Pärnu põristajad äkki koonduks 18.00 Porta parklas
Moderaator: Moded
Sõitsin Tallinnast Pärnu laupäeval, 8 oktoober. Kl 17.00 alustasin reisi ja kl 19-21.00 sõitsin juba Pärnus ja mis ma ütlen..
t***! Kui asi niimoodi edasi läheb, siis ma murran nende rollerilaste jalad pooleks! Ja nende vanemate jalad samuti!
t***, sõidavad nagu idikad ja liiklusreeglitest, isegi elementaarsetest, pole õrna aimugi!
Nagu krdi lõunamaade liiklejad rsk!
/Tegelikult on 25% liiklejatest nagu idikad, neist 5% täielikud värdjad, kellele annaks laksust kiivriga nii, et pool aastat ei toimiks/
.. ei .. muidu proovin ikka normaalne inimene olla...
t***! Kui asi niimoodi edasi läheb, siis ma murran nende rollerilaste jalad pooleks! Ja nende vanemate jalad samuti!
t***, sõidavad nagu idikad ja liiklusreeglitest, isegi elementaarsetest, pole õrna aimugi!
Nagu krdi lõunamaade liiklejad rsk!
/Tegelikult on 25% liiklejatest nagu idikad, neist 5% täielikud värdjad, kellele annaks laksust kiivriga nii, et pool aastat ei toimiks/
.. ei .. muidu proovin ikka normaalne inimene olla...
Viimati muutis mufista, 09 Okt 2005, 20:13, muudetud 2 korda kokku.
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 382 korda
- Kontakt:
ot - tänks suitsude eestInterFace kirjutas:ja kommionu vantastiline van-taasia võiks võtta paar vaba päeva ?
se , et mul roller on ei tähenda seda , et ma oleks alaealine . või tähendab ?
viimasel sõidul oli näha päris mitut 20+ , ise 19 ja meie vanim sõitja on 38.
lastemaailm? zukinnisydajahtubära
ot2 - minuarust peaks kommionud hoopis lastemaailma ees kogunema?
Aga antke teada keegi kui sõitma läheb. Üksi ju suht mõtetu mööda linna põristada.Nigga kirjutas:Iga päev on tiirutamine - eeldusel, et ilm on vastavaks ürituseks soodne.Len kirjutas:Kas homme ka kuskil Pärnu sõitjad kokku saavad ja linna peale tiirutama lähevad. Tuleks ka sõitma.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
weidu kirjutas:võiks pärnus pundiga hooaja viimase sõidu teha, tsiklimehed kõik kokku
Minu arvates õige mõte, mul maja juures juba asfalt kuivab ja kui kuueks asfalt päris kuiv siis igatahes ma olen bussijaamas. Tuleb veel keegi?
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.