Ringrada harrastajatele 29.juuli Pärnu ringrajal!

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

viirastus

pildid

Lugemata postitus Postitas viirastus »

pilte, videosi?[/quote]

- Pilte sai tehtud nii treeningutest, eelsõitudest kui ka võistlustest. Mõned tulid väga ilusad, mõned mitte nii kenad :oops: . Kuid seda vaid seetõttu, et poisid nii kiired olid... :P . Piltidest niipalju, et kaamera ei olnud kahjuks minu, kuid omanik lubas ühendust võtta ja teada anda, kuhu ta need üles paneb, eks annan ka siia teada :wink:

Üritusest niipalju - arvan, et kes julgesid Tallinnast paduvihmaga hakata hommiku sõitma, ei kahetsenud :twisted: . Suur tänu tramm66 ja teistele (w) sooja vastuvõtu eest ning näeme raudselt järgmisel üritusel :D
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

tadaaa...nagu alati igal võistlusel on korke tähelepanu keskpunktis siis ka see kord oli nii ,et nii kui ma tsikli kärust välja võtsin rahvas oli ümber :twisted: ......rahval oli raske uskuda ,et selle tsikliga kohe minnakse rajale paugutama.

aga jah ..õlu oli hea.....üritus oli hea.....ja seff vaatepilt .

Jällegi suured tänud super ürituse eest Matile & Co'le .

/me õppis selgeks rehvi vahetuse. 8)

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

korke kirjutas:
......rahval oli raske uskuda ,et selle tsikliga kohe minnakse rajale paugutama.
ma olin kuni rajale minekuni kindel, et mind selle pilliga peale ei lasta... eriti pärast seda kui ma B grupi võitja Aivar Osa (minu lugupidamine talle õpetlike sõnade eest infopooltunnil) nägu nägin, kui ta sinu tsiklit märkas... Elekter särises õhus... :D

tõsi ta on. "Korke tuuning" lihtsalt ei saa märkamatuks jääda...
Viimati muutis manager2, 06 Sept 2006, 10:18, muudetud 1 kord kokku.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

njuuuh....kas midagi siis kukkus tsiklilt ära või kas ta käitus imelikult ja halvasti :D ?

korke on Mac Gyver junior :lol: ......kõike sai tehtud viimasel hetkel ja kasutades käepäraseid vahendeid :lol: Ning tsikkel sai lõplikult kokku pandud mõned minutid ennem treeningut 8)

manager2 kirjutas:
ma olin kuni rajale minekuni kindel, et mind selle pilliga peale ei lasta... eriti pärast seda kui ma C grupi võitja Aivar Osa (minu lugupidamine talle õpetlike sõnade eest infopooltunnil) nägu nägin, kui ta sinu tsiklit märkas... Elekter särises õhus... :D

tõsi ta on. "Korke tuuning" lihtsalt ei saa märkamatuks jääda...

E-pood

Kasutaja avatar

manager2

tramm66 kirjutas:
pilte, videosi?
mingi video lasksin praegu toru poole jällegi (ftp://toru.hot.ee). umbes kell 17:00 peaks lõplikult kohal olema.

ftp://toru.hot.ee/incoming/Sauga290706.C_grupp.avi 157mb

kui otselingiga ei saa, siis ftp kliendiga peaks kätte saama.

järgmine nädal saan ilmselt mingi servuruumi nende videote jaoks, siis teen lingid ümber, kust neid juba igal ajal kätte hakkab saama.

enamjaolt on muidugi mind korke tsikliga kaadris hoitud (sõbrad filmisid), aga eks kõike ole näha.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Nüüd kui juba pohmellist üle olen saanud siis saan ''kainemalt'' kommenteerida seda vaatepilti seal.

esimeseks üllatuseks oli see ,et manager jäi teiseks ning väga suur vahemaa oli 3'nda koha sõitjaga kuigi eesmärk oli tal jääda eelviimaseks :D Ikkagi oli see Eno esimene sõit superbaigiga ja veel enam 900ccm tsikliga aga mitte mõne väikse 600ccm junniga. Seda ka kohe ringrajal. Video pealt sai mõõdetud mingi 42 sec'i aga raja ääres ma suutsin mõõta ajaks 40,xx........seega nüüd peaks ringraja pisik ennast väga korralikult sisse söönud olema ja on oodata ,et Eno hakkab meil varsti ringraja tsikliga võitlemas käima :) .....

Ajaa....Eno ikkagi suutis mu tsikli kukkumis punnideni kallutada. Seda küll auto roolis olles kui tsikkel sõiduajal kärus küllili kukkus. Seega võib öelda ,et päeva plaan oli täidetud 100% :lol:

Toomase sõitu oli tõesti mõnus vaadata....kõik oli super ideaalne alati ning väga super tsikli tunnetus tal. ...tulevane rossi ? Õnnitulused esimese koha puhul :)

E-pood

Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

krt et oma asjadega varem valmis ei saand, oleks ka rajale meelsasti tulnud :evil:
see aasta ka korraldate veel midagi?
tramm66 kirjutas:
ilma eest oli makstud 08.00-21.00 :wink:

üritus sujus vist enamvähem - loodan, et jäädi rahule... eks vehin siia järelkaja aga hiljem - praegu pea pulki täis

õnnitlused võitjatele veelkord ja head paranemist ratastele mis kraapida said

pilte, videosi?

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

krt, see video oli kyll udusem kui mõni pühapäeva hommik :lol:

Oleks ma teadnud, et manager nii hästi sõidab, siis oleks filmima tulnud .. Niipalju kui sealt videost näha sai siis kaotust esimesele tuli peamiselt aeglasest kurvist. Aga kõva sõit, kui ikka 40-42 sek ringiaeg siis kuidagi ei usu et ma oleks oma tsikliga samas tempos püsinud :shock:

Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevad :roll: aga kui ei tule siis samas see on kõik õpitavi, tuleb lihtsalt Saugal käia.

Järgmine kord võiks siis olla alles kuu aja pärast, siis olen ma tagasi rivis ja manager, kui sa tagasi Fazeri peale lähed siis näed jälle tagatuld :twisted:
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

manager toob oma fazeri minu garaazi ning teeme talle korke tjuuningut ja siis vaatab kas ikka näeb tagatuld :D
stonefree kirjutas:

Järgmine kord võiks siis olla alles kuu aja pärast, siis olen ma tagasi rivis ja manager, kui sa tagasi Fazeri peale lähed siis näed jälle tagatuld :twisted:

E-pood

stonefree

korke kirjutas:
manager toob oma fazeri minu garaazi ning teeme talle korke tjuuningut ja siis vaatab kas ikka näeb tagatuld :D
stonefree kirjutas:

ehh, ise kirud yamahasid :)

Ma ei usu, et manager laseb oma korraliku välimusega Fazeri mingiks peletiseks aretada ja ega ikka samovarist lennukit ei saa :lol:

Mõtekam on mõni vana rinkapill osta aga endal vist jääb see hooaeg ostamata. Tuleb ninja seadistamisega natuke tegeleda, sest nii nagu viimati enam kukkuda ei taha :evil:

Aga korke, sa oled õigel teel, boxis on sust trohkem kasu kui rajal, ma olen kindel et su tsiklile sõitja vahetus kah meeldis :)
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

korke kirjutas:
stonefree kirjutas:

Kuvasin selle pildi tulevasest manageri rattast silme ette... võite ise ette kujutada...enne suht viisakas ratas oli... :mrgreen: aga kui sekundeid ringiajast pudeneb... :wink:
Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Stone#321

Lugemata postitus Postitas Stone#321 »

kust tulemusi võib leida?

kert

Lugemata postitus Postitas kert »

Jah, tore päev oli :)
Natuke kahju on sellest, et ajavõttu ei olnud, oleks saanud kaeda, kas on eelmise korraga võrreldes mingi progress toimunud :wink:
Aga nii polnud ka viga, peaasi et inimesed kokku tulevad ja ei laseks kõikidele viperustele vatamata üritusel välja surra.
Tänud ka korraldajatele ning jõudu ja tahtmist edaspidiseks!

Pilte on terve hunnik (tänud Viirastusele) ja kui kellegil on võimalust need kuhugi üles panna, andku teada. Paljudel oleks kindlasti hea meel.
Muidugi saab neid minu käest andmekandjatelt omale copida ka.

Järgmiste sõitudeni...

Kert.
kert740@hot.ee
Kasutaja avatar

manager2

stonefree kirjutas:
Ei tea jah kuidas mõnel need kurvitrajektoorid jms justkui iseenesest tulevad :roll: aga kui ei tule siis samas see on kõik õpitavi, tuleb lihtsalt Saugal käia.
Eks see II koht tuli mulle ikka üllatusena tõesti. Nagu korke ka mainis, läksin ausalt tagantpoolt II kohta püüdma.
Võistlusel võõra tsikliga, bike tüüpi rattaga ainuke eelnev kogemus Stonefree omaga kümmekond ringi Aravetel, mida sa ikka tahad. Ainuke eesmärk oli - selle "siiliga" ei tohi viimaseks jääda.

Aga et nii juhtus, ei oskagi kohe midagi öelda... eks suur osa konkurentsist jäi seekord ka tulemata ja see aitas muidugi kaasa kah.

niipalju olen tagantjärele mõelnud, et kõige rohkem aitab selle sõidu juures külm närv ja kaalutletud mõtlemine selle ajal. Põhjaks on ju Hanno Veldi tehtud lühikoolitus ja 2 korda läbi loetud "randmevääne" - veel kord tänu Heiti Kenderile ja see on ka kõik. Nüüd kui analüüsin sõitu, tean miks mul see aeglane kurv nii hullult aegalseks läks. Võtsin just seda kurvi teisiti - ilma eelnevalt märki maha panematta. Suunasin tähelepanu valesse kohta ja sellest see nii läks...
Kogu sõidu keskmiseks ringiajaks arvutasin 42,27.

ja veel. Eelmises postis Kerdi poolt mainitud pildimaterjal on ka minul nüüd käes, saan selle hiljemalt homme õhtuks serverisse kõigile kättesaadavaks teha. Postitan lingi siia teemasse. Materjali on tõesti palju.
Viimati muutis manager2, 31 Juul 2006, 16:53, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Inz001

respect Manager ja PALJU ÕNNE, meelsasti oleks tahtnud sinuga mõõtu võtta :twisted: aga ehk järgmine kord siis ;)
manager2 kirjutas:
stonefree kirjutas:
Eks see II koht tuli mulle ikka üllatusena tõesti. Nagu korke ka mainis, läksin ausalt tagantpoolt II kohta püüdma.
Võistlusel võõra tsikliga, bike tüüpi rattaga ainuke eelnev kogemus Stonefree omaga kümmekond ringi Aravetel, mida sa ikka tahad. Ainuke eesmärk oli - selle "siiliga" ei tohi viimaseks jääda.

Aga et nii juhtus, ei oskagi kohe midagi öelda... eks suur osa konkurentsist jäi seekord ka tulemata ja see aitas muidugi kaasa kah.

niipalju olen tagantjärele mõelnud, et kõige rohkem aitab selle sõidu juures külm närv kaalutletud mõtlemine selle ajal. Põhjaks on ju 2 korda läbi loetud "randmevääne" - veel kord tänu Heiti Kenderile ja see on ka kõik. Nüüd kui analüüsin sõitu, tean miks mul see aeglane kurv nii hullult aegalseks läks. Võtsin just seda kurvi teisiti - ilma eelnevalt märki maha panematta. Suunasin tähelepanu valesse kohta ja sellest see nii läks...
Kogu sõidu keskmiseks ringiajaks arvutasin 42,27.

ja veel. Eelmises postis Kerdi poolt mainitud pildimaterjal on ka minul nüüd käes, saan selle hiljemalt homme õhtuks serverisse kõigile kättesaadavaks teha. Postitan lingi siia teemasse. Materjali on tõesti palju.
Kasutaja avatar

Maarja

Lugemata postitus Postitas Maarja »

sellised üritused on igati hädavajalikud, pole ju muidu kusagil harjutada, veel vähem kellegagi võistelda.
minulgi elu kõige esimene võistlus peetud, tunne on lihtsalt MEEEGAAA, kõik ootused said täidetud, ehk jäin püsti ja viimane ei olnud 8) võidusõit on ikka hoopis midagi muud kui treening, rehv tahtis all ära sulada :)
kiidusõnad korraldajatele ja jätkake samas vaimus, aint et kui järgmine kord ka ajamõõtu juhtub mitte olema, siis pange paar kodanikku finishisse järjestust üles kirjutama, oleks ikka tore kui vähemalt kohtagi teaks..
järgmist korda pikisilmi ootama jäädes..

-Tomm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

Üritus oli suurepärane. Tänud Tramm&Co-le (w) (w) (w) .

Natuke üllatas osalejate suhteliselt väike hulk, kui võrrelda seda Aravetel käiva massiga. Ilmselt oli see paljuski põhjustatud ilmaoludest mis Tallinnas hommikul valitsesid. Ega saa salata, katuselt kostvat kolinat kuulates ei olnud endalgi erilist tahtmist voodist välja aknale ronida. Nagunii oli kuulda mis ilm väljas on. Hingejõudu andis see, et managerile sms-i saates selgus, et ta oli ka ennast üles ajanud. Samuti oli julgustav Trammi öine postitus foorumisse, mille kohaselt Sauga ringrajal kunagi ei saja (see on ka tõsi). Kohale jõudes ilm küll ähvardas, mis ta kõik teha võiks, jättis aga selle kenasti tegemata. Nüüd on küll selgunud, et Tramm selle eest raha maksis :wink: , ja ilmselt ei olnud seda vähe.

Sõit Saugal on megalahe ja ülemõistuse kogus adrenaliini on garanteeritud. Kel vähegi võimalik, olge järgmine kord kohal, te kindlasti ei kahetse.

Minu õnnitlused Managerile. Ta on jah kuidagi kahtlaselt andekas. Täitsa hea kohe, et tal kogu aeg racing tüüpi (loe korke tüüpi) ratast käepärast võtta ei ole. Ja sellist ratast ei ole võimalik raha eest osta kah :D .

Kindlasti tekitas kõigis meestes vastakaid tundeid kusagilt missivõistluselt välja ilmunud Maarja. Teda vaadates läksid küll käed/jalad kuidagi pehmeks (ma mõtlen ikka sõiduoskusi vaadates :wink: ) Ta keeras suht lõdva randmega jalarauad maha ja oli täiesti arvestatav konkurent meestele. Tekitab ikka kõhedust küll, mis :roll: .

Ilusa punkti pani päevale korke tsikkel, mis kõigest ja kõigist hoolimata lõpuks ikkagi kummuli käis. Mis tulema peab see ka tulemata ei jää :D .

Kui Inz järgmine kord välja ilmub, siis läheb teistel raskeks. Minu meelest on tema ainuke, kes Aravetel on Rossi replica vennal suutnud kannul püsida.

Kohale lähme ikkagi 8)
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

kuidas päris esimese korra meestel läks? on algajate seas tihe rebimine? endal ka tegelikult sügeleb..
ZX10R '12
KX250F '14
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Üritusest:

29.juuli treeningpäev-võistlusest võtsid osa 23 korraldusega seotud inimest, 26 mootorratturit ja 15 autosõitjat. Üritus tõi korraldajatele 182.-eeku kasumit (see korvab pisut eelmise etapi kahjumit) :wink:
Erilised tänud Reget Roometile (Teemantlõiked OÜ) kes ettevõtmist majanduslikult toetas ja Aivar Osale kes vedas sõidukoolitust ning Tanel Tuisule (Honda Club Estonia) kelle eestvedamisel võistlus autodele peetud sai. Loomulikult on tänu väärt kõik kes ühel või teisel viisil üritusega seotud olid - nii läbiviijad kui osavõtjad kui ka ilmataat!

Tulemustest saan kahjuks kinnitada vaid klasside esikolmikud (tehnilistel põhjustel)

Mootorrattad:

C-600+C-1200
I - Toomas Tomson / Suzuki GSX-R1100
II - Eno Juul / Kawasaki Z9R
III - Margus Must / Suzuki GSX-R1000

B-600+B-1200
I - Aivar Osa / Yamaha R-1000
II - Rainer Riidamets / Yamaha R6 (UP 1.pos)
III - Mati Põlluste / Suzuki GSX-R600 (penalt 1.pos)

Autod "Honda Cup":

A klass (kuni 104Kw)
I - Mika Möykkynen / Accord 2,0
II - Veiko Veldemann / Del Sol 1,6
III - Tarmo Olesk / Prelude 2,0

B klass (üle 104Kw)
I - Kulno Kägu / CTR 2,0
II - Raido Ivalo / Accord 2,4
III - Eero Mikkola / Prelude 2,3

Korraldamises nüüd jälle kogemus juures ja edaspidi saab minna ainult paremaks - kõik kes leiavad, et motospordi arendamine toob kasu motospordile ja ainult motospordile siis teie ettepanekud, mõtted, abi jne on väga oodatud!

Peatse kohtumiseni!
Kasutaja avatar

viirastus

Lugemata postitus Postitas viirastus »

Korraldamises nüüd jälle kogemus juures ja edaspidi saab minna ainult paremaks - kõik kes leiavad, et motospordi arendamine toob kasu motospordile ja ainult motospordile siis teie ettepanekud, mõtted, abi jne on väga oodatud!

- millal siis järgmine samalaadne üritus toimub? Saaks siis juba ise oma rattaga ka tulla, mitte ainult raja ääres klõpsida... :D

tigeprussakas

Lugemata postitus Postitas tigeprussakas »

kus siis need lubatud huvitavad pildid ja videod on :roll:
Kasutaja avatar

manager2

... mul on kõik olemas. aga tõesti, tsipa veel kannatust. ...väike probleem tekkis. Server jamab. Materjal on serveris üleval aga kätte sealt kuidagi seda ei saa. Mingi kala. IT kutid tegelevad.
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

ma võtaks selle CD seni ja paneks asjad üles kuni IT-kutid tegelevad selle teie asjaga :)
Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

http://www.superbike.ee/multimeedia/SaugaOC2

ja palun andke teada, kes mis pildil on, praegu panin allkirjad suvaliselt :)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Nigga kirjutas:
Jäädvustasin enamuse C-klassi sõidust ja natuke on ka B-klassi sõitu.
Natuke kohendan seda videot ja siis dragbike.ee lehele üles.
Eks annan teada kui tirima saab hakata.
Kümne minuti pärast(loe: kell 18.00) võib tirima hakata dragbike.ee'st
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

väga hea video - siit saab iga osaleja enda sõitu pisut analüüsida.... ja no Kiku esitus võrril on ikka ülikõva või mis :mrgreen:

stonefree

vaatasin neid pilte superbike.ee-s ja seda lapitud genekakaant nähes tõusid kyll ihukarvad püsti :roll: korkel paistavad tugevad sado-maso kalduvused olevat ;) :lol:

Muidu tahaks tugevate grupi sõitu kah näha ...
Kasutaja avatar

Inz001

Ai ei tohi pilte vaadata kui ise osa võtta ei saanud :evil:
Tramm millal järgmise üritusekorraldate?
Kasutaja avatar

manager2

stonefree kirjutas:
vaatasin neid pilte superbike.ee-s ja seda lapitud genekakaant nähes tõusid kyll ihukarvad püsti :roll: korkel paistavad tugevad sado-maso kalduvused olevat ;) :lol:
arvestades asjaolu, et sellel päeval tarbisin korke šedöövrit mina, siis on need SM kalduvused ilmselt minul... :D

...aga tegelikult ei olnud asi üldse nii hull kui pildilt või kõrvaltvaatajaile paistis. Kui gondel peal, oli juba päris viisakas rakett valmis. Selle siili näol aga oli tegemist korke leiutisega "karteri lisakaitse", mille ta siis eelmisel õhtul, minu garaazhis, käepäraste vahenditega, sellel ajal kui ma hetkeks ära käisin, oma tsikli külge riputas. Sa võid kujutada ka minu üllatust, kui tagasi jõudsin ja selle "siili" avastasin. Aga kingitud hobuse suhu ei vaadata ja tagantjärele vaadates ning tulemust arvestades, on korke üks superhüpermega tüüp, et mulle selle võimaluse andis. Respect.
Kasutaja avatar

Teema algataja
tramm66
Kontakt:

Inz001 kirjutas:
Ai ei tohi pilte vaadata kui ise osa võtta ei saanud :evil:
Tramm millal järgmise üritusekorraldate?
suuremat sorti kihutamine plaanis 7-8.sept - suur rada, ajavõtt et ikka täie raha eest... panen infi võimalikult siva üles, et saaksite planeerima hakata
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”