Linke, pilte ja videosid

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas sepp »

Pilt

Pilt

Kasutaja avatar

FirePlay
Tsikkel: Jah
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas FirePlay »

Tom kirjutas:

oh, im so sorry ja seda nii röömsalt nagu see ratas poleks midagi väärt :evil: tyrbel küll, avagu oma silmad rsk :!:

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

GKK

Lugemata postitus Postitas GKK »

FirePlay kirjutas:
Tom kirjutas:

oh, im so sorry ja seda nii röömsalt nagu see ratas poleks midagi väärt :evil: tyrbel küll, avagu oma silmad rsk :!:

noo, ma usun, et sellest rattast täiesti suva, peamine ikka, et inimene terveks jäi..

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

GKK kirjutas:
FirePlay kirjutas:
Tom kirjutas:

noo, ma usun, et sellest rattast täiesti suva, peamine ikka, et inimene terveks jäi..

See on selline tüüpiline eestlase mõtteviis! Ma ise ka oma katkise reiluuga ja pilbasteks kämblaga kiirabiautos haigla poole kimades küsisin, et mis mu rattast saab? Saades vasutseks, et politsei koristab selle ära ja hoolitseb edasise eest, rahunesin natuke maha...:wack:

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

Loff kirjutas:

See on selline tüüpiline eestlase mõtteviis! Ma ise ka oma katkise reiluuga ja pilbasteks kämblaga kiirabiautos haigla poole kimades küsisin, et mis mu rattast saab? Saades vasutseks, et politsei koristab selle ära ja hoolitseb edasise eest, rahunesin natuke maha...:wack:

Hehh, sellega seoses tuleb ka meelde enda kukkumine. Sõitsin siis veel rolluga ja käisin libedal sügishommikul käbla. Ennast püsti ajades vaatasin üle, kas rollu on terve ja siis vaatasin kas kiiver jäi terveks (kiiver oli teise inimese oma :wack: ). Veendunud, et kõik on korras sõitsin kooli, kus garderoobis jopet ära pannes küsis äsja saabunud klassiõde ehmatades, et mis sinuga juhtunud on? Polnud ma nimelt tähele pannudki, et endal põlve kohalt püksid rebenenud, põlv katki ja verine ning lõug ja käsi ka kriimune :mrgreen:
Nii,et jah, eestlasel ikka eelkõige muu, raha maksev kraam.. oma haavu on aega ka hilljem lakkuda :bsmile:

Kasutaja avatar

FirePlay
Kontakt:

No eestis on nii väike palk lihtsalt, eks selle pärast hoiame seda mis meil on. :)

Estelon&Technics
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

See on nii igalpool ja kõigil.
Teatud keemiliste ainete mõjul ei saa me ise esialgu arugi, et midagi katki oleks(muidugi ainult juhul kui vigastused pole tõsised).
Hindad olukorra ära, rahuned maha(mõju lahtub) ja siis hakkad haavu lakkuma.
Mõelge natuke ammusele ajale.
Tuleb nt rebane, hammustab jalast. Pole ju aega haavu üle vaadata, kõigepealt tuleb oht elimineerida.
Tänasel päeval pole meil vaja tavaliselt ohtu elimineerida, kuid keha on selleks valmis.

rainer300

Lugemata postitus Postitas rainer300 »

FirePlay kirjutas:
Tom kirjutas:

Ilmselt mingi ilma juhiloata vanaeit oli! :mrgreen:

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Lugedes kommentaare paistab, nagu poleks siin ühtegi autojuhti, kes oleks teisele autole(tsiklile, rattale) tagant sisse põrutanud. Vanaeidel on põhjenduseks see, et ta on vana, mis on nende rullnokkade, kes alatasa ennast ümber puude keeravad või täie pasaga teistele tagant sisse lajatavad, põhjenduseks? :twisted:
Just for record- kolm korda on mul auto p*rset pühitud, mitte ühelgi korral pole olnud tegijaks vanainimene, alati 18-25 noor kukk.

et päris OT ei oleks:

Viimati muutis ishijupp, 08 Veebr 2011, 12:18, muudetud 3 korda kokku.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

ishijupp kirjutas:

Lugedes kommentaare paistab, nagu poleks siin ühtegi autojuhti, kes oleks teisele autole(tsiklile, rattale) tagant sisse põrutanud. Vanaeidel on põhjenduseks see, et ta on vana, mis on nende rullnokkade, kes alatasa ennast ümber puude keeravad või täie pasaga teistele tagant sisse lajatavad, põhjenduseks? :twisted:
Just for record- kolm korda on mul auto p*rset pühitud, mitte ühelgi korral pole olnud tegijaks vanainimene, alati 18-25 noor kukk.

Mul on kaks korda tagant sisse sõidetud ja mõlemal korral 20-30 naine...

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

mart211 kirjutas:

Pilt

:mrgreen: :bsmile:

mart211

sepp kirjutas:
mart211 kirjutas:

Pilt

:mrgreen: :bsmile:

Ja nii oligi, siiamaani valus istuda ja situd pannkooke :mrgreen:
Ma olin nii kindel et kui jätan "minu autole" välja, siis tuleb sinu post kohe järgi, kuid sellist toredust ei suutnud küll ette näha :bsmile:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Heh, elu on pikk. Jõuate veel kellelegi tagant sisse põrutada küll. Ja loll enesekindlus saab nagu peoga pühitud. Mina pidin 23 aastat sõitma, enne kui õnnestus see temp ära teha (rohkem pole süüdi olnud ja ega pole ka mind eriti "rünnatud", st kui pidevalt sulle sisse sõidetakse, vaadake ikka ka oma käitumine üle (video tsiklistile ei oska küll midagi ette heita)).
Asi oli iseenesest huvitav. Tartus, Sõpruse silla foori all. Sõitsin 2. reas, roheline hakkas põlema, autod hakkasid sõitma. Selle fikseerisin ära ja ju siis jäin unelema. Igal juhul ei märganud, et kaks naesterahvast oma Opel Asconaga ei hakanud liikuma, vaid seisid edasi, kuigi nende eest olid autod lahkunud. Jõudsin vaid pidurit vist puudutada, ei rohkem. Kiirus oli vast mingi 40 - 50, kui sisse lajatasin. Endal mul Ford Focus.
Tulemused - tütarlapsed lendasid eest ja jäid oma Opeliga pidama täpselt stoppjoonel, kus olekski pidanud seisma. Nende Opelil oli kortsus katus, tagauksed, pakiruum oli sees kuni tagaaknani, täiesti lapik, nagu poleks olnudki. Tagarattad ringi enam ei käinud.
Minu autol - nagu oleks keegi võtmega kapotti kriipinud. Ja Opeli summuti, mis tabas stanget, tekitas sinna mõra. KÕIK. No tõesti kõik. Isegi numbrimärk ei kukkunud eest. Kõik käisid ümber autode ja vangutasid pead, kellelgi polnud isegi minu sõimamiseks aega.
Hea, et keegi viga ei saanud.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Tsikkelröövel kirjutas:

Heh, elu on pikk. Jõuate veel kellelegi tagant sisse põrutada küll. Ja loll enesekindlus saab nagu peoga pühitud. Mina pidin 23 aastat sõitma, enne kui õnnestus see temp ära teha (rohkem pole süüdi olnud ja ega pole ka mind eriti "rünnatud", st kui pidevalt sulle sisse sõidetakse, vaadake ikka ka oma käitumine üle (video tsiklistile ei oska küll midagi ette heita)).
Asi oli iseenesest huvitav. Tartus, Sõpruse silla foori all. Sõitsin 2. reas, roheline hakkas põlema, autod hakkasid sõitma. Selle fikseerisin ära ja ju siis jäin unelema. Igal juhul ei märganud, et kaks naesterahvast oma Opel Asconaga ei hakanud liikuma, vaid seisid edasi, kuigi nende eest olid autod lahkunud. Jõudsin vaid pidurit vist puudutada, ei rohkem. Kiirus oli vast mingi 40 - 50, kui sisse lajatasin. Endal mul Ford Focus.
Tulemused - tütarlapsed lendasid eest ja jäid oma Opeliga pidama täpselt stoppjoonel, kus olekski pidanud seisma. Nende Opelil oli kortsus katus, tagauksed, pakiruum oli sees kuni tagaaknani, täiesti lapik, nagu poleks olnudki. Tagarattad ringi enam ei käinud.
Minu autol - nagu oleks keegi võtmega kapotti kriipinud. Ja Opeli summuti, mis tabas stanget, tekitas sinna mõra. KÕIK. No tõesti kõik. Isegi numbrimärk ei kukkunud eest. Kõik käisid ümber autode ja vangutasid pead, kellelgi polnud isegi minu sõimamiseks aega.
Hea, et keegi viga ei saanud.

Kas sina jäid süüdi eks ? Pea alati on see süüdi, kes tagant sisse kütab.
A minu meelest peaks ikka selliseid asju arvestama, et need naised magama jäid ja ei liikunud vooluga kaasa.
Isegi pidin nii enne talve tagant sisse kärutama. Nimelt sellel suurel magistrali ristis hakkasin TTÜ poolt liikuma kui esimene auto otsustas, et tal on vaja seisma jääda, et keegi tahtis rida vahetada, ja nii ma silmanurgast nägin ja rattad blokki ja libisesin. Ja ma kujutan ette, et puudu jäi oma 1cm. Sest ma tõe sõnu lasin 50km/h blokki ja ootasin pauku. Isegi jõudsin mõelda, et t*** nüüd on korras ka rsk.
Aga õnneks jäi asi olemata. Kõik vaatasid, sest siis polnud libe ja oli veits suitsu ja vilinat.
Ja lisaks kuulsin töökaaslaselt vägeva loo, kuidas ta ei lasknud mingit rullnokka vahele, sest too hakkas talle niiöelda peale keerama, et rida vahetada. Ja siis see rullnokk sai vihaseks või solvus ja kiirendas. Vahetas eespool rida ja pidurdas meelega ning töökaaslane oli naksti tagant sees.
Rullnokk oli umb venelane ja auto oli ka eriline rimakas. Nii, et ma kujutan, ette, et tal oli pigem hea meel, saab pappi veits kindlustuselt.

Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

Thesaarlane - kui auto pidurdas sinu ees, siis kuidas sa saad seda märgata silmanurgast? vahtisid kõrval istuva tsiki sääri? sidusid lipsu ette?
arvestada Tsikkelröövli keisi puhul seda, et oleksid pidanud naised liikuma? vahetasid endale nelja lamba vastu load? kui sul auto ristmikul välja sureb või teed äkkpidurduse kuna laps-koer-kesiganes sulle ette jooksis ja keegi su autole tagant sisse lajatab, siis usun, et räägid hoopis teist juttu.

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Kri$o$ kirjutas:

Thesaarlane - kui auto pidurdas sinu ees, siis kuidas sa saad seda märgata silmanurgast? vahtisid kõrval istuva tsiki sääri? sidusid lipsu ette?
arvestada Tsikkelröövli keisi puhul seda, et oleksid pidanud naised liikuma? vahetasid endale nelja lamba vastu load? kui sul auto ristmikul välja sureb või teed äkkpidurduse kuna laps-koer-kesiganes sulle ette jooksis ja keegi su autole tagant sisse lajatab, siis usun, et räägid hoopis teist juttu.

Peeglitesse vaatan sõidu ajal ka, sest plaanisin ka ise rida vahetada ja otsisin võimalust.
Ja neid AGA'si saab iga juhtumi puhul välja mõelda/tuua.Kuid kui võtta antud juhtum,siis ei olnud seal Tsikkelröövli jutu järgi kedagi ees. Jäid lihtsalt tukkuma.

Kasutaja avatar

martenra
Tsikkel: Honda CBR600, Yamaha YZF-R1

Lugemata postitus Postitas martenra »

http://www.fmylife.com/intimacy

Palju toredaid kogemusi kirja pandud! :D

jayp

Lugemata postitus Postitas jayp »

martenra kirjutas:

http://www.fmylife.com/intimacy

Palju toredaid kogemusi kirja pandud! :D

FML kirjutas:

Today, my 400 pound roommate brought home a 400 pound guy. Now there's 800 pounds of sex going on in the next room, and it sounds like the invasion of Normandy in there. FML

(lol)

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Transporditeenus ja kaevetööd
http://www.revemont.eu/
Kasutaja avatar

a64athlon

Lugemata postitus Postitas a64athlon »

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Thesaarlane kirjutas:

... lisaks kuulsin töökaaslaselt vägeva loo, kuidas ta ei lasknud mingit rullnokka vahele, sest too hakkas talle niiöelda peale keerama, et rida vahetada. Ja siis see rullnokk sai vihaseks või solvus ja kiirendas. Vahetas eespool rida ja pidurdas meelega ning töökaaslane oli naksti tagant sees.
Rullnokk oli umb venelane ja auto oli ka eriline rimakas. Nii, et ma kujutan, ette, et tal oli pigem hea meel, saab pappi veits kindlustuselt.

Sellisest sitapeast aitavad jagu saada ainult hästi informeeritud tunnistajad, vastasel juhul oled ja jääd kaamliks.
Isegi sellist situatsiooni näinud aga tookord oli tegijal põhjus ja ma lubasin hoopis talle heaks tunnistajaks olla.
Alati sõltub situatsioonist.

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

FirePlay
Kontakt:

a64athlon kirjutas:

:lol: hahaha

Estelon&Technics

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

2011 litre-class superbike shootout!

http://www.fasterandfaster.net/2011/02/ ... otout.html

Teed korda Eestis.
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Pilt
Pilt
Pilt

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 692 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Selle esimese pildiga tulid mul kohe need meelde:
Pilt

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

jebaat...

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

selliste neegritega on hea raudteed puhastada, rabavad tagajalgadega liipritest kinni ja siuhh....

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

tnacc
Tsikkel: Can-am Outlander 800

Lugemata postitus Postitas tnacc »

mul üks sõber on koletult lohakas inimene
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 1378248996

Planeeta korvis sündinud

mart211

tnacc kirjutas:

mul üks sõber on koletult lohakas inimene
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 1378248996

Ai ai, võta ära talt see ratas :mrgreen:

MartP
Tsikkel: Suzuki dr 650

Lugemata postitus Postitas MartP »

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”