Biker.ee suvepäevad
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Re: laulik hõbekõridele
See laulik on üks äraütlemata hea mõte! Enda jaoks kitarri tinistajana leidsin laulude algusest ka avaduuri, kuid mitte edasisi duure...?Credo kirjutas:nii, mõeldud.tehtud. zeek saatis lauliku, tegin PDF formaati ümber ning viskasin siia üles: http://www.aednurm.ee/download/laulik.pdf
kokku on tsipa üle 100 lk laule nii et aega peaks nende selgeks saamiseks veel olema - nendel siis kes ei taha paberi pealt vaadata
ahjaaa... mingi koguse kahepoolset väljatrükki saan ka neid ise teha. efendi > kui selleks mingi sotsiaalne tellimus on sinu poolt, siis anna teada.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Edasised tuurid tulevad vastavalt õlle koguseleFazer kirjutas:See laulik on üks äraütlemata hea mõte! Enda jaoks kitarri tinistajana leidsin laulude algusest ka avaduuri, kuid mitte edasisi duure...?Credo kirjutas:nii, mõeldud.tehtud. zeek saatis lauliku, tegin PDF formaati ümber ning viskasin siia üles: http://www.aednurm.ee/download/laulik.pdf
kokku on tsipa üle 100 lk laule nii et aega peaks nende selgeks saamiseks veel olema - nendel siis kes ei taha paberi pealt vaadata
ahjaaa... mingi koguse kahepoolset väljatrükki saan ka neid ise teha. efendi > kui selleks mingi sotsiaalne tellimus on sinu poolt, siis anna teada.

-
Teema algataja - Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Reganuid hakkan siia panema (regamiseks loen selle kui raha laekub minu arvele). Kordan veel üle arve ja asjad
Kontonumber kuhu raha kanda: SEB Eesti Ühispank 1
Selgitus: Biker.ee suvepäevad ja osalejate nimed (soovituslikult ka foorumi kasutajanimi - siis saan jooksvalt hoida üleval reganute nimekirja)
Praegu on reganud 1 inimene
1. Telempe
Selgitus: Biker.ee suvepäevad ja osalejate nimed (soovituslikult ka foorumi kasutajanimi - siis saan jooksvalt hoida üleval reganute nimekirja)
1. Telempe
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
sa tee regamise jaoks uus teema, kuhu muid poste ei saa panna vaid ainult regamise nimekirja saad sina täiendada. siis ma usun, et asi märksa arusaadavam inimestele.efendi kirjutas:Reganuid hakkan siia panema (regamiseks loen selle kui raha laekub minu arvele). Kordan veel üle arve ja asjad
1. Telempe
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
Teema algataja - Mode
http://www.hot.ee/ef3ndi/v%f5istlused.pdf
et siis sellised võistllused ja asjad plaanis - esteks, abkäed teretulnud (kohtunikud jne.) - teiseks - ideed ka teretulnud
P.S. Kandke pappi ikka ka - praeguse seisuga laekunud 1650.-EEK a ntx peldikud juba papivad 6844.- (arve ju minu nimele esitatakse)
et siis sellised võistllused ja asjad plaanis - esteks, abkäed teretulnud (kohtunikud jne.) - teiseks - ideed ka teretulnud
P.S. Kandke pappi ikka ka - praeguse seisuga laekunud 1650.-EEK a ntx peldikud juba papivad 6844.- (arve ju minu nimele esitatakse)
-
Teema algataja - Mode
mis mul selle vastu saaks olla kui ainult -
sõlmin lepingud toitlustajatega, peldikumeestega, lava ja helitehnika tarvis ja hakkan pileteid kohapeal müüma - tuleb kohale liig vähe inimesi ja siis ma eegin kogu selle lõbu omast taskust?
kõik maksavad ette ja siis ütlevad et midagi jube tähtsat tuli vahele - jälle papin omast taskust?
thnx, but no thnx
no offence
sõlmin lepingud toitlustajatega, peldikumeestega, lava ja helitehnika tarvis ja hakkan pileteid kohapeal müüma - tuleb kohale liig vähe inimesi ja siis ma eegin kogu selle lõbu omast taskust?
kõik maksavad ette ja siis ütlevad et midagi jube tähtsat tuli vahele - jälle papin omast taskust?
thnx, but no thnx
no offence
ehk onkellelgi ka selline leheke siia panna kus kõikide laulude kõik duurid peal on .. saavad algajad kodutinistajad lood ennem selgeks õppida ja siis hiljem pilliga saatma tulla kõiki laululindeboob kirjutas:Edasised tuurid tulevad vastavalt õlle koguseleFazer kirjutas:See laulik on üks äraütlemata hea mõte! Enda jaoks kitarri tinistajana leidsin laulude algusest ka avaduuri, kuid mitte edasisi duure...?Credo kirjutas:nii, mõeldud.tehtud. zeek saatis lauliku, tegin PDF formaati ümber ning viskasin siia üles: http://www.aednurm.ee/download/laulik.pdf
Palun Ära Solvu
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
http://www.hot.ee/mpeeter1/laulud.doctrim kirjutas:ehk onkellelgi ka selline leheke siia panna kus kõikide laulude kõik duurid peal on .. saavad algajad kodutinistajad lood ennem selgeks õppida ja siis hiljem pilliga saatma tulla kõiki laululindeboob kirjutas:Edasised tuurid tulevad vastavalt õlle koguseleFazer kirjutas:See laulik on üks äraütlemata hea mõte! Enda jaoks kitarri tinistajana leidsin laulude algusest ka avaduuri, kuid mitte edasisi duure...?Credo kirjutas:nii, mõeldud.tehtud. zeek saatis lauliku, tegin PDF formaati ümber ning viskasin siia üles: http://www.aednurm.ee/download/laulik.pdf
Biker.ee teise aastapäeva järelvärinatest.
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tegin väikese doc-faili, kuhu lisasin ka mõned "lisalood". Usun, et "sõiduplaan" alguses, aitab paremini orienteeruda. Mõned olemasolevad laulud vahetasin välja sõprade bändi kodukalt saadud textide-duuridega. Minu versioon asjast on http://www.hot.ee/space/BikerLood%20ja%20laulud.doc
Ja kui keegi tunneb veel puudust duuridega lugudest, siis lisan ka eelpool nimetatud bändi koduka, kust peamiselt maleva lugusid võib copyda. http://www.bandeesti.ee
Ja kui keegi tunneb veel puudust duuridega lugudest, siis lisan ka eelpool nimetatud bändi koduka, kust peamiselt maleva lugusid võib copyda. http://www.bandeesti.ee

Rohkem ilusaid ilmasid!
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
http://www.hot.ee/mpeeter1/laulud.doc
see jah minu riputatud "kogumik" kunagi siis...
täiendage parandage ja laulge hoolega
Peeter aka Hondarebel
see jah minu riputatud "kogumik" kunagi siis...
täiendage parandage ja laulge hoolega
Peeter aka Hondarebel
Think positive
-
Teema algataja - Mode
hei
Praeguse seisuga on üritusel toidu/joogi hinnad sellised. Arvamused ja ettepanekud teretulnud.
Joogid:
Saku Rock 0,5L - 23.-EEK
Saku Kiss siider 0,5L - 23.-EEK
Saku Pilsner 0,5L - 15.-EEK
Söögid:
Kuivatatud särg või lest (selle aasta omad) - ca’ 160.-EEK/Kg
Suitsulest - ca’ 65.-EEK/Kg NB! Hind võib natuke kõikuda vastavalt ilmale ja kalasaagile.
Värskelt soolatud kurk - 45.-EEK/Kg
Küüslauguleivad 100g - 8.-EEK
Seljanka 250g - 10.-EEK
Tsiklimehe Hot Dog (Lavašis küpsetatud grillvorst) kastmega -25.-EEK
Grillvorstid salati ja kastmega - 20.-EEK
Grillliha värske salati, sinepi-, mee- ja ketšupikastmega -50.-EEK (Liha 250g)
Praeguse seisuga on üritusel toidu/joogi hinnad sellised. Arvamused ja ettepanekud teretulnud.
Joogid:
Saku Rock 0,5L - 23.-EEK
Söögid:
Suitsulest - ca’ 65.-EEK/Kg NB! Hind võib natuke kõikuda vastavalt ilmale ja kalasaagile.
Seljanka 250g - 10.-EEK
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
efendi kirjutas:Alkomüüja on plaanis kabetada küll... ja minu pühalik lubadus on et ma ei luba seal hakata motoinimeste arvelt kellelgi rikastuma
Lisaks - kui kellelgi on tuttavaid kes on nõus oma pannidega sinna vorsti, kapsast, paellat jms. tegema ja müüma tulema siis võib jagada minu numbrit - 5536774 - kohatasu ei ole, mulle ega kellelgi teisele maksma ei pea - aga müüdava kraami hind see eest peab olema inimsõbralik.
Kui ma ei eksi, siis isegi trehvil oli õlu 20efendi kirjutas:hei
Joogid:
Saku Rock 0,5L - 23.-EEK
Söögid:
Seljanka 250g - 10.-EEK

-
Teema algataja - Mode
Milleks viriseda... leidke mulle keegi kes odavamalt müüb. Ja minu arvates on võimalik ka 15 eegust pilkut juua ja külapood on ca. 150 - 200 meetri kaugusel, neid ma juba hoiatasin et suurem jõuk motoinimesi laekub nimetet nädalavahetusel. Müüja seletas mulle ilusti et odavamalt ta ei tule lihtsalt müüma... tema maksab inimestele palka ja ostab kogu selle kupatuse kuskilt enne välja, transport samuti maksab ja gaas ja muu seesugune.
Võimalik et saab odavamalt - mina pole seda kohta ilmselt leidnud ja mäletatvasti palusin ma foorumlastel info edastada igasugu vorstimüüjatele.
Võimalik et saab odavamalt - mina pole seda kohta ilmselt leidnud ja mäletatvasti palusin ma foorumlastel info edastada igasugu vorstimüüjatele.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
noh, kui õlu oleks 15, siis ei viitsiks ma enda õllesid kaasa võtta.
oletame, et kahe päeva jooksul joon ma ära 10 õlut, mis on kohapealt ostetud. õlle sisseostuhind 10 eeki, see teeb 100 eeki kasumit minu poolt.
kui õlle hind on kohapeal üle 20 eegi, siis see teeb 0 eeki kasumit minu poolt. lihtne ju. aga ma ei virise. lihtsalt infoks müüjatele. sest pilku käib ka
oletame, et kahe päeva jooksul joon ma ära 10 õlut, mis on kohapealt ostetud. õlle sisseostuhind 10 eeki, see teeb 100 eeki kasumit minu poolt.
kui õlle hind on kohapeal üle 20 eegi, siis see teeb 0 eeki kasumit minu poolt. lihtne ju. aga ma ei virise. lihtsalt infoks müüjatele. sest pilku käib ka

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.