Rollerile number külge!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

OT: Minul on pooleks lõigatud numbrimärk ja selle poole all mis minul küljes on on kirjutatud HAS. (nimetähed) Kõik küsivad et kas on kusagilt tellitud või nii :D
Äigrumäe MC :)

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

Rekkameestel ka ju nimi: EST VELLO (est nagu eurotähisena vms., mis igal autol numbri küljes on). Minuteada pole kellegile midagi tehtud. :?
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

rollumees12 kirjutas:
Rekkameestel ka ju nimi: EST VELLO (est nagu eurotähisena vms., mis igal autol numbri küljes on). Minuteada pole kellegile midagi tehtud. :?
Oled sa näinud, et need on numbrimärgi asemel? Esiklaasil on enamus ikkagi!
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Ja millel sa viitad? Ta ju ütleb kohe ära et antud teemasse süvenema ei hakka ja pakub nii huippu lõdvalt. Endise politseinikuna peaks ta väga hästi teadma et liikluses mingite kahtlaste või naljanumbritega sõitjatele võib tagumiku lõdva randmega viilikirja teha... Aga eks ta vist teab ka seda et varsti pole vist ka libanumbritega autode jaoks kontrollijaid ammuski siis veel rolleristide jaoks.

rollumees12

Lugemata postitus Postitas rollumees12 »

To kasutajanimi: No aga oled sa näinud mönel rolleril numbrimärgi kohta ? :? pole ju, järelikult vast ikka vöib panna.
Aprilia Is The Best :wink:

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

Microgrupp
Kontakt:

rollumees12 kirjutas:
To kasutajanimi: No aga oled sa näinud mönel rolleril numbrimärgi kohta ? :? pole ju, järelikult vast ikka vöib panna.
Nalja teed või? Mul ei tule hetkel pähe tootmises olevat rollerit millele tootja pole jätnud tagumisele porilauale numbrimärgi paigutamiseks kohta ja tüübikinnituse olemasolu korral on selle eelduseks numbrimärgi koht ja valgustus sellele. Loomulikult see kaob poiste algatusel rolleri küljest koos tagumise porilauaga...

Teema algataja
wtf

Lugemata postitus Postitas wtf »

Keegi küsis, et kas TREV-2 saab moto alusel ka tellida.
Vastan siis, et saab küll, lihtsalt paned märkustesse või emailiga saates tellimuse, et MOTO ALUSEL ja saadki, kas EST'iga või ilma ja 100.-
Ja sealt saab õige välljapressitud numbrimärgi, nagu autodel jne[nagu ääred üleval jne], mitte plastikust.

Teema algataja
Eric

Lugemata postitus Postitas Eric »

Uskumatu milline poleemika tekkis minu teemast ...oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale ...kas tohib või ei tohi numberit külge panna või ei...krt mul on ausalt savi mida te arvate...oma tarkust võiksite kuskil muijal üles näidata...teate palju asju ei tohi teha ja ikka tehakse...miks te siis oma rollerit nõnna tuunite ?Ikka KIIRUS KIIRUS KIIRUS teate et rolleril on ka kiirus piirang kui sul pole Akati lube... Mida te kekkate et mul läheb nii ja nii palju välja...poisikesed olete...

Teema algataja
Eric

Eric kirjutas:
Uskumatu milline poleemika tekkis minu teemast ...oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale ...kas tohib või ei tohi numberit külge panna või ei...krt mul on ausalt savi mida te arvate...oma tarkust võiksite kuskil muijal üles näidata...teate palju asju ei tohi teha ja ikka tehakse...miks te siis oma rollerit nõnna tuunite ?Ikka KIIRUS KIIRUS KIIRUS teate et rolleril on ka kiirus piirang kui sul pole Akati lube... Mida te kekkate et mul läheb nii ja nii palju välja...poisikesed olete...
Vastus on siin:
Indrek Sirk (Liiklusõiguse Büroo) 10:07 25.09.06
Re: Mopeed ja nimi reg.numbril
Tunnistan ausalt, et ei süvenenud sügavuti sellesse probleemi, kuid minu esialgsel hinnangul ei tohiks olla see vastuolus õigusnormidega.

M.O.T.T.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Eric kirjutas:
oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale
Oleks tõesti pidanud selle teema juba kohe esimese posti puhul lihtsalt kustutama, kuna ei asunud turuplatsil.
hälvik
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Tellisin ise teede revist ja tuli ilusti kohale mootorratta formaadis. Taha oli kleeps ka pandud: http://img208.imageshack.us/img208/5527/picturesq9.jpg Kuna mopeed pole aga mootorsõiduk siis võib ju järelikult olla.

Microgrupp
Kontakt:

oldmoped kirjutas:
Eric kirjutas:
oma teada soovisin kaupa müüa ja nüüd äkki lendasid kõik tark pead peale
Oleks tõesti pidanud selle teema juba kohe esimese posti puhul lihtsalt kustutama, kuna ei asunud turuplatsil.
Aga mulle tundub et siin on hoopis kaks leeri- esiteks noored kes arvavad et panevad selle sildi külge ja asi ants- "KUI TAHAN SIIS TEEN MIDA TAHAN" ja teise poole moodustavad vanemad inimesed kes leiavad et selline omavolitsemine ei pruugi heaga lõppeda...
Ma tahan eraldi rõhutada et juhtumil kui roller jääb "poolitsale" näppu suurema kiirusega kui 45, siis on tegemist A-kategooria juhiluba vajava ja registreerimist vajava mootorsõidukiga Liiklusseaduse mõistes ja mingi jutt et "mul on roller jne" ei ole seaduse silmis vabandav. Ja kui nüüd liigute seaduse silmis lubatud kiirusega siis pole ma teps mitte kindel et IGA politseinik teil edasi lubab sõita kui ta teid juba selle märgi pärast on peatanud. Ja veel märkuseks- politsei on seadusest kõrgemal, nemad võivad omale igasugu silte sinna riputada aga sina mitte, kas sai neist rolleripolitseinikest keegi karistada kui nad ise rääkisid kuidas kimusid 60-ga mööda Tallinat.....??
Tegelikult tahan ma oma jutuga öelda seda et kui ükskord üks poolitsaonu ikka teeb ükskord nii et sul on hästi valus, siis ei aita ükski jutt et "aga internetis ju kirjutasid teised tatid ja ka mõned onud et võib ju küll ja nii ongi änksam...."

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

Kui politsei on seadusest kõrgemal, siis see tähendab ka seda et ta peab "lihtsurelikele" eeskuju näitama. Ilmselt kui oleks keelatud registreerimismärgile sarnaseid sildikesi rollerite külge riputada, ei oleks neid ka politsei rollerite külles...

Minu visioon ja arusaam...

Teema algataja
Eric

tore Microgrupp...usun et soovid kõiki aidata ja juhtida õigele teele kuna on kaks leeri siis on seda raske teha ja suht mõtetu erutuda ja võidelda tuuleveskitega.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

eric äkki on sul enda tehtud silditest pilte?
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Sain oma numbri kätte just, ühele vennale viisin veel ära, väga ilus ja lahe.
Selline täitsa reaalne ja omapärane, homme panen rollerile külge selle . ;)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt
Kasutaja avatar

kasutajanimi

shadows kirjutas:
Sain oma numbri kätte just, ühele vennale viisin veel ära, väga ilus ja lahe.
Selline täitsa reaalne ja omapärane, homme panen rollerile külge selle . ;)
Pildimaterjali kah kui viitsid! :)

Microgrupp
Kontakt:

g2ngster kirjutas:
Kui politsei on seadusest kõrgemal, siis see tähendab ka seda et ta peab "lihtsurelikele" eeskuju näitama. Ilmselt kui oleks keelatud registreerimismärgile sarnaseid sildikesi rollerite külge riputada, ei oleks neid ka politsei rollerite külles...

Minu visioon ja arusaam...
Sa vist oled veel hästi noor ja uljust täis. Nagu noored metsaveokijuhid kes vanemate meeste seas räägivad kuidas nad kohe ise politseid rivistama hakkavad kui see neid kogemata peatuma sunnib. Aga kui lällerist tuleb inf et politsei kaalubuss on teepeal, siis ei julge nad enam peale esimest litakat parklast välja tullagi...Kas sa seda "lihsurelikele eeskuju näitamist" ise ka usud ? Ela natuke ja vaata ringi.

Teema algataja
Eric

KubsiK kirjutas:
eric äkki on sul enda tehtud silditest pilte?
kui viitsin siis teen mõned pildi...pole nagu eriti oluline...number nagu number mine vaata suvalise motika pealt numbri asemel mõtle et on "NIMI" näiteks "KUBSIK" kasuta kujutus võimet :lol:

jan22
Tsikkel: R1100RT

Nimesilt-number külge

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Nii siis tellisin täna omale ka nimesildi ära,oi küll olen ikka edev,ise ka imestan.
Viis tähte või nr saab kasutada,ilma EST ribata!Minu mootorratta silt läks 100.-
Neli tähte või nr kui on koos EST ribaga!

Kõigile nimesildid külge,uus trend!
Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Pange jah numbrid külge siis on lihtsam liikluses lollitajaid taga ajada.
Tehke aga oma register ka, et võõraid patte päha ei määritaks.

jan22
Tsikkel: R1100RT

Re: Nimesilt-number külge

Lugemata postitus Postitas jan22 »

jan22 kirjutas:
Nii siis tellisin täna omale ka nimesildi ära,oi küll olen ikka edev,ise ka imestan.
Viis tähte või nr saab kasutada,ilma EST ribata!Minu mootorratta silt läks 100.-
Neli tähte või nr kui on koos EST ribaga!

Kõigile nimesildid külge,uus trend!
Jan.
Täna sain nimesildi kätte,töö kiire ja korralik!
Küljes ka juba.
Jan.
BMW R1100RT

Teema algataja
turtlez

Lugemata postitus Postitas turtlez »

Aga kas ültse ei ole siis võimalik mopeedi kindlustada :roll:
Registrisse ei kuulu küll,hmm
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

siiani mitte
hälvik

Teema algataja
taavimees

silt

Lugemata postitus Postitas taavimees »

Minu arusaam on et kui mopeed , roller pole seaduse järgi mootor sõiduk siis võib sinna panna üks kõik mida peale . Sama hästi jalgrattale.
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

roller=mopeed ju?
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Aga tuli üks mõte,kas rollerit ei saa kindlustada kui vara?
Asjadele saad kodus ju varakindlustuse peale panna, jalgratastele samuti vist. Kuid kas mopeedi ei saa kui vara kindlustada?
Sellisel juhul aitaks vähemalt varastamise vastu, koduaiast vms.
Avarii puhul vist mitte, aga varguse puhul küll, samuti ka kui õnnetus juhtub, et plahvatus, puu kukub või mida iganes.
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

Teema algataja
turtlez

Lugemata postitus Postitas turtlez »

sama mõte käis ka minul peast läbi.
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Kui mul ema kindlustaja juures käis siis ta käskis mul rolleri margi ja hinna kirjutada. Minul on igatahes kindlustatud. Aga see kehtib ainult siis kui kodust varastatakse :roll:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”