kus hoiate teie oma mootorratast?
Moderaator: Moded
-
non-smoking
-
non-smoking
garaaz hoovi pääl
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
Rauntz
Teema algataja
-
TIAGO
Teema algataja
-
kris-poiss
Teema algataja
Minu 06 H-D Night Train seisab Dubais tavalise suure paneel maja ees ilma igasugu turva seadmeteta ja siiani pole veel keegi seda torkinud. Nii palju kui mul siin tuttavaid on, ei ole kellegil alarmi isegi Harrikal. Kuramuse hea on elada kui Varaste peale mõtlema ei pea iga öö.
Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
-
Massi
Teema algataja
Mina enne rata ostu mqtlesin labi kus hakkan rata jatma, olid mittu varianti: ques, parklas, uks hetk isegi mqtlesin et hakkan seda panipaikas hoidma, lqppus "leidsin" raha ja ostsin hea garaazi kus seisab vanaisa Zeguli ja mu Motorratas. Arvan et see on parem variant.(katuse all, soes kuivas kohas). Garaazi vqib kah rentida.
Mina hoian voodi kõrval:)
hästi valvatud.
esmalt aed,turvakaamerad,signalisatsioon,maja uks,korteri uks:)
aga isa hoiab oma siklit all keldris. meil spetsiaalselt rataste jaoks.
(ma ei ela lasnamäe korteris,vaid pirital uutes korterites) (see ei olnud eputamiseks nagu mõned ütlevad.lihtsalt ütlesin ,sest muidu hakkavad kõik jälle mölisema.
hästi valvatud.
aga isa hoiab oma siklit all keldris. meil spetsiaalselt rataste jaoks.
(ma ei ela lasnamäe korteris,vaid pirital uutes korterites) (see ei olnud eputamiseks nagu mõned ütlevad.lihtsalt ütlesin ,sest muidu hakkavad kõik jälle mölisema.
-
harrastaja
valvega parklad üldjuhul erilist usaldust ei ärata aga vahest pole valikut. ka valvega parklas on soovitav ratas ketiga posti külge aheldada + signa ja veel mõni vigur.
kui tsikkel või auto parklast jalutama läheb, pole parklal tegelikult mingit kohustust teile midagi hüvitada. nad ei vastuta tegelikult millegi eest, lihtsalt valvavad oma parema äranägemise järgi.
kui tsikkel või auto parklast jalutama läheb, pole parklal tegelikult mingit kohustust teile midagi hüvitada. nad ei vastuta tegelikult millegi eest, lihtsalt valvavad oma parema äranägemise järgi.
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
Mina hoian voodis. Alguses sai naine pahaseks, kui ratta voodisse tõin. Siis sain mina naise peale pahaseks et ta sai pahaseks. Seepeale läks naine ära...garaazhi. Nii on palju kindlam - naist ei vii keegi vägisi minema ja tsikkel on kindlalt kaisus.Brabus kirjutas:Mina hoian voodi kõrval:)
hästi valvatud.
Ühest asjast tunnen siiski puudust....
Hans
V-MAX
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Aga pane siis sumpsile jämedam toru ...Virago535 kirjutas:Mina hoian voodis. Alguses sai naine pahaseks, kui ratta voodisse tõin. Siis sain mina naise peale pahaseks et ta sai pahaseks. Seepeale läks naine ära...garaazhi. Nii on palju kindlam - naist ei vii keegi vägisi minema ja tsikkel on kindlalt kaisus.
Ühest asjast tunnen siiski puudust....![]()
Hans
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
kris. kirjutas:Aga pane siis sumpsile jämedam toru ...Virago535 kirjutas:Mina hoian voodis. Alguses sai naine pahaseks, kui ratta voodisse tõin. Siis sain mina naise peale pahaseks et ta sai pahaseks. Seepeale läks naine ära...garaazhi. Nii on palju kindlam - naist ei vii keegi vägisi minema ja tsikkel on kindlalt kaisus.
Ühest asjast tunnen siiski puudust....![]()
Hans.
terv
Kris.
põhku ka.....
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Teil seal vist raiutakse seniajani vargal käsi maha? Eriti palju ühekäelisi seal silma ei hakanud, nii et ilmselt rahulik kant jahBueller kirjutas:Minu 06 H-D Night Train seisab Dubais tavalise suure paneel maja ees ilma igasugu turva seadmeteta ja siiani pole veel keegi seda torkinud. Nii palju kui mul siin tuttavaid on, ei ole kellegil alarmi isegi Harrikal. Kuramuse hea on elada kui Varaste peale mõtlema ei pea iga öö.
terv
Kris.
Riding with a King!
Sealkandis on veel üks seadus, mida vaid kohalikud teavad: ühe- ja mittekäelistel on valgel ajal väljas liikumine surmaähvardusel keelatudkris. kirjutas:Teil seal vist raiutakse seniajani vargal käsi maha? Eriti palju ühekäelisi seal silma ei hakanud, nii et ilmselt rahulik kant jahBueller kirjutas:Minu 06 H-D Night Train seisab Dubais tavalise suure paneel maja ees ilma igasugu turva seadmeteta ja siiani pole veel keegi seda torkinud. Nii palju kui mul siin tuttavaid on, ei ole kellegil alarmi isegi Harrikal. Kuramuse hea on elada kui Varaste peale mõtlema ei pea iga öö..
terv
Kris.
Hans
PS To Kris: V-maxi sumpse oled näinud? Pigem peenemad ....
PSS Sry for OT
V-MAX
-
frefighter
-
frefighter
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
hoiuvõimalusi hetkel mitmeid. talviseks (remondi) hooajaks olen oma sõiduvahendi tavaliselt osadeks võtnud.mida peenemaks, seda kindlam on öösiti magada.ja kõik detailid on laiali igal pool võimalikult eri kohtades.kevadeks saab enamiku asju jälle kokku. sõidu hooajal ehk lumevabal perioodil seisab seal, kuhu sõidust tulles jääb.üldiselt ikka kuhugi varju alla, et vihmaperioodil tsikkel väga läbi ei liguneks.
Sama siin, et hea tunne on kui laiali on, sest siis peavad vargad ämbritega tsiklit ära viima.petz61 kirjutas:hoiuvõimalusi hetkel mitmeid. talviseks (remondi) hooajaks olen oma sõiduvahendi tavaliselt osadeks võtnud.mida peenemaks, seda kindlam on öösiti magada.ja kõik detailid on laiali igal pool võimalikult eri kohtades.kevadeks saab enamiku asju jälle kokku. sõidu hooajal ehk lumevabal perioodil seisab seal, kuhu sõidust tulles jääb.üldiselt ikka kuhugi varju alla, et vihmaperioodil tsikkel väga läbi ei liguneks.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
simp
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
ära ei unusta pika talvega kuhu see jupike kadus?petz61 kirjutas:hoiuvõimalusi hetkel mitmeid. talviseks (remondi) hooajaks olen oma sõiduvahendi tavaliselt osadeks võtnud.mida peenemaks, seda kindlam on öösiti magada.ja kõik detailid on laiali igal pool võimalikult eri kohtades.kevadeks saab enamiku asju jälle kokku. sõidu hooajal ehk lumevabal perioodil seisab seal, kuhu sõidust tulles jääb.üldiselt ikka kuhugi varju alla, et vihmaperioodil tsikkel väga läbi ei liguneks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.