motomaania
Moderaator: Moded
-
-lammutaja-
Motomaania ka Tartus leitud!
Leitud! Tartus, Lõunakeskuse Maksimarketi ajakirjariiulis! Riiuli paremas servas, ülalt teises reas - just "Maaja" all..-lammutaja- kirjutas:tartus pole seda küll kuskil näha vähemalt mina ei näinud
.. vähemalt tänasel lõunatunnil oli..
-
Equ
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Re: Motomaania ka Tartus leitud!
Tre,
Tartus on Motodepoos ka müügil..ise ostsin sealt..nii, et kel sinna mahti minna saab sealt kätte.
Equ
Tartus on Motodepoos ka müügil..ise ostsin sealt..nii, et kel sinna mahti minna saab sealt kätte.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
cantamus
-
-lammutaja-
-
carlsson
-
Heavykas
-
carlsson
Kas sa mõtled seda aadressi? tellimine@motomaania.eeHeavykas kirjutas:saada neile mailile kiri, et tahad esimest numbrit ja nad ehk saadavad sulle kui neil veel on. Mina igatahes sain sedasi.
Huvitav, kas on minu neti viga või www.motomaania.ee 'd ei eksisteeri?
Palun siit saadki tellida Motomaania@bikermail.comcarlsson kirjutas:Kas sa mõtled seda aadressi? tellimine@motomaania.eeHeavykas kirjutas:saada neile mailile kiri, et tahad esimest numbrit ja nad ehk saadavad sulle kui neil veel on. Mina igatahes sain sedasi.
-
carlsson
Aitähkasutaja1 kirjutas:Palun siit saadki tellida Motomaania@bikermail.comcarlsson kirjutas:Kas sa mõtled seda aadressi? tellimine@motomaania.eeHeavykas kirjutas:saada neile mailile kiri, et tahad esimest numbrit ja nad ehk saadavad sulle kui neil veel on. Mina igatahes sain sedasi.
lubasid ju peale Jõgevatreffi - nu detsember on kah peale treffi
- nii et ei tea jah millas ilmub. Aga väga huvitav ajakiri igaljuhul. Ei jõua kah järgmist nr-i ära oodata
Edu tegijatele!
-Since 2002-
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
carlsson
Saare Selver Kuressaares, Raekeskuses oleks nagu samuti näinud.carlsson kirjutas:Kus lettidel sa näed seda vana numbrit?
Samas, alguses jooksin nagu hagijas ja olin juba täiesti paanikas, et jäängi ilma
Tallinnas kuskil nägin ka ajakirjaletis, kas Roca Citymarketis või oli see Ülemiste keskuses, ei mäleta. Aga kuskil riiulis nägin küll, just möödunud nädalavahetusel.
Meelde jäi see just sellepärast, et tekkis mure, kas nad ikka majandavad ennast ilusti ära. Hea ajakiri on. Mulle meeldib.
Suzuki GSX 750 Inazuma