Väike kompressor tsiklile? Kuskohalt saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Väike kompressor tsiklile? Kuskohalt saab?
Sellise sinise, mis Macintosh'i ühel eespool oleva postituse pildil on, olen ma kunagi läbi ruunanud. Madratsit ei pumbanud, küll aga rehve. Pidas vastu vist umbes 50 rehvitäit. See vedeles mul autos ja kasutasin hädaolukordades, seega oli see seal kokku vist kümmekond aastat. Enamjaolt sai sõpradele-sugulastele rehvipumpamisteenust pakutud. Mootor käib praegugi veel arvatavasti, kui voolu taha panen, aga kompressor kulus lõpuks nii hõredaks, et üle poole baari survet välja enam ei andnud. Voolik murdus kompressori poolt regulaarselt ära, sai noa ja nipukaga teist alailma praavitatud, lõpuks oli üsna lühike jupp alles. Seega hiinakale vähemalt soovitan preventiivselt kvaliteetne voolik külge panna. Nüüd vedeleb see mul juba aastaid kuuris kuskil kolukastis koos teiste huvitavate asjadega, mida kunagi võib tont teab milleks vaja minna. Sest mootor ju töötab.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
Teema algataja - Postitusi: 145
- Tsikkel: Tenere 700 22'
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 6 korda
Võtsin Biltemast mingi odava käki, kakkusin paljaks. Üsna kompaktne. Lülitin kisun ära, otseühendus. Ei tea, kas see tiivik seal kriitiline osa ?

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Tiivik on ilmselt korpuse sisu jahutamiseks, aga kui korpust polegi, siis vast pole vaja. Iseenesest sa võid selle manomeetri ka minema visata kui veelgi ruumi juurde vaja ja kasutada nö pliiats-manomeetrit.
-
Väike junn sai võetud aga kaitsme ajas läbi. Kui kriitiline oleks panna suurema A kaitse?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Mitu amprit läbipõlenud kaitse oli ja mis ahelast sa voolu võtad.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Lihtsalt infurmatsiooniks ning edaspidiseks teadmiseks siis, et tanklapumpadel on täiesti tühja rehvi pumpamiseks nupp

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Ei funganud see nupp, ei ole päris kuu pealt kukkunud. Ta tahab ikkagist mingisugust tagasisurvet, et saaks signaali, et üldse mingi ventiili otsas on. Täiesti tühjalt jalgrattalt seda ei saanud.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
No selle nupuga ei taha ta mitte mingisugust survet, vaid avab solenoidi ja vollast hakkab õhku tulema, isegi siis kui see pole rehvi küljes.
Ma ühes tanklas nägin ka, kuidas vend kleepeka peal seda nuppu "vajutas", ei toiminud samuti
Ma ei väida midagi
Ma ühes tanklas nägin ka, kuidas vend kleepeka peal seda nuppu "vajutas", ei toiminud samuti

Ma ei väida midagi

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
Tenere 700, 22'
Kaitse on 2 A
Hetkel ei olnud kusagilt võtta väiksemat kui 5A. Loodame, et midagi maha ei põle.
Kui suur see halva versiooni tõenäosus olla võib?
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 25 korda
XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690
-
- Tsikkel: CB500T->NC700X->CRF300L
- Tänanud: 26 korda
- Tänatud: 1 kord
Aparaat toimib hästi ja väga lihtne on sellega opereerida. Kasutanud olen seda küll veel vähe(ca 10-15 korda vast) aga siiani on suristanud vaikselt ja täpselt.
-
- Tsikkel: CB500T->NC700X->CRF300L
- Tänanud: 26 korda
- Tänatud: 1 kord
Raske öelda kuna pole seda veel piisavalt kaua omanud, et oskaks mustrit v statistikat välja tuua, kuid laadisin viimati 5p tagasi ja nüüd uuesti laadima pannes näitab, et aku täis
-
- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 25 korda
Töökindel ja üsna kompaktne on eelpool juba viidatud Stop&Go minikompressor.
Kolmas hooaeg pumpan sellega enduroka rehve rehvivahetuse ajal. Korra olen autol ka pidanud õue peal pumpama, et rehviparanduseni jõuda. Kaasas vean seda paagikotis. Toite võtan otse tsikli akult veetud "sigaretisüütajast". Saab ka otse aku klemmidelt krokodillidega või siis saab akult tuua käepärasesse kohta selle vahepistiku suguse pesa.
Kolmas hooaeg pumpan sellega enduroka rehve rehvivahetuse ajal. Korra olen autol ka pidanud õue peal pumpama, et rehviparanduseni jõuda. Kaasas vean seda paagikotis. Toite võtan otse tsikli akult veetud "sigaretisüütajast". Saab ka otse aku klemmidelt krokodillidega või siis saab akult tuua käepärasesse kohta selle vahepistiku suguse pesa.
-
Algne mõte oli saada võimalikult kompaktne ja lollikindel lahendus. Tänaseks päevaks on pm kõik olemas, eeldusega et vahetatud 2A kaitsme asemel istub 5A. Algselt oli sama kujuga nagu see Stop&Go versioon. Aku pealt lahendus kõlab ka nagu ok, üsna kompaktne, aga peab siis aeg ajalt endale meelde tuletama, et pill ka laetud on pärast pikemat seismist.
lidl kompressori on keegi ostnud ja proovinud sellega rehvi pumbata? oleks vaja rajal käimiseks mingit väikest asja ja kuna aku on juba olemas siis see tundub, et võiks idee poolest nagu olla sobilik. aga ei kujuta ette, mis taolise asja performance on...kas näiteks 3bari suudab üldse üles ajada 

-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Mul on omal hawai ekspressist veel sel suvel ostetud pisike 15 eurone käsipump. 3 bar sai sisse lüüa, edasi enam ei suutnud. Tundub parim hinna ja kaalu suhtelt asi, mida turult leida on. Kui vaja, küll siis nutad ja pumpad. Nagunii pumpad piisava ära, et tanklasse saada, sest ega randi peale saamiseks on ikka 5-6 bar vaja. Kompressor lendas ratta pealt minema peale selle ostu.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
Randi peale aitab deodorant/ brake-cleaner/whatever kergesti süttiv aerosool + tikk/välgumihkel (kui keegi veel ei tea ja vaja saada liikuma).
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
rajal olles ja erinevaid rõhkusid proovides käsipumbaga nüüd küll päris kindlasti sussutada ei viitsi...ja ega ausalt öeldes pole nagu väga aegagi. + siis kui on korralik sõiduilm, see tähendab üsna karmi põrgukuumust, nahad seljas ja niigi higistad. hakka veel seal pumpama, no ei
kuskile reisile igaks juhuks kaasa võtmiseks loomulikult on mingi üliminiatuurne ja kerge käsipump ilmselt palju parem variant

kuskile reisile igaks juhuks kaasa võtmiseks loomulikult on mingi üliminiatuurne ja kerge käsipump ilmselt palju parem variant
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Küll rajal mõne päris kompressori ka leiad, mitte ei pea sos asjadega pumpama hakkama.will111 kirjutas: ↑26 Juul 2023, 16:45rajal olles ja erinevaid rõhkusid proovides käsipumbaga nüüd küll päris kindlasti sussutada ei viitsi...ja ega ausalt öeldes pole nagu väga aegagi. + siis kui on korralik sõiduilm, see tähendab üsna karmi põrgukuumust, nahad seljas ja niigi higistad. hakka veel seal pumpama, no ei![]()
http://tsiklireisid.blogspot.com/
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Ei pea sõitma kiviseinaga rehvidega

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Ma tegin ka nii kunagi, vooliku tegin ka veel palju lyhemaks. toitekaablile panin otsa väikesed krokodillid, et saaks otse akule panna. tiiviku saatsin nahh.. Ei usu, et seda on vaja yhe rehvi pumpamisel kusagil. Ja kui vaja siis võin teha pausi ja lasta jahtuda ka.
Ja kõik selle majanduse keerasin kruvidest ka lahti väikseks pusleks, et oleks kompaktsem pakk.
See Sinu oma tundub parem, minu oma oli plastmassist hammakate ja asjadega....
-
Hiljuti pumpasin sellega ühe raske treileri rehvi, mis oli pm juba maa sisse vajunud. Läks aega, aga sain käru liikuma. Tsikli rehvi pumpasin kontrollitud olukorras (alternatiiv kõrval, ei olnud kiire), toimis ka tiptop. Töökindluse suhtes on kaheldav ikkagi. Just siis kui on SOS olukord, kipub tulema üllatusi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.