Sachs Madass

Moderaator: Moded

Teema algataja
Maus

Fastfreak

Lugemata postitus Postitas Maus »

... Eeemm...

Palun vabandust teravate nootide pärast ja kõigilt.

Põhimõtteliselt alustasin teemat kuna tõesti enne MA ostmist mingit infot tervest netist oli raske leida. On üks loiult tegev Saksa foorum, millest pool on slängis nii et tõlkemootor ka ei aita. Oli paar ajakirja-ülevaadet - stiilis sõitsin, oli lahe.
Ostsin ära puht tunde põhjal ja ei kahetse ning mõtlesin et äkki tulevad kellelegi muljed kasuks.

Ühtäkki tuli selline nurkaaetud tunne - miks ikka ei lähe ja ja miks ikka ei ole ja mida piiraja ja äkki ei kiirenda ja palju võtab ja johhaidii. Ma ei müü MA-sid ja ei ole Sachs'i esindaja ja see kõik kokku sööb närve.

Kõik mis öelda oli on öeldud, tehnilise poole pealt ma ei ole tugev - tean mis miski on, kuid mootorit ise lahti võtma ei hakka.

Sellepärast arvan tõesti, et teema on ammendatud.
Kui keegi ei küsi just tagurpidikäigu kohta :).

Maus
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Eks ole praegusegagi juba meeldivalt palju informatsiooni ja emotsioone selle masina kohta saadud. Ega kõike ei saagi kohe aru ja võib tunduda, et teema ammendunud - ajaga osade asjadega harjud ära, teised asjad hakkavad häirima, eks toimub ka masina käitumises ajaga mingeid muutusi/või ei toimu ja kõik püsib stabiilne jne jne - küll ajapikku jälle leiab, millest tahad suu tühjaks rääkida.
Igasuguseid "kuda lippab", "mis tippkiirus on", "kuda kiirendab", "kus piirajad on ja palju ilma läheb", "mis tuuningut teha kavatsed" jne jne jne ei tohi lihtsalt väga tõsiselt võtta ja ennast neist häirida lasta, osadele inimestele nagunii ei saa selgeks teha, et kõigil ei ole see elueesmärgiks.
hälvik

reinhold5

Lugemata postitus Postitas reinhold5 »

ma arvan et seda teemat v6iks ikka edasi arendada et Maus saaks edaspidigi oma kogemustest rääkida, huvitav on lugeda. :)
(vastan alles nyyd sest vahepeal ei ole puhkusel viibimise t6ttu tykk aega arvutit kasutada saanud)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

reinhold5 kirjutas:
ma arvan et seda teemat v6iks ikka edasi arendada et Maus saaks edaspidigi oma kogemustest rääkida, huvitav on lugeda. :)
(vastan alles nyyd sest vahepeal ei ole puhkusel viibimise t6ttu tykk aega arvutit kasutada saanud)
Tema viimast posti ikka lugesid?

Teema algataja
kukihullultk6vamees

Lugemata postitus Postitas kukihullultk6vamees »

Tegelikult , nagu siin keegi eelnevalt üritas masendavalt üht fantaasiavaest veebimoderaatorit järgi teha, põigates tähtsast küsimusest nõndamoodi eemale.. pole Madassi omanikud mingisugused seadusekuulekad jalgratturid. Madass on lihtsalt aeglane.

Teema algataja
Maus

kukihullultk6vamees

Soeta kiire; vaata ainult et tasulisele saidile ei satu.

Maus.

reinhold5

Samas, paagiandur ei ole tänapäeval kallis asi ja see võiks küll olla (tähendab seda, et seda pole).
Kas mõnes töökojas ei pandaks seda külge?

reinhold5

Veel üks küsimus. Kuidas Madassil käikude vahetamine käib? Kas sellel on käsikäigud või jalakäigud? Ei taha et poest ära sõites ebameeldivusi tekiks... :roll:
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

jalakäigud vast ikka.
Pilt
Pilt

Teema algataja
taavimees

madass

Lugemata postitus Postitas taavimees »

Kui palju siuke isend masksab ja kust neid saab osta/tellida?

Teema algataja
marr

Lugemata postitus Postitas marr »

Teema algataja
Maus

osta/tellida

Hea, et kõik on mõistuse juures.

Marr'i poolt antud link annab vihje pääsukestele ja rukkile, nagu oleks suvi tagasi.

Ise ostsin Velt'ist ja soovitan siiralt seda mitte teha.
- Ostsin 07.03.06 ja teenuse sisse käis registreerimine ARK-is. Täitsin paberid, suvel käisin 2x küsimas ja öeldi, et "kogume kõik kokku" ja anname edasi. Ja muidugi 'helistame teile'. 05.12. 2006 mingit muutust pole, tegelikult oma süü muidugi.
- Novembris lõi tormiga õues pikali, suunatuli ja summuti keevitus lahti. Nagunii tuli talvekorterisse panna, viisin sügiseseks ülevaatuseksks Velt'i. Täitsin selle neetud tellimuspaberi ja rääkisin eraldi, mis lahti.
Tulime sõbraga kaubikuga järgi ja kaubikus sees selgus, et kõik on sama tuli puru ja keevitus lahti.
Läksin tagasi, selgus, et keevitust neil pole ja varuosade asjus võivad nad anda maaletooja tlf numbri.
Ei ole vaja oinakarja pidada, et tellida netist uued suunatuled või leida ükskõik kust keevitaja.

- Mis muidugi peamine - viisime mopeedi bussiga novembris kohale (lumi), ajasin asja sees korda ja mopeed sai lükatud tagaukse juurde.
Süda rahul, võiks minema minna. Kuid sõber üllatas mind teadmistega - enne kui pole sisse aetud, ei lähe ära.
Tõsi, pärast pikka seismist, ja sisse tagasi minemist selgus et tõepoolest, tellimuse vastuvõtja oli unustanud rääkimast uudis-tellimusest ka teistele.
See Madass oleks võinud seista seal lumes/vihmas monumendina ka praegu.

- Mis ka oluline, Velt eelistab mitte anda teenindusse võtmise kohta kviitungeid.

Selline 19. saj. stiilis mopeedimoraal (mis ka foorumis küllalt levinud):
leia võimalus ära osta, kui meeldib, aga ära usalda tüüpe selle kallale.
Teen juba ise ka väikseid asju, tänu karjuvatele mootorratta-sõpradele.

tervitusi Oldmoped'ile.

Maus

Teema algataja
joonas555

Lugemata postitus Postitas joonas555 »

Mõned küsimused...
Kas keegi on teinud midagi sadula aseni muutmiseks?
Mida olete muutnud ülekannete juures?
Piiraja maas ? Peal ?
Olete muutnud midagi tulede või suunatulede juures?
Olete midagi muutnud mootori juures ? sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] juures?

Ise oman Madass 70cc3

Ja rääkige mis on teie madassil vead?(miinused)

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Trendimpordist saab ka igast sasche .. isegi 125 x-roadi ja maddassss 125 te
:lol:
Kasutaja avatar

Kirs

Urbanstyle kirjutas:
Neid ja palju teisigi mudeleid peaks ju saama tellida-osta juba aastast 2005 OÜ Novan Projekt-i kaudu. Vali aga välja.
Roadster
MadAss 50 kõik versioonid
MadAss 125 kõik versioonid
XTC
X-Road
Saxonette
Prima
Quads
Carlos
Elo Bikes

Teema algataja
joonas555

küsimus ei olnud üldse kust seda saada......

reinhold5

holma kirjutas:
Urbanstyle kirjutas:
Neid ja palju teisigi mudeleid peaks ju saama tellida-osta juba aastast 2005 OÜ Novan Projekt-i kaudu. Vali aga välja.
Roadster
MadAss 50 kõik versioonid
MadAss 125 kõik versioonid
XTC
X-Road
Saxonette
Prima
Quads
Carlos
Elo Bikes
OUMAIGAAD!!!(vabandan slängi pärast) :D Ma ei suuda kirjeldada, kui õnnelik ma olen! Ei olnud Trendimporti lehte juba väga kaua aega külastanud, sellepärast ei teadnudki, et seal Madasse müüakse! 8) Ja veel suhteliselt odavalt! Madassi Eesti lehekülg on juba pikemat aega surnud olnud ja ostuhuviga inimesena olin selle üle kurb. Ja nüüd selline uudis!
P.S. Kas Trendimpordis müüakse ka automaatkäikudega Madasse? Nende kodukas ei öelnud selle kohta midagi.

Teema algataja
Maus

Joona555...

... ja kõik teised huvilised;

Küsimustest. Seni kõige karmim ja elavam foorum on www.madass.ca ; vajadusel vastused kõigile küsimustele.

päris hea on ka www.madass-forum.de . (suures osas umb-saksakeelne, kuid üritavad vastata kas või tõlkemootorite abil).

Kõik varuosad+ülim tuuning www.madass-powerparts.de .

Viimasest ostsin jubinaid, tuleb arvestada, et maksta ei saa krediitkaardiga, vaid ainult i-panga välis-ülekandega. Selgus üllatuseks, et EL sees on see lihtne ja ei maksa midagi. Viimane firma, tundub, on entusiastist ühe-mehe firma - nii et ei tasu ehmuda, kui vastus tuleb Barry Fischer'ilt "Mit Sportlichen Gruessen". Kui teil on küsimusi, siis saatke e-mail daxtuning@aol.com. Tuleb arvestada võimalusega, et vastus võib saabuda saksa keeles.

Reinhold, qurat, sa pole ikka veel Madass'i ära ostnud?

Teema algataja
Maus

varuosad

kiirem (avaleht) aadress Madass'i varuosadele http://madass-powerparts.de.s165.evanzo ... op/cPath/1

reinhold5

Re: Joona555...

Maus kirjutas:
Reinhold, qurat, sa pole ikka veel Madass'i ära ostnud?
:D Ei ole veel jah, kogusin raha...

reinhold5

Aga Maus, kus sa oma asju sõidu ajal hoiad (bensiinipudel ja muu nänn)? Seljakotis?

Teema algataja
joonas555

Võtaks ka sõna.. vabandust et küsimus läks mausile aga võin öelda kui madassi omanik, et madassiga tavaliselt nii pikka teed ei sõida, et seda bensiinipudelit nüüd vaja oleks.

Reinhold kunas sa siis endale plaanid soetada madassi?

reinhold5

Pole vaja vabandada! :wink:
Bensiinist niipalju, et Maus ütles, et tal on igaks juhuks pudel kaasas. Ma siis mõtlesin, kus ta seda hoiab.
Aga noh, kui mitte bensiini, siis mingit nänni on ikka vaja sõidule kaasa võtta (näiteks dokumendid, pikemal sõidul kaart jne).
Üheks võimaluseks on külje- või tagakott. Tagakotid: http://www.motomarket.ee/index.php?lang=est&main_id=23 ja küljekotid http://www.motomarket.ee/index.php?lang=est&main_id=21 Peaks omale võib-olla mõne ostma, kui Madass käes.
Ma kavatsen Madassi osta nii kiiresti kui võimalik. Kuid otsustusvõimetu, nagu ma olen, mõtlen ma veel ja tahaks proovisõitu ka teha ja ...Elan Tartus ja siin pole vist kohta, kus saaks Madassi proovida ja osta, nii et peab ootama kuni Tallinnasse lähen (loodetavasti mai lõpus).

Teema algataja
joonas555

ahaa okei :D
seljakotti mahuks ka nänni ja 5l kanister...
(kui sul plaan osta 50 kuubine "madrats" siis ei soovita mina neid küljekotte ja asju kuna see on niigi selline linnas sõitmiseks ja kiirused väiksed)
Aga Tartus minu teadmist mööda on Velt motocenter?
Veldil äkki on tartusse ka toodud "madratseid" kui ta enam nendega tegeleb :wink:
Aga tore oleks kui 1 "madratsi" mees juures oleks.. Neid saab niigi ainult kahekäesõrmedel üles lugeda :)

reinhold5

joonas555 kirjutas:
ahaa okei :D
seljakotti mahuks ka nänni ja 5l kanister...
(kui sul plaan osta 50 kuubine "madrats" siis ei soovita mina neid küljekotte ja asju kuna see on niigi selline linnas sõitmiseks ja kiirused väiksed)
Aga Tartus minu teadmist mööda on Velt motocenter?
Veldil äkki on tartusse ka toodud "madratseid" kui ta enam nendega tegeleb :wink:
Aga tore oleks kui 1 "madratsi" mees juures oleks.. Neid saab niigi ainult kahekäesõrmedel üles lugeda :)
Aga äkki tahan pikemat otsa ette võtta ja linnast välja sõita? :roll: Seljakotiga pealegi ebamugav sõita ka.
Veldis on vist kallim, kõige odavam minu teada ikka Trendimpordis.

Teema algataja
joonas555

no seda küll, kuigi ma ei usu et sa madassiga väga üle 200 km viitsid sõita ja vahepeal on ikka bensujaamad ka .. ;)
kuskile metsa minekuks nt. paned paagi täis aitab küll.

Ja ma mõtlesin, et veldis saad minna proovi teha ...
ja siis kui sobib trendimporitst ära tellida :P

reinhold5

Nojah, eks ta nii ole jah.
Aga Veldi kohta nii palju, et ma kunagi käisin seal vaatamas, aga ühtki Madassi polnud. Peaks mõnikord veel minema, äkki on toodud mõni.
Ükskord oli Lõunakeskuse Automaailmas(?) üks Madass väljas, aga kahjuks see kadus sealt ja ma ei saanudki sõita...
Peab hakkama poode läbi kammima :)

Teema algataja
joonas555

Või siis mine Tallinnasse ... raha näppu ja testima, kui sobib siis kohe auto peale ja koju:D

Kahju, et madassi foorumis ainult 2 aktiivset kasutajat on :cry:

Mis aparaat praegu sul on üldse?
Kasutaja avatar

Kirs

Mingi aeg(aasta alguses) Soovis müüdi 1100km läbinud MadAss-i 7900.- ga. Jutu järgi olevat ülimalt hästi hoitud isendiga olnd. Alternatiiv uuele?

joonas555 kirjutas:

Ise oman Madass 70cc3
Mis teed pidi see 70 kuubiseks sai? Tean, et pole mingi probleem tellides väljastpoolt eestit suurem silindrikomplekt.
Suunatuled lenksuotstes ikka terved :) Eriti niru lahendus minuarust. Pruugib ratas vaid korra pikali kukkuda ja ongi pilpad neil taga. Võiks ikka üldlevinud kohal asuda.
Reinold, mis sa kiimled, lepi joonas555-ga kokku ja tee oma proovisõit ära :) Tartu-Viljandi vahemaa tühine ju.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”