Rollerile number külge!
Moderaator: Moded
-
-
-
-
- Kontakt:
ats91 kirjutas:
Ja millel sa viitad? Ta ju ütleb kohe ära et antud teemasse süvenema ei hakka ja pakub nii huippu lõdvalt. Endise politseinikuna peaks ta väga hästi teadma et liikluses mingite kahtlaste või naljanumbritega sõitjatele võib tagumiku lõdva randmega viilikirja teha... Aga eks ta vist teab ka seda et varsti pole vist ka libanumbritega autode jaoks kontrollijaid ammuski siis veel rolleristide jaoks.
-
-
- Kontakt:
Nalja teed või? Mul ei tule hetkel pähe tootmises olevat rollerit millele tootja pole jätnud tagumisele porilauale numbrimärgi paigutamiseks kohta ja tüübikinnituse olemasolu korral on selle eelduseks numbrimärgi koht ja valgustus sellele. Loomulikult see kaob poiste algatusel rolleri küljest koos tagumise porilauaga...rollumees12 kirjutas:To kasutajanimi: No aga oled sa näinud mönel rolleril numbrimärgi kohta ?pole ju, järelikult vast ikka vöib panna.
-
Teema algataja
Keegi küsis, et kas TREV-2 saab moto alusel ka tellida.
Vastan siis, et saab küll, lihtsalt paned märkustesse või emailiga saates tellimuse, et MOTO ALUSEL ja saadki, kas EST'iga või ilma ja 100.-
Ja sealt saab õige välljapressitud numbrimärgi, nagu autodel jne[nagu ääred üleval jne], mitte plastikust.
Vastan siis, et saab küll, lihtsalt paned märkustesse või emailiga saates tellimuse, et MOTO ALUSEL ja saadki, kas EST'iga või ilma ja 100.-
Ja sealt saab õige välljapressitud numbrimärgi, nagu autodel jne[nagu ääred üleval jne], mitte plastikust.
-
Teema algataja
Uskumatu milline poleemika tekkis minu teemast ...oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale ...kas tohib või ei tohi numberit külge panna või ei...krt mul on ausalt savi mida te arvate...oma tarkust võiksite kuskil muijal üles näidata...teate palju asju ei tohi teha ja ikka tehakse...miks te siis oma rollerit nõnna tuunite ?Ikka KIIRUS KIIRUS KIIRUS teate et rolleril on ka kiirus piirang kui sul pole Akati lube... Mida te kekkate et mul läheb nii ja nii palju välja...poisikesed olete...
-
Teema algataja
Vastus on siin:Eric kirjutas:Uskumatu milline poleemika tekkis minu teemast ...oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale ...kas tohib või ei tohi numberit külge panna või ei...krt mul on ausalt savi mida te arvate...oma tarkust võiksite kuskil muijal üles näidata...teate palju asju ei tohi teha ja ikka tehakse...miks te siis oma rollerit nõnna tuunite ?Ikka KIIRUS KIIRUS KIIRUS teate et rolleril on ka kiirus piirang kui sul pole Akati lube... Mida te kekkate et mul läheb nii ja nii palju välja...poisikesed olete...
Indrek Sirk (Liiklusõiguse Büroo) 10:07 25.09.06
Re: Mopeed ja nimi reg.numbril
Tunnistan ausalt, et ei süvenenud sügavuti sellesse probleemi, kuid minu esialgsel hinnangul ei tohiks olla see vastuolus õigusnormidega.
M.O.T.T.
-
Tellisin ise teede revist ja tuli ilusti kohale mootorratta formaadis. Taha oli kleeps ka pandud: http://img208.imageshack.us/img208/5527/picturesq9.jpg Kuna mopeed pole aga mootorsõiduk siis võib ju järelikult olla.
-
- Kontakt:
Aga mulle tundub et siin on hoopis kaks leeri- esiteks noored kes arvavad et panevad selle sildi külge ja asi ants- "KUI TAHAN SIIS TEEN MIDA TAHAN" ja teise poole moodustavad vanemad inimesed kes leiavad et selline omavolitsemine ei pruugi heaga lõppeda...oldmoped kirjutas:Oleks tõesti pidanud selle teema juba kohe esimese posti puhul lihtsalt kustutama, kuna ei asunud turuplatsil.Eric kirjutas:oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale
Ma tahan eraldi rõhutada et juhtumil kui roller jääb "poolitsale" näppu suurema kiirusega kui 45, siis on tegemist A-kategooria juhiluba vajava ja registreerimist vajava mootorsõidukiga Liiklusseaduse mõistes ja mingi jutt et "mul on roller jne" ei ole seaduse silmis vabandav. Ja kui nüüd liigute seaduse silmis lubatud kiirusega siis pole ma teps mitte kindel et IGA politseinik teil edasi lubab sõita kui ta teid juba selle märgi pärast on peatanud. Ja veel märkuseks- politsei on seadusest kõrgemal, nemad võivad omale igasugu silte sinna riputada aga sina mitte, kas sai neist rolleripolitseinikest keegi karistada kui nad ise rääkisid kuidas kimusid 60-ga mööda Tallinat.....??
Tegelikult tahan ma oma jutuga öelda seda et kui ükskord üks poolitsaonu ikka teeb ükskord nii et sul on hästi valus, siis ei aita ükski jutt et "aga internetis ju kirjutasid teised tatid ja ka mõned onud et võib ju küll ja nii ongi änksam...."
-
Teema algataja
-
-
- Kontakt:
Sa vist oled veel hästi noor ja uljust täis. Nagu noored metsaveokijuhid kes vanemate meeste seas räägivad kuidas nad kohe ise politseid rivistama hakkavad kui see neid kogemata peatuma sunnib. Aga kui lällerist tuleb inf et politsei kaalubuss on teepeal, siis ei julge nad enam peale esimest litakat parklast välja tullagi...Kas sa seda "lihsurelikele eeskuju näitamist" ise ka usud ? Ela natuke ja vaata ringi.g2ngster kirjutas:Kui politsei on seadusest kõrgemal, siis see tähendab ka seda et ta peab "lihtsurelikele" eeskuju näitama. Ilmselt kui oleks keelatud registreerimismärgile sarnaseid sildikesi rollerite külge riputada, ei oleks neid ka politsei rollerite külles...
Minu visioon ja arusaam...
-
Teema algataja
Nimesilt-number külge
Nii siis tellisin täna omale ka nimesildi ära,oi küll olen ikka edev,ise ka imestan.
Viis tähte või nr saab kasutada,ilma EST ribata!Minu mootorratta silt läks 100.-
Neli tähte või nr kui on koos EST ribaga!
Kõigile nimesildid külge,uus trend!
Jan.
Viis tähte või nr saab kasutada,ilma EST ribata!Minu mootorratta silt läks 100.-
Jan.
BMW R1100RT
Re: Nimesilt-number külge
Täna sain nimesildi kätte,töö kiire ja korralik!jan22 kirjutas:Nii siis tellisin täna omale ka nimesildi ära,oi küll olen ikka edev,ise ka imestan.
Jan.
Küljes ka juba.
Jan.
BMW R1100RT
-
Teema algataja
-
Teema algataja
silt
Minu arusaam on et kui mopeed , roller pole seaduse järgi mootor sõiduk siis võib sinna panna üks kõik mida peale . Sama hästi jalgrattale.
Aga tuli üks mõte,kas rollerit ei saa kindlustada kui vara?
Asjadele saad kodus ju varakindlustuse peale panna, jalgratastele samuti vist. Kuid kas mopeedi ei saa kui vara kindlustada?
Sellisel juhul aitaks vähemalt varastamise vastu, koduaiast vms.
Avarii puhul vist mitte, aga varguse puhul küll, samuti ka kui õnnetus juhtub, et plahvatus, puu kukub või mida iganes.
Asjadele saad kodus ju varakindlustuse peale panna, jalgratastele samuti vist. Kuid kas mopeedi ei saa kui vara kindlustada?
Sellisel juhul aitaks vähemalt varastamise vastu, koduaiast vms.
Avarii puhul vist mitte, aga varguse puhul küll, samuti ka kui õnnetus juhtub, et plahvatus, puu kukub või mida iganes.
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.