg judinad üle selja jooksmas :S
Kaastunne omastele ja biker.ee perele
Käisin ka täna rattaga sõitmas, olles just enne delfist selle õnnetuse kohta lugenud. Kuidagi väga ettevaatlikult ja aeglaselt möödus see sõit. Lisaks oli kogu aeg tunne, et keegi lõikab sulle vastu kurvi või alustab "pimedat" möödasõittu. Selline tunne oli nagu läheks peale õudusfilmi vaatamist läbi pimeda metsatuka kodupoole kogu aeg judinad üle selja jooksmas :S
Hei bikerid!
Tänud köigile kaasatundjatele. Kahjuks ei teadnud Tönise ringrajasemudest suurt seni midagi. Rööm kuulda, et nii paljud teda heaga mäletavad. Palun veelkord, et kui kellelgi on mingeid pilte v. videosid vöi mälestusi temast-julgelt jagada.
Ärasaatmine kodust on neljapäeval kell 13.00 Jögevamaa, Pala vald, Assikvere kylast.
Mullatamine on Peipsi ääres, Kodavere kalmistul ca 14.00 paiku. Kodune number 7764629.
Manager2-oleksin väga röömus, kui saaksid kettale pöletada ja siis matusele kaasa vötta.
Viibin momendil välismaal, homme juba kodumail. Siis muretsen ka simpli, et saaks otsesidet pidada. Annan märku.
Tönis pidi laupäeval ratta maale viima, et talveks kindlasse kohta puhkama panna. Et nagu viimane söit enne kylma. Kes oleks osanud arvata, et jääbki viimaseks.
Teised andke märku, kes tunnevad et tahaksid matusele tulla! Jätke number, vötan yhendust. Mida varem seda parem, siis saab kohtadega arvestada( et te pärast ka sooja syya saaksite).
Pisuke önne ja suurt möistlikust ratta seljas!
Stonefree öde, Liisi Vaga.
Tänud köigile kaasatundjatele. Kahjuks ei teadnud Tönise ringrajasemudest suurt seni midagi. Rööm kuulda, et nii paljud teda heaga mäletavad. Palun veelkord, et kui kellelgi on mingeid pilte v. videosid vöi mälestusi temast-julgelt jagada.
Ärasaatmine kodust on neljapäeval kell 13.00 Jögevamaa, Pala vald, Assikvere kylast.
Mullatamine on Peipsi ääres, Kodavere kalmistul ca 14.00 paiku. Kodune number 7764629.
Manager2-oleksin väga röömus, kui saaksid kettale pöletada ja siis matusele kaasa vötta.
Viibin momendil välismaal, homme juba kodumail. Siis muretsen ka simpli, et saaks otsesidet pidada. Annan märku.
Tönis pidi laupäeval ratta maale viima, et talveks kindlasse kohta puhkama panna. Et nagu viimane söit enne kylma. Kes oleks osanud arvata, et jääbki viimaseks.
Teised andke märku, kes tunnevad et tahaksid matusele tulla! Jätke number, vötan yhendust. Mida varem seda parem, siis saab kohtadega arvestada( et te pärast ka sooja syya saaksite).
Pisuke önne ja suurt möistlikust ratta seljas!
Stonefree öde, Liisi Vaga.
Viimati muutis stonefreesister, 19 Nov 2006, 21:03, muudetud 2 korda kokku.