miks eestis kasutatud rollereid nii kallilt müüakse

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
mlp

Lugemata postitus Postitas mlp »

ma ei usu et asi on rikkuses sest rikkale eestlasele on tuhat krooni väga suur raha
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

...
Viimati muutis makuke, 20 Dets 2012, 12:25, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Õigus kah, aga ole ettevaatlik makuke.
Suur julgus , et nii räägid.
Ega muu ju peale Aeroxi ega SR-i siis roller pole.
Pisikeste rolleristid muud ei teagi ja isegi kui kuulnud siis on halb.
Oldmopedil ka õigus, ega naabripoisi roller ei tohi kiirem ega ilusam olla.
Ei saa ju teistele alla jääda. ;)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

makuke kirjutas:
mlp kirjutas:
ma ei usu et asi on rikkuses sest rikkale eestlasele on tuhat krooni väga suur raha
Täiesti nõustun sinuga. Mul on paar sõrpa kelle isa võiks vabalt endale maserati või bugati osta ja pojale aprilia või yama. Aga vot võta näpust..pojale ostis soomest mingi rollu, sest teised liiga kallid tundusid olevat. Mina arvan, et head rollud ostavad keskmise sissetulekuga inimesed, sest neid on tihtipeale alaväärsuskompleks ja neid ei sobi sõita hiinakaga. Kui inimene ei saa ennast kuskil tõestada siis ta tahad ennast muud kohas näidata ja ostab SR'i või aeroxi

Pisut naljakas loogika (kui seda üldse on) aga see oli mu arvamus.
Kui mul on raha osta endale maserati või bugati siis ostan ka lapsele korraliku tehnika yamaha või aprilla,kuna kasutan seda vahel isegi õlle järele sõites.
Samas firma on ka kvaliteedi ja kestvuse osas oluline,et poleks vaja joosta töökoja vahet!

Samas muidugi ei hiilga need hiinakad oma kestvusega eriti ja peale mõningast praktikat sellel alal vaatan ka firmakte poole.
Hiinakatel on hinnad teistest madalamad ja neid ostavad ka need kes ei taha rohkem maksta.
Eriti tüütu on joosta töökoja vahet,sellest ka vähe kestvamat sõidukit vaataks edaspidi,kuid kasutatut ei soovi siiski!

Kindlasti on poisikesi kellele on oluline eputamine teiste ees ja siis ostetakse firmakas.
Tänaval liigeldes(jaheda ilmaga) näen üsna tihti sõitmas kallist rollerit ja seljas sõidetakse lausa alasti,peale motokiivri pole midagi kaitsvat seljas.
Roller ju sama mis motikas ja riided üsna olulised,et ei rapsiks seljas.Väga harva olen mõnel rollerimehel seljas näinud motoriideid või nahka.
Kui on raha korraliku rolleri muretsemiseks siis imelik riided ei mahu sinna juurde!
Jan.
BMW R1100RT
Kasutaja avatar

InterFace
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas InterFace »

jan22 kirjutas:
Väga harva olen mõnel rollerimehel seljas näinud motoriideid või nahka.
Kui on raha korraliku rolleri muretsemiseks siis imelik riided ei mahu sinna juurde!
Jan.
Ise kasutan sõites kahte nahktagi, üks veits paksem , teine õhukesem. Ühega olen ka kukkunud. Natuke lohisemist asfaldil lõppes mõne sinikaga ja tagi on natuke räsitud aga kõik okei. Tõsi - lihtsalt särgiga oleks päris veriselt se asi lõppenud.
Aga jään siiski arvamusele , et ütleme täis nahkkombes on rolleri otsas suht naljakas kedagi näha :-)
Pole ka ühtegi sellist vastu sõitnud kõikide nende aastate jooksul.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”