Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Rajale sõitma

Lugemata postitus Postitas sepp »

mega kirjutas:

...täna raplasse liikuma Iru kandist kell 4.30....st kell 5 rajal. Rada bikeritele vaba (kontrollitud):)

Sa raplas siis juba v ? mis Sa seal nii vara teed? :mrgreen:

Kasutaja avatar

zender124
Tsikkel: suzuki

Lugemata postitus Postitas zender124 »

plaan ka läbi tulla.

madispilt
Tsikkel: FJ600 '88
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madispilt »

Olen ka raplasse tulemas. Rajatasu osas võiks keegi täpsustuse teha, vastasel juhul pean ise helistama :P. Peale tööpäeva, 5-6 vahel, panen käigu sisse. Kose kandist siis.

Kvaliteetset ringraja varustust saad siit.

mega

Lugemata postitus Postitas mega »

sepp kirjutas:
mega kirjutas:

...täna raplasse liikuma Iru kandist kell 4.30....st kell 5 rajal. Rada bikeritele vaba (kontrollitud):)

Sa raplas siis juba v ? mis Sa seal nii vara teed? :mrgreen:

soojendan ette:)

mega

Almer kirjutas:

kas konkreetsemalt ei taha öelda kus teeks kogunemise..

pakun et arbuusikas kell 4.45 kandis:)

scrag
Tsikkel: Dyna
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas scrag »

rajatasu tahaks ka ise teada :)

I.H.M.C.

mega

madispilt kirjutas:

Olen ka raplasse tulemas. Rajatasu osas võiks keegi täpsustuse teha, vastasel juhul pean ise helistama :P. Peale tööpäeva, 5-6 vahel, panen käigu sisse. Kose kandist siis.

10 EUR nagu ika

Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

Võibolla loll küsimus aga kas see on ühekordne tasu või mingi tunnihind?

Kasutaja avatar

zender124
Tsikkel: suzuki

Lugemata postitus Postitas zender124 »

ühekordne ikka

Kasutaja avatar

mmz
Kontakt:

Siis on mõistlik hind. Tänud! :)

aivarik
Tsikkel: Kawasaki ER-6F

Lugemata postitus Postitas aivarik »

Mul oleks ettepanek laupäeval minna Aravetele... Team Green küll Soomes võistlemas (edu neile!), kuid saaks ju ka omal käel....
Läheks lausa enam-vähem terveks päevaks. Helistasin ja küsisin just üle - neil rada ilusti vaba...
Stardiks ca kl 12 Tallinnast ja tunnikese pärast siis juba kohal. Sõidaks võimalikult pika päeva, sest hetkel lubab ilmataat ilusat ja päiksepaistelist ilma...

Almer
Tsikkel: Honda CBR929RR

Lugemata postitus Postitas Almer »

+1

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

selline rumal küss, et seal lastakse iga vurr rajale või? mingit nö rinka ettevalmistust ei pea olema rattal?
tuleks ka äkki hornetiga klouni mängima.

aivarik

tormavtellis kirjutas:

selline rumal küss, et seal lastakse iga vurr rajale või? mingit nö rinka ettevalmistust ei pea olema rattal?
tuleks ka äkki hornetiga klouni mängima.

Vahet pole millega tuled. Kasvõi tõukerattaga. Tähtis on õppida ja proovida, mitte ennast täpiks sõita

Kasutaja avatar

Peeter82
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Mul seoses nende rajal käimistega see küsimus lolluste nurgast ikka kripeldamas, et kas ilma igasuguste kukkumispunnide ja muu ettevalmistuseta on MÕTET rajale tulla ikkagi? Keegi ära ei aja naguinii aga mõtlen just seda, et kes käinud ja näinud siis kui suur on tõenäosus ikkagi esimestel kordadel ratas maha laotada :cry: Tuleks ka laup isegi aravetele vb proovima aga kardan kõigile jalgu jääda kuna ilmselgelt mingeid kiirusi ja tehnikat ei valda omaarust ja segan teisi ässasid seal ainult vb :evil: Ratas ise 900-ne cbr aga pole nende igasugu punnide lisamisega veel jõudnud tutvust teha :?

Kasutaja avatar

Nilsik

Lugemata postitus Postitas Nilsik »

Ma liituks Saku,kiisa, Hageri ristis Teiega kui sobib? :D
Mis kell umbes võite sinna jõuda?

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

pets4524 kirjutas:

Mul seoses nende rajal käimistega see küsimus lolluste nurgast ikka kripeldamas, et kas ilma igasuguste kukkumispunnide ja muu ettevalmistuseta on MÕTET rajale tulla ikkagi? Keegi ära ei aja naguinii aga mõtlen just seda, et kes käinud ja näinud siis kui suur on tõenäosus ikkagi esimestel kordadel ratas maha laotada :cry: Tuleks ka laup isegi aravetele vb proovima aga kardan kõigile jalgu jääda kuna ilmselgelt mingeid kiirusi ja tehnikat ei valda omaarust ja segan teisi ässasid seal ainult vb :evil: Ratas ise 900-ne cbr aga pole nende igasugu punnide lisamisega veel jõudnud tutvust teha :?

Tasub minna ikkagi. Pole mul ka punne ja ka muretsenud sellepärast, et mis siis saab kui..... Kui nii mõelda, siis ei saagi sõita.
Mine rajale ja proovi kallutamist. Ära proovi järele teha seda, mis Pro-d teevad ees. Õpid ratast tunnetama jne. Mine siis rajale kui Pro sõitjad juttu ajavad :bsmile:

Kasutaja avatar

tormavtellis

sõidad oma võimete järgi ja mõistusega, kukkumine pole ju kohustuslik :) samas ma ei tea, kuidas need punnide kinnitused cbr'il on, aga mine mõnest motopoest läbi ja võid punnid peos sealt välja tulla. elu ja hing rahulikumad kohe.
ma samamoodi tahaks lihtsalt proovida, pole rajal varem sõitnud.

Kasutaja avatar

laan
Tsikkel: ZX6R 97'

Lugemata postitus Postitas laan »

ja kui ei saa mööda, ju siis pole piisavalt kiire...

Kasutaja avatar

Peeter82
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Siis ei saa ju ka ikka minna kui pro-d juttu ajavad... Siis vaja kõrv kikkis kuulata äkki jääb ka külge midagist või nii :twisted: Punne kahjuks niisama lihtsalt ei pane kuna vaja veidi gondleid [Motobot: õige on "gondleid"] lõikuda enne ja muu jant... Julge hundi rind on haavleid täis seega võtan plaani laup kell 1 aravetel olla :roll:

Kasutaja avatar

mmz
Kontakt:

Olen käinud seni vaid paar korda rajal (Tabasalus) sõitmas, seega mul mingit erilist kogemust ega rajasõiduoskust/kiirust samuti pole. Kukkumispunnid on küll olemas, kuid ilmselt hoo pealt kukkudes ei pruugi siiski väga midagi päästa (pigem koha peal külili käimise puhul kasuks). Kerge hirm kukkumise ees on seetõttu ikka ja rajal olles veidi kahetsen, et rondima välimusega eelnevalt kukkunud tsiklit ei ostnud. Siiski ei põe ma ülemääre selle üle, et "mis juhtub kui". Tsikkel on mõeldud eelkõige rinkal sõitmiseks ja pigem oleks patt seda kasutada vaid tänaval kulgemiseks. Esimesed ringid sõida lihtsalt rahulikumalt, hiljem saad vaikselt kiirust lisada ning siis juba tunned, et rehv hakkab soojenedes ka aina paremini pidama ning julged ning suudad juba rohkem. Ära karda, et teised on sinust kiiremad ja jääd jalgu. Pigem näed teiste tehnikat ja õpid ka ise seda kasutama. Oluliselt efektiivsem ja kasulikum kui üksi kusagil rajal tiirutada.

Kui mul õnnestub tsikkel remondist homme kätte saada, siis üritan ka laupäeval kohal olla.

Viimati muutis mmz, 14 Juun 2012, 15:31, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

aivarik kirjutas:

Mul oleks ettepanek laupäeval minna Aravetele... Team Green küll Soomes võistlemas (edu neile!), kuid saaks ju ka omal käel....
Läheks lausa enam-vähem terveks päevaks. Helistasin ja küsisin just üle - neil rada ilusti vaba...
Stardiks ca kl 12 Tallinnast ja tunnikese pärast siis juba kohal. Sõidaks võimalikult pika päeva, sest hetkel lubab ilmataat ilusat ja päiksepaistelist ilma...

Tõsiselt üritan sebida laupäeva vabaks, krt iga kord ilma sellest üritusest jäänud.

Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

Kus kogunemine on?

Kasutaja avatar

tormavtellis

mis kellast kellani see rada avatud on laupäeval?
ja palju rajatasu - 15€ ütleb koduleht. kuskil siin käis mingi 10 läbi, aga see oli sisi mingi muu raja kohta vist?

Viimati muutis tormavtellis, 14 Juun 2012, 15:56, muudetud 1 kord kokku.

aivarik

Laupäeva ja Aravete osas. Koguneks kl 11.45 - 12.05 Peterburi teel Statoilis (See mis peterburi tee maksimarketi juures on).
Ma ei ole just mingi kõva sõitja ja eriline pro - kuid Green Team poiste jutust ikkagi midagi kahe kõrva vahele pidama on jäänud.
Kui jõuame kohale - jagan kindlasti soovijaile eelnevalt oma teadmisi.
Ei tasu karta ei jalgu jäämist ega oskuste puudumist ja kukkumispunnid ei ole möödapääsmatud. Ega keegi taha ju kukkuda. Me ei lähe sinna mõõtu võtma ja joonele panema, vaid eelkõige oma kasinaid oskusi lihvima ja aru saama, mida me suudame, sest ratas suudab raudselt rohkem kui suurem osa meist sadulas istujatest ja kõik kukkumised tulevad mitte üle ratta piiri ajamisest, vaid oma rumalusest ja valedest sõiduvõtetest.
Rada on avatud praktiliselt 23.00-ni, kuid nii kaua me raudselt sõita ei suuda... Me oleme ammu enne seda juba makaronid

Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

Pole kordagi rajale jõudnud aga võiks tulla proovima :)

born under a bad sign

aivarik

Rajatasu on jah 15 EUR aravetel. See on terve päeva eest. Seal saab osta ka süüa ja juua.
Mulle rada meeldis (enamus kurve on kõik õige kaldega ja suhteliselt ühtlane). oskuste omandamiseks on ta täiesti paras koht. Väiksematel ratastel 2 käiguga läbitav ja suurematel vast 3 käiguga. Seega pusida pole väga vaja. Lähedal on bensukas (sest ilmselt 1 paagitäit terveks päevaks ei jagu)

aivarik

neile, kes enne pole käinud - ütlen ausalt. Minul on kõikidel kordadel kui kusagil suletud rajale saanud olen - olnud suu õrvuni ja rahulolu meeletu. Jah. Väsitab. Kuid enesekindlust lisab see igapäevaselt ikka kamaluga. Ja tihti ei kipu enam lauslollusi tänaval tegema, sest rajal sõidetavale see igal juhul ligi ei saa...

Kasutaja avatar

tormavtellis

kui neil seal oma lehel seda onboard kaameraga tsikli videot vaadata, siis seier käis jah miski 55-120 vahel (oletan, et kmh).
siis vist tõesti palju käike vaja ei ole. aga mis seal ikka - lauba aravetele ja omal nahal proovima!
loodetavasti ei nihutata seda vihma pühapäeva pealt laupäevale. hetkel lubab isegi natuke liiga sooja ilma siukse tegevuse jaoks.

Almer
Tsikkel: Honda CBR929RR

Lugemata postitus Postitas Almer »

Ise hakkan kesklinnast liikuma ca 30 min pärast.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”