Jõgevatreffist...
Moderaator: Moded
Re: Jõgevatreffist...
Nuh eks see neljapäev ole niisama päev...
Ja reedese päeva pilet niiöelda ongi 00:00 -ni 75.-
00:00 laupäev - pühapäev on siis 300.-
Ei saa just öelda, et päris üldse kohe ei arvestata.
Aga jah tuleb vist üle 5a. esimest korda treff vahele jätta.
NATUKE MEEDIAT KAH:
http://www.tartupostimees.ee/?id=146611
http://www.24tundi.ee/?id=146741
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Reede hommikul kell. 9.00 /+20 min/Mustamäelt Tammsaare ja Sõpaka ristist Statoilist hakkaks liikuma ,natuke staffi mahaub ka peale- koos lõbusam sõita:))
Õige naise tunned kaugelt ära-valel on lühikesed jalad...
Tekkis ka selline mõtte et reede minna-aga kahjuks enne 20.00-i ei saa liikuma.
Esialgne plaan on minna 2-e rattaga kuskil 21.00 startida-järvevana Statoilist-et kui keegi soovib liituda-siis seda lõbusam on sõita koos Kuremaa poole!
margus1104@gmail.com
ootoot, siit tuleb üks "rumalate küsimuste" kategooria küsimus. kas "soodukas" 300 eeku hakkab kehtima siis neljapäeva ööst vastu reedet või reede ööst vastu laupäeva?
http://www.velonaut.ee
http://www.greenbikerent.ee
You've bought yourself a new bike. Keep the rubber side down!
mõned pildid juba üleval: http://www.jogevamc.ee/pictures/treff/2009/index.htm
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
värdjaaaad kustutage ära need pildid. mis tsiklid, mis pidu , kus pidu? vihma peab sadama... ei, veel parem - pussnuge
piipz on tööl reede õhtuni. siis võib jälle pilte hakata riputama
sest siis on lootust ise ka pildile jääda
Täpsusteseks reedel kell 11.00 Tartu mnt. linnapiirilt liikumine, mõned asjad mahuvad veel
Koos on lõbusam
Õige naise tunned kaugelt ära-valel on lühikesed jalad...
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Piipz kirjutas:värdjaaaad
kustutage ära need pildid. mis tsiklid, mis pidu , kus pidu? vihma peab sadama... ei, veel parem - pussnuge
![]()
piipz on tööl reede õhtuni. siis võib jälle pilte hakata riputama![]()
sest siis on lootust ise ka pildile jääda
![]()
See pole veel midagi,vaatan neid pilte,toa aken on lahti ja kuulan kuidas NAD mööda lähevad
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Sorry,no ei saa soodukast aru.Motomaania tagaküljel selgelt kirjas,et NELI päeva on 375.-.
Seega,kui tulen reedel on 300.- või kui tulen laupäeval on 300.-, või kui tulen pühapäeval ikka 300.-.Äge!!!Kui võrrelda mõne muu mitmepäevase üritusega,siis neil ikka vastavalt päevadele ka hind paigas.Ehk teisisõnu sa ei pea maksma asjade eest,mida pole saanud.Ma ei vaidlusta,et nelja päeva eest palju küsitud.Ei,see on ok hind.
Ärge enam mulle mulli ajage,sest Motomaania tagaküljel oli mustvalgel kirjas,mis teises lauses minu poolt mainitud.
PS.Paindlikuma hinnapoliitika puhul saanuks minultki pappi.Praegu aga sõidan kaasa karnevali ja vaatan Jõgeval ringi(samuti talitavad veel mõned ratturid koos minuga,kes töö tõttu pole saanud varem treffilr minna).
Yaki +358403678393
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Hinnapoliitika inglise keeles oleks "you are either in or out". Ju siis ei oodata niiväga "ma tulen korraks läbi" rahvast, kuivõrd ikka võetakse tervest üritusest osa. Saan sellest aru isegi. Kusjuures ma ei ole üldse kindel ,et nad hinnapoliitikat muutes rohkem raha teeniksid. Siis võibolla mõni mees, kes muidu reedel oleks läinud ja täissumma maksnud, oleks kasutanud võimalust ja läinud laupäeval näiteks poole hinna eest - jälle kaotatud ligi 200 eeku ühe inimese pealt.
-
- Tänatud: 1 kord
krt, präegu Eestis aga tulin lennukiga
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Piipz kirjutas:kustutage ära need pildid. mis tsiklid, mis pidu , kus pidu? vihma peab sadama... ei, veel parem - pussnuge
Aga sajabki reede ja laup. vahelduva eduga...
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
To: Piipz
Mis võiks olla sel juhul põhjus,et Sinu arvamust mööda mitmed ei läheks reedeks kohale isegi kui saaksid?Mis loogika nüüd siin töötab? Kas reedese päeva programm on nigel?! No ei taha uskuda.Mida Sina selgituseks pakud?
Yaki +358403678393
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ma ainult arvan. ega ma ei tea ju. küsi parem korraldaja enda käest, kui täpset vastust tahad
ma lihtsalt arvan seda, et kui tehakse eraldi ühe päeva pilet, siis ma ei usu eriti, et see hakkab mõjutama korraldaja sissetulekut.
kuna ühe päeva pilet on 300 samuti nagu ka mitme päeva pilet, siis ma püüan aega juurde leida ja ikka mitu päeva olla selle asemel, et ühel päeval läbi astuda. ma muidu oleks ise ka homme hommikul alles tulnud. aga kuna hind väga ei paindu, siis on rahalises mõttes mul targem ikkagi täna õhtul minna.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
bikefan kirjutas:Piipz kirjutas:kustutage ära need pildid. mis tsiklid, mis pidu , kus pidu? vihma peab sadama... ei, veel parem - pussnuge
Aga sajabki reede ja laup. vahelduva eduga...
iga treff on põhim vihmane olnud
bikefan kirjutas:Aga sajabki reede ja laup. vahelduva eduga...
Antud hetkeni pole veel tilkagi tulnud. Mõnus pilvealune ilm. Aga ühe hoovihma ikka paneb ära. Ja rahvast aga tuleb. Sel aastal on telkimisala ja mölluplatsi asukohta muudetud ja need on rohkem teiselpool mäge hotelli pool, alla järvepoolses orus enam meid näha ei taheta.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Yamakaki kirjutas:Sorry,no ei saa soodukast aru.Motomaania tagaküljel selgelt kirjas,et NELI päeva on 375.-.
Seega,kui tulen reedel on 300.- või kui tulen laupäeval on 300.-, või kui tulen pühapäeval ikka 300.-.Äge!!!Kui võrrelda mõne muu mitmepäevase üritusega,siis neil ikka vastavalt päevadele ka hind paigas.Ehk teisisõnu sa ei pea maksma asjade eest,mida pole saanud.Ma ei vaidlusta,et nelja päeva eest palju küsitud.Ei,see on ok hind.
Ärge enam mulle mulli ajage,sest Motomaania tagaküljel oli mustvalgel kirjas,mis teises lauses minu poolt mainitud.PS.Paindlikuma hinnapoliitika puhul saanuks minultki pappi.Praegu aga sõidan kaasa karnevali ja vaatan Jõgeval ringi(samuti talitavad veel mõned ratturid koos minuga,kes töö tõttu pole saanud varem treffilr minna).
Tead, sa küsi oma tsiklimüüjalt ka nende päevade eest papp tagasi, milledel sa sõitnud pole. Mis tast niisama maksid ju!
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Piipz kirjutas:kle kroom, ära pane mulle sõnu suhu mida ma öelnud pole
![]()
Õlmar teeb oma töö
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ja tartus juba sajab püstloodis nii et maru kohe
korralik äike koos mõnusalt paksu vihmaga
Raiki kirjutas:ja tartus juba sajab püstloodis
Nagu noka lahti tegin nii vanapagan hakkas silku sööma. Kõvasti käratab praegu.
Meil käis juba tunnike tagasi üle. Nüüd pilvine aga vihmata ja selgineb vaikselt. Ja EMHI leht näitab, et õhtuks pilvitu ja selge terve Eestmaa.
Aga homme jälle vähe sabinaid...
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Suhkrutükid olete:
Mulle isiklikult ei meeldi 2 momenti, kui vihma sajab - esimene on see, kui ma telki üles panen, teine on see, kui ma selle kokku tagasi panen. Siis vihm häirib jah natuke. Muidu aga las kallab... Ja las kallab ka (3 hours and counting for piipz)
Kuna pilved lääne poolt tulema hakkasid ja rannikul on sadanud hommikul üheksast saati, siis võib arvata, et siin ka sadu esmalt otsa saab. Praegu näitab juba päikest ja tee kuivab varsti päike ka pealinnas..
Saarte kodanikud näevad vast veelgi kaugemale.
Piipz kirjutas:vihma peab sadama... ei, veel parem - pussnuge
krt- oli sul vaja suu lahti teha-kui sa kala oled -siis ma saan sinust aru-kuival olles...
aga loodab et õhtuks jääb järgi-muidu kole s..t sõita maantel
margus1104@gmail.com
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.