Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
täna nägin, kuda kaks hõimukaaslast vurasid D-terminaalist välja, kummalgi Jukkal pambud taga ja mõlemad jalad maas, et lumel püsti püsida, krt ei tea kuhu läksid
...aga sõiduisu tuli peale
Aga juba saab sõita ju.
Nagu nendel piltidel näha. Oli selline "rahvavalgustuslik" üritus, kus soovijad said proovida jää peal tsikeldamist.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
täna nägin, kuda kaks hõimukaaslast vurasid D-terminaalist välja, kummalgi Jukkal pambud taga ja mõlemad jalad maas, et lumel püsti püsida, krt ei tea kuhu läksid
...aga sõiduisu tuli peale
olin parasjagu olerex tanklas, nägin kui mõlemad vaikselt veeresid linnahalli poole tore oli vaadata. Ise sõidan ikka iga talv nii väikeste vahedega.. Leian et libedal sõitu harjutada tuleb 100% kasuks, tekib hea refleks mida suvel hea ka näiteks liivasel asfaldil libastudes rakendada.
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Tundub, et hooaeg osaliselt alanud. Täna tuli Pärnu mnt. vastu kaks ratast ja sõle ristis kaks mingit liikurit üks oli miski väntadega ?? Riga vist, teist ei näinud lähemalt.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Tundub, et hooaeg osaliselt alanud. Täna tuli Pärnu mnt. vastu kaks ratast ja sõle ristis kaks mingit liikurit üks oli miski väntadega ?? Riga vist, teist ei näinud lähemalt.
Hooaeja algust teevad siinkohal põhjanaabrid, kes saabuvad meie talvekale. Suht stabiilne kaader aastaid juba. Väntadega riist on miski aasta (sry ma tõesti ei tunne seda tehnikat:) PappaTunturi. Nendest vähemalt üks saabuja sõidab suvel HDga. Ma pole päris veendunud, kas ma viitsiks u 400km talvel säärekaga sõita, nagu need härrad:-)
Suuremad maanteed enamuses puhtad. Seega ajage ratas välja ja sõitke! Siis ei pea soomlasi või keda iganes kadestama, et nemad sõidavad... Omal juba ammu esimesed kilomeetrid selja taga... (tunnistan üles, et libe oli ja läksin ümber )
Suuremad maanteed enamuses puhtad. Seega ajage ratas välja ja sõitke! Siis ei pea soomlasi või keda iganes kadestama, et nemad sõidavad... Omal juba ammu esimesed kilomeetrid selja taga... (tunnistan üles, et libe oli ja läksin ümber )
Täna,3-ndal märtsil, umbes kell 19.45 tegin oma elu esimese sõidu bikega
oli ka libe,tasakesi sõitsin mingi paarsada meetrit.
Enduro võiks talvel välja ajada küll, a üleni plastiku sees bike jääb küll garaaži paremat ilma ootama. Olen pilte näinud kus bike sõidab külgees lumes. Mõned inimesed ujuvad jääaugus ka ega kõikke ei pea järgi tegema.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Tallinast koju sõites möödusime 3-4 rattast Ääsmäe maanteel. Sõita saab
ka praegu, vaja ainult tahtmist ja vastavat ratast. Täna ju talvine kokkutulek Palivere mõisa hostelis. Kuramus pani ikka südame põksuma küll, ei jõua seda hooaja algust ära oodata!!!
Mina olen õnnelik mees, ei ole talvel ühtegi ratast näinud ja ausaltöeldes ei taha ka hetkel näha.Niisama kõvaks ajada ka pole mõtet.Eks kannatan väheke, näen und ja niisama onatan.Küll see kevad tuleb, aeg on vääramatu
mikski pärast kehtib alati Murphi seadus- nüüd kus kohe kohe hooaeg algamas on veel ratas laiali, siis kõik, kust midagi tellitud, lohutavad,et mis põed, aega ju laialt...
kurat peab see kooli vaheaeg 20nendal hakkama, võiks olla ikka aprilli teisel nädalal, siis oleks millega sisustada aega.
esimest sõidu ennustan aprilli esimese nädala sisse.
puhuriga teed soojendama
Mina olen õnnelik mees, ei ole talvel ühtegi ratast näinud ja ausaltöeldes ei taha ka hetkel näha.Niisama kõvaks ajada ka pole mõtet.Eks kannatan väheke, näen und ja niisama onatan.Küll see kevad tuleb, aeg on vääramatu
Eks sa katsu kylmaks jääda kui seksikas "uus" ratas parasjagu garaazis ootamas. Kui ahvatlust on ja potents hea siis pole midagi parata, et kõvaks läheb
Eks ta iga aasta ole olnud, et 1. Aprill juba esimesed "hullud" sõidavad aga vast korralikku ilma Aprilli teise nädala paiku oodata võib. Esimesed sõidud teen ise kah ilmselt Aprilli alguses.
paar aastat tagasi tulin iz jupiga Muhu saarelt (maakodu) Pärnusse. 15 märts oli. peale praami sõitu jäin lörtsi saju kätte. viimane kord siukest asja teha. sel aastal kavatsen 1 arillist kindlustuse ära teha. eks ole näha, ehk on ilm ka siis ok
lisan siia ühe ot ,et kuulsin sellisest rolleristis kes pidi aastaläbi sõitma rolleriga (Eestis) ka praegu pidi liikuma... on ka selliseid "kukkunuid"
Eks see rohkem masina lõhkumine ole, kuna suured külmad, palju märga ilma(roostetab) ja sool teevad oma töö - rääkimata libedusest. Usun, et kes vähegi enda masinast hoolib ei roni lumme müttama. Va. Enduuro, SM, Krossika vennad.