125cc kokkutulek

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Bikemees kirjutas:
Ei olnud aega teisi postitusi lugeda praegu aga, kui nsr tööle läheb olen tulija! :P
Pärnusse? Kui teisi ei huvita ja on bike vendi kes rada tahavad proovida, siis ange teada, saaks mingi 8 ratast(biket) kokku oleks täitsa OK
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

motie
Tsikkel: R6 00.a
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas motie »

ma oleks ka täitsa tulija. see grillimise ja telkimise plaan on päris hea.
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

Mina ka oleks kindel tulija.. kaua see värk toimub, pärast ei jõua tagasi sõita .. igats kohast võik tulla mingi punt koos ja siis pärnus kokku saada vms.. ise elan tartu ligiidal e. elvas
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

Mis siis saab sellest... kas saab pärnus kokku või mis... ?
Have a nice day !

vaitz007

Lugemata postitus Postitas vaitz007 »

Oleks siis kah tulija oma nsr-iga kui asi toimub
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Mnjaa, ootaks enne selle aja ära, kui lumi ära sulab ikka :roll: aga ideid võiks rohkem välja käia, siis oleks mida valida kevadel.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Teema algataja
janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Kõigepealt teeks äkki Tallinnas.Saaks kokku arutaks vahetaks muljeid sõidaks ringi.Ja kui ilmad juba telkimist kannatavad võiksime teha juba Pärnus. Kui midagi suuremat korraldada siis usun et paljud tahaks ööseks jääda. Telkimine, grill, chill. Kuna tulijaid jagub ja tahtjaid on tuleb asi ära teha.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

janis kirjutas:
...Ja kui ilmad juba telkimist kannatavad võiksime teha asi...
Jep, siis kui ilmad soojemad võiks midagi suuremat ette võtta.

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

Jah algus Tallinnas kokku ja siis soojemate ilmadega see suurem ettevõtmine. Aga rollerimatkale oli algus 10 korda rohkem tulijaid, kuid kuuldu põhjal kohale tulid vähesed. Nii et loodan et see seltskond siin kes lubab tulla on ka võimalusel kohal. :) Mina aint juulis välismaal :( muidu kindlalt kohal.
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

Ma ei usu et see tallina värk eriti hea mõte on, sest paljud inimesed elavad kesk eestis ja ma usun et nemad tahavad ka sõitma tulla. Ma olen igaljuhul tulija kui load kätte saan!
NSR

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

ei Tallinnas saaks kokku mudugi aint lähedal elavad mootorratturid. Mujal võite ju kaa kokku saada (eemal elavad). Aga ühise suure matka nagu teeks kõik koos.

Teema algataja
janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Ühine suur üritus tuleb kindlasti.Aga seda soojematel ilmadel. Algus teeme ikka väikse kokkusaamise tallinnas et asju arutada ja niisama ringi sõita.Kes elavad Tallinnast kaugemal võite ka teha ju mingi pisikese kokkutuleku ja arutada asju pärast klopsime ideed siin foorumis kokku ja teeme suure yrituse ära :D
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Kui mingi suurem asi toimub, siis võiks digika või kaamera ka keegi kaasa haarata, et saaks asja jäädvustada, Siis asi pilt.ee sse üles või kui vaja võib kodulehekülje ka teha kus ainult pildid ja videod.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Digikaga võin mina varustada. Täitsa olemas. Veebiruumi ka natuke olemas. Nii GB jagu. :wink:

madmax
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas madmax »

mul nii ühe silmapaari jagu ruumi, nii, et sõitke kuda tahate.
allways mad!

bikemike

Lugemata postitus Postitas bikemike »

oleks ka tulija kui ikka enduurosid ka tuleb....ei viitsi üksi ka narri mängida. andeke ainult teada kui minek
Kasutaja avatar

Ronk

bikemike kirjutas:
oleks ka tulija kui ikka enduurosid ka tuleb....ei viitsi üksi ka narri mängida. andeke ainult teada kui minek
Tuleb tuleb. :wink:

Praegu nädalane auk ehitamises sees, kuna jalg kipsis. :roll:

direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

Suurepärane mõte, andke aga teada, kui miskit kindlat paigas. Kindel käsi.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Käsi! Loodetavasti selleks ajaks ratas käes. Päris hea yritus võib sellest kujuneda

direktor

Pakuksin välja sellise idee, kallid kaasvõitlejad, et üüriks õige mingi puhkemaja. Saaks linnas kokku(millises tahes) kimaks ringi, kõvasti kimaks ringi. Siis võtaks söögid joogid, kihutaks läbi linna puhkemajja ja paneks seal pead kokku ning arutaks edasisi arenguplaane väikese õllega.:)
Kasutaja avatar

Ronk

direktor kirjutas:
Pakuksin välja sellise idee, kallid kaasvõitlejad, et üüriks õige mingi puhkemaja. Saaks linnas kokku(millises tahes) kimaks ringi, kõvasti kimaks ringi. Siis võtaks söögid joogid, kihutaks läbi linna puhkemajja ja paneks seal pead kokku ning arutaks edasisi arenguplaane väikese õllega.:)
125 ccm-l sõidavad tavaliselt ikkagi inimesed vanuses 16-18. Selles vanusevahemikus on minu teada alkohol keelatud ja eriti veel siis, kui sõidad ringi. No nii ikka ka ei tohi. :evil:

Aga noh reeglid ongi rikkumiseks :ner: Aga tsikli selga ikka ei istu promillise peaga.

direktor

Ega keegi ei räägigi purjus peaga sõitmisest. :lol:
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Kui mingi julm jooma värk peaks tulema, siis mina kohale küll ei tule. Lihtsalt õhtul lõkke ääres, seal ÜKS õlle-nuh seda võib ikka :wink: (pole lihtsalt jooma mees ja ei meeldi siuksed asjad eriti).
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Äkki mõeldakse, et puhkemajja jäetakse ööbima pärast õlut :D

Tglt värske õhk ilus suvine taevas tähed säravad keegi paneb pillile hääled sisse (muusikainstrumendile) ja siis läheb laul lahti. Minuarust oleks selline palju parem mõte, sest sellest linna õhust kopp ees ja tahaks ikkagi värskes õhus suvisel ööl juttu puhuda ilusa lõkkeleegi taustal :D ;)
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Kah idee, nagu whitebalance üttles, et kidra või midagi kaasa ja niisama õhtul lõke ja tähis taevas :) . Kui asi peaks siin Pärnu pool toimuma, siis ma võin kevadel koha ära orgunnida, aga võib ka mujal asja teha ei pea just Pärnu kandis.(siin muidu Pärnust veits Tallinna poole on väga ilus koht jõe ääres Uueda turismitalu) :wink:

vaino91

Lugemata postitus Postitas vaino91 »

Kui minna, siis ikka loodusesse minu arvates. Kuhugi järve/jõe äärde telkima või mõnda puhkemajja kuskil looduskaunis kohas. Istuks õhtul lõkke ääres, sussutaks tulel saslõkki ja arutaks tulevikuplaane. Vat minule meeldiks sedasi :bsmile:

direktor

Ilma grilli ja õluta ja lõkketa ei ole õige jah.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Keda huvitab, siis niisama räägin Uueda talust (see lihtsalt üks võimalus, ei pea seal tegema aga annan lihtsalt infot, et siin on siuke koht-ehk lihtsalt infoks. :) Kindlasti on veel paremadi kohti.) Olen, siis ise seal ühe öö veetnud ja väga broo koht on. Seal teeb jõgi siukse hobuseraua kujulise pööörde ja see värk asubgi siis seal "hobuseraua" sees. Selle nö. raua tagumises otsas on siis mingi väga äge talu majake ja veel mingi palk maja aga see veitsa liiga kallis. Põhiline on, siis selle hobuseraua sees mõnus, meeletult suur niidetud muru plats. Seal keskel on isegi võrgu plats, See on siis kahe palgi vahele võrk tõmmatud. Seal jõe ääres saab telkida, rattad parkida, lõket teha, seal suur külakiik millega väga äge kiikuda :) . Päikese loojangust on seal ikka super vaade. Seal maja ei tasu rentida see läheb ikka nati üle 1000eeku aga telgiga saab suht odavalt pundi peale hakkama. Link on www.uueda.ee . Kes tahab infot või pilte näha seal õhtust millal mina olin, siis es :wink: aga jätke meelde see on üks võimalus ei pea seal tegema. Pakkuge ka kohti välja... Aga minu kommentaarid on need, et asi suht looduses ja väga super koht.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Üks koht oleks veel välja pakkuda..
Matsimäe-lõkkeplats olemas,rabajärv,välikäimla..
Mulle meeldiks selline vabas looduses olemine rohkem kui ntx kuskil kämpingus..
Ja siis teine koht mis ma välja pakuksin oleks Vana-Veski puhkemaja.
Mõtlesin just neid,sest nad asuvad kesk-eestis ja kõigil pea sama pikk tee tulla..
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Uuedal ongi see plus, et asi suht vabas looduses, et ei ole kämpingu moodi. Aga ivar äkki saad mõne lingi ka nendest kohtadest üles visata.
Viimati muutis Len, 11 Mär 2006, 20:23, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Mine “Üritused”