Kaelase Kooli Üritus vol. 3
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1404
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Teeks siis korra veel teemale up-up!!! Kas on pilt ees enam-vähem, palju on Tallinna poolt tulijaid. Restorani tädid tahtsivad teada, mitmele (umbeski) kohad panna üritusejärgseks tagasihoidlikuks õhtusöögiks. Ise arvan P-Jaagupi lähiümbrusest ning suvepealinnast kokku umbes 20 ratast tulevat.
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Pane kongkreetne aeg ja koht paika, eks siis sinna tuleme. Sobilik oleks kuskile laagri kanti, et sealt väga hea minna.pritsu kirjutas:Tallinna poolt tulijad, lepiks kokku siis koha ja aja?
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
-
- Kontakt:
Ära nüüd kuri ole, kirjavigu tuleb!!!Karupoiss kirjutas:Konkreetne on siiski eesti keeles.HannesN kirjutas:Pane kongkreetne aeg...
![]()
Aga kas mina olen pime või oskab keegi mulle mingisuguse alguskellaaja ka sellele üritusele öelda?
Aga alguskellaaja võiks küll kuskile märkida.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
-
Kes on alguseset peale teemat jälginud, see teab, et kl. 16.30 oleme pärnakatega Halinga Alexela tanklas ja sealt edasi 16.45 Libatse kaupluse ees (Tallinnast 95 km) kohtume Tallinna poolt tulijatega. Siis juba koos Kaelas Kooli juurde, mis asub trassist 5 km kaugusel. Paraadi ees sõidab tsikliga politseionu. Ürituse alguse kellaaeg 17.00. Kohtumiseni!
Tambet aka tali
53 464 339
Tambet aka tali
53 464 339

-
- Kontakt:
Tallinnlased ja selle ümruses elavad bikerid!
Kuna keegi ei ole kogunemise aega ja kohta pakkunud teen seda ise, et koguneks siis laagri statoilis kell 15.45. Tallinna poolt tulles jääb siis paremat kätt. Sealt peaks ilust siis sinna Libatse kaupluse juurde jõudma(16.45).
Kuna keegi ei ole kogunemise aega ja kohta pakkunud teen seda ise, et koguneks siis laagri statoilis kell 15.45. Tallinna poolt tulles jääb siis paremat kätt. Sealt peaks ilust siis sinna Libatse kaupluse juurde jõudma(16.45).
-
- Kontakt:
Ma ise mõtlesin sama, et kui rahvale sobib siis laagri statoilis saaks kokku.COUPR kirjutas:Reaalne oleks Tallinna omadel koguneda 15.30ja startida kogu grupiga 15,45
![]()
See puhtalt minu arvamus.
-
- Kontakt:
zhark küsi andre460 või COUPR käest, neil võimsad tsiklid. Ma ise võtaks, kui ei oleks seda 125ccm pöristajat.
Kallid bikerid, kui Te tahate olla 16.45 Libatses, siis mina soovitaksin startida 15.30 (mitte koguneda) Laagrist, ja seda eriti juhul, kui mõnel sutsu nõrgem pill istumise all. Pidage meeles seda, et lapsed ootavad Teid ning ei ole ilus hiljaks jääda + kindlasti tahab keegi enne veel ka suitsu teha ning seda Kaelasel teha ei tohi.
Sorry kui liiga planeerimisena tundub...
Sorry kui liiga planeerimisena tundub...
-
Pole hullu, jään elama.Tarts kirjutas:Nänn on vastu võetud.Motopaks kirjutas:viisin nänni Tartsi kätte ära
Tali, sinu kurvastusega pean nentima, et kleepsud on otsas ja seega ma neid kahjuks ei too.

Nonii.
Käidud. Ja enneolematult palju oli rattaid kohal!
Ilmaga küll eriti ei vedanud kuid see eest oli laste ettevalmistused viimase peal. Oli näha, et nad on kõvasti vaeva näinud! Kohal oli selgelt tõusev täht rockmuusika taevas kes esitas rocki raudvara, tantsutüdrukute eliit erinevate kavadega ja breakdance poisid kes suutsid nii mõnigi kord üllatada. Maha sai peetud mitmevõistlused ratturite ja kooliõpilaste vahel ning veetud köit. Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta
) ja köieveos andis ratturitele kindla eelise kõvasti treenitud lenksuhaare. Samas tuleb tunnistada, et kui ratturid ei oleks köieveos oma ridu eluskaaluga tublisti täiendanud, oleks lapsed võitnud. Kuid vaatamata sellele, said kõik lapsed kes võistlemises osalesid omale mõne biker.ee meene, kas siis särgi või märgi, rätiku või pibo. Something. Ja siis tuli loomulikult kõige rohkem oodatud hetk - algas laste ratastega sõidutamine. Viimaste silmasära tegi ka vihmahalli ilma oluliselt valgemaks. Ja kõik see kokku tegi tuju nii heaks, et vaatamata paduvihma hoogudele tagasiteel nautisin ma igat sõidetud meetrit.
Igatahes, Tali, tubli asja oled käima lükanud ja selle eest Sulle minu sügav kummardus.
Käidud. Ja enneolematult palju oli rattaid kohal!
Ilmaga küll eriti ei vedanud kuid see eest oli laste ettevalmistused viimase peal. Oli näha, et nad on kõvasti vaeva näinud! Kohal oli selgelt tõusev täht rockmuusika taevas kes esitas rocki raudvara, tantsutüdrukute eliit erinevate kavadega ja breakdance poisid kes suutsid nii mõnigi kord üllatada. Maha sai peetud mitmevõistlused ratturite ja kooliõpilaste vahel ning veetud köit. Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta

Igatahes, Tali, tubli asja oled käima lükanud ja selle eest Sulle minu sügav kummardus.
Üritus oli super. Lõpu poole keeras jah ilm ära, aga väga hullu polnd. Sai rattaid kah kokku lugeda
, algul oli 45, aga pärast poole tiksus juurde, nii et umbes 50 ratast oli ära. Köie vedu oli viimasepeal
Ei igati kõva üritus, jäin väga rahule, lastel oli kah väga lõbus
Järgmine aasta jälle siis...

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
-
- Kontakt:
Ütleks isegi, et väga hästi õnnestunud üritus. Olenemata ilmast läks kõik ilusti. Loodan, et järgmine aasta toimub uuesti ja saaks võimsama tsikliga tulla, et ka lastele sõitu teha. Kõievedu oli väga lahe.
Eriti tahaks tänada seda honda cbr meest kes minuga viitsid sinna kohale sõita. Et kui sa loed seda foorumit võta ühendust ja ma teen õlled välja.
Eriti tahaks tänada seda honda cbr meest kes minuga viitsid sinna kohale sõita. Et kui sa loed seda foorumit võta ühendust ja ma teen õlled välja.

Üritus oli väga tore , ning lapsed olid tõesti tõsiselt valmistunud. Südamega! Kümme punkti! Pole kunagi kahjuks ise ühelgi kokkutulekul käinud ning seega selline hulk mootorrattaid oli mulle suureks üllatuseks/elamuseks, mis siis veel lastest rääkida
Ja muidugi see, kuidas lapsed sõites kinni hoidsid.......... Niiiiiiiiiiii tugevasti pigistasid........ See oli hea tunne. Igatahes järgmine aasta üritan kindlasti kohal olla.

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
No kuule Tarts, korv oli ainuke, mis mul välja tuli enam-vähem, tõsi vabavisked pole mulle treeningutel kunagi meeldinudTarts kirjutas:Mitmevõistluse võitsime tänu juhusele (ratturid said juhuslikult palliga korvile pihta)

Aga ühinen teistega ja tänusõnad Talile.
Lapsed ei saanud vist terve öö magada - nii elevil olid nad tõenäoliselt veel kogemustest. Aga ka nemad vajad päikest.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.