Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Freewind
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Võibolla on abiks tsiklisõidu ja purjutamise ühendamine ning sõita mitte lume peal, vaid lume sees. See vähendab rehvide halvast pidamisest tulenevat triivi ohtu ... Ei kurja. Parem ikka see nädal paar oodata, kuni kruus lume ja jää alt välja pääseb.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
bukake kirjutas:Mulle selleks, et maantee peale saatuda on vaja mingi pool kilti lume peal s6ita
nii et t2itsa v6imatu.... :S ja paljudel umbes sama olukord, et rattad seisavad kuskil garaazhides, kus praegu isegi j2lgsi on raske k2ia, mida siis r22kida tsiklitest???
Lükkad käekõrval läbi lume Või ehitad poole kildise laudtee lumele
Nii, esimene suur tuhin möödas. Sai selgeks, et on ikka liiga vara veel tänavale ronida.
Õppisin seda küll naise 50ccm jolleriga, kuid tunne oli palju kohutavam kui lootsin.
Nüüd hea oodata, kui tead, et kogu lumi võiks ikka läinud olla teedelt enne sõitmist.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
marxius kirjutas:Nii, esimene suur tuhin möödas. Sai selgeks, et on ikka liiga vara veel tänavale ronida.
Õppisin seda küll naise 50ccm jolleriga, kuid tunne oli palju kohutavam kui lootsin.
Nüüd hea oodata, kui tead, et kogu lumi võiks ikka läinud olla teedelt enne sõitmist.
Proovi jalgrattaga Kuna see mul igapäevane liiklusvahend, kuna ühe auto müüsin maha ja teine on remondis, siis annab täitsa hea koormuse ja kahel rattal liiklemise tunnetuse.
No ikka sügeleb...
Sai siis täna uus klaas ette keeratud rattale. Kohe vaja seal garaašis istuda.
-
Sai täna kindlustus nüüd õhtul tehtud, aga krt miinuskraadid ja asfalt libe :S Ei teagi nüüd, kas peaks matkama garaazi ja minema sõitma või mitte.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
sinilind123 kirjutas:Sai täna kindlustus nüüd õhtul tehtud, aga krt miinuskraadid ja asfalt libe :S Ei teagi nüüd, kas peaks matkama garaazi ja minema sõitma või mitte.
Kui tahad järgmised paar nädalat ratast või ennast lappida, siis mine ikka. Järgmiseks teisipäevaks-kolmapäevaks lubab hetkeseisuga +6, nii et ma ootaks natuke.
miu kirjutas:sinilind123 kirjutas:Sai täna kindlustus nüüd õhtul tehtud, aga krt miinuskraadid ja asfalt libe :S Ei teagi nüüd, kas peaks matkama garaazi ja minema sõitma või mitte.
Kui tahad järgmised paar nädalat ratast või ennast lappida, siis mine ikka.
Järgmiseks teisipäevaks-kolmapäevaks lubab hetkeseisuga +6, nii et ma ootaks natuke.
ma olen ka selle poolt, et pigem oodata kui teeolud on vastavad siis lükkan ratta välja kui siin esimese hooga kohe tänaval libeduse tõttu külje maha panna ja siis lappida ennast ja ratast ja kaotada (sõidu)väärtuslikku aega
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
See nädal ikka lubatakse kohati kuni -13 veel,mina arvatavasti enne aprilli välja ei roni
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
See et libe, see on mööduv nähe soojadega ... aga siis veel see, et tänavad veel seda va peent kildu, liiva prügi täis. Oli 1 kevad kui sai suure tee peale välja sõidetud ja natuke esipidurit kasutatud, kui esiratas alt ära libises. Kiirus oli selline, et peaaegu seisin aga ikkagi libises pööramise peal ära ja külili ma olingi . Oleks ette teadnud, pidanuks tagapidurit kasutama...
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
Vara veel! Kuigi eile ja ka möödunud reedel kimas vist sama tüüp mul tööjuures akna alt rolluga mööda koos kaassõitjaga
Täna toppasime koos(mina muidugi autoga) sama rolluga valgusfoori taga ja ennäe imet- naastrehv oli all, vähemalt tagumine!
Paistsid ehitajate moodi, kirsad ja tunked seljas!
Eelmine aasta sain 01. aprill esimesele sõidule, huvitav kuis sel aastal?
Terv,
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Ja kui Te kunagi liikvele saate, siis... ärge sama kivi otsa komistage, valige linnavahel kohta, kus tühjaks keerate, ometigi me kõik teame, kus nad passivad, siis sellegipoolest on raske ennast alguses taltsana hoida.
Minu karistuseks eelmisel kevadel oli rahatrahv ja terve suvi lubadeta...
Seekord proovime paremini
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
moto guzzi on oma tiirud teinud ja midagi ohtlikku ei olnud.
pigem vahiti umbes et kuule hull jne. aga see oli hea sest pandi rohkem tähele ja oli turvalisem ka
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
Aris kirjutas:Ja kui Te kunagi liikvele saate, siis... ärge sama kivi otsa komistage, valige linnavahel kohta, kus tühjaks keerate, ometigi me kõik teame, kus nad passivad, siis sellegipoolest on raske ennast alguses taltsana hoida.
![]()
Seekord proovime paremini
sul jäi siis hooaeg ära,või lasid ilma edasi ?
-
chadmuska kirjutas:Aris kirjutas:Ja kui Te kunagi liikvele saate, siis... ärge sama kivi otsa komistage, valige linnavahel kohta, kus tühjaks keerate, ometigi me kõik teame, kus nad passivad, siis sellegipoolest on raske ennast alguses taltsana hoida.
![]()
Seekord proovime pareminisul jäi siis hooaeg ära,või lasid ilma edasi
?
Ära tal küll ei jäänud, aga maru poolik motomees oli ta. 50ccm enduroga pidi sõitma
Aga jah, ma eile ei jõudnudki sõitma (oleks jõudnud, aga otsustasin mitte minna), vaatab kuda täna ilm on.
-
- Tsikkel: Honda VFR 750
sitikass kirjutas:moto guzzi on oma tiirud teinud ja midagi ohtlikku ei olnud.
pigem vahiti umbes et kuule hull jne. aga see oli hea sest pandi rohkem tähele ja oli turvalisem ka
kuda siis moto guzzi sõiduomadustelt on ka?
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
discgolfar kirjutas:sitikass kirjutas:moto guzzi on oma tiirud teinud ja midagi ohtlikku ei olnud.
pigem vahiti umbes et kuule hull jne. aga see oli hea sest pandi rohkem tähele ja oli turvalisem kakuda siis moto guzzi sõiduomadustelt on ka?
Sõiduomadused on minu jaoks eeskujulik. Pole just pähe andja ka muidugi.
Soovitati libedamatel teedel sõiduks amordid ja vedrud pehmemasse seadesse keerata .
Tegin nagu vaja ja asi toimis.
Turvalisi kilomeetreid
Lgp .
-
Täna nägin ühes vanametalli kokkuostus on toodud vanemat klassik/chopper tüüpi rattas,peaks komplektne olema,kuidas mootoriga on lood ei tea,mudelit ei suutnud tuvastatda,kus on huvi vana tehnika taastamiseks või enda jaoks varuosa vaja siis astuge läbi,äkki saab metalli hinnaga ka välja osta.
Algo-Met Ravila 53d,punase Opel Kadetti taga seisab.
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Olen Tallinnas juba näinud kaks R6 Jarvevanateel. Nii et mõned on juba hooaja alustanud.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Tegin täna kindlustuse ära, aga enne aprilli küll ratast välja ei aja...
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
marxius kirjutas:Keegi täna läheb sõitma?
Kiusatus on korra rattale hääled sisse ajada, aga väikse tänava peal oleks liiga palju uisutamist + ratta ja riiete äramäärimine väga ei eruta.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Viskasin just garaasi eest lund ära. Peaks vist lähipäevil ratta Elvast Tartu tooma. Maanteed peaks puhtad olema, Tartus suured tänavad ka ok maja taga peab veidi uisutama et garaasi pääseda aga ei midagi ületamatut. Kindlustus sai ka tehtud paar päeva tagasi ja aku täis laetud.
-
Tulin just suht kergelt ringilt. Esimest korda maanteel see aasta. Hea oli, aga tuul oli mehine ja kurve ikka kardan
-
Neid tänavaid ja teid kus lumi või jää maas ikka päris palju veel ja öösiti ikka lubatakse kõva miinus kohati isegi päeval,tuleb ettevaatlik olla.
-
- Tsikkel: GSR600
Veaksin ka hea meelega ratta linna, aga oleks tarvis pinda, kus ratast hoida. Kui kellelgi on pakkuda Vaksali ja Tõnissoni tänava nurga lähedal (kuni 5min jalgsi) garaaži või selle osa mõistliku kuutasu eest, oleksin terveks suveks huvitatud.
kohe üldse ei sügele sellise ilmaga oma ratast välja ajama...tundub umbes nagu poolkõvaga seksimine
õige ja kuigi varustus olemas kardan, et kuradima külm hakkab ka vbla ei kibele ka nii, et ei alusta just esimest hooaega
Täna kell 5 tiirule.
Kaks bike tüüpi ratast. Kes veel huviline?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.