Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.
Vaataks ilma ja teeks äkki laup või pühapäev väikse tripi kuhugi ?
Kui Piipz on huviline ja keegi veel äkki trehvaks näiteks nädala sees õhtal kuskil kohvikus, võtaks kaardid vms. kaasa ja paneks trassi maha ning läheks põristaks ?
Mis siin ikka arutada pikalt kus saab kus mitte.
Neljapäeva õhtul näiteks võiks kokku saada. Pakkuge koht.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Vaataks ilma ja teeks äkki laup või pühapäev väikse tripi kuhugi ?
Mõned teevadki. Idasõõrile. Niipalju, kui kohalikud mülkad mind on valgustanud, on muda eest hea seistud, seda saab olema küll ja veel. Mina, kes ma hoopis maisemate (LOE: MÖÖDA ASFALTI KULGEVATE) asjadega tegelen, ei oska rohkem kommentaarida.
Et teada saada, vaja ennast kohale organiseerida.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Nii. Käisin natuke aega tagasi tankokal hetke olukorda kaemas.
Infot siis nii palju, et väravad olid kinni. Ma "hiilisin" ikka sisse ja ühtegi teist tsiklimeest ei näinud. Ei osanud midagi halba arvata, ehk sattusin lihtsalt valel ajal
Pärast isa rääkis, et seal mingid õppused vms... Saku Motoklubi harjutab ka oma väiksel rajal klubi kõrval...muidu käisid tankokal alati.
tahtsingi just küsida et kui s**t ilm olema peab et ei läheks? mina ilmselt läheks ka padukaga Aga teised?
Ja mingit tripiplaani, sihtmärki ei ole. Kui keegi välja pakub, palun! peaasi et tankimine jääks kuskil 80-100 km ringi
kondoomiga metsas .... mmmmm täitsa lahe natuke higistad ka ja siis väänad liitritega vett välja Alumistelt riietelt. Been there, done that
Aga teeme siis 18.30? Tankokal? Värav on kinni jah, saab körvalt ja saab paremalt läbi vösa ka
kui te ainult tankokal kruisite siis jah .kui kuskile söitma siis habaneero unusta ära sm veljed
seal on sihuke muda ja läge et sa ei jöua kuhugi.
pole möttet minu arust niisamauisutada
kui te ainult tankokal kruisite siis jah .kui kuskile söitma siis habaneero unusta ära sm veljed
seal on sihuke muda ja läge et sa ei jöua kuhugi.
pole möttet minu arust niisamauisutada
Tulemata ka ei jäta . Mu AT'l on ka street all, kuid ehk jõuab vahetada. Nupuga rehvi mul niikuinii ei ole, universaalid ainult.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Krt Habanero ära jama. Slikiga teed endale karuteene Eelmine kord Nuke taga nikerdades läks juba keema mootor mul. Slikiga oled sa kordades aeglasem kui tema pehme pasa sees. Aga noh, suur mees, ise tead
Motopaks, ma pakun et kui sealt on kinni siis mööda saku teed edasi kuni tallinna ringteeni ja sealt vasakult saab ka. Seal ei ole mu teada väravaid. Või äkki väravate eest paremale, mööda teed sealt saab ka, ei saa küll sinna platsile aga saab sinna kus ujumas käiakse. Vahet pole ju kuhu sa pargid.
Ringtee poolt peaks saama, sealt kus teele on plokid ettetõstetud, aga metsaalt läheb tee ringiga samale teele välja, sealt siis otse edasi kuni kohtumispaigani. Kui täpsemalt vaja, siis ES.
Edit: Rennese kirjeldatud teelt saab ka, aga vahepeal on lõik Offroadi rada, kas sealt väikse autoga läbi saab? Minu poolt kirjeldatud tee on edasi u. 500 m samuti Saku poolt tulles vasakule.
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Rennes, ega su juurest mingit salateed otse sinna ei lähe? Ma siis jätaks auto su juurde ja tuleks sealt attekaga edasi
Päris liiklusesse ei kannata tuisata, arvel pole ju...
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.