Vihmariided ja varustus mootorratturile
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Vihmariided ja varustus mootorratturile
Ma hankisin omale suvel sellised, siiani pole vaja läinud, loksuvad niisama kastis kaasas ja ei oska kommenreerida, aga praegusi ilmasid vaadates saan seda lähipäevil teha.
https://moto24.ee/et/vihmavarustus/5240 ... n-2-0.html
https://moto24.ee/et/vihmavarustus/5240 ... n-2-0.html
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
Kondensaat

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 176 korda
- Tänatud: 98 korda
- Kontakt:
Ma uuriks, et mis omaduste poolest need tööpüksid paremad on tsiklisõiduks, kui spetsiaalsed vihmariided. Mul omal pole kumbagi tsiklisõiduks. Lihtsalt tuli tahtmine teada saada.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
-
- Tsikkel: TDM; Honda NC750X
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 9 korda
Minu puhul lihtsalt asukoht, sest Tamrex on Kuressaares olemas ja saab selga proovida koos varustusega. Ega ei teagi kas parem kui spets vihmariided, aga kuna neid siin saada pole ja proovida ei saa.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Mul on matkaspordist pärit pakitavad kilepüksid ja jope. Paari aastase kasutuse järel hakkasid püksid kusagilt jalge vahel või tagumiku pealt kergelt läbi laskma. Vahetasin need järgnevate vastu ja kogu lugu. Samoodi leiad Sportsdirectist Scondico jalgpalluritele mõeldud kileriided vähe tummisemast materjalist. Ühel on vist ka külgede peal pükstel lukud - mugavam ära võtta ja jalga panna. Ja nagu eespool mainitud, siis Scott jalgrattakiled töötavad ka hästi. Need Snickers tööpüksid on selleks otstarbeks, mis sina otsid otstarbetu kulutus.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Naisele said sportdirectist mingid tex vihmapüksid sellised, et saad külgedelt lahti teha ja ei pea saapaid jalast ära kiskuma. Hind oli ka vaid 40 eur kanti.
Võimalik, et meestele ka samasuguseid müügis seal. Ta palju pole saanud küll neid katsetada, aga 400km sõidupäeva olevat kuivaks jäänud.
Võimalik, et meestele ka samasuguseid müügis seal. Ta palju pole saanud küll neid katsetada, aga 400km sõidupäeva olevat kuivaks jäänud.
Sest Eesti motopoodides vähemalt Tartus on valik suht tagasihoidlik. Eriti veel näiteks pükste osas. Ometi see selline asi, mida peaks selga proovima, mitte netist huupi tellima.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Nende "teiste" vihmariietega on see probleem, et pole normaalseid suuruseid, mis täismehele veel varustuse peale läheksid....
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Tsikkel: Scout, ST1100
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 15 korda
Kevadel said ostetud ja mõne korra ka seljas käinud IXS Reflex-ST, kahest osast: Jope ja püksid
Suurus sai võetud sisuliselt sama, mis tavaline sõiduvarustus. Kergelt käib selga ja seljast ära, kuna sees on võrk. Kergema vihmaga läheb selga jope, tugevama vihmaga lisaks püksid ja pärast vihma märjal teel jäävad ainult püksid kuni alt üles pritsib. Külma ilmaga abiks ka tuuletõkke eest. Jopel on äge õhukesest ja venivast materjalist kapuuts, mis käib kiivri alla. Võibolla on paremaid olemas, aga kuna ei tea, siis ei oska ka tahta.
Suurus sai võetud sisuliselt sama, mis tavaline sõiduvarustus. Kergelt käib selga ja seljast ära, kuna sees on võrk. Kergema vihmaga läheb selga jope, tugevama vihmaga lisaks püksid ja pärast vihma märjal teel jäävad ainult püksid kuni alt üles pritsib. Külma ilmaga abiks ka tuuletõkke eest. Jopel on äge õhukesest ja venivast materjalist kapuuts, mis käib kiivri alla. Võibolla on paremaid olemas, aga kuna ei tea, siis ei oska ka tahta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.