III aastapäeva video
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Niikaua kui credo selle kuskile normi kohta üles saab, tegin igavusest torrenti sellest asjast.
http://piip.ee/bikeree_III_2005.iso.torrent
Kui keegi ei tea, kuidas torrent toimib, siis on see lihtne.
Lähed http://www.bittorrent.com/
Tõmbad sealt programmi. Installid ära. Siis klikid *.torrent failile ja edasine peaks juba lihtne olema.
Palun, kui te tõmbate mult faili ja selle kunagi kätte saate, siis ärge pange torrentiprogrammi kinni, jagage seda faili ka teistele, kui vähegi võimalik.
Lahe oleks, kui viitsiksite jagada faili vähemalt 100%, nagu mina nüüd üritan teha.
Nüüd see jama osa - mul on upload 400Kbit/sec ehk 50KB.
Sellest jamast osast hea osa on see, et kui keegi teine ka midagi on saanud, siis sinna liitub tema upload jne... ehk siis mida rohkem rahvast korraga tõmbab, seda kiiremini järgmised saavad jne...
Kui keegi ei tea, kuidas torrent toimib, siis on see lihtne.
Lähed http://www.bittorrent.com/
Tõmbad sealt programmi. Installid ära. Siis klikid *.torrent failile ja edasine peaks juba lihtne olema.
Palun, kui te tõmbate mult faili ja selle kunagi kätte saate, siis ärge pange torrentiprogrammi kinni, jagage seda faili ka teistele, kui vähegi võimalik.
Lahe oleks, kui viitsiksite jagada faili vähemalt 100%, nagu mina nüüd üritan teha.
Nüüd see jama osa - mul on upload 400Kbit/sec ehk 50KB.
Sellest jamast osast hea osa on see, et kui keegi teine ka midagi on saanud, siis sinna liitub tema upload jne... ehk siis mida rohkem rahvast korraga tõmbab, seda kiiremini järgmised saavad jne...
-
- Kontakt:
Anyway, thanks to F'lar, asi töötab.
Mul algul ruuter oli valesti konfitud.
Tõmmake see fail uuesti ja kirjutage vana üle, kes te ennem selle tirisite.
Muutsin trackeri ära:
toimib nüüd
ja olge siis abivalmid sharema seda asja eks...
ning kui vahepeal kiirus üsna aeglaseks läheb, siis on see sellest, et esimene seedija (ehk siis mina) pole veel jõudnud tervet faili välja jagada ja siis kogu kamp jagab seda minu 50KB/s.... aga see läheb paremaks täpselt selleks hetkeks, kui mul on 100% välja jagatud ja teised ka oma aknakesi lahti hoiavad... no ehk homme õhtuks. kannatust siis veitsa
p.s. Credo, kui sa muudmoodi ei saa, siis võta seesama torrent ja lase käima ning suuna see enda iso faili peale, siis on peale minu veel üks, kellel on 100% torrentit anda. mudu kõik istuvad mu 50kb otsas
Mul algul ruuter oli valesti konfitud.
Tõmmake see fail uuesti ja kirjutage vana üle, kes te ennem selle tirisite.
Muutsin trackeri ära:
toimib nüüd
ja olge siis abivalmid sharema seda asja eks...

ning kui vahepeal kiirus üsna aeglaseks läheb, siis on see sellest, et esimene seedija (ehk siis mina) pole veel jõudnud tervet faili välja jagada ja siis kogu kamp jagab seda minu 50KB/s.... aga see läheb paremaks täpselt selleks hetkeks, kui mul on 100% välja jagatud ja teised ka oma aknakesi lahti hoiavad... no ehk homme õhtuks. kannatust siis veitsa

p.s. Credo, kui sa muudmoodi ei saa, siis võta seesama torrent ja lase käima ning suuna see enda iso faili peale, siis on peale minu veel üks, kellel on 100% torrentit anda. mudu kõik istuvad mu 50kb otsas

Viimati muutis Piipz, 16 Dets 2005, 01:50, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
clemm - tavaliselt sa tirid torrentist mingit pirafilmi või muusikat, mille downloadijad ei raatsi seda asja ise välja shareda, sellest ka aeglane download. kui kogu see kamp, (hetkel 18 inimest) kes mult praegu tõmbab, endal uploadi lahti jätab, siis peaks ka teised normaalsemalt asja kätte saama. põhimõtteliselt täna õhtuks peaks olema 100% mu fail laiali saadetud aga ma veel õhtul seda kinni ei pane, sest niikuinii astub keegi vahelt ära ja siis jääb mõnel mingi osa saamata.
Väike õpetus neile kellel puudub võimalus kirjutada see fail DVD peale. või kes ei oska lihtsalt.
1) Lähete siia:
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/downloa ... ry&catid=5
2) Tõmbate sealt Daemon Tools nimelise programmi DAEMON Tools 4.00.
3) Installite ära (jätke meelde et seda Search Bar asja ei installiks, võtke see linnuke maha)
4) restart
5) teile tekkis my computeri alla virtuaalne dvd rom. selleks et sinna "plaat" panna, vaadake punkt 5
5) nüüd tekkis system traysse daemon toolsi ikoon. sealt panete "mount image" ja annate selle *.iso faili talle kätte. ning voila - teie virtuaalse dvd romi sees on virtuaalne plaat. nüüd pole muud vaja, kui mingit programmi, mis dvd filme näitab (power-dvd jne)
Väike õpetus neile kellel puudub võimalus kirjutada see fail DVD peale. või kes ei oska lihtsalt.
1) Lähete siia:
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/downloa ... ry&catid=5
2) Tõmbate sealt Daemon Tools nimelise programmi DAEMON Tools 4.00.
3) Installite ära (jätke meelde et seda Search Bar asja ei installiks, võtke see linnuke maha)
4) restart
5) teile tekkis my computeri alla virtuaalne dvd rom. selleks et sinna "plaat" panna, vaadake punkt 5
5) nüüd tekkis system traysse daemon toolsi ikoon. sealt panete "mount image" ja annate selle *.iso faili talle kätte. ning voila - teie virtuaalse dvd romi sees on virtuaalne plaat. nüüd pole muud vaja, kui mingit programmi, mis dvd filme näitab (power-dvd jne)
panen mina hommikul tõmbama ja näen ilusaid kiiruseid sinna 130 kanti. lähen magama, et pärast vaadata...näe arvuti vanapaha on endal aku juhtme tagant ära visanud. no olgu panen nüüd siis uuesti tõmbama kiirus ainult 30...huvitav milles asi? share'ijaid peaks ju veel rohkem olema?
Vahest sõidan ja teen asju.
Need kiirused kõiguvad päris kõvasti.piret kirjutas:panen mina hommikul tõmbama ja näen ilusaid kiiruseid sinna 130 kanti. lähen magama, et pärast vaadata...näe arvuti vanapaha on endal aku juhtme tagant ära visanud. no olgu panen nüüd siis uuesti tõmbama kiirus ainult 30...huvitav milles asi? share'ijaid peaks ju veel rohkem olema?
Mul tuleb ka 15kb/s kuni 140kb/s

-
- Kontakt:
Piret, see ongi torrenti teema.
Torrent jaotab faili osadeks. Ja siis kasutajad hakkavad seda tirima. Kuid iga kasutaja ei hakka seda faili otsast tirima, vaid suvalistest kohtadest. Ning siis need kohad, mis kasutajal käes on, lähevad väljajagamisele järgmistele.
Torrenti puhul on selline asi näiteks võimalik, et 100% faili on mööda erinevaid kasutajaid laiali nii, et ühelgi pole veel terve fail käes.
Praegu ei ole veel 100% faili mööda kasutajaid laiali, sest minu masinast pole veel kõik väljunud. Kui mu masinast on kõik "bitid" ehk osad väljas, siis läheb lihtsamaks.
Kõige rohkem tuleb teil loota seda, et keegi, kellel on suurem upload, saab kogu faili kätte.
(praegu on leechijaid umbes 25:P)
Torrent jaotab faili osadeks. Ja siis kasutajad hakkavad seda tirima. Kuid iga kasutaja ei hakka seda faili otsast tirima, vaid suvalistest kohtadest. Ning siis need kohad, mis kasutajal käes on, lähevad väljajagamisele järgmistele.
Torrenti puhul on selline asi näiteks võimalik, et 100% faili on mööda erinevaid kasutajaid laiali nii, et ühelgi pole veel terve fail käes.
Praegu ei ole veel 100% faili mööda kasutajaid laiali, sest minu masinast pole veel kõik väljunud. Kui mu masinast on kõik "bitid" ehk osad väljas, siis läheb lihtsamaks.
Kõige rohkem tuleb teil loota seda, et keegi, kellel on suurem upload, saab kogu faili kätte.
(praegu on leechijaid umbes 25:P)
-
- Kontakt:
mine suvalisse prismasse/selverisse/maksimarketisse. Osta üks dvd-r, näiteks tdk oma. too minu juurde, ma kriban ümbermorris kirjutas:Kui nüüd aus olla siis maitaipa mittekuimidagi mis te räägite ... sellepärast küsin .. kuhu ja millise plaaditooriku ma tooma pean et seda filmi saada???

Asun nõmmel. helista 5130498
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mina tahan kõigepealt kiita piipzi selle üksikasjaliku step-by-step juhise eest, millest oli abi isegi minusugusel blondiinil, kes pole enne kokku puutunud ei torrenti, .iso ega dvd mängimisega.Piipz kirjutas:5) nüüd tekkis system traysse daemon toolsi ikoon. sealt panete "mount image" ja annate selle *.iso faili talle kätte. ning voila - teie virtuaalse dvd romi sees on virtuaalne plaat. nüüd pole muud vaja, kui mingit programmi, mis dvd filme näitab (power-dvd jne)
aga vot just viimasega, millele juhiseid pole, ei saa mu arvut hakkama. pole enne ühtki dvd-d vaadanud ja nüüd tuleb teda õpetada. windows xp kohtub media player 10-ga ja pakuvad kahe peale võimalust 35 taala eest miskeid dvd-vaatamiseks vajalikke juppe osta. ei taha. äkki teate midagi paremat soovitada?
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Soovitan tõmmata sul mõni tasuta DVD player, neid ikka leidub kui netis otsida, üks näiteks on siin: http://www.afterdawn.com/software/video ... lassic.cfm
Ja siin: http://www.cliprex.com/
Ja siin: http://www.cliprex.com/
Käis jälle miski voolutõuge ja hetke seisuga on kohas kus asus träkker ja jäme seeder masinaga lood kehvad, tundub et läks booti ja pole veel võrku tagasi tekkinud. Või on seal võrguseadmetega ikaldus.
Kui masin yles tagasi tuleb, panen träkkeri uuesti käima.
Kui midagi selgub, kriban siia ka.
--
Galen
Galen
Niih, nüüdseks selgunud probleemi esialgne olemus.
Kast on maas kuni homme hommikuni, kuna seal on biosest peale sätitud, et peale voolukatkestust ta voolu taastudes automaatselt käima ei lähe...
Ja kohas, kus ta on, enne homme hommikut sisse ei saa.
Ehk hetkel pakuks, et homme hommikul yheksa paiku lähen lylitan ta sisse tagasi ning orienteeruvalt pool kümme- kümme, peaks olema asi igati töövalmis taas ning torrent alla laetav.
Kui see kedagi lohutab, siis statistika mõttes hetkeks kui kast maha läks oli ta näinud, et video sai terviklikult kätte 42 inimest, ning antud kastist oli videot lahkunud ca 70G jagu.
Kast on maas kuni homme hommikuni, kuna seal on biosest peale sätitud, et peale voolukatkestust ta voolu taastudes automaatselt käima ei lähe...
Ja kohas, kus ta on, enne homme hommikut sisse ei saa.
Ehk hetkel pakuks, et homme hommikul yheksa paiku lähen lylitan ta sisse tagasi ning orienteeruvalt pool kümme- kümme, peaks olema asi igati töövalmis taas ning torrent alla laetav.
Kui see kedagi lohutab, siis statistika mõttes hetkeks kui kast maha läks oli ta näinud, et video sai terviklikult kätte 42 inimest, ning antud kastist oli videot lahkunud ca 70G jagu.
--
Galen
Galen
-
- Kontakt:
sa mõtled et kõik üritused, mis on sellel aastal toimunud, kokku monteerida või misasja?Clemm kirjutas:Mina sain kätte. vaatasin läbi.. väga vinge oli
küsimus.. kas mingit filmijuppi selleaastasest üritustest ka kokku monteeritakse ? tahaks tsikleid sõitmas ka näha. kui juhtub kellelgi selline idee tekkima siis leian vast omaltpoolt 2 Fim rally väikest lõiku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.