Õnnetused 2025

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 189 korda

Re: Õnnetused 2025

Lugemata postitus Postitas Krl »

slev kirjutas: Eile, 22:42
zombi kirjutas: Eile, 12:33
Kella 14.35 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pallasti tn 54 juures, kus 23-aastane naine sõitis mootorrattaga Yamaha ja kukkus. Mootorrattur toimetati haiglasse.
Sellel aastal on iga päev õnnetused naistega.
Need naised, kes julgevad tsikliga sõita on kõik kuidagi erilised - vene keeles on hea sõna круто.
Nii palju kui mina neid tean, siis on nad kõik ikka keskmisest ettevaatlikuad ja konservatiivsemad sõitjad. Ei oota nüüd vastuseid, etkeegi teab mõnda, kes paneb hullu... Kindlasti erandeid on jah.
Aga no samas, algaja on algaja, pole seal vahet, kas naine või mees, või kass.

PS.neid enese kassina identifitseerijaid on päris palju. Kõrvu ära mahutama modifitseeritud kiivritega.
Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 89 korda
Tänatud: 232 korda

Lugemata postitus Postitas Ain »

Minuarust on totter arutleda õnnetuste puhul kas tegu oli mehe või naisega... Juht on juht ja sellise erisatamisega tehaks naistele teinekord ülekohtuselt liiga..
Viimati muutis Ain, 21 Mai 2025, 12:57, muudetud 1 kord kokku.
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Kasutaja avatar

Krl
Tsikkel: Welcome to the darkside
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 189 korda

Lugemata postitus Postitas Krl »

Jah. Siin foorumis me sellist rassistlikku suhtumist ei tolereeri.

Ikka mina
Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas Ikka mina »

Krl, päris hea nali :)
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 372 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Ain kirjutas: Täna, 12:08
Minuarust on totter arutleda õnnetuste puhul kas tegu oli mehe või naisega... Juht on juht!
Selle kohta on ju lausa statistikat tehtud. Meestel vähem õnnetusi, aga tagajärjed karmid (kiiruse ületamine, joove jne) ja rohkem naistel, aga pigem plekimõlkimine ja väiksed õnnetused. Surmaga lõppevaid õnnetusi vähem.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 89 korda
Tänatud: 232 korda

Lugemata postitus Postitas Ain »

ranel kirjutas: Täna, 12:57
Ain kirjutas: Täna, 12:08
Minuarust on totter arutleda õnnetuste puhul kas tegu oli mehe või naisega... Juht on juht!
Selle kohta on ju lausa statistikat tehtud. Meestel vähem õnnetusi, aga tagajärjed karmid (kiiruse ületamine, joove jne) ja rohkem naistel, aga pigem plekimõlkimine ja väiksed õnnetused. Surmaga lõppevaid õnnetusi vähem.
Seda küll aga mida see teadmine meile annab? Minuarust pigem tekitab halba fooni naiste suhtes! Naised üldiselt on ju ettevaatlikumad ja hoolivamad.
Teinekord naised on ka ausamad ja julgevad oma eksimust tunnistada... Pigem tuleks naisi tunnustada ja julgustada.
Aga see minu arvamus lihtsalt..
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Ikka mina
Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas Ikka mina »

Mulle tundubet Ain vaidleb praegu iseendaga - kõik mis ülalpool kirjas toetavad ju seisukohta - Naised, nad on asendamatud, austatud ja hoitud (teatud eranditega muidugi :).
Sama ka meeste puhul ja tõesti, kui just voodis pole siis pole ka vahet kas mees või naine :) (teatud eranditega muidugi - puudutab ka mehi :), tähtis et vaated natuke kattuvad ja muidu tore inimene.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”