Kes siin on Honda shadow kasutajad?
Moderaator: Moded
Re:
Distortion kirjutas:Mul Honda Shadow VT 600 C (1994.a) ja oleks ka üks küsimus. Kas mudelil Shadow VT 600 C on mootor aastate lõikes sama, käikude arv sama? No mul on nii, et 1 käik alla ja kolm ülesse. Aga müügikuulutustel loen, et 5 käiku olgu siis aastaks 92 või 97.
agq mul on VT600c '96 ja neli käiku nagu naksti..
Re: Kes siin on Honda shadow kasutajad?
Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
kule aga räägi mitu sul neid kilowatte on? sest kui sul on sama mis mul (29kW) ja ka sul on A2 load, siis saad sa erivõimsuse alusel selle rattaga ilusti sõita....
On jah 29kw, kurat ei teadnud seda asja, et ka selle rattaga saab niiviisi.. kahjuks depoos juba ettemaks tehtud.
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Mina samuti shadowi kasutaja. Ega kellelgi mulle kaitseraudu müüa ole?
Ka minul on Shadow VT600C 94 aasta oma ja esimene ratas üldse. Sõitnud olen sellega 5000 km ja peale ketiõli pole hetkel ühtegi kulutust pidanud tegema hoolduseks. Kuna ameerikamaal on see seisnud tiba merelises kliimas siis on talvel vajadus juba tekkinud roostega midagi ette võtta, samuti tahaks sissybari koos pakiraamiga, et mõned vidinad (naistel neid jagub) sõidule kaasa võtta vahest Kui kellelgi on pakkuda, siis võib seda ES-iga teha. Maanteel on tõega väga ökonoomne, olenevalt sõidustiilist võib kütusekulu tulla isega alla 4 liitri. Olen pisemat kasvu naisterahvas ja ei hiilga just suurte treenitud musklitega aga üldjoontes saan temaga hakkama
: jalad ulatuvad kenasti maha, seljale sõiduasend liiga ei tee, iste on väga väga mugav, hääl on mõõõõnus, noh üks käik võiks tõega juures olla veel (koguaeg kontrollin kas ikka on neljas või mitte)
Kui ratas külili oli siis üles ei jaksanud tõsta, seega talvel peab minema trenni. Algajale, väiksema kasvuga inimesele täiesti soovitan esimeseks rattaks.
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Minul ootab Shadow VT600C samuti piirajaid. Ja mina ootan sõidueksamit. Uuriks seda erivõimsuse asja väga suure huviga?! Kuigi jah, tasusin piirajate tellimiseks samuti ettmaksu juba ära.
Ratas siis eelmisel nädalal (29.07) Motodepoost (Tartu) ostetud. Kuna tal on esmane registreerimine 01.01.1993, loen teda enda jaoks '92 aasta rattaks. Käike 4. Võimsus 29 kw. Värviks sinine. ARK-s pandi reg.tunnistusele märkustesse mitmevärviline.
Ka minul on plaan talvel asi ette võtta, eelkõige rooste. Seni olen vahetanud mootoriõli, küünlad, radikavedeliku ja aku. Muidugi ka ketti õlitanud. Lähiõhtutel seisab ees piduriõli vahetus ja eks näeb, mis veel. Nädalaga olen 98 km rahulikult kodu ümbruskonnas sõitnud, küttekulu jms infot veel pole.
Kui sõiduõigus kenasti vormistatud, võiks Tartu kandi Shadovitega ringi sõita!?
Ehhh, minagi õnnelik Shadow VT 600 omanik See suvi tripitud üle Saksamaa, Alpid, Itaalia (Veneetsia) ja tagasi. Ratas pidas hästi vastu, nii kiirteel kui ka mägedes. Olen super rahul. Ratta aastaks siis 1994 ja pidi olema "ameerika variant"
warbiad kirjutas:Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
kule aga räägi mitu sul neid kilowatte on? sest kui sul on sama mis mul (29kW) ja ka sul on A2 load, siis saad sa erivõimsuse alusel selle rattaga ilusti sõita....
Kas sellisel puhul tuleb ARK'ist mingi tõend võtta ning kui kaua sellega aega läheb või aktsepteerib politseinik kiiret matemaatilist tehet?
-
- Kontakt:
Juula kirjutas:See suvi tripitud üle Saksamaa, Alpid, Itaalia (Veneetsia) ja tagasi. Ratas pidas hästi vastu, nii kiirteel kui ka mägedes. Olen super rahul. Ratta aastaks siis 1994 ja pidi olema "ameerika variant"
Vot seda on rõõm lugeda. Mul endal sama aastakäigu ratas. Olin siin mures, et mine tea, kas sellise pisikese rattaga ikka kannatab oma kodutänavast kaugemale sõita. Nüüd siis tean, et kannatab küll.
Zidist kirjutas:warbiad kirjutas:Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
Kas sellisel puhul tuleb ARK'ist mingi tõend võtta ning kui kaua sellega aega läheb või aktsepteerib politseinik kiiret matemaatilist tehet?
Kui politseinik arvutada ei oska ja eeskirju ei tunne, siis tuleb võtta jah. Aga kui oskab ja eeskirju tunneb kaa, siis milles on probleemi..???
Erivõimsuse saab iga numbred tundev ja algkooli matemaatikat tundev rattur välja arvutada järgmiselt: oma ratta kilowattid jaga ratta tühimassiga ning saadud tulemus ongi erivõimsus. Tulemuseks peab olema number, kui ei ole, siis tuleb koolis õpetaja juures käia....
-
Tore kuulda, et uusi Shadow omanikke juurde tuleb. See oleks küll tore kui saaks mõnikord hulgakesi koos sõita. Lynxitari Tartust ma natuke tean (on korra koos pundis sõidetud) aga Nozzu, kus kandis sa seal Pärnus täpsemalt asud ja kus sõitmas käid? Ma ise põhiliselt Tartus, kuid satun vahest Pärnusse ka. Võiks mõnikord koos tiirutada.
Aga 9. augustil ehk juba sel laupäeval ehk juba homme toimub Rannu mäkketõus ja kiirendus + pärast afterparty bändide ja muu juurdekuuluvaga. Telkimisvõimalus ka täitsa olemas. On kellegil plaanis minna? Või siis hoopis Viljandisse Motorammule (samal päeval). Aga loodetavasti peatse kohtumiseni.
tere kõigile shadow sõpradele
kui kellegil peaks vaja minema, siis mul vedeleb garaazis juba iidamast ajast üks shadow bensupaak(peaks olema shadow oma, aga 100% ei ole kindel), korralik ilma mõlkideta, nii kui kellegil peaks vajadus tekkima, siis olen valmis sümboolse raha eest ära loovutama, niisama ei raatsi ära vista! asub tallinnas
henry
5068537
-
- Kontakt:
Hei Distortion. Suurima häämeelega teeks koos sinuga Pärnu kandis mõned tiirud. Enda kohaliku tutvusringkonda mul tsiklimehi ei kuulu(veel) nii et see oleks siis võimalus nagu koossõitu proovida.
Ainult sellega on see teema, et mul on teisipäeval (so 12.08) alles ARKi sõidu eksam. Nii, et praegu ei tiirutan ma alles autokooli harjutusväljakul. Ent kui teisipäevane eksam peaks õnnestuma, siis juba ülejärgmisel nädalal peaks sangas olema
Teoreetilised testid (nii A kui B) kütsin 100 prossu peale. Aga sõidueksam...seda ma natu pelgan.
Eile tipptunni ajal õppesõitu tehes tegin neli rämedat viga.
a) Ei lasknud foori all vasak pööret tehes vastutulevaid autosid läbi.
b) "Anna teed" märgi tagant reguleeritud ristmikule sõites vahtisin ainult ristuval teel olevaid autosid ega osanud peljata otse tulnud maasturit mis keeras suure hooga samasse ritta kuhu minagi end sättisin.
c) Kolmas close call oli foori all mille tuli paar meetrit enne ristmikule jõudmist kollaseks läks, nii et ma pidin ratta pidama saamiseks täie jõuga pidurite otsa kargama, mistõttu oleks sõiduõpetaja mulle tagant sisse põrutanud.
d) Ning neljandal korral üle kahe sõidurea vasakpööret tehes hindasin vastutuleva bemari kiirust valesti. Jõuan, ei ikka ei jõua, aaa vist jõuab, kurat ikka ei jõua....viuhhh, pani auto mu nina eest läbi.
Ime, et sellest hullumajast terve nahaga pääsesin.
A sõitma võiks ikka minna
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
Tere SEE ON NALI Ega sa ometi tõsiselt seda ei mõtle
Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna
Lgp Veikko.
www.facebook.com/realbikerid
pahadeplaneet kirjutas:Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
Tere SEE ON NALI
Ega sa ometi tõsiselt seda ei mõtle
![]()
Lgp Veikko.
Vabandan, et ma ei saanud su mõttest aru. Ehk selgitaksid?
Ja lihtsalt mainin, et enam ei ole piirajaid vaja.
Zidist kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Zidist kirjutas:Ostsin eile omale uhke ja ilusa Honda Shadow VT 600C 1997 aasta oma. Seisab teine hetkel nukralt garaažis ja ootab, millal Motodepoosse piirajad kohale jõuavad, et siis seal need peale lasta panna. Sügiseks peaks saama ratta selga.
Tere SEE ON NALI
Ega sa ometi tõsiselt seda ei mõtle
![]()
Lgp Veikko.Vabandan, et ma ei saanud su mõttest aru. Ehk selgitaksid?
Ja lihtsalt mainin, et enam ei ole piirajaid vaja.
ma millegipärast arvan, seda, et ta mõtles see piiraja pealepanek on nali...mis sa arvad, et seda piirajat saab kohe kontrollida kui onu politsei kinni peab...et lased käpuli ja vaadad "AHAA". Mina tean seda, et mootor tuleb natuke katki võtta, et sellest aru saada... kui ma eksin, siis keegi hea inimene parandage mind
Arvata võib kõike, eriti kui kirjaoskus puudulik on.
Motodepoo ja Ramo on ARK'i poolt ainsad Eestis litsenseeritud remonditöökojad, kes võivad paigaldada mootorratastele 25kw piirajaid, et nad oleksid legaalsed sõitmiseks A2 lubadega. Aga kuna minu mootorratta erivõimsus on alla 0,16kw/kg suhtes, siis ei ole tarvis piirajaid paigaldada.
-
Zidist kirjutas:Arvata võib kõike, eriti kui kirjaoskus puudulik on.
Motodepoo ja Ramo on ARK'i poolt ainsad Eestis litsenseeritud remonditöökojad, kes võivad paigaldada mootorratastele 25kw piirajaid, et nad oleksid legaalsed sõitmiseks A2 lubadega. Aga kuna minu mootorratta erivõimsus on alla 0,16kw/kg suhtes, siis ei ole tarvis piirajaid paigaldada.
Tere Zidist
Mul on heameel et niigi läks.Hale kui roller mööda sõidab
Lgp Veikko.
-
Zidist kirjutas:Pahadeplaneet, kui oled koomas, palun ära sõna võta!
Tere Zidist
Nii ülbe võrrimees kohe
Kuid ma ei pane pahaks,ma mäletan täpsel kui ma oma esimese ereliukase sain kui ülbe ma ise olin.
Nii et oleme ikka sõbrad edasi :
Lgp Veikko.
Ma vabandan sinu ees, kuid ma ei saa mitte ühegi lause mõttest aru, mida sa siin teemas kirjutad.
Sinu õigekirjaoskus on märkimisväärne ning samuti oskad sa sama osavalt igas postituses mainida, et sa enesest lugu pead.
Aitab offtopiicust, mõni mode võiks pasa ära kustutada.
Hei! Soetasin kevadel endale Honda Shadow VT 700 C V2 40 kW (86.a.) See on mu esimene ratas, millega sai sõitma õpitud ja ARKis eksam tehtud.
-
- Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c
- Tänatud: 1 kord
Kui on hakanud Shadow-i omanikke juurde tulema, siis äkki on võimalik ka mingi kohtumine teha.
Yamaha Star kokkutulekud toimivad ehk saab ka kunagi mõni Shadow Ridersite punt kokku lükatud?
Alustuseks võiks vist huvitatud harjumaalised sõna võtta...
Tõesti huvitav, mina paraku hetkel A2 kategooria eksamit ootamas ning ratta selga ilma lubadeta ei kipu
-
- Kontakt:
kornholio kirjutas:Kui on hakanud Shadow-i omanikke juurde tulema, siis äkki on võimalik ka mingi kohtumine teha.
Yamaha Star kokkutulekud toimivad ehk saab ka kunagi mõni Shadow Ridersite punt kokku lükatud?
Kahe käega poolt! Shadow Riders.....rrrr....see kõlab änksalt.
Ise ka Shadow-mees,hetkel VT700, mis kavas välja vahetada vähe suurema vastu, aga ikka Shadow. Käsi, kui kusagil peaks toimuma mingi organiseerumine. Asun põhiliselt Harjumaal, suviti enamus aega Tartumaal.
ise samuti Honta Vt 600c omanik, kokkusaamine oleks igati lahe üritus.
Asukoht Rakvere, niiet Harjumaa kiviga visata
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Mina tartumaalt, ja eksamite ootel, kuid Honda VT600C omanik, seega peagi kogunemistel käpp, loodetavasti olenemata kohast.
Valdek
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
Olen ka Shadow VT 600 omanik paar aastat. Igati hea ratas. Olen muidugi palju lisasid juurde ostnud. Põhiliselt olen tellinud estbayst. Ilusa sissybari sain 1500 EEgu eest.Kokkusaamine on hea mõte. Ise elan mulgimaal
Loll ei ole see, kes ei tea, vaid ei tahagi teada.
Road Devil
mina siin paide kandis ratsutan 750-se shadowiga aastast 07 ja pole midagi halba öelda.kokkusaamine on hea mõte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.