2006 HOOAJA LÄBISÕIT
Moderaator: Moded
nuh.jah..

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Hooaeg pole minu jaoks veel läbi

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
300 km, 500 km, 2000 km - ma pole õige tsiklimees....
Cämoon inimesed....kui sa tunned oma südamest et sulle meldib tsikliga sõita ja ostsid ratta vabatahtlikult mitte teiste käsul....ja naudid seda kõike - siis vahet pole palju sa meie kiires elus jõuad aega napsata tsikligasõiduks...kuna just Sina Oled Tsiklimees.....
Ja kui keegi tuleb mulle jälle nüüd seda wanabee teooriat seletama, et alla 10 tkm sõitja on wanabee siis ma võin sulle öelda, et tead ma tunnen lausa wanabeesi kes sõidabad üle 10000 km aastas - kuid nad ei tee seda enda vaid teise pärast.
Kahjuks me ei ela sellises kliimas, et tsikkel saaks oma igapäevane liikur ja määrata inimesi ja netde tsikliarmastust KM põhjal on täielikult persses värk.
Hooaja läbitud kilometraaziks kujunes ~15 000 km. Sellest ca 11000 sai kulgetud GSX 1100 F'iga mööda Eestimaa kõvakattega teid ja 4000 km suve lõpu poole TDM'iga sai nuusutatud ka "natuke" pehmemaid metsaradasid

Olulisemaks aga läbitud kilomeetritest, pean koosveedetud tunde lahedate motosõpradega kogu hooaja vältel. Kahjuks ei oska seda tundide numbrit öelda.....sest nii mõnelgi koosviibimisel ajataju lihtsalt kadus....

Teie lähedal, Teiega koos

Tark ei torma!!!

Aga üldiselt arvan ma, et läbitud tsiklil kilomeetrid ei näita ega anna iseenesest ja üksiseisvana mite kui midagi.Tsiklisõidu puhul on olulised emotsioonid, mitte numbrid. Rääkigem pigem vahvatest elamustest, mitte lugegem numbreid.
Ma ausaltöelda täpselt ei tea, palju ma olen läbi sõitnud ja ei huvita kah väga. Samas aga on möödunud hooajaga seotud nii palju mõnusaid emotsioone. Näiteks (minu esimene) sügisene enduurode väljasõit, kui pidevalt sadas vihma ja kõik oli meeldivalt mudane ja libe. Või siis Põhja-Soome, kus pidid teed jagama porodega, samas võisid iga hetk kinni pidada ja teekõrvalt peoga murakaid suhu uhada. Või siis kena üheöö-telkimine Pakri poolsaare panga all kenal suveööl, kui meri oli nii tüüne...
Rääkigem ikka asjast, mitte labastest numbritest!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
väga julm ju.korke kirjutas:alustasin vara kevadel ning tsiklid on olnud igapäevases kasutuses ja selle aastaga olen maha sõitnud umbes 30 000 km kokku kahe zx9r'iga.
kui ma nyyd mööda ei pane siis väike arvutus.
sinu ratas võtab u 16 sajale.
tuhandele siis 160 liitrit ja siis 30 tuhandele kilomeetrile kulus sul raha....
t*** mul kiilub kalkulaator kokku selliste summade peale

Ma ei sõida autoga ka aastas nii palju, kuigi mu auto on ökonoomsem ja oman riigi bensukaarti:D Puudub vajadus lihtsalt! t*** korke on ikka tegija ja rikkur!sepp kirjutas:väga julm ju.korke kirjutas:alustasin vara kevadel ning tsiklid on olnud igapäevases kasutuses ja selle aastaga olen maha sõitnud umbes 30 000 km kokku kahe zx9r'iga.
t*** mul kiilub kalkulaator kokku selliste summade peale

-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Siililegi selge see, kes siin foormis kõige pikemat (läbisõitu) omab.nitse kirjutas:Ma ei sõida autoga ka aastas nii palju, kuigi mu auto on ökonoomsem ja oman riigi bensukaarti:D Puudub vajadus lihtsalt! t*** korke on ikka tegija ja rikkur!sepp kirjutas:väga julm ju.korke kirjutas:alustasin vara kevadel ning tsiklid on olnud igapäevases kasutuses ja selle aastaga olen maha sõitnud umbes 30 000 km kokku kahe zx9r'iga.
t*** mul kiilub kalkulaator kokku selliste summade pealeÕige eesti mees hobi pealt kokku ei hoia!!!

Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
-
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:

Arvan,et sinna 10k peale ikka vist tuli. Pikki otsi on hea rattaga mõnus uhada. Linnavahel vist ei sõitnudki, kui siis ainult paar korda. Millegipärast oli palju tööd ka...
Järgmine aasta jälle customi peal, siis saab hing ka sõidust mingi naudingu.
motopaks

Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
eks ta vähe ole kui arvestada et normaalset sõiduilma oli ikka oma 6 kuud...
ja eks ta parasjagu ole kui arvestada kukkumisest tingitud pausi ja vaba aja nappust.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.