Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Täna peatas politsei Motodepoo juures kinni, küsis lube, pani puhuma ja ütles head teed
Sai ka kindlustus ära tehtud (Inges) mis tuli umbes 3X odavam kui poliis.ee pakutud hind! Nii et olge ettevaatlikud seltsimehed:)
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
chadmuska kirjutas:Täna peatas politsei Motodepoo juures kinni, küsis lube, pani puhuma ja ütles head teed
Hea et jahipüssiga ei peetud
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
sepu kirjutas:Sai ka kindlustus ära tehtud (Inges) mis tuli umbes 3X odavam kui poliis.ee pakutud hind! Nii et olge ettevaatlikud seltsimehed:)
www.iizi.net minu jaoks mõistlik koht ja ei hakka isegi uusi kohti otsima/katsetama.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Raiki kirjutas:sepu kirjutas:Sai ka kindlustus ära tehtud (Inges) mis tuli umbes 3X odavam kui poliis.ee pakutud hind! Nii et olge ettevaatlikud seltsimehed:)
http://www.iizi.net minu jaoks mõistlik koht ja ei hakka isegi uusi kohti otsima/katsetama.
Iizi on kõigest vahendaja aga sul ju pappi nagu ratsahobesel sitta, sul pole tõesti vaja teisi kohti uurida
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Kindlustustega on imelik asi:
Auto on mul soodsam kindlustada Salva kindlustuses aga mootorrattast RSA kindlustuses läbi iizi.net-i,naisel aga jälle Salva pakub soodsamad kindlustud rattale
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänatud: 1 kord
Ivoonu kirjutas:Iizi on kõigest vahendaja aga sul ju pappi nagu ratsahobesel sitta, sul pole tõesti vaja teisi kohti uurida
See vahendaja tegeleb täpselt samade asjadega nagu kindlustusfirma müügiosakond. Seega hinnavahet sellest ei tule ning mugavuses osas ei saa iizile midagi ette heita.
Let the good times roll.
-
- Toetajaliige
Vidget kirjutas:Ivoonu kirjutas:Iizi on kõigest vahendaja aga sul ju pappi nagu ratsahobesel sitta, sul pole tõesti vaja teisi kohti uurida
See vahendaja tegeleb täpselt samade asjadega nagu kindlustusfirma müügiosakond. Seega hinnavahet sellest ei tule ning mugavuses osas ei saa iizile midagi ette heita.
OK aga kui vahendaja midagi juurde ei pane, siis miks on iizi.net järgi IF'i pakkumine mulle aastaks 42.74 € aga poliis.ee, mis on IF'i oma, hoopis 34.22 €. 8.53 € eest sab päris mitu kilomeetrit sõita ja kui selle võitmise jaoks pean ma ainult mõned minutid arvuti klaverit ja hiirt liigutama, siis milleks maksta rohkem?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
Ivoonu kirjutas:OK aga kui vahendaja midagi juurde ei pane, siis miks on iizi.net järgi IF'i pakkumine mulle aastaks 42.74 € aga poliis.ee, mis on IF'i oma, hoopis 34.22 €. 8.53 € eest sab päris mitu kilomeetrit sõita ja kui selle võitmise jaoks pean ma ainult mõned minutid arvuti klaverit ja hiirt liigutama, siis milleks maksta rohkem?
Vahendaja paneb juurde, see on neil isegi kodulehel kirjas. Ifi pakkumine on tõesti kallim iizis, aga peab ikka raha peale vihane olema, et seda poliisi kasutada:
Poliis.ee 107,35 (6-kuud jah leping)
Iizi.net 28.66(6-kuud jah leping Seesam)
Let the good times roll.
Vidget kirjutas:Ivoonu kirjutas:OK aga kui vahendaja midagi juurde ei pane, siis miks on iizi.net järgi IF'i pakkumine mulle aastaks 42.74 € aga poliis.ee, mis on IF'i oma, hoopis 34.22 €. 8.53 € eest sab päris mitu kilomeetrit sõita ja kui selle võitmise jaoks pean ma ainult mõned minutid arvuti klaverit ja hiirt liigutama, siis milleks maksta rohkem?
Vahendaja paneb juurde, see on neil isegi kodulehel kirjas. Ifi pakkumine on tõesti kallim iizis, aga peab ikka raha peale vihane olema, et seda poliisi kasutada:
Poliis.ee 107,35 (6-kuud jah leping)
Iizi.net 28.66(6-kuud jah leping Seesam)
See on jah müstika, poliis.ee andis mulle 12 kuud 160EUR iizi.net ja seesam 51.70EUR, siin polegi nagu midagi edasi mõelda... Samas suurusjärgus on ka lühemate perioodide vahed... Ahjaa, IF oli iizi.net pakkumises 120EUR, niiet täiesti arusaamatu skeem...
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
Käesolevaga teavitan, et ka põhja-norras on motoaeg avatud . Esimesed kuulutajad tegid täna esimesi vabamaid hingamisi teedel .
Aga samas valus vaadata samas. Nimelt saan koju alles 15 aprill. Eks siis saab ka raip keerata sutsu.
Lgp. Feliks
-
-
Mihkel S kirjutas:Käed rsk külmavad ära isegi paksude kinnastega..
aga saab sõita see peamine
-
sitikass kirjutas:Aii saadanad . Tahan ka sõita.
Tark ei torma.......tänavad on ikka nii porised, et kiirustada küll veel pole mõttet.
Let the good times roll.
Kas kellelgi leidub garaaźis pukki millega saaks ratast esihargist tõsta? Tahaks esimest ratast alt aga pole kuskile ratast riputada. Proovisin nii, et ratas tagapukil ja mootorist tungiga tõsta aga ei saanud asja. Ei raatsi 50 oiro eest pukki ka kohe ostma hakata ratast eest tõsta on vaja heal juhul kord 2 aasta jooksul. Seega kui kellelgi on sellist pukki ja nõus seda laenama, siis andke teada.
-
- Toetajaliige
Miks sul keskhargiga ei õnnestunud? Tagaratas jõudis enne maha, kui esimene üles? Kui nii, siis pane hargi alla mõned lauad, saad tagaratta kõrgemale ja siis kui eest tõsta, on tõsteruumi rohkem.
Tali ei leidu sul kuskil kodus? Ning garaazi laes ühte punkti, kuhu selle kinnitada saaks.
Mina sain igatahes enda omal esiratta niiviisi alt. Kõige lihtsam ja rahatum variant. Taliga tõstsin ja koormarihmaga tõmbasin ümber lenksu kinnituste, niiet kõik jäi ilusti terveks ja mingid "puki torud" ees ei seganud tööd. (Nii tehti ka Tartus Kreutswaldi tänava kummibox-is..)
Lihtsalt idee..
Garaaz mida kasutan on plekist ja seal ei ole mul kahjuks kuskile ratast riputada. Kahjuks ei ole ka rattal keskharki mille peale tõmmata. Muidu oleks lihtsamast lihtsam keskhargile ja tagaistmele väike raskus tasakaaluks ja olemas. Mootorratas on 91a GSXR ja tungiga mootorist tõstmine ei õnnestund selle pärast et tal jookseb mootorikeskelt sumpa ja tõsta saaks ma aind kas ühelt poolt mootorit või teiselt aga see viib ratta tasakaalust välja ja on oht et kukub ümber. Ei tahaks väga "leivast redelit" ehitama hakata vaid teeks asja lihtsamlt ja kindlamalt, natuke jama ka kui ratas pärast külili ja plast katki.
Seega kui kellelgi leidub esimest pukki siis andke teada.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul on taga- ja esipukk 2in1, aga ei oska öelda, kas sulle sobib. Ise pole esipukki veel õnnestunult kasutada saanud, tõmbasin kah koormarihmadega ratta lae alla kinni kui rehvi vahetas.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kurivaim, siit tulevad igasugu lihtsad lahendused nüüd välja. Ma eelmine kevad kutsusin sõbra appi. punnitasime ratta keskosaga vana hea vene tabureti otsa. sõber hoidis ratast paigal, ise kiskusin esiratast alt .
-
- Tsikkel: Honda VFR 750
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Hurt kirjutas:Kas kellelgi leidub garaaźis pukki millega saaks ratast esihargist tõsta? Tahaks esimest ratast alt aga pole kuskile ratast riputada. Proovisin nii, et ratas tagapukil ja mootorist tungiga tõsta aga ei saanud asja. Ei raatsi 50 oiro eest pukki ka kohe ostma hakata ratast eest tõsta on vaja heal juhul kord 2 aasta jooksul. Seega kui kellelgi on sellist pukki ja nõus seda laenama, siis andke teada.
Mul on olemas aga krt ei saa mina sellega hakkama,rattas kipub kogu aeg ümber kukkuma ju siis nii palju mõistust pole
Tegelt ei viitsinud vaeva sellega näha,mul keskhark olemas paar tellist ette summutite alla ja esi rattas ongu õhus
Kui vaja on siis võin laenutada.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
mul on rocla olemas ja sellega saab tõsta ilusti. endal seisis mitu päeva bike rocla peal ja mõlemad rattad said alt kakutud:D
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
hooaeg avatud. Koos zorten22-ga 46km selja taga. Öhtul uuesti
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.