Roller talvel

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Loadära kirjutas:
Mul Peug Looxoril jah selline suht totakas mõõt:80/80 R16 ees ja 100/70 R16 taga...
Kahjuks kohapealt (veelvähem kasutatud!) sellist Eestis küll kuskilt ei leia..
Esmase vaatluse järgi on selliste mõõtudega rehvid Streetmoto hinnakirjas täitsa olemas ja ka hinnad söödavad:
80/80 16, sobiliku K66 mustriga on streetmoto hinnakirjas 445.-
ja 100/70 16 755.-
hälvik
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

Ramos peaks ka olema,Vähemalt eelmine aasta oli.
Pilt
Pilt

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas Loadära »

oldmoped kirjutas:
Loadära kirjutas:
Mul Peug Looxoril jah selline suht totakas mõõt:80/80 R16 ees ja 100/70 R16 taga...
Kahjuks kohapealt (veelvähem kasutatud!) sellist Eestis küll kuskilt ei leia..
Esmase vaatluse järgi on selliste mõõtudega rehvid Streetmoto hinnakirjas täitsa olemas ja ka hinnad söödavad:
80/80 16, sobiliku K66 mustriga on streetmoto hinnakirjas 445.-
ja 100/70 16 755.-
sry jah,my bad...ma alguses klikkasin kohe seda Starco lehekülge,mis jala nõrgaks võttis...
hiljem alles tulin selle peale,et Streetmoto kodukas igaks juhuks ka välja otsida!

neil on tõesti hinnad sama head kui Saksa pool,kuigi minu mõõte kohal siiski polnud (arusaadav,eks see Eesti turg ikkagi liig väike selliste spets mõõtude ja veelvähem talverehvi kohal hoidmiseks!),igatahes paar suvalist mõõtu oli "snowtex" olemas,sai oma käega katsutud:pehme segu tundus küll olema,aga lamell oleks võinud olla küll veidi sügavam kui u.1mm,ilmselt need saavad sealt väga ruttu otsa,kui kuival asfaldil hoorata..kuigi võimalik,et sügavama lamelliga oleks kontakt teega ilmselt liiga lödi.

ühesõnaga,kuna talveks muid valikuid niikuinii ei leidnud,tellisin 2rõngast ära!
NB.keda veel huvitab,siis mulle öeldi,et järgmine nädala lõpp minnakse kauba järgi ja ülejärgmine nädalalõpp on rehvid kohal!
aga eks paistab,mis siis saama hakkab...kui muuks ei kõlba,siis hakkan järgmine suvi rolleriga endurot sõitma :D
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”