Haiglase huviga autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

azdrid

Lugemata postitus Postitas azdrid »

Mul oli ka siuke juhtum..bemm kihutas sabas..keerasin kõrval tänavasse, sõitis järgi..aga tee oli auklik, ja tsikliga saab aukudest kõrvale põigata, auto jäi maha..pärast vandusin, et no on ikka idikad kyll.
Hiljem tuli välja, et too tyyp bemmiga oli yks tuttav, kes vabandas end sellega, et tahtis mu sõiduoskused proovile panna...
paraku võivad teinekord sellised asjad kurvalt lõppeda..

Aga ma arvan et paljuski on syydi tsiklimehed ise ka, kes harjutavad tipptunnil taguratta sõitu ja noh mis siin ikka..vana tõde, on autojuhte seinast seina ja sama käib ka tsiklimeeste kohta..

Ei tasu kurta ja mõelda,miks nad nii teevad..
Kasutaja avatar

Nongrata
Tsikkel: Kawasaki ZZR1100

Lugemata postitus Postitas Nongrata »

Issanda loomaaed on suur ja lai, harjuge sellega....

Rauntz

Lugemata postitus Postitas Rauntz »

Endal kogemusi just selliste tegijatega, kes iga hinna eest üritavad valgusfoori juures võidu kiirendama hakata (siinkohal "aplaus" kahele silmajärgi 17+ aasta vanustele rultsidele, kes issi x5-ga viru keskuse kõrval oleks mind eile äärepealt äärekivisse ramminud). Arusaamatu on ainult see, mida sellega taotletakse? Et, oh kui kõva auto mul on, suutis 1,5 sekundit tsikliga kõrvuti kiirendada?
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Sabas jõlkujate vastu aitab piduritule lüliti eraldi välja toomine. Seda siis hea (eba)sobivaj ajal vaikselt plõksida :twisted: .
NB! Ei ole soovitav mootorratastel sõites harrastada!

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

Ma vahel kirjutan jah segaselt.

Aga ikkagi rõhutaks seda, et meie neetud ääre peal rippuvad elud on juskui niigi kaitsetud ja siis kellegi haiglane huvi näha midagi seb meid veel lollimasse olukorda...

Mis teie arvate, mitu korda me nii napilt elu ääre pealt mööda libiseme(ise seda teadmata) Kui ma järgi mõtlen, siis neid kordi on ja kindlasti teilgi.

ja neid kordi tuleb niigi, ilma teiste abita.
Milleks neid rohkem?

Võibolla mängiks ise ka teiste eludega väheke?

Segane kirjutis jah, a filosoofilist laadi. Eks need kes maanteel tuule käes sahistavad, peavad olema filosoofid.
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.

JC

Lugemata postitus Postitas JC »

Tõsi ta on, et inimesi igat laadi... see kui inimesed pikivahet ei mõista hoida, on juba tõesti nii auto vs auto kui auto vs tsikkel puhul... lihtsalt mõnel juhul on see ühele osapoolele tiba ohtlikum...
Mis puutub bad-boy oreooli, siis tõepoolest... vähem tuleks filmidest ELU otsida... No more "Ghost Rider" for you :lol:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

"Eriti lahedad on need tegelased, kes mõne hetke tolgendavad tihedalt taga ja siis korraga üli järsu liigutusega sooritavad möödasõidu (kuigi vastassuund on pikalt vaba) - nagu üritaks tuules sõites kiirust koguda"

Nuuh, kui vastassuund vaba, on see muidugi jama. Samas, varasemas elus paralleelselt tsikliga aastaid nõrga autoga sõitnuna võin kinnitada - mitte ei ürita tuules kiirust koguda, vaid nii see just ongi. Harjumus küljes siiani, kuigi kasutan seda vaid tihedas liikluses - kui näed, et vastutuleja taga on vahe, hakkad enne kiirendama ja hüppadki tuulest juba möödasõidukiirusega välja. Kehvakese autoga nt Tartu-Tallinna maanteel muidu mööda ei saagi - seega vajadus, mitte NASCARi igatsus. Aga lihtsalt nina tagumikus tolknemine on tõesti vihastav ja taunitav. Tüübid ei sõida ise ega lase ka teistel sõita.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

a laske see taga sõitja siis mööda, kui väga häirib - milles on probleem?

deadbeatd69

Lugemata postitus Postitas deadbeatd69 »

to toim

seda on hea öelda, et laske mööda. Meie liiklus kultuur(itus) ei ole veel nii kaugele jõudnud, loomulikult leidub erandeid.

Väheke teemast kõrvale ka
endal oli kunagi selline juhtum. Elan ise Vääna-Jõesuus ning kodunt linna sõites keeras poole tee pealt mulle konkreetselt ette mingi VW Sharan (valge nii hästi on meeles :evil: ) ning seda tegi ta 70 alas pidin suht järsult pidurdama kuna tüüp otsustas, et pole mõtet tee ääres sõita vaid kohe tee keskel. Mööda ka ei saanud minna kuna liiklus oli suht tihe. Nii vähes siis sellest, et mulle julmalt ette keeras sõitis kogu tee lubatud kiirusest märgatavalt aeglasemalt, seda ka Tabasalus kus piirang on 50 (tema sõiotis umbes 30-40 vahel). Oleks tal siis olnud nii palju viisakust et kas või korra tee äärde võtta ning möda lasta aga ei kus sa sellega. Noh mul sellest munemisest närv must ka ja kiire oli ka ning võimalus avanes Tabasalu mäel. Teadagi lõppeb 50 ala peale mäge seal Lucca restorani juures. Mina siis rõõmsalt andsin gaasi ning lõpuks sain kergendatult ohata et sain jobust mööda. Roolis olid mingid noored tilli kes naersid loomulikult suu ammuli ajal mil neist mööda sõitsin. Nii möödasõit tehtud siis linna poole ajama, kusjuures kiiruse piirangus no umbes nii 95 km/h. Ja mis ma siis näen kui Tiskrest mööda sõitsin era politse sabas vilgub kui juudi jõulupuu. Mõõtsid mul kuradid 50 alas 103 :cry:. käsutatis siis ming nende autosse ja sel ajala kui nende poole liikusin sõitis must mööda seesama sharan ning signaalitas. Mis te arvate kas selline käitumine on normaalne? :twisted: :twisted:

Terv
K:S
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Keegi sellist asja pole proovinud, et lihtsalt hakkad vaikselt pidurdama, rahulikult, kuni kiirus nii aeglaseks kukub, et vennad närvid üles ütlevad ja ta mööda sõidab ?
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Lugemata postitus Postitas Mix »

Heh... võrridega sihukest probleemi pole - keegi ei viitsi nii aeglaselt sõitta, et võrrimeest p*** :ner:
Tegelt' on ikka juhtunud kah! Seitse aastat tagasi, kui minu kollane Zid oli eestimaal üsna haruldane, siis jäädi tihti puht uudishimust nii natkukeseks ajaks nurgeti seljataha vaatama ja kiirust mõõtma. Kord üks sorakil tiibadega Moskvich kulutas tühjal maanteel üle kolme kilomeetri, et must mööda sõitta ja kui lõpuks möödas oli, siis miski nipiga suutis selle juht end sõidupealt tagaaknapeale vedada, et sealt mulle keskmist sõrme näidata. Mees oli ise küll sellest "tembust" seitsmendas taevas, sest uskus enese kindlasti miskist baigist möödasõitnud olevat. Olin seepeale ka ise tugevalt lõbustatud, sest kujutasin ette, milline võib mehe nägu olla, kui ta ükskord peaks taipama, et punnitas oma autoloksiga kõigest võrrist mööda sõitta. Näivalt pahatahtlikku tagant selgasõitmist on kah olnud, kuid siis on abiks olnud piduritule vilgutamine ja mõnel ekstreemsemal korral ka teepervele põikamine. Kui kruus või veelparem! - killustik hakkab aknasse lendama, siis tuleb ohutu pikivahe ruttu meelde.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Ma küll elan teile kaasa ja kergitan kaabut, loomulikult on eelpool kõnelejatel õigus. Palun nüüd mitte solvuda, aga ei maksa liiga häda ka olla. Debiilikuid jagub, see on selge. Ei saa lasta end morjendada sellest. Alati võib seisma jääda, tee äärest kruusa pilduda, järjest aeglasemini sõita või siis rulli väänata. Lahendusi justkui oleks, valik on teie. :bsmile: Korraks seisma jäämine on siiski kõige ohutum variant. Ma küll ei leia, et neljarattalise kirstu ees trikitamine oleks mõistlik tegu, õigus võib ju sinu olla, aga selle õigusega pole haiglavoodis midagi peale hakata.

uuggu

Lugemata postitus Postitas uuggu »

asi ei juhtunud kyll tsikliga, aga sõitsime sõbraga sigulliga ja mingi noks bemmiga sõitis ette ja hakkas ukerdama 50-ga ees. kui tahtsime mööda sõita kiirendas kõrval, näitas fakki ja siksiga me mööda ei saanudki ja nii jebis korda kymme. lõpuks keerasime kõrvalteele. sellel hetkel tekkis tahtmine omada tulirelva ja yks mats kyljeklaasi lasta. kasvõi kummikuuliga, et lihtsalt klaas pudiks, usun, et mõjuks kyll. kusjuures, see tahtmine pole kadunud siiani.

mind hämmastab selliste m..nide idiootlik julgus. teades, kui lähedal mina olin sellele, et kuuli anda (eeldusel, et oleks tukk olnud), usun, et on mehi, kes annavad kah sellise p*** peale.
Viimati muutis uuggu, 25 Mai 2006, 11:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

deadbeatd69 kirjutas:
Mõõtsid mul kuradid 50 alas 103 :cry:. käsutatis siis ming nende autosse ja sel ajala kui nende poole liikusin sõitis must mööda seesama sharan ning signaalitas. Mis te arvate kas selline käitumine on normaalne? :twisted: :twisted:

Terv
K:S
Olgem ausad....sulle tehti lihtsalt ära.....Ma ei tea kui kaua saa Vääna-Jõesuus elanud oled, aga Tabasalu mägi pluss veel ca. 3 kohta on raud nael sellel teelõigul kus liiklemine ainult lubatu piires. Ise elan samuti Vääna Jõesuus ja seda teed sõitnud umbes täpselt 5168 korda ja kuigi vahepeal võib ka madalalt lennata tuleb teatud kohtades kiirus alla tõmmata. Sharani mehed teadsid seda ja seda sult ootasidki.... 1-0 öeldakse selle kohta.
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

uuggu kirjutas:
asi ei juhtunud kyll tsikliga, aga sõitsime sõbraga sigulliga ja mingi noks bemmiga sõitis ette ja hakkas ukerdama 50-ga ees. kui tahtsime mööda sõita kiirendas kõrval, näitas fakki ja siksiga me mööda ei saanudki ja nii jebis korda kymme. lõpuks keerasime kõrvalteele. sellel hetkel tekkis tahtmine omada tulirelva ja yks mats kyljeklaasi lasta. kasvõi kummikuuliga, et lihtsalt klaas pudiks, usun, et mõjuks kyll. kusjuures see tahtmine pole kadunud siiani.

mind hämmastab selliste m..nide idiootlik julgus. teades kui lähedal mina olin sellele, et kuuli anda (eeldusel et oleks tukk olnud), usun, et on mehi kes annavad kah sellise p*** peale.
Mul oli sarnane juhus ka ühe bemmiga. Venis maanteel 70km/h ees, hakkasin Transit bussiga mööda minema, rullnoks andis ka gaasi. Lõpuks kiirus juba 120, ikka vennike kõrval. Vaatan, tuleb auto vastu, noh, esimese hooga gaas maha, krt rullnoks kõrval samamoodi :evil: . Ega midagi, parem suund sisse ja keerasin räigelt bemmile peale, kutt tõmbas teeäärde kruusale ja jäi minust peale seda maha. Kõrvuti sõitsime umbes kilomeetri.
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

uuggu kirjutas:

mind hämmastab selliste m..nide idiootlik julgus. teades, kui lähedal mina olin sellele, et kuuli anda (eeldusel, et oleks tukk olnud), usun, et on mehi, kes annavad kah sellise p*** peale.
Mind hämmastab selliste m...nide idiootlik julgus haarata relv kuna keegi sõitis teil ees ja olles võibolla kõrgendatud meeleolus ei lasknud teid mööda. Tekkib küsimus mida sa siis teeksid kui keegi sulle parklas uksega vastu autot läheks ??? Võtaksid automaadi või hakkaksid kohe granaate pilduma. Aga kui keegi sulle kogemata tagant siise sõidaks...??? Võtaksid mootorsae ja hakkaksid rappima.

Kulla mees mine haiglasse. Tänapäeval on sinu maniakaal-agrasiivsele-kretinismile ka ravi olemas.

kari@jewelry.ee

deadbeatd69

Lugemata postitus Postitas deadbeatd69 »

to kameelion

tänaseks olen seal elanud 9 aastat ning tean neide kohti ka ise :P seal on isegi olnud juhus kus külavahe teel on mind kinni peetud kohaliku konstaabli poole inspektor vunts :P

aga jah ära tehti.....

kahjuks on mõned autojuihi juba sellised pooletoobised. Loodame et aeg parandab

terv
K.S

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

uuggu kirjutas:
asi ei juhtunud kyll tsikliga, aga sõitsime sõbraga sigulliga ja mingi noks bemmiga sõitis ette ja hakkas ukerdama 50-ga ees. kui tahtsime mööda sõita kiirendas kõrval, näitas fakki ja siksiga me mööda ei saanudki ja nii jebis korda kymme. lõpuks keerasime kõrvalteele. sellel hetkel tekkis tahtmine omada tulirelva ja yks mats kyljeklaasi lasta. kasvõi kummikuuliga, et lihtsalt klaas pudiks, usun, et mõjuks kyll. kusjuures, see tahtmine pole kadunud siiani.

Peaks olema arusaadav, bemmi vendadele käib au pihta, et sa oma zigulliga neist mööda paned. :wink: Mulle on autoga ka nii tehtud, suhteliselt ohtlik ja närvi ajab ... Samas ma olen tsikliga autole korra sama teinud, sõitsin mingi 140 ja yks audi hakkas mööduma, panin gaasi juurde, kiirus kippus nii 180 kanti minema. Audi ei andnud järele ja siis nii 200km/h lasksin ta mööda, ilm oli vihmane, tee libe, polnud mõtet jamada. See tegevus on muidugi selge liikluseeskirjade rikkumine aga sai tehtud niisama nn sportliku huvi pärast, kui oht oleks tekkinud või keegi vastu oleks tulnud oleks ta kindlasti mööda lasknud.
See kõik oli vana GSX-ga, oma suure ninjaga saan aga autodest nii kiiresti mööda, et konkurentsi eriti ei tekigi :twisted:

Ärge nüüd valesti aru saaga, rullnokk ma ei ole aga pisut kiiremini vahel sõidan kyll :twisted:
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Sellele bemmile oleks võinud siksiga kohe küljepealt sisse lajatada nagu ameerika filmides. Kasvõi väike kõks taganurka, sellest piisab, et kuti auto väga ebastabiilseks muuta. t*** sellistest värdjatest pole ausaltöeldes kahju ka kui nad niimoodi oma lõpu leiavad. Meil kõigil on oma tolerantsi piir, selline asi nagu eelpool kirjeldati on näiteks minu piiri ületanud.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Kusjuures, see Are versioon läbis ka selle üliaeglase käigi.
Jorsid jäd suisa seisma selle peale.

Ma muideks kujutan ka sellise jama puhul et mingid töllid irvitavad ja tahavad saunas rääkida kuidas nad n..ssisid tsiklimeest.

Peavad sind teraselt silmas ja üritavad panna sind. Halada pole siin muidugi midagi, neist saab lõpuks lahti nii või teisiti, aga sõidurõõmu rikuvad ära.

Üldiselt ei meeldi teiste mõnitajad. Isegi kui mõnitatav ise selle ka ära võib teenida kuidagi. Enamasti ei teeni.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

mõni käib naiste seelikute sabas....mõned sõidavad tsikli sabas.....see on tänapäev...leppige sellega juba :]

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Lugesin ja lugesin, aga kokkuvõttes ebanormaalseid leidub alati, aga liikluskultuur/kultuuritus hakkab ikka tavaliselt sinust endast peale.

Seda teksti siin lugedes, tekib ikkagi selline tunne nagu tänavad ja maanteed oleks üks suur liivakast, kus kõik sisse kuskeks ja liivavorme mäkerdaks ja siis osad tulevad vinguma et käed haisevad :D

Tee on liiklemiseks, mitte nõmetsemiseks, ma ise kah vahel nõelun linnavahel ja sõidan kiiresti, aga see rohkem ikka praktilistel põhjustel, mitte KIUSUPÄRAST ja et saaks kuskil signaali lasta ja keskmise sõrme lihaseid venitada.

Endaga pole väga hullusid asju juhtunud, aga siin osasid asju lugedes, tekkis küll hirm ja nagu ei tahagi enam kuskil ringi sõita ei auto, ega ka rattaga.

PS. Kokkuvõttes, milleks tegeleda ekstreemspordialadega, kui meil tänavatel ägedad võimalused juba olemas on?

uuggu

Lugemata postitus Postitas uuggu »

vastuseks Kameeleonile:
1. mina ei lasknud ja ka ei laseks, kuigi tekib tahtmine.
2. ei kipu ma yldse ette võtma selliseid asju, et ma pole kindel, kas ma ka pärast niikõva mees olen, et oma tegude eest seista (näiteks maanteel p***)
3. ma ei usu, et see bemmimees mind kogematta p***. on mulle tagant otsa kah sõidetud. ei saanud isegi kurjaks mitte. yks asi on kogematta, teine tahtlik ajudesse panemine. üldiselt minu ohutusega meelega mängimise vastu rakendatavaid meetmeid võib hädakäitseks nimetada, kuna riskitakse minu eluga, siis hoiatuslask pole kah teab mis karm vastus (kuigi ma ei tea, mis kohtus arvataks).
4. ning kas sa siis kah, kui mingi noks sulle võibolla kõrgendatud meeleolus lihtsalt pasunasse annab, suhtud sama mitteagressiivselt?

igatahes ei tundunud sinu vastus sugugi mõistlik ja vähemagressiivne. mõttega teksti lugedes saaksid ehk aru, et jutt oli SOOVIST bemmimehele kudagi arusaadavalt teada anda, et n..s lõpetada. mitte sellest, et ma ryndan või ryndaks kõikki. aga kuna mina olen suht tavaline vennike ja tean endast palju hullemaid olemas olevat (kes siis ka vastavad soovid pikema juurdlemiseta tõeks teevad), siis ise kyll täitsa suvalisi inimesi ei julgeks terroriseerida.

PS. ei tunne selleks ka vajadust.

rahulikku meelt ja päikest :)
uuggu
Kasutaja avatar

ronrix
Tsikkel: Honda VTX 1800 C

Lugemata postitus Postitas ronrix »

huvitav kas bemmimeeste foorumis ka sihuke jutt käib ala ,et oi kui lahedat biket nägin ,söitsin tagant nii lähedale, et lugesin kummi mustrit. ja kui veel joonele seisma jäime tegin täiega ära :D:D
veel-- oi kui naljakas oli kui oma parima sõbra Valodjaga ei lasknud motikal mööda minna, nii nii naljakas.... :roll:
ise tavaliselt külma närviga mees ja saan ikka situatsioonidest aru, et kui tõesti ei näinud kui rida vahetan vms.ja lihtsalt vajuvad peale, eks siis saab vähe signaalitatud aga tavaline tax on see kui mingi uue dziibiga (bmw, lexus jne )vennad (muidu soliitsed) sebivad fooritaga kõrvale ja demonstratiivselt üritavad siis köigest väest ära teha -sihukestele vendadele lihtsalt tunnen kaasa :D:D kas tõesti said lastena niipalju peksa, et nüüd egot kõrgendama peab

päikest ja pikki kilomeetreid.
Ronrix
Shadow VT 600C, VTX 1800C
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dillinger

Kõige selle tipuks lugesin seda tankslapperi ehk lenksuvibrade teemat - noh, täitsa levinud probleem - ja see on veel üks tegur, mis teeb siuksed suvalisel teelõigul tihedas masinasajus rallimise väga nõmedaks.

Kogu asi on, ausalt öelda, hapra niidi otsas.
Mida väiksem vahe sul igasugu objektidega on, seda hapram. Adrenaliinist rääkida on teise teema - mida ligemal asjad on seda adrerikkam on.

Aga haiglas lahtub ju adrekas ära :shock:

Keegi tuleb rääkima oma tsikli maailmavalitsemisest ja oskustest, siis mõnes kohas tuleb laks nii, et sa põhjusest kunagi teada saama ei hakkagi.

:D maatriksi sõpradele: vintpüssi kuul jõuab enne sinu sisse laksata kui pauk kohale jõuab.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”