Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
JuSS--- kirjutas:matcho kirjutas:kas sa siis pole näinud reklaami kus neeger pesumasinasse visatakse ja välja tuleb valge mees ? (või olid need mudased riided mis sinna visati)
nähtud aga valged riided pole pärast sugugi valged.
Mis sa muretsed, läheva ju kohe mustaks jälle
mx77 kirjutas:JuSS--- kirjutas:matcho kirjutas:kas sa siis pole näinud reklaami kus neeger pesumasinasse visatakse ja välja tuleb valge mees ? (või olid need mudased riided mis sinna visati)
nähtud aga valged riided pole pärast sugugi valged.
Mis sa muretsed, läheva ju kohe mustaks jälle
sai ostetud võistlusteks eraldi riided, ja mõtlesin et äkki saab neid kuidagi ilusatena hoida

-
- Kontakt:
ma olen oma asju Arieliga pesnud, tavalistest pesuvahenditest on see vaieldamatult parim. Äkki mingi Vanishi lisamine aitaks kah, aga pole proovinud.
peitupaik kirjutas:Ehk keegi teab, tunneb kedagi kes müüb viljandist üks 10km eemal tsikli varustust ? Käisin eelmisel suvel tema juures. Leppisin kokku, et hiljem tulen asju ostma, kuid järgmisel päeval hävines mu telefon ja nüüd pole mul tema nubrit ja kahjuks ei tea ta nime. Tean ainult kus ta elab.
Elab loodil
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
peitupaik kirjutas:peitupaik kirjutas:Ehk keegi teab, tunneb kedagi kes müüb viljandist üks 10km eemal tsikli varustust ? Käisin eelmisel suvel tema juures. Leppisin kokku, et hiljem tulen asju ostma, kuid järgmisel päeval hävines mu telefon ja nüüd pole mul tema nubrit ja kahjuks ei tea ta nime. Tean ainult kus ta elab.
Elab loodil
Aga mine siis ukse taha või viska enda number väikese kaaskirjaga tema postkasti. Hooaeg kuuldavasti ka juba täie hooga käimas, hea väljasõit.
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
peitupaik kirjutas:peitupaik kirjutas:Ehk keegi teab, tunneb kedagi kes müüb viljandist üks 10km eemal tsikli varustust ? Käisin eelmisel suvel tema juures. Leppisin kokku, et hiljem tulen asju ostma, kuid järgmisel päeval hävines mu telefon ja nüüd pole mul tema nubrit ja kahjuks ei tea ta nime. Tean ainult kus ta elab.
Elab loodil
Kui elab Loodis ja varustust Saksast toob, siis tean vist, saadan kontakti PS ja uuri järele!
Rotax kirjutas:Kas Windows 7-me peal Androidi appe saab jookustada kuidagi?
Ikka saab: http://www.bluestacks.com/
praegu on pass ja id kaart läbi saamas
uued on taodeldud ja kirjadki kätte saadud, et võib järgi minna
idkaardi valmimisest teadvustavas kirjas on märgitud, et see antakse mulle vana idkaardi ettenäitamisel
ja passi kirjas, et vana passi ettenäitamisel..
Kui vana pass on kadunud (õigemini kurat-teab-kuskohas), kas siis id-kaardiga ei saa mõlemat kätte?
ylari kirjutas:praegu on pass ja id kaart läbi saamas
uued on taodeldud ja kirjadki kätte saadud, et võib järgi minna
idkaardi valmimisest teadvustavas kirjas on märgitud, et see antakse mulle vana idkaardi ettenäitamisel
ja passi kirjas, et vana passi ettenäitamisel..Kui vana pass on kadunud (õigemini kurat-teab-kuskohas), kas siis id-kaardiga ei saa mõlemat kätte?
Ei tea, mina sain vana id-kaardiga mõlemad kätte aga ma ei ta kas Tallinnas kah saab....
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Ega kehtetul dokumendil mingit väärtus pole, tegu ainult reisidokumendiga, kui nad anda ei taha siis teed lihtsalt kaotamise avalduse ja see muutub kehtetuks, kui ta veel kehtib.
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kui mul tekkis mullu suvel järsku vajadus üle piiri minna otsustasin ka lõpuks endale ID kaardi teha. Senini mul seda polnud, pass oli ka mõni päev pärast lubade kätte saamist aegunud. Ei huvitanud see kedagi, öeldi et kui ma olen kodanik saan dokumendi igal juhul ja kätte anti juhiloa näitamise peale ka. Olgugi, et see kirjade järgi isikut tõendav dokument ei ole.

-
- Kontakt:
daub kirjutas:Kui mul tekkis mullu suvel järsku vajadus üle piiri minna otsustasin ka lõpuks endale ID kaardi teha. Senini mul seda polnud, pass oli ka mõni päev pärast lubade kätte saamist aegunud. Ei huvitanud see kedagi, öeldi et kui ma olen kodanik saan dokumendi igal juhul ja kätte anti juhiloa näitamise peale ka. Olgugi, et see kirjade järgi isikut tõendav dokument ei ole.
Juhiload on täitsa isikut tõendav dokument:
§ 2. Isikut tõendav dokument
(1) Isikut tõendav dokument (edaspidi dokument) on riigiasutuse poolt väljaantud dokument, kuhu on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto või näokujutis ja allkiri või allkirjakujutis, kui seadus või selle alusel kehtestatud õigusakt ei sätesta teisiti.
ja
§ 4. Käesolevas seaduses sätestamata dokument
(1) Eesti kodanik või välismaalane võib oma isikut tõendada ka käesolevas seaduses sätestamata kehtiva dokumendiga, kui dokumenti on kantud kasutaja nimi, foto või näokujutis, allkiri või allkirjakujutis ja sünniaeg või isikukood. Alla nelja-aastase Eesti kodaniku ja välismaalase dokumenti ei pea olema kantud fotot või näokujutist. Alla 15-aastase Eesti kodaniku ja välismaalase dokumenti ei pea olema kantud allkirja või allkirjakujutist
renxx9 kirjutas:Kas keegi sellest poest on midagi tellinud?
Leidsin sealt tsiklile rehvi, odavamalt kui Reifendist aga..... müügi kuulutuses polnud kiirusindeksit ja koormusindeksit märgitud. Küsimise peale sain teada, kuid need oli nö madalama kategooria jaoks kui Reifendis. Igalpool mujal on need indeksid ilusti välja toodud, seal ei olnud. Äratas natuke kahtlust kas see mitte nende müügitaktika olegi. Odavamalt pakkuda aga tegelikult, ka natuke kehvem rehv.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
mx77 kirjutas:...
Dokumendid on §2 lõige 2 ära loetletud ja seal juhiluba ei ole. Seega juhiluba ei ole isikut tõendav dokument, lihtsalt sellega võib oma isikut tõendada tänu §4
Nali naljaks, aga ma tean, et pankades tehakse küll vahet. Teatud toimingute jaoks pead isikut tõendama ja teatud toimingute jaoks peab esitama isikut tõendava dokumendi. Nii et mingi vahe on siiski olemas, lihtsalt... milleks?

Olen sealt rehve ostnud ja igati rahule jäänud.
Neil ilusti tel.nr. kodukal kirjas ja alati küsimustele vastused saanud.
renxx9 kirjutas:Kas keegi sellest poest on midagi tellinud?
Kulu kirjutas:renxx9 kirjutas:Kas keegi sellest poest on midagi tellinud?
Leidsin sealt tsiklile rehvi, odavamalt kui Reifendist aga..... müügi kuulutuses polnud kiirusindeksit ja koormusindeksit märgitud. Küsimise peale sain teada, kuid need oli nö madalama kategooria jaoks kui Reifendis. Igalpool mujal on need indeksid ilusti välja toodud, seal ei olnud. Äratas natuke kahtlust kas see mitte nende müügitaktika olegi. Odavamalt pakkuda aga tegelikult, ka natuke kehvem rehv.
Tere
Kui on küsimusi enne ostmist rehvide kohta, siis alati võtke ühendust 55541262/56980900 või info@grip.ee.
Indeksite kohta nii palju, et üritame pakkuda kliendile kõige soodsamat/populaarsemat lahendust tema jaoks.
Antud moodul on arendamisel hetkel.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Rendilepingus on kirjas, et ülesütlemiseks tuleb kirjalikult 2 kuud ette teatada ja et "Teade loetakse kätteantuks, kui see on üleantud allkirja vastu."
Saatsin rentnikuna teisele poolele e-maili "tahan lepingu nr xxx lõpetada." Sain e-mailiga samal päeval vastuse: "Kui Teie soov lõpetamise kohta jääb kehtima, saan lepingu lõpetada alates (kpv. täpselt 2 kuu pärast nagu leping ette näeb)."
Mida see "allkirja vastu" moodsamas praktikas tähendab? Peaksin saatma oma soovi digiallkirjastatult? Nõudma samal moel kinnitatud vastust ka või piisab ka ainult minu kirjast? Vahepeal on nädal mööda läinud ja rendileandja sooviks nüüd minult "korralikku avaldust", et see registreerida (ruudulisse vihikusse kirja panna ) ja siis hakkaks ka etteteatamise aega lugema.
bitter kirjutas:Rendilepingus on kirjas, et ülesütlemiseks tuleb kirjalikult 2 kuud ette teatada ja et "Teade loetakse kätteantuks, kui see on üleantud allkirja vastu."
Saatsin rentnikuna teisele poolele e-maili "tahan lepingu nr xxx lõpetada." Sain e-mailiga samal päeval vastuse: "Kui Teie soov lõpetamise kohta jääb kehtima, saan lepingu lõpetada alates (kpv. täpselt 2 kuu pärast nagu leping ette näeb)."
Mida see "allkirja vastu" moodsamas praktikas tähendab? Peaksin saatma oma soovi digiallkirjastatult? Nõudma samal moel kinnitatud vastust ka või piisab ka ainult minu kirjast? Vahepeal on nädal mööda läinud ja rendileandja sooviks nüüd minult "korralikku avaldust", et see registreerida (ruudulisse vihikusse kirja panna
) ja siis hakkaks ka etteteatamise aega lugema.
Minule tundub, et tuleb koos üleandmise aktiga see paber neile saata...nagu tähitud kirjaga?
Praktika näitab, et igasugu jama võib küll rendilepingusse kirja panna, kuid hiljem kohtus loeb väljakujunenud praktika ja common sense rohkem.
Kõige odavam - lähed avaldusega kohale ja lased alla kirjutada/registreerida, millest 1 eksemplar jääb sulle.
Sama pädev on ka digiallkirjastatud konteiner, kus on olemas vastaspoole allkiri.
Ja peaks olema pädev ka tähitud kiri rendilepingus kirjas olevale kontaktaadressile. Kui tähitud kiri tuleb tagasi, hoiad selle avamata alles.
bitter kirjutas:Rendilepingus on kirjas, et ülesütlemiseks tuleb kirjalikult 2 kuud ette teatada ja et "Teade loetakse kätteantuks, kui see on üleantud allkirja vastu."
Mida see "allkirja vastu" moodsamas praktikas tähendab? Peaksin saatma oma soovi digiallkirjastatult? Nõudma samal moel kinnitatud vastust ka või piisab ka ainult minu kirjast? Vahepeal on nädal mööda läinud ja rendileandja sooviks nüüd minult "korralikku avaldust", et see registreerida (ruudulisse vihikusse kirja panna
) ja siis hakkaks ka etteteatamise aega lugema.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
VÕS § 13 lg 3 Kui lepingus oli ette nähtud, et lepingut muudetakse või leping lõpetatakse teatud vormis, ei või üks lepingupool sellele lepingutingimusele tugineda, kui teine lepingupool võis tema käitumisest aru saada, et pool oli nõus lepingu muutmise või lõpetamisega teistsuguses vormis.
Kõige kindlam siiski käituda nii nagu Mella kirjutas. Topelt või triple ei kärise.
tere!
kas keegi teab kus tln-s veel õhtul, öösel saaks autokumme vahetada

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
cool200 kirjutas:tere!
kas keegi teab kus tln-s veel õhtul, öösel saaks autokumme vahetada
24/7 töötab rehvitöökoda Retke tee ja Tervise tn rismikul. http://goo.gl/maps/qRQfW
PS: Nemad vahetavad rehve, selle kummivahetusega pead kuhugi mujale pöörduma
macintosh kirjutas:cool200 kirjutas:tere!
kas keegi teab kus tln-s veel õhtul, öösel saaks autokumme vahetada24/7 töötab rehvitöökoda Retke tee ja Tervise tn rismikul. http://goo.gl/maps/qRQfW
PS: Nemad vahetavad rehve, selle kummivahetusega pead kuhugi mujale pöörduma
ok-saab tehtud

-
- Kontakt:
Ei osanud kuhugi paigutada seda küsimust, niiet kes juba facebook'is : Eesti Mootorratturite kommuuniga liitunud ?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
minim2gnus kirjutas:Ei osanud kuhugi paigutada seda küsimust, niiet kes juba facebook'is : Eesti Mootorratturite kommuuniga liitunud ?
Mida sa täpselt silmas pead? Mingi viide äkki oleks abiks?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
macintosh kirjutas:minim2gnus kirjutas:Ei osanud kuhugi paigutada seda küsimust, niiet kes juba facebook'is : Eesti Mootorratturite kommuuniga liitunud ?
Mida sa täpselt silmas pead? Mingi viide äkki oleks abiks?
Tõenäoliselt pidas ta silmas seda - http://www.facebook.com/pages/Eesti-Moo ... 07?fref=ts
Lisaks on veel http://www.facebook.com/groups/142902835775366/
ja see http://www.facebook.com/groups/340517339337689/
Kindlasti on neid veel
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Ise pole ma ühegi kommuuni liitunud aga spämmi saan samamoodi, nagu oleks.
Ilmselt näoraamat vaatab sõbralisti eelistusi ja topib neid mulle ka. Ei ole üldse teretulnud, mulle ühest kommuunist (sellest siin) täiesti piisab. Aga näe, silmakirjalik olen ikka, sest näoraamatu kontot kustutada ikka ei raatsi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Ok arusaadav. Neid on tõesti veel ...
http://www.facebook.com/mootorratturid
http://www.facebook.com/EestiMootorratturidEuroopas
http://www.facebook.com/estonianbikers
Sisuliselt ei ole tegu ju kommunidega klassikalises mõttes vaid pigel lehekülgedega mis jagavad lihtsalt infot. Käesolev foorum on kommuuni tunnustega. Kõige rohkem kommuuni moodi on FB'st vast Eesti Motomehed.