Parima kvaliteedi ja hinna suhtega kiiver rollerile ?
Moderaator: Moded
Tavaliselt ikka on nii,maksad rohkem saad parema!ken100 kirjutas:Alati ei pruugi kallim parem olla.
Muidugi rolleriga/mopeediga sõitmiseks peaks piisama nende kallimate seast odavaim!
Ostsin ise rolleriga sõitmiseks 3000.- kiivri ja sõber motikal sõitmiseks 6600.-
Neid ei maksa üldse võrrelda,juba välimus on erinev peale 5kuud kasutamist!
Mugavusest ja kvaliteedist ei maksaks üldse mainida!
Jan
BMW R1100RT
Terv,
üks asjalik teema ka üle pika aja kuhu postitada tahaks üldse....aga see selleks.
Mina nõustun eelmiste kasutajatega kes on väitnud,et kiivri arvelt kokku ei tohi hoida.Pole mõtet hakata vaatama kohe neid kõige odavamaid kiivreid-need on peale esimest kärna laiali nagu pullip*sk veepeal,olen juhtund nägema isegi sellist kiivrit mille käevahel puruks surub(Tiger või mingi selline Läti/Leedu firma oli)need ka Eestis müügil ja üliodava hinnaga.Sellistest "käkkidest" hoidke aga heaga eemale.Kiiver peab olema kallis,mugav ja endale meeldima-mis peamine tugev,kui muudmoodi teada ei saa poes kui tugev kiiver on ja müügimees aina seletab,et tugev kiiver jne...siis viska ta lihtsalt täiest jõust maha.KUi ei läind puru osta äraja kui läks siis saada see müügimees pe*se oma purunematu kiivriga.
Ise sõidan Sinisalo Radical-i krossikiivriga ja olen väga rahul!
üks asjalik teema ka üle pika aja kuhu postitada tahaks üldse....aga see selleks.
Mina nõustun eelmiste kasutajatega kes on väitnud,et kiivri arvelt kokku ei tohi hoida.Pole mõtet hakata vaatama kohe neid kõige odavamaid kiivreid-need on peale esimest kärna laiali nagu pullip*sk veepeal,olen juhtund nägema isegi sellist kiivrit mille käevahel puruks surub(Tiger või mingi selline Läti/Leedu firma oli)need ka Eestis müügil ja üliodava hinnaga.Sellistest "käkkidest" hoidke aga heaga eemale.Kiiver peab olema kallis,mugav ja endale meeldima-mis peamine tugev,kui muudmoodi teada ei saa poes kui tugev kiiver on ja müügimees aina seletab,et tugev kiiver jne...siis viska ta lihtsalt täiest jõust maha.KUi ei läind puru osta äraja kui läks siis saada see müügimees pe*se oma purunematu kiivriga.
Ise sõidan Sinisalo Radical-i krossikiivriga ja olen väga rahul!
-
Teema algataja
ise ostsin endale AGV Stealth http://www.agv.com/RANGE/STEALTH/STEALTHBLACK.htm - vägahea kiiver, olen kukkunud korra sellega, kiirus ei olnud suur,aga pead kaitses küll vägahästi, pea ei valutanud pärast, aga kiivril olid väikesed kriimud peal
Hind oli mingi ca 5000.-

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.