III aastapäeva video

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Niikaua kui credo selle kuskile normi kohta üles saab, tegin igavusest torrenti sellest asjast.
http://piip.ee/bikeree_III_2005.iso.torrent

Kui keegi ei tea, kuidas torrent toimib, siis on see lihtne.
Lähed http://www.bittorrent.com/
Tõmbad sealt programmi. Installid ära. Siis klikid *.torrent failile ja edasine peaks juba lihtne olema.

Palun, kui te tõmbate mult faili ja selle kunagi kätte saate, siis ärge pange torrentiprogrammi kinni, jagage seda faili ka teistele, kui vähegi võimalik.
Lahe oleks, kui viitsiksite jagada faili vähemalt 100%, nagu mina nüüd üritan teha.

Nüüd see jama osa - mul on upload 400Kbit/sec ehk 50KB.
Sellest jamast osast hea osa on see, et kui keegi teine ka midagi on saanud, siis sinna liitub tema upload jne... ehk siis mida rohkem rahvast korraga tõmbab, seda kiiremini järgmised saavad jne...
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Mina panin tõmbama igatahes. Hetkel ütleb et Tracker Down.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Anyway, thanks to F'lar, asi töötab.
Mul algul ruuter oli valesti konfitud.
Tõmmake see fail uuesti ja kirjutage vana üle, kes te ennem selle tirisite.
Muutsin trackeri ära:
http://piip.ee/bikeree_III_2005.iso.torrent
toimib nüüd

ja olge siis abivalmid sharema seda asja eks... :)

ning kui vahepeal kiirus üsna aeglaseks läheb, siis on see sellest, et esimene seedija (ehk siis mina) pole veel jõudnud tervet faili välja jagada ja siis kogu kamp jagab seda minu 50KB/s.... aga see läheb paremaks täpselt selleks hetkeks, kui mul on 100% välja jagatud ja teised ka oma aknakesi lahti hoiavad... no ehk homme õhtuks. kannatust siis veitsa :)

p.s. Credo, kui sa muudmoodi ei saa, siis võta seesama torrent ja lase käima ning suuna see enda iso faili peale, siis on peale minu veel üks, kellel on 100% torrentit anda. mudu kõik istuvad mu 50kb otsas :P
Viimati muutis Piipz, 16 Dets 2005, 01:50, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

clemm - tavaliselt sa tirid torrentist mingit pirafilmi või muusikat, mille downloadijad ei raatsi seda asja ise välja shareda, sellest ka aeglane download. kui kogu see kamp, (hetkel 18 inimest) kes mult praegu tõmbab, endal uploadi lahti jätab, siis peaks ka teised normaalsemalt asja kätte saama. põhimõtteliselt täna õhtuks peaks olema 100% mu fail laiali saadetud aga ma veel õhtul seda kinni ei pane, sest niikuinii astub keegi vahelt ära ja siis jääb mõnel mingi osa saamata.

Väike õpetus neile kellel puudub võimalus kirjutada see fail DVD peale. või kes ei oska lihtsalt.

1) Lähete siia:
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/downloa ... ry&catid=5
2) Tõmbate sealt Daemon Tools nimelise programmi DAEMON Tools 4.00.

3) Installite ära (jätke meelde et seda Search Bar asja ei installiks, võtke see linnuke maha)

4) restart

5) teile tekkis my computeri alla virtuaalne dvd rom. selleks et sinna "plaat" panna, vaadake punkt 5

5) nüüd tekkis system traysse daemon toolsi ikoon. sealt panete "mount image" ja annate selle *.iso faili talle kätte. ning voila - teie virtuaalse dvd romi sees on virtuaalne plaat. nüüd pole muud vaja, kui mingit programmi, mis dvd filme näitab (power-dvd jne)

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 21:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

panen mina hommikul tõmbama ja näen ilusaid kiiruseid sinna 130 kanti. lähen magama, et pärast vaadata...näe arvuti vanapaha on endal aku juhtme tagant ära visanud. no olgu panen nüüd siis uuesti tõmbama kiirus ainult 30...huvitav milles asi? share'ijaid peaks ju veel rohkem olema?
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

piret kirjutas:
panen mina hommikul tõmbama ja näen ilusaid kiiruseid sinna 130 kanti. lähen magama, et pärast vaadata...näe arvuti vanapaha on endal aku juhtme tagant ära visanud. no olgu panen nüüd siis uuesti tõmbama kiirus ainult 30...huvitav milles asi? share'ijaid peaks ju veel rohkem olema?
Need kiirused kõiguvad päris kõvasti.
Mul tuleb ka 15kb/s kuni 140kb/s
:)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Piret, see ongi torrenti teema.
Torrent jaotab faili osadeks. Ja siis kasutajad hakkavad seda tirima. Kuid iga kasutaja ei hakka seda faili otsast tirima, vaid suvalistest kohtadest. Ning siis need kohad, mis kasutajal käes on, lähevad väljajagamisele järgmistele.
Torrenti puhul on selline asi näiteks võimalik, et 100% faili on mööda erinevaid kasutajaid laiali nii, et ühelgi pole veel terve fail käes.

Praegu ei ole veel 100% faili mööda kasutajaid laiali, sest minu masinast pole veel kõik väljunud. Kui mu masinast on kõik "bitid" ehk osad väljas, siis läheb lihtsamaks.

Kõige rohkem tuleb teil loota seda, et keegi, kellel on suurem upload, saab kogu faili kätte.

(praegu on leechijaid umbes 25:P)

galen
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas galen »

Piipz kirjutas:
Kõige rohkem tuleb teil loota seda, et keegi, kellel on suurem upload, saab kogu faili kätte.
Jaah, aga jämedama uploadiga koht saab praegu vaid ca 15k/s hommikust saadik :P

dl speed: 14.9 KB/s
ul speed: 583.1 KB/s
sharing: 11.558 (18050.5 MB up / 1561.8 MB down)
--
Galen
Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

Kui nüüd aus olla siis maitaipa mittekuimidagi mis te räägite ... sellepärast küsin .. kuhu ja millise plaaditooriku ma tooma pean et seda filmi saada???
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

morris kirjutas:
Kui nüüd aus olla siis maitaipa mittekuimidagi mis te räägite ... sellepärast küsin .. kuhu ja millise plaaditooriku ma tooma pean et seda filmi saada???
mine suvalisse prismasse/selverisse/maksimarketisse. Osta üks dvd-r, näiteks tdk oma. too minu juurde, ma kriban ümber :)
Asun nõmmel. helista 5130498

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Aga allatõmbamisvõimalus kui kauaks alles jääb. Kas pühapäeval oleks samuti võimalus panna tõmbama ?

galen
Kontakt:

Siller kirjutas:
Aga allatõmbamisvõimalus kui kauaks alles jääb. Kas pühapäeval oleks samuti võimalus panna tõmbama ?
Jah, plaanin seedida veel vähemalt kuni järgmise nädala keskpaigani.
--
Galen
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

Piipz kirjutas:
5) nüüd tekkis system traysse daemon toolsi ikoon. sealt panete "mount image" ja annate selle *.iso faili talle kätte. ning voila - teie virtuaalse dvd romi sees on virtuaalne plaat. nüüd pole muud vaja, kui mingit programmi, mis dvd filme näitab (power-dvd jne)
mina tahan kõigepealt kiita piipzi selle üksikasjaliku step-by-step juhise eest, millest oli abi isegi minusugusel blondiinil, kes pole enne kokku puutunud ei torrenti, .iso ega dvd mängimisega.

aga vot just viimasega, millele juhiseid pole, ei saa mu arvut hakkama. pole enne ühtki dvd-d vaadanud ja nüüd tuleb teda õpetada. windows xp kohtub media player 10-ga ja pakuvad kahe peale võimalust 35 taala eest miskeid dvd-vaatamiseks vajalikke juppe osta. ei taha. äkki teate midagi paremat soovitada?
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Soovitan tõmmata sul mõni tasuta DVD player, neid ikka leidub kui netis otsida, üks näiteks on siin: http://www.afterdawn.com/software/video ... lassic.cfm

Ja siin: http://www.cliprex.com/

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Vaatasin ka ära kõwa üritus :D Ruumikokkuhoiu mõttes tegin sellest ka avi faili 697MB Kui kellelgi huvi ja autorid nõus võin kuhugi üles lükata või plaadile kirjutada.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Aja-ruumi kokkuhoiu mõttes oleks avi väga hea. Kui autoriõigused saad siis anna lase aga üles.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Ma vist kõige hilisem tõmbaja. Nimelt ei saa asja torrentist enam kätte. Kas enam polegi võimalik tõmmata ?

galen
Kontakt:

Siller kirjutas:
Ma vist kõige hilisem tõmbaja. Nimelt ei saa asja torrentist enam kätte. Kas enam polegi võimalik tõmmata ?
Saab ikka, aga kannatust natukene.

Käis jälle miski voolutõuge ja hetke seisuga on kohas kus asus träkker ja jäme seeder masinaga lood kehvad, tundub et läks booti ja pole veel võrku tagasi tekkinud. Või on seal võrguseadmetega ikaldus.

Kui masin yles tagasi tuleb, panen träkkeri uuesti käima.

Kui midagi selgub, kriban siia ka.
--
Galen

galen
Kontakt:

Niih, nüüdseks selgunud probleemi esialgne olemus.

Kast on maas kuni homme hommikuni, kuna seal on biosest peale sätitud, et peale voolukatkestust ta voolu taastudes automaatselt käima ei lähe...
Ja kohas, kus ta on, enne homme hommikut sisse ei saa.

Ehk hetkel pakuks, et homme hommikul yheksa paiku lähen lylitan ta sisse tagasi ning orienteeruvalt pool kümme- kümme, peaks olema asi igati töövalmis taas ning torrent alla laetav.

Kui see kedagi lohutab, siis statistika mõttes hetkeks kui kast maha läks oli ta näinud, et video sai terviklikult kätte 42 inimest, ning antud kastist oli videot lahkunud ca 70G jagu.
--
Galen
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

laske muidugi divx üles, kui võimalik. seda ma siin räägingi, et ma küll proovisin teha aga kuna tegin seda esimest korda, siis ei õnnestunud hästi.
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

Kuna mul kodus upload aeglane ja masinat ööseks käima ei taha jätta siis lükkan divxi homme hommikul ftp.toru.hot.ee poole minema.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans

galen
Kontakt:

Nii, kast sai tagasi üles, varem kui plaanitud.
Keegi hea inimene käis läbi ja vajutas nupule. :D

Seega torrenti download taas töötab igati ja hetkel, et asja tasa teha on masina kogu link mõnda aega torrenti päralt, ei hakanud piirama 600k peale nagu enne.
--
Galen

Clemm

Lugemata postitus Postitas Clemm »

panin ka huvipärast torrnti tõmbama.. ja miz ma näen.. pole elusees nii kiiresti torrentist tulnud.. 300KB/s :D ma loodan et ma nüüd kellelgi mõnda toru umbe ei tõmbanud.
Kasutaja avatar

WsaN

Kas keegi veel tirib ka seda või võib seemendamise ära lõpetada? :D

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 21:55, muudetud 1 kord kokku.

galen
Kontakt:

Põhimõteliselt, kui jussuf viitsib veel seemendada, siis teistel pole ilmselt enam vajadust seda teha.
Jussufiga kahepeale suudame ilmselt piisavalt jämeda toru kokku ajada, et seda naljalt soovijad enam umbe ei tõmba, arvestades et enamus kes on juba soovinud, on asja kätte saanud :)
--
Galen
Kasutaja avatar

WsaN

Okei :)
Mis ma siis oma 10kb/s uploadist ikka piinan :D

Clemm

Lugemata postitus Postitas Clemm »

Mina sain kätte. vaatasin läbi.. väga vinge oli :)

küsimus.. kas mingit filmijuppi selleaastasest üritustest ka kokku monteeritakse ? tahaks tsikleid sõitmas ka näha. kui juhtub kellelgi selline idee tekkima siis leian vast omaltpoolt 2 Fim rally väikest lõiku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Clemm kirjutas:
Mina sain kätte. vaatasin läbi.. väga vinge oli :)

küsimus.. kas mingit filmijuppi selleaastasest üritustest ka kokku monteeritakse ? tahaks tsikleid sõitmas ka näha. kui juhtub kellelgi selline idee tekkima siis leian vast omaltpoolt 2 Fim rally väikest lõiku.
sa mõtled et kõik üritused, mis on sellel aastal toimunud, kokku monteerida või misasja?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”