Ennustus... millal saab sõitma

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

mmas kirjutas:
isakene kirjutas:
...ma küll ei arva, et talv millegi poolest sõitmiseks kehvem aeg oleks kui suvi... ainult pikad otsad jäävad ära, aga lõbutseda saab sellegipoolest :D
eriti superbikega eksole :lol: ?
A miks ka mitte? :D

http://www.iceroadracing.net/

madmax
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas madmax »

täna nägin, kuda kaks hõimukaaslast vurasid D-terminaalist välja, kummalgi Jukkal pambud taga ja mõlemad jalad maas, et lumel püsti püsida, krt ei tea kuhu läksid :?:
...aga sõiduisu tuli peale (crash)
allways mad!

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

Märtsi lõpp :)
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

pakuks kuskile aprilli teise nädala juurde...
ise peaksin saama nõks enne seda oma esimese sõidu tehtud.
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Mul polnud probleemi sõitsin aastaringselt, kuigi jah nüüd annavad juba põlved tunda, kükidad siis kragisevad
Mudakoll

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

paljud siis rattaga Paliverre ESTONIA WINTER -ile lähevad?
ints.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Mina olen IGA aasta esimese sõidu teinud 01.04. Ei usu, et see aasta miski muutub.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

Aga juba saab sõita ju.
Nagu nendel piltidel näha. Oli selline "rahvavalgustuslik" üritus, kus soovijad said proovida jää peal tsikeldamist.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Kasutaja avatar

rix125

Lugemata postitus Postitas rix125 »

viimati sõitsin ma 14 jaanuar, aga praegu lubavad ilmatargad lund juurde ja usun ka, et enne aprilli ei tule sõitmisest suurt midagi välja.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

No mul praegu asi nii et lähemal oma kodule siiani sõidan ringi.
Aga viimase sellise väheke pikema sõidu võtsin ette juba siin jaanuaris.
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

madmax kirjutas:
täna nägin, kuda kaks hõimukaaslast vurasid D-terminaalist välja, kummalgi Jukkal pambud taga ja mõlemad jalad maas, et lumel püsti püsida, krt ei tea kuhu läksid :?:
...aga sõiduisu tuli peale (crash)
olin parasjagu olerex tanklas, nägin kui mõlemad vaikselt veeresid linnahalli poole :) tore oli vaadata. Ise sõidan ikka iga talv nii väikeste vahedega.. Leian et libedal sõitu harjutada tuleb 100% kasuks, tekib hea refleks mida suvel hea ka näiteks liivasel asfaldil libastudes rakendada.
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Tundub, et hooaeg osaliselt alanud. Täna tuli Pärnu mnt. vastu kaks ratast ja sõle ristis kaks mingit liikurit üks oli miski väntadega ?? Riga vist, teist ei näinud lähemalt.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Yes kirjutas:
Tundub, et hooaeg osaliselt alanud. Täna tuli Pärnu mnt. vastu kaks ratast ja sõle ristis kaks mingit liikurit üks oli miski väntadega ?? Riga vist, teist ei näinud lähemalt.
Hooaeja algust teevad siinkohal põhjanaabrid, kes saabuvad meie talvekale. Suht stabiilne kaader aastaid juba. Väntadega riist on miski aasta (sry ma tõesti ei tunne seda tehnikat:) PappaTunturi. Nendest vähemalt üks saabuja sõidab suvel HDga. Ma pole päris veendunud, kas ma viitsiks u 400km talvel säärekaga sõita, nagu need härrad:-)

Kk@Hondat käivitama
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Suuremad maanteed enamuses puhtad. Seega ajage ratas välja ja sõitke! Siis ei pea soomlasi või keda iganes kadestama, et nemad sõidavad... Omal juba ammu esimesed kilomeetrid selja taga... (tunnistan üles, et libe oli ja läksin ümber :oops: )
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

lars

Lugemata postitus Postitas lars »

Soomlased on avand juba oma hooaja!!!?? Käivad eestis sõitmas hmm kas neil on talv veel :wack:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

noh, täna õhtupoolikul kulges igatahes üks valge, külgkorviga tsikkel Tallinnast Keila poole. Kolm kodanikku ratta peal. Vaatasin pikalt järele..
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Kuzmitz kirjutas:
Suuremad maanteed enamuses puhtad. Seega ajage ratas välja ja sõitke! Siis ei pea soomlasi või keda iganes kadestama, et nemad sõidavad... Omal juba ammu esimesed kilomeetrid selja taga... (tunnistan üles, et libe oli ja läksin ümber :oops: )
Täna,3-ndal märtsil, umbes kell 19.45 tegin oma elu esimese sõidu bikega :twisted: :twisted:
oli ka libe,tasakesi sõitsin mingi paarsada meetrit.
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Enduro võiks talvel välja ajada küll, a üleni plastiku sees bike jääb küll garaaži paremat ilma ootama. Olen pilte näinud kus bike sõidab külgees lumes. Mõned inimesed ujuvad jääaugus ka ega kõikke ei pea järgi tegema. :roll:
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Tallinast koju sõites möödusime 3-4 rattast Ääsmäe maanteel. Sõita saab
ka praegu, vaja ainult tahtmist ja vastavat ratast. Täna ju talvine kokkutulek Palivere mõisa hostelis. Kuramus pani ikka südame põksuma küll, ei jõua seda hooaja algust ära oodata!!! :lol:
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mina olen õnnelik mees, ei ole talvel ühtegi ratast näinud ja ausaltöeldes ei taha ka hetkel näha.Niisama kõvaks ajada ka pole mõtet.Eks kannatan väheke, näen und ja niisama onatan.Küll see kevad tuleb, aeg on vääramatu :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

mikski pärast kehtib alati Murphi seadus- nüüd kus kohe kohe hooaeg algamas on veel ratas laiali, siis kõik, kust midagi tellitud, lohutavad,et mis põed, aega ju laialt...

Alar@närvidläbijatervitukõikidelejubinatimaaletoojatele :D

vabandus:off topic

ps. mis teha, kevad peas ja mujalgi...
Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Endal ka taoline prbleem et masin alles lahti ja isegi uus silinder veel tellimata.
Aga loodan ikka et võiks juba selle kuu lõpus siis soojaks minna.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

project

Lugemata postitus Postitas project »

kurat peab see kooli vaheaeg 20nendal hakkama, võiks olla ikka aprilli teisel nädalal, siis oleks millega sisustada aega.
esimest sõidu ennustan aprilli esimese nädala sisse.
puhuriga teed soojendama :)

vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

Ma tulin just 15 km ringi pealt :twisted: . Maantee oli lume ja jää vaba. Veidi märg ainult. Hea naerda nende üle, kellel masin alles laiali on :ner:

zed

Lugemata postitus Postitas zed »

olen ka vana velospets. üldiselt see maagiline number on 20 aprill millal kaherattalisega sõita kannatab. Sisemaal kipub veel ära hanguma.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Primo kirjutas:
Mina olen õnnelik mees, ei ole talvel ühtegi ratast näinud ja ausaltöeldes ei taha ka hetkel näha.Niisama kõvaks ajada ka pole mõtet.Eks kannatan väheke, näen und ja niisama onatan.Küll see kevad tuleb, aeg on vääramatu :)
Eks sa katsu kylmaks jääda kui seksikas "uus" ratas parasjagu garaazis ootamas. Kui ahvatlust on ja potents hea siis pole midagi parata, et kõvaks läheb :D
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Eks ta iga aasta ole olnud, et 1. Aprill juba esimesed "hullud" sõidavad aga vast korralikku ilma Aprilli teise nädala paiku oodata võib. Esimesed sõidud teen ise kah ilmselt Aprilli alguses.

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

paar aastat tagasi tulin iz jupiga Muhu saarelt (maakodu) Pärnusse. 15 märts oli. peale praami sõitu jäin lörtsi saju kätte. viimane kord siukest asja teha. sel aastal kavatsen 1 arillist kindlustuse ära teha. eks ole näha, ehk on ilm ka siis ok :roll:
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

lisan siia ühe ot ,et kuulsin sellisest rolleristis kes pidi aastaläbi sõitma rolleriga (Eestis) ka praegu pidi liikuma... :D on ka selliseid "kukkunuid"
Have a nice day !
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

C4 kirjutas:
lisan siia ühe ot ,et kuulsin sellisest rolleristis kes pidi aastaläbi sõitma rolleriga (Eestis) ka praegu pidi liikuma... :D on ka selliseid "kukkunuid"
Eks see rohkem masina lõhkumine ole, kuna suured külmad, palju märga ilma(roostetab) ja sool teevad oma töö - rääkimata libedusest. Usun, et kes vähegi enda masinast hoolib ei roni lumme müttama. Va. Enduuro, SM, Krossika vennad.
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”