Kaua võib ühe silindriga sõita?
Moderaator: Moded
-
-
Teema algataja
Minu arust suht sama küsimus, et kui kaua võib sõita paagitäie bensiiniga ...
Yamaha YZF 750 R ´94
http://www.hunta.ee
http://www.hunta.ee
-
seaduse paragrahv 34:
Mopeedi liigi alla kuuluvatel sõidukitel on seadusega ette nähtud vahetada oma jõuallikat/ehk siis silindrit ja kolvi vähemalt 13000 km tagant. Vastasel korral võite ohtu seada nii enda kui ka kaasliiklejad. Punkti rikkumist karistatakse rahatrahviga või kuni 6 a vabadusekaotusega. Iga vahetus tuleb kooskõlastada auto registreerimis keskusega-ARK. seal vaadatakse su töö kvaliteet üle, kui kvaliteet ei vasta euro2 normidele paragrahv 193 alusel, siis järgneb sõiduki konfiskeerimine. Sõiduki saate kätte politsei parklast tasudes arestimise kulud + 18% käibemaks.
keda ma petan, väike nali kõigest
sõidad niikaua kui liigub
Mopeedi liigi alla kuuluvatel sõidukitel on seadusega ette nähtud vahetada oma jõuallikat/ehk siis silindrit ja kolvi vähemalt 13000 km tagant. Vastasel korral võite ohtu seada nii enda kui ka kaasliiklejad. Punkti rikkumist karistatakse rahatrahviga või kuni 6 a vabadusekaotusega. Iga vahetus tuleb kooskõlastada auto registreerimis keskusega-ARK. seal vaadatakse su töö kvaliteet üle, kui kvaliteet ei vasta euro2 normidele paragrahv 193 alusel, siis järgneb sõiduki konfiskeerimine. Sõiduki saate kätte politsei parklast tasudes arestimise kulud + 18% käibemaks.
keda ma petan, väike nali kõigest

Viimati muutis speed fighter, 07 Dets 2006, 19:49, muudetud 3 korda kokku.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
PARAGRAHV!speed fighter kirjutas:seaduse paragraaf 34:
Mopeedi liigi alla kuuluvatel sõidukitel on seadusega ette nähtud vahetada oma jõuallikat/ehk siis silindrit ja kolvi vähemalt 13000 km tagant. Vastasel korral võite ohtu seada nii enda kui ka kaasliiklejad. Punkti rikkumist karistatakse rahatrahviga või kuni 6 a vabadusekaotusega. Iga vahetus tuleb kooskõlastada auto registreerimis keskusega-ARK. seal vaadatakse su töö kvaliteet üle, kui kvaliteet ei vasta euro2 normidele pararaaf 193 alusel, siis järgneb sõiduki konfiskeerimine. Sõiduki saate kätte politsei parklast tasudes arestimise kulud + 18% käibemaks.
keda ma petan, väike nali kõigest![]()
-