kokkupõrge, kes on süüdi?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

kui tema sell hetkel alustas pööramist ja sina sooritasid mööda sõitu siis on tema süüdi, et ta ei veendunud ennem pöörde alustamist kas keegi on mööda sõidul temast või mitte... juhul kui oli rismik siis on mööda sõit keelatud ja sina süüdi...imo. :wink:
Have a nice day !

Teema algataja
kevin000

Lugemata postitus Postitas kevin000 »

Oli kunagi selline situatsioon ,et seisin autoga ja tahtsin teha vasak pööret ja siis sõitis üks mersu täiega tagant sisse. Kohale tuli politsei ja üteles et mersu juht täielikult süüdi ,aga kui oleksin sooritanud vasak pööret ja keerand mersule ette oleksin ise süüdi. Nii et su sõbral ei ole õigust sinu käest raha nõuda

Teema algataja
-antz-

Lugemata postitus Postitas -antz- »

ennem pöörde alustamist kas keegi on mööda sõidul temast või mitte...
rist ei olnud ja ma arvan et see oli tema lohakus et ta ei vaadanud tagasi,
kuna kui ta oleks vaatanud siis pole seda juhtunud kuna ta oleks näinud, et roller tuleb ja pealegi ma arvan et keset teed ei tohi jääda seisma kui hakkad tegema vasak pööret.
Ikke tee äärde
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

-antz- kirjutas:
ennem pöörde alustamist kas keegi on mööda sõidul temast või mitte...
rist ei olnud ja ma arvan et see oli tema lohakus et ta ei vaadanud tagasi,
kuna kui ta oleks vaatanud siis pole seda juhtunud kuna ta oleks näinud, et roller tuleb ja pealegi ma arvan et keset teed ei tohi jääda seisma kui hakkad tegema vasak pööret.
Ikke tee äärde
Toohoh :shock: vasakpöördeks pead tee äärde võtma?! Minu teada nagu peab ikka vasakpöörde sooritamiseks võimalikult vasakule poole hoiduma kuid mitte vastassuunavööndisse sattuda.
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

minumeelest oli gerdiga sama lugu, et vastassuunast hakas mööda sõitma. ise jäi süüdi. ma ei saa aru t***. õppige sõitma ükskord. ise teete, ise vastutate, pole mõtet halama tulla siia. Aga miks on nii vana teemat üles vaja tõstatada, vot sellelest ma aru ei saa.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Suletud

Mine “Rollerid”