Ringrada harrastajatele 29.juuli Pärnu ringrajal!
Moderaator: Moded
pildid
- Pilte sai tehtud nii treeningutest, eelsõitudest kui ka võistlustest. Mõned tulid väga ilusad, mõned mitte nii kenad

Üritusest niipalju - arvan, et kes julgesid Tallinnast paduvihmaga hakata hommiku sõitma, ei kahetsenud

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

aga jah ..õlu oli hea.....üritus oli hea.....ja seff vaatepilt .
Jällegi suured tänud super ürituse eest Matile & Co'le .
/me õppis selgeks rehvi vahetuse.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
ma olin kuni rajale minekuni kindel, et mind selle pilliga peale ei lasta... eriti pärast seda kui ma B grupi võitja Aivar Osa (minu lugupidamine talle õpetlike sõnade eest infopooltunnil) nägu nägin, kui ta sinu tsiklit märkas... Elekter särises õhus...korke kirjutas:......rahval oli raske uskuda ,et selle tsikliga kohe minnakse rajale paugutama.

tõsi ta on. "Korke tuuning" lihtsalt ei saa märkamatuks jääda...
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:

korke on Mac Gyver junior

manager2 kirjutas:ma olin kuni rajale minekuni kindel, et mind selle pilliga peale ei lasta... eriti pärast seda kui ma C grupi võitja Aivar Osa (minu lugupidamine talle õpetlike sõnade eest infopooltunnil) nägu nägin, kui ta sinu tsiklit märkas... Elekter särises õhus...
tõsi ta on. "Korke tuuning" lihtsalt ei saa märkamatuks jääda...
mingi video lasksin praegu toru poole jällegi (ftp://toru.hot.ee). umbes kell 17:00 peaks lõplikult kohal olema.tramm66 kirjutas:pilte, videosi?
ftp://toru.hot.ee/incoming/Sauga290706.C_grupp.avi 157mb
kui otselingiga ei saa, siis ftp kliendiga peaks kätte saama.
järgmine nädal saan ilmselt mingi servuruumi nende videote jaoks, siis teen lingid ümber, kust neid juba igal ajal kätte hakkab saama.
enamjaolt on muidugi mind korke tsikliga kaadris hoitud (sõbrad filmisid), aga eks kõike ole näha.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
esimeseks üllatuseks oli see ,et manager jäi teiseks ning väga suur vahemaa oli 3'nda koha sõitjaga kuigi eesmärk oli tal jääda eelviimaseks

Ajaa....Eno ikkagi suutis mu tsikli kukkumis punnideni kallutada. Seda küll auto roolis olles kui tsikkel sõiduajal kärus küllili kukkus. Seega võib öelda ,et päeva plaan oli täidetud 100%

Toomase sõitu oli tõesti mõnus vaadata....kõik oli super ideaalne alati ning väga super tsikli tunnetus tal. ...tulevane rossi ? Õnnitulused esimese koha puhul

see aasta ka korraldate veel midagi?
tramm66 kirjutas:ilma eest oli makstud 08.00-21.00![]()
üritus sujus vist enamvähem - loodan, et jäädi rahule... eks vehin siia järelkaja aga hiljem - praegu pea pulki täis
õnnitlused võitjatele veelkord ja head paranemist ratastele mis kraapida said
pilte, videosi?

Oleks ma teadnud, et manager nii hästi sõidab, siis oleks filmima tulnud .. Niipalju kui sealt videost näha sai siis kaotust esimesele tuli peamiselt aeglasest kurvist. Aga kõva sõit, kui ikka 40-42 sek ringiaeg siis kuidagi ei usu et ma oleks oma tsikliga samas tempos püsinud

Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevad

Järgmine kord võiks siis olla alles kuu aja pärast, siis olen ma tagasi rivis ja manager, kui sa tagasi Fazeri peale lähed siis näed jälle tagatuld

-
- s1000rr Guru
- Kontakt:

stonefree kirjutas:
Järgmine kord võiks siis olla alles kuu aja pärast, siis olen ma tagasi rivis ja manager, kui sa tagasi Fazeri peale lähed siis näed jälle tagatuld
korke kirjutas:manager toob oma fazeri minu garaazi ning teeme talle korke tjuuningut ja siis vaatab kas ikka näeb tagatuld
stonefree kirjutas:
ehh, ise kirud yamahasid

Ma ei usu, et manager laseb oma korraliku välimusega Fazeri mingiks peletiseks aretada ja ega ikka samovarist lennukit ei saa

Mõtekam on mõni vana rinkapill osta aga endal vist jääb see hooaeg ostamata. Tuleb ninja seadistamisega natuke tegeleda, sest nii nagu viimati enam kukkuda ei taha

Aga korke, sa oled õigel teel, boxis on sust trohkem kasu kui rajal, ma olen kindel et su tsiklile sõitja vahetus kah meeldis

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kuvasin selle pildi tulevasest manageri rattast silme ette... võite ise ette kujutada...enne suht viisakas ratas oli...korke kirjutas:manager toob oma fazeri minu garaazi ning teeme talle korke tjuuningut ja siis vaatab kas ikka näeb tagatuld
stonefree kirjutas:

Natuke kahju on sellest, et ajavõttu ei olnud, oleks saanud kaeda, kas on eelmise korraga võrreldes mingi progress toimunud

Aga nii polnud ka viga, peaasi et inimesed kokku tulevad ja ei laseks kõikidele viperustele vatamata üritusel välja surra.
Tänud ka korraldajatele ning jõudu ja tahtmist edaspidiseks!
Pilte on terve hunnik (tänud Viirastusele) ja kui kellegil on võimalust need kuhugi üles panna, andku teada. Paljudel oleks kindlasti hea meel.
Muidugi saab neid minu käest andmekandjatelt omale copida ka.
Järgmiste sõitudeni...
Kert.
kert740@hot.ee
Eks see II koht tuli mulle ikka üllatusena tõesti. Nagu korke ka mainis, läksin ausalt tagantpoolt II kohta püüdma.stonefree kirjutas:Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevadaga kui ei tule siis samas see on kõik õpitavi, tuleb lihtsalt Saugal käia.
Võistlusel võõra tsikliga, bike tüüpi rattaga ainuke eelnev kogemus Stonefree omaga kümmekond ringi Aravetel, mida sa ikka tahad. Ainuke eesmärk oli - selle "siiliga" ei tohi viimaseks jääda.
Aga et nii juhtus, ei oskagi kohe midagi öelda... eks suur osa konkurentsist jäi seekord ka tulemata ja see aitas muidugi kaasa kah.
niipalju olen tagantjärele mõelnud, et kõige rohkem aitab selle sõidu juures külm närv ja kaalutletud mõtlemine selle ajal. Põhjaks on ju Hanno Veldi tehtud lühikoolitus ja 2 korda läbi loetud "randmevääne" - veel kord tänu Heiti Kenderile ja see on ka kõik. Nüüd kui analüüsin sõitu, tean miks mul see aeglane kurv nii hullult aegalseks läks. Võtsin just seda kurvi teisiti - ilma eelnevalt märki maha panematta. Suunasin tähelepanu valesse kohta ja sellest see nii läks...
Kogu sõidu keskmiseks ringiajaks arvutasin 42,27.
ja veel. Eelmises postis Kerdi poolt mainitud pildimaterjal on ka minul nüüd käes, saan selle hiljemalt homme õhtuks serverisse kõigile kättesaadavaks teha. Postitan lingi siia teemasse. Materjali on tõesti palju.

manager2 kirjutas:Eks see II koht tuli mulle ikka üllatusena tõesti. Nagu korke ka mainis, läksin ausalt tagantpoolt II kohta püüdma.stonefree kirjutas:Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevadaga kui ei tule siis samas see on kõik õpitavi, tuleb lihtsalt Saugal käia.
Võistlusel võõra tsikliga, bike tüüpi rattaga ainuke eelnev kogemus Stonefree omaga kümmekond ringi Aravetel, mida sa ikka tahad. Ainuke eesmärk oli - selle "siiliga" ei tohi viimaseks jääda.
Aga et nii juhtus, ei oskagi kohe midagi öelda... eks suur osa konkurentsist jäi seekord ka tulemata ja see aitas muidugi kaasa kah.
niipalju olen tagantjärele mõelnud, et kõige rohkem aitab selle sõidu juures külm närv kaalutletud mõtlemine selle ajal. Põhjaks on ju 2 korda läbi loetud "randmevääne" - veel kord tänu Heiti Kenderile ja see on ka kõik. Nüüd kui analüüsin sõitu, tean miks mul see aeglane kurv nii hullult aegalseks läks. Võtsin just seda kurvi teisiti - ilma eelnevalt märki maha panematta. Suunasin tähelepanu valesse kohta ja sellest see nii läks...
Kogu sõidu keskmiseks ringiajaks arvutasin 42,27.
ja veel. Eelmises postis Kerdi poolt mainitud pildimaterjal on ka minul nüüd käes, saan selle hiljemalt homme õhtuks serverisse kõigile kättesaadavaks teha. Postitan lingi siia teemasse. Materjali on tõesti palju.
minulgi elu kõige esimene võistlus peetud, tunne on lihtsalt MEEEGAAA, kõik ootused said täidetud, ehk jäin püsti ja viimane ei olnud

kiidusõnad korraldajatele ja jätkake samas vaimus, aint et kui järgmine kord ka ajamõõtu juhtub mitte olema, siis pange paar kodanikku finishisse järjestust üles kirjutama, oleks ikka tore kui vähemalt kohtagi teaks..
järgmist korda pikisilmi ootama jäädes..

Natuke üllatas osalejate suhteliselt väike hulk, kui võrrelda seda Aravetel käiva massiga. Ilmselt oli see paljuski põhjustatud ilmaoludest mis Tallinnas hommikul valitsesid. Ega saa salata, katuselt kostvat kolinat kuulates ei olnud endalgi erilist tahtmist voodist välja aknale ronida. Nagunii oli kuulda mis ilm väljas on. Hingejõudu andis see, et managerile sms-i saates selgus, et ta oli ka ennast üles ajanud. Samuti oli julgustav Trammi öine postitus foorumisse, mille kohaselt Sauga ringrajal kunagi ei saja (see on ka tõsi). Kohale jõudes ilm küll ähvardas, mis ta kõik teha võiks, jättis aga selle kenasti tegemata. Nüüd on küll selgunud, et Tramm selle eest raha maksis

Sõit Saugal on megalahe ja ülemõistuse kogus adrenaliini on garanteeritud. Kel vähegi võimalik, olge järgmine kord kohal, te kindlasti ei kahetse.
Minu õnnitlused Managerile. Ta on jah kuidagi kahtlaselt andekas. Täitsa hea kohe, et tal kogu aeg racing tüüpi (loe korke tüüpi) ratast käepärast võtta ei ole. Ja sellist ratast ei ole võimalik raha eest osta kah

Kindlasti tekitas kõigis meestes vastakaid tundeid kusagilt missivõistluselt välja ilmunud Maarja. Teda vaadates läksid küll käed/jalad kuidagi pehmeks (ma mõtlen ikka sõiduoskusi vaadates

Ilusa punkti pani päevale korke tsikkel, mis kõigest ja kõigist hoolimata lõpuks ikkagi kummuli käis. Mis tulema peab see ka tulemata ei jää

Kui Inz järgmine kord välja ilmub, siis läheb teistel raskeks. Minu meelest on tema ainuke, kes Aravetel on Rossi replica vennal suutnud kannul püsida.
Kohale lähme ikkagi

-
-
Teema algataja - Postitusi: 2430
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
29.juuli treeningpäev-võistlusest võtsid osa 23 korraldusega seotud inimest, 26 mootorratturit ja 15 autosõitjat. Üritus tõi korraldajatele 182.-eeku kasumit (see korvab pisut eelmise etapi kahjumit)

Erilised tänud Reget Roometile (Teemantlõiked OÜ) kes ettevõtmist majanduslikult toetas ja Aivar Osale kes vedas sõidukoolitust ning Tanel Tuisule (Honda Club Estonia) kelle eestvedamisel võistlus autodele peetud sai. Loomulikult on tänu väärt kõik kes ühel või teisel viisil üritusega seotud olid - nii läbiviijad kui osavõtjad kui ka ilmataat!
Tulemustest saan kahjuks kinnitada vaid klasside esikolmikud (tehnilistel põhjustel)
Mootorrattad:
C-600+C-1200
I - Toomas Tomson / Suzuki GSX-R1100
II - Eno Juul / Kawasaki Z9R
III - Margus Must / Suzuki GSX-R1000
B-600+B-1200
I - Aivar Osa / Yamaha R-1000
II - Rainer Riidamets / Yamaha R6 (UP 1.pos)
III - Mati Põlluste / Suzuki GSX-R600 (penalt 1.pos)
Autod "Honda Cup":
A klass (kuni 104Kw)
I - Mika Möykkynen / Accord 2,0
II - Veiko Veldemann / Del Sol 1,6
III - Tarmo Olesk / Prelude 2,0
B klass (üle 104Kw)
I - Kulno Kägu / CTR 2,0
II - Raido Ivalo / Accord 2,4
III - Eero Mikkola / Prelude 2,3
Korraldamises nüüd jälle kogemus juures ja edaspidi saab minna ainult paremaks - kõik kes leiavad, et motospordi arendamine toob kasu motospordile ja ainult motospordile siis teie ettepanekud, mõtted, abi jne on väga oodatud!
Peatse kohtumiseni!
- millal siis järgmine samalaadne üritus toimub? Saaks siis juba ise oma rattaga ka tulla, mitte ainult raja ääres klõpsida...

-
-
ja palun andke teada, kes mis pildil on, praegu panin allkirjad suvaliselt

Kümne minuti pärast(loe: kell 18.00) võib tirima hakata dragbike.ee'stNigga kirjutas:Jäädvustasin enamuse C-klassi sõidust ja natuke on ka B-klassi sõitu.
Natuke kohendan seda videot ja siis dragbike.ee lehele üles.
Eks annan teada kui tirima saab hakata.
arvestades asjaolu, et sellel päeval tarbisin korke šedöövrit mina, siis on need SM kalduvused ilmselt minul...stonefree kirjutas:vaatasin neid pilte superbike.ee-s ja seda lapitud genekakaant nähes tõusid kyll ihukarvad püstikorkel paistavad tugevad sado-maso kalduvused olevat
![]()
![]()

...aga tegelikult ei olnud asi üldse nii hull kui pildilt või kõrvaltvaatajaile paistis. Kui gondel peal, oli juba päris viisakas rakett valmis. Selle siili näol aga oli tegemist korke leiutisega "karteri lisakaitse", mille ta siis eelmisel õhtul, minu garaazhis, käepäraste vahenditega, sellel ajal kui ma hetkeks ära käisin, oma tsikli külge riputas. Sa võid kujutada ka minu üllatust, kui tagasi jõudsin ja selle "siili" avastasin. Aga kingitud hobuse suhu ei vaadata ja tagantjärele vaadates ning tulemust arvestades, on korke üks superhüpermega tüüp, et mulle selle võimaluse andis. Respect.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.