Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Rajale sõitma
aivarik kirjutas:Kui endomondot uskuda, siis on nüüdsest Aravete ringirekord minu nimel, kuid see on ulme.
E. Ongi probleemne. Üks minu talvine suusaring kasvas ootamatult 476km võrra ning mõõetud aeg kukkus 30 min pealt 20 peale. Üleeile vōttis ta minu õhtusest ringist 2.5 km maha. Pole suurem asi tracker.
Stardime Aravetele umbes 12.30
Kas keegi on veel täna minemas Aravetele/Raplasse/Tabasallu? Ja kas Tabasalus üldse saab hetkel sõita?
Rapla tuleks kõne alla küll, see lähemal. Sõltub kellaajast. Mis kellani seal kallutada saab?
Aravetel oli täna päris lõbus , ma pole peale võistlust ka nii läbi olnud. Vana mees väsis ikka päris ära , rahvast oli kuidagi vähe ainult.
tel.56 452 700
Kohal olid see eest parimad! Ma polegi Rauli nii üllatuna näinud - neiu looduslik anne tõmbas tal ikka karbi täitsa lahti ja oligi Raul vupsti tsikli seljas, et õigeid trajektoore näidata...
Täna ei minda kuhugi kallutama, õhtul näiteks - ilm ju lubab?
Või üldse, kas nädala sees käiakse Raplas/Aravetel?
micu kirjutas:Täna ei minda kuhugi kallutama, õhtul näiteks - ilm ju lubab?
Või üldse, kas nädala sees käiakse Raplas/Aravetel?
Raplas on täna Veldi koolitus...
aivarik kirjutas:Kohal olid see eest parimad! Ma polegi Rauli nii üllatuna näinud - neiu looduslik anne tõmbas tal ikka karbi täitsa lahti ja oligi Raul vupsti tsikli seljas, et õigeid trajektoore näidata...
Mitte looduslik anne, vaid looduslikult kena välimus oli selle põhjus Tundub, et olen seda tibu ka Veldi koolitusel näinud, tubli
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Kas jutt on valge tschuli kombega noorest tütarlapsest? Tema juba nädalaid käinud aravetel kallutamas
meph kirjutas:Kas jutt on valge tschuli kombega noorest tütarlapsest? Tema juba nädalaid käinud aravetel kallutamas
Millist neist paludest Sa silmas pead? Eile oli Veldi koolitusel neid "valgeid kombesid" mitu tükki
Mina olin eile üks neist kes käis Veldi koolitusel valge kombekaga aga Aravetele pole veel jõudnud (kahjuks)
Kogemus oli super ja ei jõua ära oodata, millal saaks veel kallutama minna!
Suhtlesin just Tiiduga ja sellel nädalal on kõik päevad Rapla rajal broneeritud
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
M4r6us kirjutas:Suhtlesin just Tiiduga ja sellel nädalal on kõik päevad Rapla rajal broneeritud
Aga tule siis Aravetele
Ma umbes viieks lähen sinna, jube sõiduisu tuli peale
2ndalpha kirjutas:M4r6us kirjutas:Suhtlesin just Tiiduga ja sellel nädalal on kõik päevad Rapla rajal broneeritud
Aga tule siis Aravetele
Ma umbes viieks lähen sinna, jube sõiduisu tuli peale
Kahjuks jääb ära, kuna eilsest 17.00-21.30 "võimlemisest" hr.Veldi valvsa pilgu all ei taha täna keha eriti sõna kuulata . Äkki nädalavahetusel siis.
-
- Tsikkel: Kawasaki ZX-6r
anastassia kirjutas:Plaan minna neljapäeval või reedel Aravetele (sõltuvalt ilmast).
Kui juba sina lähed, siis tulevad kõik teised ka
Ise ma ei saa enne pühapäeva, siis kui SMASH läbi on
mul ka vast pühapäeval alles avaneb võimalus aravetet külastada , argipäevit ei mängi kuidagi välja.
tel.56 452 700
Eelmine pühapäev tegi keegi triimkriini tegelane pilti. Kas need on kusagil avalikult ka nähtavad või pildistati sahtlisse?
-
- Kontakt:
Rajal käidud siis Tänane rajasõiduõppimise progress oli tagarehvi pidamise piiri leidmine :p Kadus teine täiskaldes gaasi keerates ikka päris alt ära, püsti jäin puhtalt vastu asfalti libiseva vasaku jalaga ratast üles tõukamisele ja enam ei ehmatanud gaasi ka täitsa maha. Aeg "sport touring" rehv millegi sportlikuma vastu vahetada vast :p
Hiljem viskan ühe laptimeriga tehtud testvideo kah üles mingist suvalisest ringist.
edit:
Siin lubatud video:
Video enda kvaliteet on paras solk, iPhone vibreerib kinnituse sees ja see ajab automaatse fokusseerimise sõgedaks.
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
madispilt kirjutas:Eelmine pühapäev tegi keegi triimkriini tegelane pilti. Kas need on kusagil avalikult ka nähtavad või pildistati sahtlisse?
Pildid täitsa olemas:
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
-
- Kontakt:
Täna siis plaan jälle aravetet trehvata. Vaja ju rehv enne smashi korralikult külgedelt ära kulutada :p Stardin tõenäoliselt 17-18 vahel.
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
Kui keegi pole juba mingi muu üritusega hõivatud, siis täna saab Aravetel sõita. Ise stardin umbes 1500.
priima!
hakkasingi just uurima kas seal sõita ka lubatakse...
hakkan ka sinna suunda liikuma umbes 1600 ajal
UMMI kirjutas:täna keegi aravetele ka kulgeb või on kõik smachil
Mina olen kell 1200 Tallinnast minemas, tundub et ilm on ka hea.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.