Kaelase Kooli Üritus vol. 3

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Teeks siis korra veel teemale up-up!!! Kas on pilt ees enam-vähem, palju on Tallinna poolt tulijaid. Restorani tädid tahtsivad teada, mitmele (umbeski) kohad panna üritusejärgseks tagasihoidlikuks õhtusöögiks. Ise arvan P-Jaagupi lähiümbrusest ning suvepealinnast kokku umbes 20 ratast tulevat.
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

davidsoniharald vabandab nüüd sügavalt ja teatab, et tõenäoliselt ei saa kahjuks osa võtta.

Tahaks küll ja kohe väga, oligi plaanitud suve viimaseks ürituseks. Aga kahjuks isiklikel põhjustel ei saa osaleda. :oops: :(
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Niih...on Pärnu poolt tulijaid?, et võiks linnapiiril kuskil koguneda ja siis teele asuda :?: :roll: Muidugi kui vihmane ilm, siis jama :( ...
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

pritsu kirjutas:
Tallinna poolt tulijad, lepiks kokku siis koha ja aja?
Pane kongkreetne aeg ja koht paika, eks siis sinna tuleme. Sobilik oleks kuskile laagri kanti, et sealt väga hea minna.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

ZharK oleks tulija, kui keegi saaks transporti pakkuda (kiiver ja muu riietus olemas, olemas ka tagaistmel söidu kogemused). olen valmis kütteosas traanspordiosutajat toetama.
Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

HannesN kirjutas:
Pane kongkreetne aeg...
Konkreetne on siiski eesti keeles.

:wink:

Aga kas mina olen pime või oskab keegi mulle mingisuguse alguskellaaja ka sellele üritusele öelda?
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

Karupoiss kirjutas:
HannesN kirjutas:
Pane kongkreetne aeg...
Konkreetne on siiski eesti keeles.

:wink:

Aga kas mina olen pime või oskab keegi mulle mingisuguse alguskellaaja ka sellele üritusele öelda?
Ära nüüd kuri ole, kirjavigu tuleb!!!

Aga alguskellaaja võiks küll kuskile märkida.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Teema algataja
tali

Kes on alguseset peale teemat jälginud, see teab, et kl. 16.30 oleme pärnakatega Halinga Alexela tanklas ja sealt edasi 16.45 Libatse kaupluse ees (Tallinnast 95 km) kohtume Tallinna poolt tulijatega. Siis juba koos Kaelas Kooli juurde, mis asub trassist 5 km kaugusel. Paraadi ees sõidab tsikliga politseionu. Ürituse alguse kellaaeg 17.00. Kohtumiseni!

Tambet aka tali
53 464 339
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

Tallinnlased ja selle ümruses elavad bikerid!

Kuna keegi ei ole kogunemise aega ja kohta pakkunud teen seda ise, et koguneks siis laagri statoilis kell 15.45. Tallinna poolt tulles jääb siis paremat kätt. Sealt peaks ilust siis sinna Libatse kaupluse juurde jõudma(16.45).
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Pärnu poolt tulijatele, et kes tahab kampa lüüa, siis stardin umbes 15:45-15:55 ehitajatee ja tln maantee nurga peal olevast olerexsist. :!:
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

COUPR

Lugemata postitus Postitas COUPR »

Reaalne oleks Tallinna omadel koguneda 15.30 8) ja startida kogu grupiga 15,45 :wink:
(moon) See puhtalt minu arvamus.
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

COUPR kirjutas:
Reaalne oleks Tallinna omadel koguneda 15.30 8) ja startida kogu grupiga 15,45 :wink:
(moon) See puhtalt minu arvamus.
Ma ise mõtlesin sama, et kui rahvale sobib siis laagri statoilis saaks kokku.
Kasutaja avatar

andre460
Tsikkel: BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas andre460 »

Tere! Paneks siis Tallinnast startijaile ajaks, kogunemine 15:30 Laagri Statoilis. :D

zhark
Tsikkel: 2 ratta ja pedaalidega vokk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas zhark »

kas keegi teist hääletaja vötax peale tallinnast laagrist? kogu söiduks vajalik riietusepoolne osa on endal olemas.
Ride And Die, But Do It Young
5293 569
Pilt
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

zhark küsi andre460 või COUPR käest, neil võimsad tsiklid. Ma ise võtaks, kui ei oleks seda 125ccm pöristajat.

Joseph

Lugemata postitus Postitas Joseph »

Kallid bikerid, kui Te tahate olla 16.45 Libatses, siis mina soovitaksin startida 15.30 (mitte koguneda) Laagrist, ja seda eriti juhul, kui mõnel sutsu nõrgem pill istumise all. Pidage meeles seda, et lapsed ootavad Teid ning ei ole ilus hiljaks jääda + kindlasti tahab keegi enne veel ka suitsu teha ning seda Kaelasel teha ei tohi.

Sorry kui liiga planeerimisena tundub...
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

viisin nänni Tartsi kätte ära :)

edu

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

COUPR

Lugemata postitus Postitas COUPR »

Josephil õigus - kes suitsetab,kes limab mööda teed :D (sorry)jne.

:?: Tulek endal veel lahtine!
Eelmise aasta ´`naelkumm´` ka ravitud :!:

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Motopaks kirjutas:
Nänn on vastu võetud.
Tali, sinu kurvastusega pean nentima, et kleepsud on otsas ja seega ma neid kahjuks ei too.
Kasutaja avatar

Teema algataja
tali

Tarts kirjutas:
Motopaks kirjutas:
Nänn on vastu võetud.
Tali, sinu kurvastusega pean nentima, et kleepsud on otsas ja seega ma neid kahjuks ei too.
Pole hullu, jään elama. :-) Peaasi, et ise kõik olemas olete.
Kasutaja avatar

Teema algataja
tali

Kellel vähegi võimalik, palun võtke teine kiiver kaasa.

Koit46

Lugemata postitus Postitas Koit46 »

Len tulen koos sinuga. Pärnust koos minuga veel kaks ratast.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Nonii.
Käidud. Ja enneolematult palju oli rattaid kohal!
Ilmaga küll eriti ei vedanud kuid see eest oli laste ettevalmistused viimase peal. Oli näha, et nad on kõvasti vaeva näinud! Kohal oli selgelt tõusev täht rockmuusika taevas kes esitas rocki raudvara, tantsutüdrukute eliit erinevate kavadega ja breakdance poisid kes suutsid nii mõnigi kord üllatada. Maha sai peetud mitmevõistlused ratturite ja kooliõpilaste vahel ning veetud köit. Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta :) ) ja köieveos andis ratturitele kindla eelise kõvasti treenitud lenksuhaare. Samas tuleb tunnistada, et kui ratturid ei oleks köieveos oma ridu eluskaaluga tublisti täiendanud, oleks lapsed võitnud. Kuid vaatamata sellele, said kõik lapsed kes võistlemises osalesid omale mõne biker.ee meene, kas siis särgi või märgi, rätiku või pibo. Something. Ja siis tuli loomulikult kõige rohkem oodatud hetk - algas laste ratastega sõidutamine. Viimaste silmasära tegi ka vihmahalli ilma oluliselt valgemaks. Ja kõik see kokku tegi tuju nii heaks, et vaatamata paduvihma hoogudele tagasiteel nautisin ma igat sõidetud meetrit.
Igatahes, Tali, tubli asja oled käima lükanud ja selle eest Sulle minu sügav kummardus.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Üritus oli super. Lõpu poole keeras jah ilm ära, aga väga hullu polnd. Sai rattaid kah kokku lugeda :) , algul oli 45, aga pärast poole tiksus juurde, nii et umbes 50 ratast oli ära. Köie vedu oli viimasepeal :lol: Ei igati kõva üritus, jäin väga rahule, lastel oli kah väga lõbus :) Järgmine aasta jälle siis...
Kasutaja avatar

Võnnu
Kontakt:

Ütleks isegi, et väga hästi õnnestunud üritus. Olenemata ilmast läks kõik ilusti. Loodan, et järgmine aasta toimub uuesti ja saaks võimsama tsikliga tulla, et ka lastele sõitu teha. Kõievedu oli väga lahe.

Eriti tahaks tänada seda honda cbr meest kes minuga viitsid sinna kohale sõita. Et kui sa loed seda foorumit võta ühendust ja ma teen õlled välja. :D

mart665
Tsikkel: Honda vfr 800 fi

Lugemata postitus Postitas mart665 »

Üritus oli väga tore , ning lapsed olid tõesti tõsiselt valmistunud. Südamega! Kümme punkti! Pole kunagi kahjuks ise ühelgi kokkutulekul käinud ning seega selline hulk mootorrattaid oli mulle suureks üllatuseks/elamuseks, mis siis veel lastest rääkida :wink: :D Ja muidugi see, kuidas lapsed sõites kinni hoidsid.......... Niiiiiiiiiiii tugevasti pigistasid........ See oli hea tunne. Igatahes järgmine aasta üritan kindlasti kohal olla.

kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Suured tänud laheda vastuvõtu eest ka meiekandi mülkade poolt!
Kasutaja avatar

m6mmik
Tsikkel: Honda XRV 750 Africa Twin
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas m6mmik »

viis pluss :)
Twinnipoeg Puhh :)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Oli meeldiv jällegi jõnglasi rõõmustada, järgmine aasta jälle :)
Ning tore oli leida enda pilt seinalt seoses eelmise aasta sama üritusega.
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

Tarts kirjutas:
Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta :) )
No kuule Tarts, korv oli ainuke, mis mul välja tuli enam-vähem, tõsi vabavisked pole mulle treeningutel kunagi meeldinud :D :D .Täpsemat sihtimist segas vaid nahkkombe seljas, mis oli küll nende vaablaste kaitseks selga jätnud.

Aga ühinen teistega ja tänusõnad Talile.
Lapsed ei saanud vist terve öö magada - nii elevil olid nad tõenäoliselt veel kogemustest. Aga ka nemad vajad päikest. :D :wink:
http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”