Kõrtsitee 2006
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
-
Teema algataja - Postitusi: 928
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Mmm 95% olen tulija(Tallinn). Kas bike mehed enduroka ka kampa võtavad?
Ehk me tuleksime selleks kellaajaks tee äärde kui te sealt möödute. Ma arvan, et ei ole paha teha Harutee (Ääsmäe ringi juures) bensiinijaamas väike peatus, et me teiega siis seal ühineksime ja koos edasi põrutaksime.
Mis te arvate sellest

Viimati muutis Elika, 03 Mai 2006, 09:46, muudetud 1 kord kokku.
tundub, et rahvast ikka tuleb...
juba eelregistreerijate nimekiri on päris pikk...
http://kodukorts.ee/reganud06.html
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Oleme B, nii et eraldi kruusalõik jääb meil ära. Kahekesi jama raske rattaga ja siledate kummidega mööda soppa sõita. Kahekesi sõitmiseks sobib me ratas rohkem tänavale.A endurod võiks asfaldikündmise asemel grupiviisilise kruusalõigu teha. Nagu eelmisel aastalgi. Pole vaja ääsmäel vaadata-oodata, kui põrutatakse
Ja nagu keegi mainis mis vahet on mis rattaga keegi tuleb, eesmärk on koos Pärnu sõita. Või mis. Aga kellel soov mööda metsa ja kruusa Pärnu minna, siis aga palun. Mina eelistan asfalti.
Pärnakas saada siis lõplik kellaaeg ka millal start on

Eelmise aasta B-klassi võitja keskmised kiirused olid vist sellised, et hea, kui minu enduro neid maksimaalsena näebElika kirjutas:Oleme B, nii et eraldi kruusalõik jääb meil ära. Kahekesi jama raske rattaga ja siledate kummidega mööda soppa sõita. Kahekesi sõitmiseks sobib me ratas rohkem tänavale.

-
- Kontakt:
-
Ega seal siis kihutada ka ei saa. Kiirus jääb ikka normi piiridesse. Keegi nagu rääkis, et punktist punkti ei tohi jõuda liiga kiiresti ja ka liiga aeglaselt. Kõike mõõdetakse. Vahet ple tähtis on osavõtt. Ja ma loodan ka, et rohkem on mõistust vaja kui kiirust.Eelmise aasta B-klassi võitja keskmised kiirused olid vist sellised, et hea, kui minu enduro neid maksimaalsena näeb
Vaim valmis

No nii inimesed.Pakkuge välja stardikoht ja aeg.
vastus siin...
Mida tallinlased arvaksid sellisest sõjaplaanist???
8.00-8.30 kogunemine laagri statoilis(ruumi seal on )
8.30...start ja ühine tuulemurdmine ning võitlus rekkajuhtidega tallinn-pärnu maanteel
10.00-10.30 stop riia mnt lõpus asuvas Neste tanklas pärnus.Kohtumine pärnu motosõpradega, tankimine enne metsa suundumist, naljade viskamine jne..
10.30-11.00 pärnu- tori
11.00 kõrtsmikumolu kallistamine ja edasine üritus...
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.