Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

t2g
Tsikkel: zx6r suure R-iga

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas t2g »

stev666 kirjutas:

kord käisin tallinnas ARKs ja lugesin kokku 26 piidrikotikest, naer tuli peale :D

pluss üks. see laupäev mõtlesin just saue arkis ,et kas see mingi autoärikate mood? :mrgreen:
ei kujuta ettegi palju neid veel leedu autoturul olla võib :mrgreen:

Zann0

Lugemata postitus Postitas Zann0 »

See man-purse venelastel on äärmiselt nõme komme. (lol)

Kasutaja avatar

Magimees
Tsikkel: Aprilia Shiver 750cc

Lugemata postitus Postitas Magimees »

Mehed kust ma tallinnas 4l 15w 50 tsikliõli leian?

Meil on Aprilia lettidel viimane 4l kanku veel Agip'i Tec 15w-50'net olemas.
Mõtlesin, et märgin ka ära, et Agip firmamärgina võetakse kasutuselt ära ja vahetatakse ringi Eni'ga, ehk siis nimi muutub aga sisu jääb samaks.

Agip 15w-50 Tec = Eni I-ride PG 15w-50'neks. (Kui tehase poolt soovitatud õli)

PG Eni nimes tähendab Piaggio Gruppi. Ehk PG õlid on heaks kiidetud tehase poolt Itaalia ratastes kasutamiseks.
Lisaks toob Eni ka turule õlid märgistusega "Aprilia Racing" ja need on soovitatavad õlid uutele V4 aprilia mootoritele.

Ausalt öeldes on Eni Agipi nime ära kaotamisega palju segadust tekitanud.

edu!
Magi

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Kasutaja avatar

Tõnis
Tsikkel: Suzuki Marauder
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Tõnis »

Zann0 kirjutas:

See on veidi naljakas jah. Kunagi 2007. aastal tuli üks tööintervjuule meile ja kaasas oli tal väike nahast kirstu kujuline man purse. Polnud varem näinud neid siis ja päris veider oli.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Tõnis kirjutas:
Zann0 kirjutas:

See on veidi naljakas jah. Kunagi 2007. aastal tuli üks tööintervjuule meile ja kaasas oli tal väike nahast kirstu kujuline man purse. Polnud varem näinud neid siis ja päris veider oli.

Kummalisel kombel on see seotud dima bilani soengu austajatega.
Härra McGyver oli ainuke vend minuarust, kes seda soengut kanda tohtis ja kellele see sobis.
See stiil sai alguse eelmisel kümnendil lätist ja leedust, nüüd on lõpuks siia ka kolinud.

Kasutaja avatar

Hiid
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Seitsmekümnendate lõpus - kaheksakümnendate alguses umbes olid ka meil laialt kasutusel. Nimetati küll ridikülideks neid. Sihukesed randmerihmaga nahast kotikesed. load, rahakott jms. vaja ju panna kuhugi... Isal mul oli neid paar tükki, mul endalgi oli poisikesena , aga ei kasutanud eriti

Biker.ee. Mootorratturite kohkumispaik.

leib
Tsikkel: Cz 86

Lugemata postitus Postitas leib »

Sōjaväes OLID need vidinad ohvitseridel ja kutsuti neid planšetiks kui ōieti mäletan.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

leib kirjutas:

Sōjaväes OLID need vidinad ohvitseridel ja kutsuti neid planšetiks kui ōieti mäletan.

Eestikeelne vaste peaks olema ohvitseri kaarditasku.
Ma just üritan aru saada, millisest hetkest alates muutub väiksem õlakott (messenger bag) man-purse'eks ...

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Minu silmis on manbag selline, mis mahutab heal juhul paki suitsu, rahakoti, libesti ja topeltlatekskihiga kondoomid.
Õlakott, kui selline, peaks olema midagi läpakakotimõõtu, vähemalt A4 :P
Ise olen kasutanud suuremat sülearvutikotti, kui poes käin, ei meeldi kilekott näpu otsas käia, see on kohati isegi veel homom.

http://2buttonswag.wordpress.com/2011/0 ... man-purse/

leib
Tsikkel: Cz 86

Lugemata postitus Postitas leib »

macintosh kirjutas:
leib kirjutas:

Eestikeelne vaste peaks olema ohvitseri kaarditasku.
Ma just üritan aru saada, millisest hetkest alates muutub väiksem õlakott (messenger bag) man-purse'eks ...

.......eks vist ikka siis kui hakkad armunud pilguga ihalema isaseid aga vōin ka eksida.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Piipz kirjutas:

Minu silmis on manbag selline, mis mahutab heal juhul paki suitsu, rahakoti, libesti ja topeltlatekskihiga kondoomid.
Õlakott, kui selline, peaks olema midagi läpakakotimõõtu, vähemalt A4 :P
Ise olen kasutanud suuremat sülearvutikotti, kui poes käin, ei meeldi kilekott näpu otsas käia, see on kohati isegi veel homom.

http://2buttonswag.wordpress.com/2011/0 ... man-purse/

Mis kilekotil häda?

Muidu alternatiiv kilekotile on seljakott minupuhul, need üleõlakotid on õudselt ebamugavad ja häirivad ja ei meeldi ka. :D

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

ApK
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ApK »

Selline küsimus, et kas keegi oskab rääkida Austraaliasse ehitamisest? Täpsemalt puitmajadest seal. Milline on seinakonstruktsioon, mida tuleks ehitamisel silmas pidada ning kõik muud detailid, mille poolest on kängurumaale ehitamine erinev Eesti omast.

How I wish I could choose between Heaven and Hell.
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Nutitelefon ei pea tingimata labidas olema. Mul oli eelmine 4" kogu telefon (mitte ekraan). Päris kahju, et töökindlus ära vajus. Samasugust enam ei saa, nüüd on 5" ja sellest ekraan 3,5". Mahub taskusse ja aku kestab. Labidad minu teada vajavad kord päevas laadimist ... eilne uudis - algklassi jõmm käis sõpra õue kutsumas aga sõber ei saanud tulla sest tal TELEFON LAADIS :wack:.

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

Rumal küsimus, aga selget vastust netikaudu ei leidnud.

Nimelt esialgu küsiks kaua kehtib ostu-müügi leping ?
Teiseks küsimuseks oleks, kui eelmise omanikuga vaid ostu-müügi leping, kuid dokumendid ja asjad sinu ehk ostja käes, siis kas saan teha kindlustuse enda nimele, ilma et peaksin registreerima ümber enda nimele masina ARKis ? Ehk, tõestuseks et masin minu oma on, on ostu-müügi leping. Kindlustus varasemalt puudub ning passis on kirjas eelmise omaniku nimi. Politsei aktsepteerib seda versiooni ?

Ettetänud,
Magnus.

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

minim2gnus kirjutas:

Rumal küsimus, aga selget vastust netikaudu ei leidnud.

Nimelt esialgu küsiks kaua kehtib ostu-müügi leping ?
Teiseks küsimuseks oleks, kui eelmise omanikuga vaid ostu-müügi leping, kuid dokumendid ja asjad sinu ehk ostja käes, siis kas saan teha kindlustuse enda nimele, ilma et peaksin registreerima ümber enda nimele masina ARKis ? Ehk, tõestuseks et masin minu oma on, on ostu-müügi leping. Kindlustus varasemalt puudub ning passis on kirjas eelmise omaniku nimi. Politsei aktsepteerib seda versiooni ?

Ettetänud,
Magnus.

EI! Miks ringi ei vormista? Ootad millal vana omanik masina arvelt maha võtab :wack:

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

mismõttes kaua kehtib ostu -müügi leping..... kehtib niikaua kuni ostja või müüja on selle kohtus vaidlustanud ja seal mingi vastav otsus tehakse.

sõiduki ostu müügi puhul on sul kohustus 5 päeva jooksul asi oma nimele regada... Kui seda ei tee siis kindlustuse saad aparaadile ikka teha, aga seda müüja nõusolekul.
Mina olen müükide puhul ise jälginud, et aparaat minu nimelt ära kaoks- muidu hakka aastate pärast uurima kus see joga on kes mult sõiduki otsis sa sellega puuse keevitas või statoilis kütusevargil käis.

Olen vajadusel nõus ka ARK sõitma, kui uus peremees pole mõistliku aja jooksul ARK jõudnud ja siis võtan lihtsalt sõiduki ajutiselt arvelt maha- peaks pollaritele silma hakkama tehakse tuti tuti ilmselt kiirelt.

https://www.riigiteataja.ee/akt/102122011014?leiaKehtiv

pragrav 5 seal on andmete muutmisest juttu.

minim2gnus
Kontakt:

Sellega see jama lugu, et võrri ostu-müügi leping sai tehtud isa ja eelmise müüja vahel, kuid kahjuks pole isal töökõrvalt aega Tartusse ARKi tulla :wack: ... Kuigi jah, eks sel nädalavahetusel peab selle aja leidma siis. :roll:

taat007
Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas taat007 »

:shock: :shock:

minim2gnus kirjutas:

Sellega see jama lugu, et võrri ostu-müügi leping sai tehtud isa ja eelmise müüja vahel, kuid kahjuks pole isal töökõrvalt aega Tartusse ARKi tulla :wack: ... Kuigi jah, eks sel nädalavahetusel peab selle aja leidma siis. :roll:

kõlbab tavaline volitus nimi vin koodid jne ja saab teine inimene teha,registri toiminguid,igaks juhuks helista ark-i

taat007
Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas taat007 »

Olen vajadusel nõus ka ARK sõitma, kui uus peremees pole mõistliku aja jooksul ARK jõudnud ja siis võtan lihtsalt sõiduki ajutiselt arvelt maha- peaks pollaritele silma hakkama tehakse tuti tuti ilmselt kiirelt.

Seda peaks saama ka paberivabas ark-is teha :D

Kasutaja avatar

t2g

minim2gnus kirjutas:

tee isalt sulle ostu-müügi leping, ark aksepteerib seda kenasti kui lähed mitme lepinguga, muidu võib ostu-müügi lepinguga sõidukit kasutada 5 päeva aga ostu-müügi leping kui selline ei aegu kunagi, kindlustust teha näiteks tanklas teenindaja sulle iseenesest ei tohi aga saad selle kenasti teha iizi.ee keskkonnas kui tead omaniku isikukoodi.

minim2gnus
Kontakt:

t2g kirjutas:
minim2gnus kirjutas:

tee isalt sulle ostu-müügi leping, ark aksepteerib seda kenasti kui lähed mitme lepinguga, muidu võib ostu-müügi lepinguga sõidukit kasutada 5 päeva aga ostu-müügi leping kui selline ei aegu kunagi, kindlustust teha näiteks tanklas teenindaja sulle iseenesest ei tohi aga saad selle kenasti teha iizi.ee keskkonnas kui tead omaniku isikukoodi.

Ja, oleks ammu tehtud, kuid kui üks osapool on alaealine, ehk mina siis ei kehti see o-m leping. Isikukoodi tean aga pigem ootan need paar päeva ära ning lähen ARKi. :P

Kasutaja avatar

rinx85
Tsikkel: jah

Lugemata postitus Postitas rinx85 »

minuteada on ostumüügileping tähtajatu.. ise astusin kunagi noore/lollina selle reha otsa. müüsin OMlepinguga auto maha ja elasin rahus edasi. 8 kuud hiljem p-ark'is sobrades avastasin et sõiduk endiselt minu nimel ja sellel isegi kehtiv kindlustus (minu nime all pikendatud). hakkasin siis asja uurima ja ostja oli just selle ka veel omakorda edasi müünud, kirjutades uue ostumüügilepingu, minu andmetega. senikaua sõitis rahus minu nimel oleva sõidukiga ringi... ehk peaksin veel õnnelik olema et ta puu otsa ei sõitnud seda :bsmile:

Kasutaja avatar

EnErGi
Tsikkel: KTM 640 & K-750m

Lugemata postitus Postitas EnErGi »

Äkki keegi oskab öelda mis mõõtu on Husaberg fe550 2006a eimese ja tagumise krossivelje(Excel) laagri mõõdud? :roll:

Egas krossisõitmine pole viinavõtmine mida saab päeva pealt maha jätta!
Kasutaja avatar

sombreero
Tsikkel: Suzuki SV650 S

Lugemata postitus Postitas sombreero »

Missugune effekt on, kui auto tagasillas kallis silikoonpuks vahetada odavama kummipuksi vastu? Mõjutab kuidagi sõidumõnu või auto käitumist?

Ta põhjendas oma viga sellega, et elas alles esimest korda.
Kasutaja avatar

t2g

sombreero kirjutas:

Missugune effekt on, kui auto tagasillas kallis silikoonpuks vahetada odavama kummipuksi vastu? Mõjutab kuidagi sõidumõnu või auto käitumist?

mis autot silmas pead? silikonpuks on kummipuksiga võrreldes üsna erinev ja võibolla teeb odav kummipuks õõtsa liikumise natuke jäigemaks aga olen üsna veendunud ,et tavakasutajana sa mingit vahet roolis olles ei märka.

Kasutaja avatar

sombreero

t2g kirjutas:
sombreero kirjutas:

mis autot silmas pead? silikonpuks on kummipuksiga võrreldes üsna erinev ja võibolla teeb odav kummipuks õõtsa liikumise natuke jäigemaks aga olen üsna veendunud ,et tavakasutajana sa mingit vahet roolis olles ei märka.

is200 mingid pisikesed puksid on. lower suspention arm

Kasutaja avatar

t2g

sombreero kirjutas:
t2g kirjutas:
sombreero kirjutas:

is200 mingid pisikesed puksid on.

need jah hirmus kallid ja mäletamist mööda sai neid veel paar aastat tagasi ainult koos õõtsadega ja originaalis. neid pukse saab aga asendada kolmanda seeria bmw silikonpuksidega mis ei istu sinna küll üks ühele aga väga lihtsa modimisega. bmw puksi tuleb treipingis natuke maha võtta aga üldiselt suht plug and play.

Kasutaja avatar

ApK
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas ApK »

Kui palju võiks keskeltläbi maksta firmale kodulehe tegemine? Ning kui keegi on huvitatud selle tegemisest, siis PS :)

How I wish I could choose between Heaven and Hell.
Kasutaja avatar

sombreero

is200 mingid pisikesed puksid on.[/quote]

need jah hirmus kallid ja mäletamist mööda sai neid veel paar aastat tagasi ainult koos õõtsadega ja originaalis. neid pukse saab aga asendada kolmanda seeria bmw silikonpuksidega mis ei istu sinna küll üks ühele aga väga lihtsa modimisega. bmw puksi tuleb treipingis natuke maha võtta aga üldiselt suht plug and play.[/quote]

Praegust on B osana kah saada.. ainult puksi.. pakutakse nii kummist, kui silikoonist.

elbastardo16
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000

Lugemata postitus Postitas elbastardo16 »

Kas keegi teab mis kvaliteediga on hiina gondlid mida ebays müüakse
http://www.ebay.co.uk/itm/Injection-Mol ... 53855#shId
Või kust veel saaks gondleid osta/tellida (peale ebay siis).

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”