125cc kokkutulek
Moderaator: Moded
Pärnusse? Kui teisi ei huvita ja on bike vendi kes rada tahavad proovida, siis ange teada, saaks mingi 8 ratast(biket) kokku oleks täitsa OKBikemees kirjutas:Ei olnud aega teisi postitusi lugeda praegu aga, kui nsr tööle läheb olen tulija!
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
-
Teema algataja - Postitusi: 729
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Kõigepealt teeks äkki Tallinnas.Saaks kokku arutaks vahetaks muljeid sõidaks ringi.Ja kui ilmad juba telkimist kannatavad võiksime teha juba Pärnus. Kui midagi suuremat korraldada siis usun et paljud tahaks ööseks jääda. Telkimine, grill, chill. Kuna tulijaid jagub ja tahtjaid on tuleb asi ära teha.
-
Teema algataja - Postitusi: 729
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Ühine suur üritus tuleb kindlasti.Aga seda soojematel ilmadel. Algus teeme ikka väikse kokkusaamise tallinnas et asju arutada ja niisama ringi sõita.Kes elavad Tallinnast kaugemal võite ka teha ju mingi pisikese kokkutuleku ja arutada asju pärast klopsime ideed siin foorumis kokku ja teeme suure yrituse ära 

-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
125 ccm-l sõidavad tavaliselt ikkagi inimesed vanuses 16-18. Selles vanusevahemikus on minu teada alkohol keelatud ja eriti veel siis, kui sõidad ringi. No nii ikka ka ei tohi.direktor kirjutas:Pakuksin välja sellise idee, kallid kaasvõitlejad, et üüriks õige mingi puhkemaja. Saaks linnas kokku(millises tahes) kimaks ringi, kõvasti kimaks ringi. Siis võtaks söögid joogid, kihutaks läbi linna puhkemajja ja paneks seal pead kokku ning arutaks edasisi arenguplaane väikese õllega.

Aga noh reeglid ongi rikkumiseks

-
- Kontakt:
:D
Äkki mõeldakse, et puhkemajja jäetakse ööbima pärast õlut
Tglt värske õhk ilus suvine taevas tähed säravad keegi paneb pillile hääled sisse (muusikainstrumendile) ja siis läheb laul lahti. Minuarust oleks selline palju parem mõte, sest sellest linna õhust kopp ees ja tahaks ikkagi värskes õhus suvisel ööl juttu puhuda ilusa lõkkeleegi taustal

Tglt värske õhk ilus suvine taevas tähed säravad keegi paneb pillile hääled sisse (muusikainstrumendile) ja siis läheb laul lahti. Minuarust oleks selline palju parem mõte, sest sellest linna õhust kopp ees ja tahaks ikkagi värskes õhus suvisel ööl juttu puhuda ilusa lõkkeleegi taustal

Kah idee, nagu whitebalance üttles, et kidra või midagi kaasa ja niisama õhtul lõke ja tähis taevas
. Kui asi peaks siin Pärnu pool toimuma, siis ma võin kevadel koha ära orgunnida, aga võib ka mujal asja teha ei pea just Pärnu kandis.(siin muidu Pärnust veits Tallinna poole on väga ilus koht jõe ääres Uueda turismitalu) 

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Keda huvitab, siis niisama räägin Uueda talust (see lihtsalt üks võimalus, ei pea seal tegema aga annan lihtsalt infot, et siin on siuke koht-ehk lihtsalt infoks.
Kindlasti on veel paremadi kohti.) Olen, siis ise seal ühe öö veetnud ja väga broo koht on. Seal teeb jõgi siukse hobuseraua kujulise pööörde ja see värk asubgi siis seal "hobuseraua" sees. Selle nö. raua tagumises otsas on siis mingi väga äge talu majake ja veel mingi palk maja aga see veitsa liiga kallis. Põhiline on, siis selle hobuseraua sees mõnus, meeletult suur niidetud muru plats. Seal keskel on isegi võrgu plats, See on siis kahe palgi vahele võrk tõmmatud. Seal jõe ääres saab telkida, rattad parkida, lõket teha, seal suur külakiik millega väga äge kiikuda
. Päikese loojangust on seal ikka super vaade. Seal maja ei tasu rentida see läheb ikka nati üle 1000eeku aga telgiga saab suht odavalt pundi peale hakkama. Link on www.uueda.ee . Kes tahab infot või pilte näha seal õhtust millal mina olin, siis es
aga jätke meelde see on üks võimalus ei pea seal tegema. Pakkuge ka kohti välja... Aga minu kommentaarid on need, et asi suht looduses ja väga super koht.

Üks koht oleks veel välja pakkuda..
Matsimäe-lõkkeplats olemas,rabajärv,välikäimla..
Mulle meeldiks selline vabas looduses olemine rohkem kui ntx kuskil kämpingus..
Ja siis teine koht mis ma välja pakuksin oleks Vana-Veski puhkemaja.
Mõtlesin just neid,sest nad asuvad kesk-eestis ja kõigil pea sama pikk tee tulla..
Matsimäe-lõkkeplats olemas,rabajärv,välikäimla..
Mulle meeldiks selline vabas looduses olemine rohkem kui ntx kuskil kämpingus..
Ja siis teine koht mis ma välja pakuksin oleks Vana-Veski puhkemaja.
Mõtlesin just neid,sest nad asuvad kesk-eestis ja kõigil pea sama pikk tee tulla..
Uuedal ongi see plus, et asi suht vabas looduses, et ei ole kämpingu moodi. Aga ivar äkki saad mõne lingi ka nendest kohtadest üles visata.
Viimati muutis Len, 11 Mär 2006, 20:23, muudetud 1 kord kokku.