Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
Re: Linke, pilte ja videosid
reimps kirjutas:
Sa süda, ega keegi vist enam seljakotiks ei pretendeeri
mart211 kirjutas:Sa süda, ega keegi vist enam seljakotiks ei pretendeeri
Noh, 5-kilose kiivriga ei tahagi kedagi taha võtta. Tegelikult on see tehtud niisama ajaviiteks, reaalselt seda sõitmiseks pähe panna ma juba ise ei luba.
Mis ei tähenda, et ma ise sellega mingi hetk ei sõidaks
Aa.. relakas ja piigid võtsid mult juba tagaistme ära, niiet nüüd on tegu monomähkijaga
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
reimps kirjutas:
Sellega kukkudes oleks kaelaluumurd kindlustatud .....
E-kleeps on alles nii kiivril, rihmal kui kaasil, ma olin ekstra-hoolikas, et mitte sellest mõnd polti läbi lasta
Seaduse silmis on see täiesti legaalne kiiver
Visiir liigub ainult 5 cm, aga külm on niikuinii, polegi vaja seda lahti teha..
reimps kirjutas:E-kleeps on alles nii kiivril, rihmal kui kaasil, ma olin ekstra-hoolikas, et mitte sellest mõnd polti läbi lasta
Seaduse silmis on see täiesti legaalne kiiverVisiir liigub ainult 5 cm, aga külm on niikuinii, polegi vaja seda lahti teha..
strukturaalne tugevus on kövasti kahjustatud, et kui peaks liikumise pealt mingi kukkumine toimuma siis vast lendab kiiver kohe juppideks
Kiiver võib juppideks lennata aga nagad jäävad ikka ilusti püsti, kuid siis on nad juba pea, mitte kiivri sees.
Häid jõule
reinz kirjutas:reimps kirjutas:E-kleeps on alles nii kiivril, rihmal kui kaasil, ma olin ekstra-hoolikas, et mitte sellest mõnd polti läbi lasta
Seaduse silmis on see täiesti legaalne kiiverVisiir liigub ainult 5 cm, aga külm on niikuinii, polegi vaja seda lahti teha..
strukturaalne tugevus on kövasti kahjustatud, et kui peaks liikumise pealt mingi kukkumine toimuma siis vast lendab kiiver kohe juppideks
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Eraldi jõulutervitused Niggale Nagu näha allolevalt pildilt on tal veel kõvasti arenguruumi
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
reinz kirjutas:strukturaalne tugevus on kövasti kahjustatud, et kui peaks liikumise pealt mingi kukkumine toimuma siis vast lendab kiiver kohe juppideks
Häh, laua külge sai ta tagantkätt löödud küll. Püsib ilusti
reimps kirjutas:reinz kirjutas:strukturaalne tugevus on kövasti kahjustatud, et kui peaks liikumise pealt mingi kukkumine toimuma siis vast lendab kiiver kohe juppideks
Häh, laua külge sai ta tagantkätt löödud küll. Püsib ilusti
tasub ettevaatlik olla sellegipoolest
see kiiver on rohkem nagu enesekaitsevahend, kui rusikad välkuma hakkavad
hea vahel seda siin ka lugeda! Reimps, väga äge on see uus kiivrivärk! Mis nr kiiver on? Tahaks proovida ju
Tootma võiks hakata "suicide helmet" nime all. "Full body armor" oleks juba advanced klassi kuuluv ja ogad sissepoole. Kogemus ei oleks ühekordne. Nii oleks ka enne viimast sõitu rohkem särtsu. Erit karmid mehed ja naised kannavad ainult "ogad sissepoole" põlvekaitsmeid, saab ka teistele rääkida, et ilge matsu panin ja nüüd enam ei saa kõndida.
Hea kingiidee!
Kusjuures kui mul oleks mõni vana tagi käepärast olnud, oleks piiktagi ka valmis teinud
Mõte läbi pea igastahes käis.
Aga homsest hakkan piike jälle eesmärgipäraselt kasutama ja neid rehvidesse toppima. Eelmiste rehvide valmistamisel tekkinud torkehaavad on ka juba kinni kasvanud
Muidugi, kui keegi tõesti tahab seda kiivrit endale, siis suurus on M (vist 50-59) ja peab mulle uue doonori tooma, mul risud kiivrid otsas.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
tali kirjutas:
isand Mell tööl
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
kaval kirjutas:tali kirjutas:isand Mell tööl
Üks päev liikus sama masin lõunakeskuse ees, jõuluvana oli roolis
Dets. kuus jõuluvana?
reimps kirjutas:Kusjuures kui mul oleks mõni vana tagi käepärast olnud, oleks piiktagi ka valmis teinud
Mõte läbi pea igastahes käis.Aga homsest hakkan piike jälle eesmärgipäraselt kasutama ja neid rehvidesse toppima. Eelmiste rehvide valmistamisel tekkinud torkehaavad on ka juba kinni kasvanud
Muidugi, kui keegi tõesti tahab seda kiivrit endale, siis suurus on M (vist 50-59) ja peab mulle uue doonori tooma, mul risud kiivrid otsas.
Reimps, ma tahaks aint proovida seda. Ta on ikkagi selline edevuse tükk ja kole raske ka. Mõtle kui kiirendad ja pea vajub taha...saab ise endal selga sügada, kui seljakaitse väga karmist materjalist pole.
Kui sul idee teostusega kiiret pole, võin sulle mõne tagi piiktagi tegemiseks välja otsida. Endale ma teda ka ikka ei taha, jätan lahkelt sulle.
HondaHull kirjutas:Motopaks kirjutas:
No türi kll... enam kadedam ei saa olla.
+1 Tahaks ka heledaid talvesaapaid.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
+1 Tahaks ka heledaid talvesaapaid.
tavalised ICON'i sõidukad.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motopaks kirjutas:+1 Tahaks ka heledaid talvesaapaid.
tavalised ICON'i sõidukad.
väinz
agghhh, neid tahaksi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.