Kui tahad kodusõda...
Moderaator: Moded
vaata selliseid isendeid on 2 tõugunos kirjutas:aga suure auto ja nabarõnga ja kunstküüntega naine?
1 tõug.
Sai endale mehe 6 aastat vana jeebi, käib 3 korda nädalas ilusalongis, lasi solaariumi ja pediküüri vahel endale ka nabarõnga panna (kuna tema mehe ülemuse uuel armukesel on sihuke valge või sinise kiviga) Kunstküüned on sünnist saati
2 tõug
Ostis 6 aastat tagasi tutika wrangleri, käib kolm korda nädalas jõusaalis, lasi hommikuse pika aeroobse ja lõunase aeroobika vahel nabarõnga panna kuna nii on natukene naiselikum, kunstküüned on õhtul kella 6-st kuni kella 11.30-ni
Krt siis tahate te mehed mulle selgeks teha, et Nos on vallaline ja oma tõu ainuke esindajaspinna kirjutas:Mis aretus ? Ma ju juhtisin tähelepanu, et need on vallalised!
Noh aretamata alles veel siis...![]()

Kui mu loogika mind ei peta siis Nos on viimane vallaline naine .....

Ei mingeid pulmi....... ta tuleb punasesse raamatusse kanda
___________________________________-
...kaitseb väljasurevaid liike
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Naba-, nibu- ja muude rõngaste järgi suhteliselt keeruline ennustada aga sõrmuste tähenduse kohta niipalju, et kui naisel on käes abielusõrmus siis tähendab see seda, et ta on abielus, kui tal on sõrmes ilus sõrmus siis ei tähenda see mitte midagi. Kui aga on sõrmes abielusõrmus ja ilus sõrmus siis tähendab, et ta on abielus aga see ei tähenda mitte midagi...
Naine sul kardab oopis et hakkad selle kotkaga rohkem teistele naistele meeldima. Või siis on tal tähelepanu puudus... pööra rohkem tähelepanu.
Tuttav tunne kui pirtspekiga koos elad. Ma 7a pirtsu`ga koos elanud.
Ise olen kange sell et iga laksu riiiu pärast ikka laiali ei jookse.
Tuttav tunne kui pirtspekiga koos elad. Ma 7a pirtsu`ga koos elanud.
Ise olen kange sell et iga laksu riiiu pärast ikka laiali ei jookse.
Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
-
Teema algataja - Postitusi: 448
- Tsikkel: Suzuki 650
- Kontakt:
kodusõjad kui sellised... on ammuseks unustatud. elu läheb edasi, üks käsi on juba täiega kirju
peale puhkust läheb ka teine sama teed
ja pole veel piiksugi olnud selle kohta.
armastatud abikaasa lihtsalt ei osanud sel hetkel hinnata kunsti, kui sellist...
asjad ammu sirgeks räägitud ja marriagetrain kulgeb taas omal rõõpal, võtmaks vastu uusi kutsumusi

armastatud abikaasa lihtsalt ei osanud sel hetkel hinnata kunsti, kui sellist...
asjad ammu sirgeks räägitud ja marriagetrain kulgeb taas omal rõõpal, võtmaks vastu uusi kutsumusi

Suzuki 650 K7

Viimati muutis Virx123, 12 Okt 2007, 11:52, muudetud 1 kord kokku.
GS 500 E -> GSX750->Yamaha 1200 Streetfighter -> ZX9R fighter
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ka värvivalikuga eksides võib kodusõja üles kutsuda...
http://www.weekend.ee/?lk_id=30&pg=&key ... lv=&id=579
http://www.weekend.ee/?lk_id=30&pg=&key ... lv=&id=579
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
on see rakveres ka juba avatud?Virx123 kirjutas:Varsi avatakse turukaubamajas ilusalong kus pakutakse ka tatto tegemise võimalustkeevitaja kirjutas:Kas Rakvere kandis ka pädevaid tattoomeistreid leidub? Sooviks endalegi käsivarrele ühe kunstiteose

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kahjuks veel ei ole ...aga eks asjaosaline varsti ise kribab siia-PitBull- kirjutas:on see rakveres ka juba avatud?Virx123 kirjutas:Varsi avatakse turukaubamajas ilusalong kus pakutakse ka tatto tegemise võimalustkeevitaja kirjutas:Kas Rakvere kandis ka pädevaid tattoomeistreid leidub? Sooviks endalegi käsivarrele ühe kunstiteose

GS 500 E -> GSX750->Yamaha 1200 Streetfighter -> ZX9R fighter
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.