Ülevaatus ja kõik sellega seonduv
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 76 korda
Julgen kahelda, siin hakkab mängima juba rehvi laius/suurus mängima. Võib ka väga kallis olla.K2bi kirjutas:t*** ma ei salli neid inimesi kes tahavad üv läbi nikerdada kuigi tehnika ei luba seda.
ja tagarehv ei ole juu nii meeletult kallis !? kui kohe tutikat ei jöua osta siis küsi rinka meeste käest . neil on küljed maas keskel on muster nagu uus.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Samas, ega liigasuur mustrikogus kah ülevaatusel hea ei ole... kui ma ei eksi, siis paljudel siinsetel metsaradadel käijatel on all krossikärnad (talvistest piikidest ma parem ei räägigi)... aga need on pahatihti "not for higway use" markeeringus... eks nad ülevaatusel ka niipalju ehk ingliskeelt oskavad. Siis veel peeglid ja suunad, igasugused e-markeeringud jne jne jne.K2bi kirjutas:t*** ma ei salli neid inimesi kes tahavad üv läbi nikerdada kuigi tehnika ei luba seda.
hälvik
Hääle kohta niipalju et kui ikka väga lärmab, võib jamaks minna. Kui veel vana hea Uraliga sõitsin, mille sumpade sisemuse kallal eelmine omanik vägivallatsenud oli, toodi koge müramõõtur välja, kui ülevaatusele läksin. Õnneks on nõue, et selle aparaadiga peab vist 5 (või 3?) meetrit masinast tagapool seisma, nii et vana ise gaasi keerata ei saa. Nõudis siis vennike, et gaasi põhja keeraksin, tegin usinaid keeramisliigutusi ja keerasin ehk 1/3 peale. Väitis, et 83 dB lubatud 80 asemel, mossitas natuke, aga lasi mu ikkagi tulema.
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
rinka meestel ei olegi keskel mustritK2bi kirjutas:t*** ma ei salli neid inimesi kes tahavad üv läbi nikerdada kuigi tehnika ei luba seda.
ja tagarehv ei ole juu nii meeletult kallis !? kui kohe tutikat ei jöua osta siis küsi rinka meeste käest . neil on küljed maas keskel on muster nagu uus.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.